![]() |
Juz nie kusi, ale tez sie przewrocilem, jak to zobaczylem.
|
DarekK_11, nawet jeśli Wojciechowski wymyśli, żeby zamienić Janasa na Zielińskiego to i tak zostawi tego pierwszego w klubie, choćby w roli nadtrenera, który będzie czuwał i meldował o wszystkim co Zieliński roli z klubem. Zwyczajnie panowie J. i W. się lubią, a prezes kapusty Janasowi nie pożałuje - byle tylko był.
|
Podzielcie sie co z tym podpisem, bo mnie ominelo :(
Ed: Dzieki, :lol: |
mic, miał odwrotny wynik ostatnich derbów w podpisie ;)
|
Cytat:
|
|
Ten Titto to chyba jakiś cichy wielbiciel innej drużyny. Takiej, której pierwszą literą jest C...
Brawo Disco. Brawo Wojciechowski. Brawo Janas. Tak należy grać. Aż zapodam sobie jakąś Shazze :D Hehe Leśne dziadki dalej na koniec relacji :P |
Powiedziałby ktoś temu Brzęczkowi, że piłkarze Lechii to lechiści a nie lechici...
|
A tu z forum Lecha / Amiki
--- Wszystkie osoby, które posiadają zdjęcia, filmiki lub inne materiały, które mogą być dowodami w sprawie zachowania ochrony na stadionie Ruchu proszone są o kontakt. Prosimy także o przesyłanie relacji z dzisiejszego zdarzenia. Kontakt do Marcelego. --- Oj oj. Kali ukraść krowę dobrze. Kalemu ukraść - bardzo źle. pzdrw tees |
ŚWL - 9pkt w tej kolejce i o to chodzi :)
|
TeeS - Chodzi o to ze w tym wypadku dupy dal kto inny. Kibice doszli pierwsi na stadion to juz sa kibolami i ogolnie wybic ich.
Tutaj przyklad kurestwa prasowego : http://www.igol.pl/article,27989.htm...5%82karskie%29 Baranie lby, nic wiecej. |
Kapitalnie się ogląda grę Lechii. Poezja.
Traore świetny. |
Kreseq - ja jestem ogólnie anty zadymowy i nie toleruję dymów w żadnej postaci. Ale to że Lech płacze o niewłaściwe zachowanie ochrony w kilka dni po meczu z Wisłą, gdzie wiadomo co się działo - to taki ironiczny uśmieszek losu ;)
pozdrawiam |
Wiemy jak jest w tych sprawach :) Lecha nie trawie od ich cateringu po sprzataczki i dyrektorow ale tym razem maja sporo racji. Jak to jest ze Kibic z biletem przychodzi wczesniej na stadion i takie cos sie dzieje? To tylko u Nas :D
Ogolnie zadyma niepotrzeba ale skoro tak sie "transportuje" kibicow przyjezdych to tego typu akcje sa tylko kwestia czasu. Oby wtopil Leszek, tam to juz bylaby zaloba totalna :D |
To ja wzorem kresqa z zeszłego tygodnia.
kawa + ciasto + forum Polonii :D hehe Oszukali mnie! Miala być Liga Mistrzów na Narodowym w przyszlym sezonie :( |
Cytat:
|
jak na razie hipokryci spod znaku zdezelowanej kuchenki remisuja...
a tak a propo w duuupie mam tę kibicowską więź .. niech ich tam zagazują spałują i jeszcze poodbierają z tego filmy.... |
Ja jestem ciekawy co po meczu z Lechią będzie miał do powiedzenia USER, "Polonia Duma Stolicy" ;)
|
Cytat:
A Legia spadnie. |
Cytat:
Tymczasem Ruch prowadzi z Amicą! |
heh i znowu po rogu....
|
I liga wita :lol:
|
Janoszka głową i 1-0 dla Ruchu oj oby tak zostało!!
|
normalnie żal mi Lecha... współczuje
|
Cytat:
A zreszta mecz jeszcze trwa wszystkie scenariusze możliwe, E: Chyba że kolega kibicuje KKS to cofam wszystko powyzsze |
Czego współczujesz Amice? Należy się cieszyć, bo zespoły-obłudy tj. Amica, Pasy i Disco dostają to na co zasługują.
Miejmy nadzieję, że ze 2 z nich skorzystają z przymusowych wakacji w I lidze. |
Oby Ruch to dowiózł do końca.
Kiedy Pyrusy grają z Polonią? |
Za 3 dni :D
|
Cytat:
|
Wiem że to mało prawdopodobne, ale czy była wcześniej sytuacja ze mistrz kraju w następnym sezonie spadł z ligi ?
|
No to za trzy dni derby wielkopolski: Groclin-Amica :)
|
jak to sie utrzyma to bedzie cudnie;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba Lubin tego dokonał - mam nadzieję że Amica powtórzy ten sukces. Jak sobie później awansują uczciwie to będę ich już tylko nie lubił. Odpadnie mi pogarda. |
Cytat:
|
Co by się nie działo, Amica nie spadnie. Oni po prostu olewają mecze w naszej lidze. Ale jak sytuacja zrobi się na prawdę nieciekawa to zepną (albo zapną ;) się na kilka meczy i skończą sezon gdzieś w środku tabeli.
Ale nie muszę mieć wcale racji ;) P.S. W 87 minucie Peszko strzelił w spojenie.. No to jeszcze kilka minut trzeba poczekać bo z tymi golami w ostatnich minutach Amica czasem przyfarci... |
Cytat:
|
Wiem że w przypadku Amici to raczej science-fiction że spadną, ale jeśli będą się spinać tylko na kilka meczy w sezonie to nie wróże im wyższego miejsca jak 8 a o euro-pucharach nie wspomnę :P
|
Oni muszą przenieść się do Premiership.Tam na bank grali by o majstra;)
|
PESZKO W KOSMOS,,, a amica na dno...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl