![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mieli być młodzi, zdolni itd., a tymczasem oddajemy do Warty chłopaka z Krakowa obiecującego, młodego... Nie rozumiem polityki transferowej tego klubu :/. http://nate.pl/486
|
Proszę Was.. Nie łykajmy każdej wiadomości i nie bierzmy jej za pewnik.
Gdybanie o Gebreselaasie nie ma w tej chwili żadnego racjonalnego znaczenia. Nikt nam nie powie, że w naszych szeregach rozwinąłby się równie dobrze. Jirsak też mogł dodać cos od siebie do tej rewelacji. A media to łykaja - poczytniejszy news = wiecej kasy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dlaczego w takim razie Stan Valks nie powiedział że miał na oku tego chłopa ale nas było nie stać? Dlaczego mówi o tym piłkarz a nie dyr.sportowy. Przeciez gdyby to powiedział to jeszcze bardziej niektórzy by go wyniesli na piedestały. a o tym czy mógł grać u nas RVN. Otóż miloszu,czy jakiś piłkarz Wisły o tym powiedział w takim tonie jak Jirsak o GS? |
Cytat:
A skąd w ogóle wiadomo, że się nim Wisła interesowała jak w lecie nie było kasy na transfery m.in. Wasyla i innych. Dosyć kretyńsko wychodzi Ci to wbijanie szpil w Stana. |
Cytat:
"interesowaliśmy sie GS, ale był za drogi". Nie mógł ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
tez mam taki notes jak SV. Nazywa sie facebook. E: Cytat:
|
Wy dalej nie czaicie tego,że Stan był w stanie znaleźć ciekawych piłkarzy, którzy mogli wzmocnić nasz zespół ? ale w tym mu nie pomagał tak przez was szanowany BC, skąd się brały transfery za free takie jak Lama ? bo Cupiał z góry już olał SV i jego transfery, według mnie jak by zaryzykował to by było lepiej, Stan nie miał wolnej ręki, żeby sprowadzić ciekawych piłkarz, bo u nas się to tak robi, szybko, na od....... się, byle by sukces był, a potem niech się dzieje co się chce. Szkoda że Wisła go wyjebała.
|
Jaki miałby cel Jirsak żeby pleść bzdury?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakie brudy wyciągał: Zurawski, Brożki, Głowacki, Zienczuk, Baszczynski, Pawełek, Łobodziński, Błaszczykowski, czy np. Boukhari? |
Cytat:
|
Zastanawiam sie każdego dnia ile jeszcze poczekamy aż nasz dyrektorek zakontraktuje typowego lewego obrońce ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Środkowi obrońcy: Głowacki, Chavez, Czekaj, Nalepa, Kowalski Prawi obrońcy: Jovanović, Jaliens Lewi obrońcy: Burliga, Bunoza, Jednak z drugiej strony TWSD rzadko zamieszcza newsy transferowe, a jak już zamieszcza to są to informacje z dużym prawdopodobieństwem sprawdzenia. PS Gajos ma podpisać 4-letni kontrakt z Jagiellonią. Znowu my znaleźliśmy ciekawego piłkarza, a ktoś inny go podpisał... |
szkoda tego Gajosa :( liczyłam że go pozyskamy, a potem znowu możemy sobie pluć w brodę.
|
Cytat:
http://www.90minut.pl/news/191/news1...Termaliki.html A z tym Kowalskim to nawet nie żartuj w ten sposób |
Cytat:
|
Cytat:
sarkazm off A bardziej poważnie, to chyba lewi obrońcy na rafach koralowych nie rosną. |
Cytat:
W mojej ocenie on (w dobrej formie) najbardziej nadaje się na stopera. Jest mało zwrotny a minięcie bocznego obrońcy zwodem to duże zagrożenie. W parze z Głowackim w środku może by podołał. Bunoza ma podobna charakterystykę jak Czekaj czyli: trochę zbyt duża skłonność "wchodzenia na raz", dobra gra głową, i duża zaleta - wyprowadzanie piłki - potrafi minąć całą drugą linie lub mocno po ziemi dograć do przodu. Lewa obrona to wg mnie nadal tylko solidny Burliga i nikt więcej. Ja bym spróbował wyjąć Magierę z Górnika. |
Kandydatura Magiery bardziej mi się podoba niż opcja z Dudu. Generalnie zostało jeszcze niecałe 10 dni do 1 lipca i mam nadzieję byc mile zaskoczony przez Jacka Bednarza. Chciałbym aby 2 lipca klub zaprezentował napastnika, skrzydłowego i lewego obrońcę którzy mogliby z całym zespołem rozpoczac przygotowania do nowego sezonu. Następni zawodnicy mogliby przychodzic i do września.
|
Cytat:
Bodaj Probierz bodaj w wywiadzie dla DP powiedział, że jak nikogo nie pozyskają to na LO może zagrać Bunoza. Ale to by było przecież rozpaczliwe łatanie dziur. Mogą też wycofać na LO Kirma, a na skrzydłach będą Iliev z Małeckim. A co do Gajosa pewnie będzie jak z Olkowskim czy Makami - za pół roku-rok będziemy go "kupować" z Jagi oczywiście ze skutkiem takim jak zawsze. |
Cytat:
|
Wg facebooka ForumWisla, Wisła interesuje się Makami. :)
|
Cytat:
Chyba, że Stanek, czy jakiś inny z MESY będzie rezerwowym lewym obrońcą, a podstawowym... przesunie się Jovanovicia. TM to nie jest zbyt dobre źródło, ale jak go sprowadzaliśmy zaciekawiła mnie żółta kropka na LO u Jovanovicia. Nie mniej jeżeli nikogo nie ściągniemy to będzie istne kombinowane. |
Cytat:
|
Cytat:
Moim zdaniem Mateusz zapowiada się podobnie, a nawet lepiej niż Małecki u progu wejścia w seniorską piłkę. Myślę że dla niego to też dobry moment aby do nas trafić. |
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli będziemy grali w 4-4-2 to Mateusz mógłby rywalizować o miejsce na boku pomocy, a Chrapek jako zmiennik Maora. Jeżeli będziemy grać w 4-3-3 to widziałbym Mateusza Maka rywalizującego z Michałem Chrapkiem o miejsce obok Czarka i Maora. Są nie dość, że piłkarze uniwersalni to jeszcze dość młodzi. Trzeba w końcu postawić na rozsądną ilość 19-22 latków w kadrze (mających szansę na pierwszą "11") jeżeli chcemy budować drużynę na lata. Za 3-4 lata będą mieli 23-26 lat i będą mogli odejść do innej ligi za dobre pieniądze. Mateusz Mak w jedną rundę w 1. lidze miał statystyki: 7 goli, 2 asysty + druga runda: 1 gol, 1 asysta (Ekstraklasa) Michał Chrapek przez cały sezon: 3 gole, 9 asyst |
Cytat:
Żyjesz w świecie absurdu. I tym absurdem karmisz siebie i innych. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A w ogóle, obwinianie Valckxa o rzekome problemy finansowe jest skrajnie chore, bo nie jego rolą, ani nie jego odpowiedzialnością było pilnowanie budżetu klubu oraz wyrokowanie, na kogo Wisłę stać, a na kogo nie. |
A to nie rada nadzorcza (a w rzeczywistości BC) zatwierdza transfery? Z reguly odpowiedzialnosc lezy u tego co zatwierdza ..
|
Piotr Brożek blisko Pogonii Szczecin
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html mówiło sie o powrocie na Reymonta,szkoda .Solidny lewy obrońca jest potrzebny na wczoraj, no chyba że Probierz będzie sprawdzał Bunoze na tej pozycji |
15.05.2012:
Cytat:
Cytat:
http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...ited-move.aspx Pisałem o Kagawie i Lewym, ale na transfer Roberta się w tej chwili nie zanosi. I co? Chyba jednak okazało się, że dopięcie transferu już w maju to trudne zadanie nawet dla Man Utd. |
Tragedią jest to, że za 2 dni zespół zaczyna treningi, a dziury w składzie dalej są niezałatane. Kontrakt z Pareiką niepodpisany. W dalszym ciągu nie ma określonego kręgosłupa zespołu na następny sezon. To wywiady Meliksona, że chce odejść, wywiad Chaveza, że ma oferty i że nie nic nie wiadomo. Plotki o odejściu Genkowa. Jak w takich nastrojach zespół ma zacząć treningi do nowego sezonu to współczuje Probierzowi
Czy nie da się uzupełnić składu przed rozpoczęciem treningów? Da się, nie trzeba robić tego w maju, ale się da. Przykład FC Vaslui wicemistrz Rumunii. Nie oceniam jakości przeprowadzonych przez ten klub transferów bo nie znam tych zawodników, ale zakontraktowali już 9 zawodników (za TF). Człowiek odpowiedzialny za transfery wykonał swoją robotę. Trener od początku ma zawodników, może wykonywać swoją pracę i można późnij ją oceniać. Jestem ciekawy jak im pójdzie w eliminacjach CL. Pewnie znowu będzie wielkie zdziwienie jakim cudem znowu nieznany rumuński klub awansował. A u nas Jacek Bednarz dalej 'negocjuje'. |
No, ale tam myślą na poważnie o rozwoju klubu (?) i mają do dyspozycji kasę, a nie miedziaki. U nas jest amatorka, wszystko jest na udo, prowizorka. Jeśli klub jest prowadzony w śmieszny sposób, to tak samo będzie się prezentował na tle europejskich zespołów - śmiesznie. I moją nadzieją jest, że nawet ta liga zweryfikuje ten sposób zarządzania, boleśnie. Inaczej nadal będziemy tkwić w miejscu.
|
Cytat:
Siadaj w sektorze gości. [świadoma prowokacja] |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl