Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

sucre 25.06.2012 11:04

Daniel witamy :) http://www.youtube.com/watch?v=jnJRbhSSnD8

michu-k 25.06.2012 11:04

Probierz do Jawora "Panie Piotrze, stęskniłem się za Pana artykułami. Skąd Pan wziąłeś tego Gajosa?" :lol:

Miśkiewicz konkretnie speszony.

Poza tym Sikorski, co właśnie wyszło, jest decyzją Probierza, do czego sam się przyznał.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1259643)
Mówił coś Łysy na temat lewego obrońcy? Podobno ma być nim Dudu...

Tak, że rozmawiają z kandydatami i ma nadzieję że szybko dopną transfer.

brylant17 25.06.2012 11:07

TymonPRO 25.06.2012 11:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1259639)
a tam pitolicie... dajcie gościowi szanse, ma kontrakt na rok z opcją przedłużenia, a nie ma 5 lat jak Dawidowski.

Tak czy inaczej: co z nowym obrońcą i skrzydłowym?

Wisła potrzebuje snajpera,który tak jak Brożek,Biton,Rudnev strzelają minimum 10-20 goli w sezonie a tu przychodzi Daniel Sikorski super snajper Polonii Warszawa,nie będę pisać ile zdobył bramek w poprzednim sezone bo nie mam zamiaru się nad nim pastwić ale to Bednarz takich wybiera

TOMEK 11 25.06.2012 11:09

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisle_krakow/

i tyle w temacie

hunter 25.06.2012 11:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1259643)

Powiedzieli tylko tyle, że nazwiska które pojawiają się w prasie nie są tymi, z którymi są realnie toczone rozmowy. Probierz mówił, że czasem go bawi jak czyta nazwiska kandydatów do Wisły.

Mati_ 25.06.2012 11:11

Jak Sernas szedł do Zagłębia to każdy mówił: "Jakie to wielkie wzmocnienie" Co się okazało? To chyba każdy wie.

Sikorski przychodzi do nas na rok i za darmo, jak się sprawdzi to ok. Jak nie to do widzenia.

Nie rozumiem kogo tu niektórzy oczekiwali.. :)

przemek1902 25.06.2012 11:11

Jacek Bednarz:
1.W tej chwili dopinamy transfer lewego obrońcy. Po jego zakontraktowaniu zamykamy kadrę. Dalsze transfery będą uzależnione od ewentualnych ubytków w składzie. Mogę zdradzić, że nie jest to żaden z zawodników przedstawianych w mediach. [dodał Probierz]
2.Garguła jest nadal zawodnikiem Wisły - twierdzi ze jest niewinny i dalej sie przygotowuje w zespole.
3.Melikson normalnie zaczyna przygotowania z zespołem. Łysy powiedział coś tam o wiarygodności Dudu Dahana no i ... samego Meliksona. Przywołał kontekst z reprezentacją Polski. Nie chcieli komentować rzekomego wywiadu Meliksona dotyczącego jego transferu.
4.Quioto na 99% zakontraktowany - zgodnie z przypuszczeniami czekają na certyfikat i końcowe papiery od klubu VIDA.
5.Po co 3 napastnik? Probierz chce zwiększonej rywalizacji w ataku. Probierz: Mam nadzieje, że Daniel będzie odkryciem tego sezonu. :D

Tyle wyłapałem z transmisji LiVE.

Elendil 25.06.2012 11:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TymonPRO
Wisła potrzebuje snajpera,który tak jak Brożek,Biton,Rudnev strzelają minimum 10-20 goli w sezonie a tu przychodzi Daniel Sikorski super snajper Polonii Warszawa,nie będę pisać ile zdobył bramek w poprzednim sezone bo nie mam zamiaru się nad nim pastwić ale to Bednarz takich wybiera

Brożek jest bez formy, Biton za 1,6 mln euro to żart, a Rudniev ile jest wart? 5 baniek?

Jeśli chce się konkretnych transferów to trzeba konkretnej gotówki, a takiej Wisła nie ma - ma taką Cupiał.

Ajax 25.06.2012 11:12

Coś czuję że zaraz dostaniemy info że Pareiko i Sobolewski jednak kontraktów nie przedłużyli...

cfa 25.06.2012 11:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez przemek1902 (Post 1259650)
Jacek Bednarz:
1.W tej chwili dopinamy transfer lewego obrońcy. Po jego zakontraktowaniu zamykamy kadrę. Dalsze transfery będą uzależnione od ewentualnych ubytków w składzie. Mogę zdradzić, że nie jest to żaden z zawodników przedstawianych w mediach. [dodał Probierz]
2.Garguła jest nadal zawodnikiem Wisły - twierdzi ze jest niewinny i dalej sie przygotowuje w zespole.
3.Melikson normalnie zaczyna przygotowania z zespołem. Łysy powiedział coś tam o wiarygodności Dudu Dahana no i ... samego Meliksona. Przywołał kontekst z reprezentacją Polski. Nie chcieli komentować rzekomego wywiadu Meliksona dotyczącego jego transferu.
4.Quioto na 99% zakontraktowany - zgodnie z przypuszczeniami czekają na certyfikat i końcowe papiery od klubu VIDA.
5.Po co 3 napastnik? Probierz chce zwiększonej rywalizacji w ataku. Probierz: Mam nadzieje, że Daniel będzie odkryciem tego sezonu. :D

Tyle wyłapałem z transmisji LiVE.

No to ciekawie się będzie działo.
Chyba powtórka z Kalu Uche się szykuje.

TymonPRO 25.06.2012 11:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1259651)
Brożek jest bez formy, Biton za 1,6 mln euro to żart, a Rudniev ile jest wart? 5 baniek?

Jeśli chce się konkretnych transferów to trzeba konkretnej gotówki, a takiej Wisła nie ma - ma taką Cupiał.

Nie zrozumiałeś mnie,ja nie pisałem o ściąganiu Brożka,Rudnieva czy Bitona ale o tym że potrzebny nam ktoś kto strzela te minimum 10 goli na sezon

PS:Sikorski ma numer po Brożku 23 :D,oby to była jego liczba goli w nadchodzącym sezonie

michu-k 25.06.2012 11:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TymonPRO (Post 1259654)
oby to była jego liczba goli w nadchodzącym sezonie

Wg mnie lepiej było by, gdyby nie była to liczba meczów bez bramki. Albo minut na boisku :foch:

cfa 25.06.2012 11:21

Genkow jeszcze nie rozegrał pełnego sezonu, bo na jesień chyba kontuzja go dopadła no i Biton strzelał. Wiosna - Genkow dawał nieporównywalnie więcej niż Biton (ten miał formę co najwyżej do podawania bidonów). No przykro, że przychodzi Sikorski ale znów napisze o ... Forlanie który w Man U też nic nie strzelał praktycznie (63 mecze 10 bramek) :) W przypadku naszego nowego napastnika, aż takiego objawienia raczej się nie spodziewam, ale dajmy mu czas.

Schabek 25.06.2012 11:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ajax (Post 1259652)
Coś czuję że zaraz dostaniemy info że Pareiko i Sobolewski jednak kontraktów nie przedłużyli...

Łysy powiedział że z Sergiejem się dogadali czekają tylko na podpis

donecki 25.06.2012 11:23

Brakło własnie pytań o Pareikę i o skrzydłowych bo teraz to mamy kadrę na 5,6 miejsce niestety.A oni jeszcze mówią że mają nadzieję że kibice zanim się stęsknili i przyjdą mimo takich wzmocnień.Niestety czekamy znowu na zamknięcie okienka i na piłkarzy z kartą na ręku.Przecież sami powiedzieli że jeśli piłkarz będzie miec 3 oferty spośród naszej to Bednarz z Probierzem na siłe nikogo nie będą przekonywac.Jak sam bedzie chciał to przyjdzie..Kpina w żywe oczy co oni prezentują.Jeszcze sam Probierz mówie że kiedys grał zSikorskim i jemu nic nie trzeba mówic co od ustawienia bo to szkoła niemiecka.A Jawor tylko zamilkł jak mu Probierz z tym Gajosem wypalił.Nie będzie dobrze w tym sezonie.Jaliens zostaje bo nie chciał rozwiązywac kontraktu

Oldpara 25.06.2012 11:31

W sumie możemy podsumowywać okienko transferowe :)

Szału nie ma, zobaczymy co będzie z lewym obrońcą, ale nie ma też co załamywać rąk.
Jeśli zakontraktujemy Dudu i zostanie Melikson, to przy założeniu, że Probierz już od paru miesięcy odciska swoje piętno na drużynie nie powinno być źle

Na papierze Sikorski, Dudu, Głowacki, Miśkiewicz, Quioto, Burliga > Biton, Lamey, Palijic, Kurto, Diaz, Jirsak czyli dużyna została wzmocniona, a przecież w zeszłym sezonie nie mieliśmy słabego składu.

Nawet Sikorskiego bym nie skreślał, bo pewnie kokosów nie zarabia, kontrakt ma na rok, a trenując z dobrym trenerem w biednym, ale poukładanym klubie grał całkiem fajną piłkę. W Polonii nie tylko on grał do kitu.

Oczywiśćie transfery dupy nie urywają, ale patrząc na kichę która na razie jest w Lechu, czy Śląsku należy się cieszyć z tego co mamy, i mieć nadzieję, że Probierz pokaże na co go stać.

Skład z Pareiką, Głowackim, Czekajem, Jaliensem, Chavezem, Dudu, Kirmem, Małeckim, Meliksonem, Genkovem, Sobolem, Wilkiem, Burligą, Ilievem, Sikorskim, Quioto to w porównaniu do Śląska który stracił 11 zawodników, czy Lecha bez Rudnieva to skład na walkę o Mistrza. Do tego sporo młodych, mam nadzieje ambitnych i głodnych gry, i może w końcu wróci Boguski, który jak był zdrowy to grać umiał.

Żeby nie było - na puchary z tym składem to by była bida, ale w tym roku gramy tylko na krajowym podwórku.

TymonPRO 25.06.2012 11:33

No Boguski w formie byłby bardzo przydatny ale kto wie co z nim się dzieje??

bonawentura 25.06.2012 11:35

Pareiko jest dogadany - podobno brakuje fizycznie tylko podpisu.

thechris 25.06.2012 11:38

Sikorski w Wiśle. Jak się grzebie w kubłach to zawsze z biedy...

Przykre słowa ale niestety prawdziwe.

http://www.weszlo.com/news/10931-Sik...zawsze_z_biedy

donecki 25.06.2012 11:38

Tego podpisu właśnie się obawiam najbardziej,a co do Boguskiego to przecież mówili że w grupie kontuzjowanych razem z Jovanoviciem jest dalej.Kpina ku..... wielka

tomasz_19 25.06.2012 11:38

Weszło:

Kibice Wisły Kraków znaleźli się w zupełnie nowej sytuacji. Ich klub przestał być potęgą na transferowym rynku, przestał być nawet poważnym graczem. Różne mogą być konsekwencje transferu Daniela Sikorskiego (tzn. jakimś cudem może grać dobrze, w futbolu cuda się zdarzają), ale sam fakt, że „Biała Gwiazda” ściąga 25-letniego napastnika z rezerw Polonii, który poprzedni sezon zakończył z wynikiem ZERO goli jest wymowny. Jeśli chcesz się najeść to możesz iść do dobrej restauracji, możesz do budki z zapiekankami, a możesz szukać czegoś po kubłach na śmieci (przy dużym szczęściu, może znajdziesz). Wisła grzebie w kubłach. Jak się grzebie w kubłach to zawsze z biedy.

Sikorski w Wiśle. Kiedyś, żeby trafić do Wisły, trzeba było się napracować. Jak już ten klub brał napastnika to musiał to być ktoś, kto strzela kilkanaście goli w sezonie. Samo podjęcie rozmów z krakowskim klubem był dla polskiego piłkarza nobilitacją. Oczywiście, zdarzały się ogórki importowane (Beto, Radovanović), ale Polakom poprzeczkę zawieszano bardzo wysoko.

Teraz poprzeczka wylądowała na ziemi, a szybko czmychnął nad nią Sikorski.

trudno się z tym nie zgodzić...

TymonPRO 25.06.2012 11:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1259662)
Sikorski w Wiśle. Jak się grzebie w kubłach to zawsze z biedy...

Przykre słowa ale niestety prawdziwe.

http://www.weszlo.com/news/10931-Sik...zawsze_z_biedy

Szczególnie te słowa

Sikorski w Wiśle. Kiedyś, żeby trafić do Wisły, trzeba było się napracować. Jak już ten klub brał napastnika to musiał to być ktoś, kto strzela kilkanaście goli w sezonie. Samo podjęcie rozmów z krakowskim klubem był dla polskiego piłkarza nobilitacją. Oczywiście, zdarzały się ogórki importowane (Beto, Radovanović), ale Polakom poprzeczkę zawieszano bardzo wysoko.

Po prostu Wiślak 25.06.2012 11:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fialo
Hmm czyli jeździsz w środku tygodnia na mecz Kolejarza Stróże z Wartą Poznań, nie wiedziałem, że jest taki koneser futbolu tutaj

A to Ty myślisz, że jechałem tam specjalnie dla Chrapka i na mecz? :rotfl:

Dobre. Teraz do meritum:

Twoje spostrzeżenia forumowiczu Fialo na temat Chrapka są bezwartościowe, bo nie jesteś osobą w najmniejszym stopniu kompetentną do szacowania wartości i umiejętności zawodnika. Podobnie jak forumowicz Misha. Nawet jeśli kiedyś rzeczywiście grałbyś z nim w piłkę. Dla mnie to opinie zwykłego pieniacza, który próbuje podpromować znajomego lub ulubieńca i za przeproszeniem „sra wyżej niż tyłek ma”. I tyle na ten temat. Nie uważam przy tym, że moje osądy na temat Chrapka mają lepszą podstawę niż Twoje.

Liczą się osądy trenerów – a tutaj wszyscy dotychczasowi trenerzy Wisły nie uważali Chrapka za zawodnika wartego włączenia do pierwszej drużyny Wisły. Nikt nie widział w nim ani wielkiego talentu, ani wielkich możliwości.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez laxa (Post 1259614)
a kogo wyście się spodziewali ?

Lewandowskiego, Sobiecha czy Brożka ? :)

Nie wiem, napastnika który potrafi strzelać bramki? Który prezentuje sobą cokolwiek dobrego?

Bednarz już raz pokazał, przy Beto, a także przy Matusiaku, jaki ma talent i "nos" do ściągania napastników. Teraz znów to potwierdza. To jest komediant, nie dyrektor sportowy. Bardzo mnie ciekawi, czy i ile zarobi na boku na tym transferze - menadżer pewnie ochoczo podzieli się z nim prowizją, której nigdzie indziej by nie dostał.

nesta 25.06.2012 12:03

Weszlo ma niestety racje..

Kiedys jak przychodzil napastnik z takim bilansem to przymykalo sie na to oko, ale roznica byla taka, ze taki bilans osiagal w jakiejs silnej lidze albo byl perspektywicznym zawodnikiem a Ameryki Pld. Mowilo sie, nie gral za wiele, strzelil kilka bramek, ale moze sie w tych Wloszech/Hiszpanii etc. czegos nauczyl.
Teraz mamy taka sytuacje z napastnikiem z Polski i polskiego klubu. Transfer, ktory nie bylby niczym sensacyjnym tez np. w takiej Odrze Wodzislaw.
Jak juz ktos wspomnial, ciekawe kto jest menadzerem..

thechris 25.06.2012 12:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cfa (Post 1259653)
No to ciekawie się będzie działo. 
Chyba powtórka z Kalu Uche się szykuje.

Uche miał jaja, żeby się postawić i jasno zadeklarować - "chcę k..a na Zachód!" Czy Melikson ma cojones jak Uche? Sytuacja z wyborem reprezentacji sprawia, że głęboko w to wątpię. Raczej jest to typ gościa grającego na kilka frontów jednocześnie. Jak ktoś mu sypnie więcej $ to tam pójdzie. A we Wiśle już ma status gwiazdy więc będzie grał na odwal się jak przez ostatnie 9 miesięcy. Jest 2x lepszy od innych z kadry więc nawet grając na odwal się to i tak od czasu do czasu zabłyśnie. To wystarczy, żeby miał miejsce w składzie.

szprotson 25.06.2012 12:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Po prostu Wiślak (Post 1259672)

Nie wiem, napastnika który potrafi strzelać bramki? Który prezentuje sobą cokolwiek dobrego?

Bednarz już raz pokazał, przy Beto, a także przy Matusiaku, jaki ma talent i "nos" do ściągania napastników. Teraz znów to potwierdza. To jest komediant, nie dyrektor sportowy. Bardzo mnie ciekawi, czy i ile zarobi na boku na tym transferze - menadżer pewnie ochoczo podzieli się z nim prowizją, której nigdzie indziej by nie dostał.

tobie wypowiadać sie na ten temat troche glupio skoro nawet nie wiesz kto to Chrapek. Wiec pewnie nawet nie wiedziałeś kto to Matusiak dopóki nie przyszedł do Wisły.
Cytat:

Liczą się osądy trenerów a tutaj wszyscy dotychczasowi trenerzy Wisły nie uważali Chrapka za zawodnika wartego włączenia do pierwszej drużyny Wisły. Nikt nie widział w nim ani wielkiego talentu, ani wielkich możliwości.
Czy jesteś w stanie podeprzec to jakims chociazby linkiem? Czy nie?

Matejas_ 25.06.2012 12:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TymonPRO (Post 1259668)
Szczególnie te słowa

Tekst weszło mocno przegięty. to jest swego rodzaju dopierd__nie się do garbatego że ma proste dzieci. Który z obecnych grajków polskiej ligi zasługuje by grać w ataku Wisły? Którzy strzelają po kilkanaście bramek? O kogo ma Wisła walczyć? Rudņevsa? Frankowskiego którego transfer zablokowali "jedyni, cudowni i najwierniejsi"? Piecha który wraz z Ruchem miał sezon konia bo rok wcześniej strzel goli 5!? przepłaconego Bitona? a może Çaniego, Ljuboje czy Nakoulme? Słodnie pierdzenie, z którego konkurencja się cieszy, a footbolowi menedżerowie spędzający nazbyt dużo czasy przed monitorami uznają za złowieszczy koniec działalności seksji piłkarskiej Wisły Kraków S.S.A. :D

Rinah 25.06.2012 12:13

Bednarz znów kompromituje klub. Najpierw szmacił imię Wisły chorymi testami bramkarzy, potem kelnerów z nadwagą, a teraz kontraktowaniem napastników od wielu miesięcy nie potrafiących zdobyć gola.

Doczekaliśmy się powrotu "fachowca" :evil: :lol:

yoda79 25.06.2012 12:14

Weszlo i ich pieprzenie o Wiśle, niech się zajmą swoją Legią.
A tutaj placz i lament jakbyśmy karnie do 5 ligi spadali, spokojnie, nie wierzę,że Cupial będzie sie spokojnie przyglądal temu,że jego klub z giganta polskiej ligi staje się średniakiem.

TymonPRO 25.06.2012 12:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1259679)
Uche miał jaja, żeby się postawić i jasno zadeklarować - "chcę k..a na Zachód!" Czy Melikson ma cojones jak Uche? Sytuacja z wyborem reprezentacji sprawia, że głęboko w to wątpię. Raczej jest to typ gościa grającego na kilka frontów jednocześnie. Jak ktoś mu sypnie więcej $ to tam pójdzie. A we Wiśle już ma status gwiazdy więc będzie grał na odwal się jak przez ostatnie 9 miesięcy. Jest 2x lepszy od innych z kadry więc nawet grając na odwal się to i tak od czasu do czasu zabłyśnie. To wystarczy, żeby miał miejsce w składzie.

A ja z tym się nie zgadzam,Melikson to profesjonalista i jakby teraz przestał grać na poważnie to skończy jak Stilić,każdy pamiętam jaki Bośniak miał pierwszy i drugi sezon w Lechu a co później się stało

Co do $$$,to kto normalny nie idzie na kase??? On ludzie jest Izraelczykiem,obcokrajowcem a Wisła to nie Real Madryt,on ma umiejętności 2x większe niż ta cieniutka liga więc normalne jest że chce odejść ale oferty nie ma więc gra nadal dla Wisełki

Maor ma 27 lat,musi myśleć o przyszłości a $$ są tutaj bardzo ważne

bellic88 25.06.2012 12:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 1259677)
Jak juz ktos wspomnial, ciekawe kto jest menadzerem..

http://www.transfermarkt.de/en/recht...ater_1505.html

thechris 25.06.2012 12:23

Odwidziało mu się? To nie musiał najpierw pieprzyć o chęci wypełnieniu 5-letniego kontraktu z Wisłą. I o tym jako to Wisła wspaniała bo go wykupiła za niemałe pieniądze.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TymonPRO (Post 1259689)
A ja z tym się nie zgadzam,Melikson to profesjonalista i jakby teraz przestał grać na poważnie to skończy jak Stilić,każdy pamiętam jaki Bośniak miał pierwszy i drugi sezon w Lechu a co później się stało

Jakbyś się interesował ligą to byś wiedział, że Maor gra wielką kupę od 9 miesięcy. I jeden czy nawet półtora dobrego meczu w tak długim okresie tego nie zmienią.

Po prostu Wiślak 25.06.2012 12:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szprotson
tobie wypowiadać sie na ten temat troche glupio skoro nawet nie wiesz kto to Chrapek

:rotfl:

Ja nie wiem? Chyba mylisz mnie z kimś innym – nienawiść do Valckxa już Ci całkiem przysłoniła świat?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szprotson
Czy jesteś w stanie podeprzec to jakims chociazby linkiem? Czy nie?

Ależ bardzo proszę:
http://www.90minut.pl/kadra.php?id_s...=1&id_klub=423

Można cofnąć się jeszcze wcześniej, do okresu sprzed wypożyczenia.

Jest Chrapek w kadrze pierwszego zespołu Wisły czy nie? Trenerzy widzieli w nim zawodnika, który na to zasługuje, czy nie? Widzieli w tym zawodniku talent i możliwości, które sobie poradzą na poziomie ekstraklasy?

Nie.

Dziękuję.

Ravers 25.06.2012 12:26

Nie przekreślałbym Sikorskiego w momencie, kiedy nie zagrał w Wiśle jeszcze nawet minuty. W Polonii znacznie niższą formę niż w poprzednich klubach pokazywało wielu piłkarzy, więc może u nas się odblokuje? :)

Mam wrażenie że jest on sprowadzony jako trzeci napastnik, a na takiego w zupełności z jego umiejętnościami wystarczy.

tofik 25.06.2012 12:27

Jak już kogoś chcą zasilić finansowo(oby nie za bardzo :)) to zawsze lepiej, że Polaka i że młodego, a nie jakiegoś pijaka murzyna z kogucikiem na głowie, albo spasionego Arabo-Holendra.
Że wypali szansa jest identyczna jak na to, że wypaliłoby dwóch wyżej wymienionych "ananasków".

TymonPRO 25.06.2012 12:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1259695)
Odwidziało mu się? To nie musiał najpierw pieprzyć o chęci wypełnieniu 5-letniego kontraktu z Wisłą. I o tym jako to Wisła wspaniała bo go wykupiła za niemałe pieniądze.

Jakbyś się interesował ligą to byś wiedział, że Maor gra wielką kupę od 9 miesięcy. I jeden czy nawet półtora dobrego meczu w tak długim okresie tego nie zmienią.

Dla mnie ta twoja,,kupa'' i tak była jedną z najlepszych w całym składzie Wisły

szprotson 25.06.2012 12:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Po prostu Wiślak (Post 1259698)

Ależ bardzo proszę:

Jest Chrapek w kadrze pierwszego zespołu Wisły czy nie? Trenerzy widzieli w nim zawodnika, który na to zasługuje, czy nie? Widzieli w tym zawodniku talent i możliwości, które sobie poradzą na poziomie ekstraklasy?

Nie.

Dziękuję.

Mistrzu ....a dedukcji powiedz mi jakim cudem piłkarz który jest zgłoszony do Kolejarza Stróże ma widnieć w kadrze Wisły Kraków ? :mozg:
Wklej teraz rozgrywki ME i powiedz ze tam też nie grał, wiec juz totalne beztalencie.

Cytat:

Owszem można. Cofniemy sie w takim razie na sezon hmm 2009/2010 i osoby potrafiące czytać zauważą ze najmłodszymi piłkarzami zgłoszonymi do kadry, roczniki 92, to Czekaj, Chrapek i Leszczak.

River 25.06.2012 12:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 1259659)

Skład z Pareiką, Głowackim, Czekajem, Jaliensem, Chavezem, Dudu, Kirmem, Małeckim, Meliksonem, Genkovem, Sobolem, Wilkiem, Burligą, Ilievem, Sikorskim, Quioto to w porównaniu do Śląska który stracił 11 zawodników, czy Lecha bez Rudnieva to skład na walkę o Mistrza.

To ironia prawda?:shock: Jakos wielkiego skoku jakosci w porownaniu z poprzednim sezonem nie ma. A papier wszystko przyjmie. Rok temu tez byla podnieta bo nikt wartosciowy nie odszedl, przyszlo kilku ciekawych grajkow (Nunez, Biton, Lamey, Jovanovic, Iliev) i mielismy miec LM i niszczyc wszystkich w lidze. Skonczylo sie dramatycznie.
Dzis do Wisly trafiaja zawodnicy, ktorzy w normalnie funkcjonujacej Wisle w zyciu by sie nie znalezli (poza Glowackim). Jaka wiec walka o mistrza? Rozumiem, ze Lech sie oslabil (glownie odejscie Ruska), ze Slask oddaje kogo popadnie, ze w Legii szalu tez nie ma ale przypomne, ze to my miniony sezon skonczylismy w srodku tabeli w wielu meczach kopiac sie we wlasne jaja.

W tym sezonie cudow nie oczekuje. Liga znow pewnie bedzie komiczna i bedzie wyscig slimakow po tytul ale przypuszczam, ze my nawet do tych slimakow nie bedziemy sie zaliczac i skonczymy lige w rejonie 5-7 miejsca. Takie mamy realia i sadze, ze niektorzy powinni przestac marzyc o MP bo ....a z Cupialem, ktory nie chce wylozyc juz zlotowki na klub i pseudoprezesem Bednarzem o tytul nie da sie walczyc nawet w naszej uposledzonej lidze.

westersyl 25.06.2012 12:32

Cytat:

Jakbyś się interesował ligą to byś wiedział, że Maor gra wielką kupę od 9 miesięcy.
Jakbyś nie oglądał meczów na sopcasie i nie prowadził relacji live z krytyką piłkarzy podczas ich trwania może dostrzegłbyś co innego.

Czekam tyko na to aż wkroczy na forum Merkruy i thechrisem będą popierać się wzajemnie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl