![]() |
O 20.00 jeszcze były. Kolejka jakieś 20-30 osób. Pewnie dodrukowali troszke.
|
Wiecie może czy klub dopuszcza możliwośc zorganizowania karnetów na LM lub LE? Nie trzeba by kilka razy do kas latać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zatem: 450/9,5 h = ok. 47 biletów na godzinę |
Cytat:
Mi nie chodzi o to czy teraz się na takie rozwiązanie zdecydują. Tylko jak sprawa awansu do LM się rozstrzygnie, oczywiście po informacji z kim gramy. To że mam karnet na lige nie oznacza że nie moge kupić pakietu meczy na grupe (wszystko jedno LM czy LE) Nie trzeba by latać 3 czy 4 razy do strefy a i klub miałby pewną kase. |
Cytat:
Że co? W grupie są 4 zespoły, więc jakim cudem mamy rozegrać 4 mecze u siebie? |
Cytat:
|
to jest oczywiste, że 3 nie zaśmiecajmy tematu biletów - do wykasowania powyższe posty (razem z tym)
|
Ale akurat karnet na mecze rozgrywane w grupie europejskiego pucharu byłby ułatwieniem dla klubu jak i kibiców
|
Potrzebuję wykazu cen biletów na wszystkie sektory z wczorajszego meczu, jest gdzieś link, zna ktoś ?
|
|
jeśli komuś się nudzi i lubi statystyki mógłby policzyć ile zarobiliśmy na biletach z Liteksem np :D
|
Tego nie da się dokładnie wyliczyć, bo nie wiadomo ile poszło biletów ulgowych, a ile całych :)
|
Cytat:
|
trochę z innej beczki. Na którym programie będzie jutro transmisja losowania?
|
|
Kiedy mniej wiecej moze zaczac sie sprzedaz biletow na APOEL?
|
Kupcie najpierw bilety na Zagłębie, pózniej się martwcie o APOEL
Cytat:
|
czy jeżeli mam kartę kibica, to kolega może mi kupić na nią bilet bez mojej obecności?
|
Tak, bilet zostanie nabity na twoją kartę.
|
na ile dni przed meczem z Litexem rozpoczeta zostala sprzedaz biletow?
|
Cytat:
|
Miejmy nadzieje, że klub nie wyśrubuje cen biletów na mecz z APOELEM..
Tutaj publiczność będzie sporym atutem w meczu u siebie..a wiadomym jest, że: Wysokie ceny biletów = bardziej zblazowana publika.. Dlatego bilety powinny byc droższe o tą piąteczke maksymalnie niż na Liteks :) Wtedy miejmy nadzieje przyjdzie komplecik, który przynajmniej w połowie będzie wydzierał kopary przez cały mecz :) |
mam pytanie odnośnie karnetu po meczu z Zagłębiem będzie dalsza możliwość zakupu karnetu? jeżeli tak to czy cena ulega zmianie?
|
Niech mi ktoś wytłumaczy, po co ochrona sprawdza potwierdzenia zakupu biletów, które nabijane są na kartę?
|
a po co sprawdza legitymacje studencką skoro bez niej Pani z okienka nie sprzeda ulgowego biletu? Albo powinni sprawdzać w kasie albo przy wejściu.
|
Kumpel będzie w połowie sierpnia w Krakowie i chciałby pójść na mecz z APOEL'em. Mieszka w Gdańsku, ma kartę kibica Lechii - czy wyrobienie w takim razie Karty Kibica Wisły będzie bez problemowe, gdy już jest w bazie innego klubu? Ktoś się orientuje?
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lety_na_apoel/
już jest cennik :O Ceny w miarę. Komplet musi być :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ceny przystępne jak na tą faze rozgrywek , nie ma na co narzekać tylko kupować. Musi być komplet. Mam nadzieje ze 10 sierpnia jeszcze będą bilety na C :)
|
Panowie jest jakieś ograniczenie ilości biletów które mogę kupić dla osób bez KK? są z daleka i nie ma opcji żeby w tym celu przyjechali, mając ofc ich pesele itp. Chodzi mi o 3-4 sztuki
edit: chodzi o mecz z APOELEM, ja sam mam KK ale chcę wspomóc kolegów ;) |
rutek o ktorym meczu mowisz?..
|
jaki zwyczaje panują na sektorze G?? mam szukać miejsca według biletu czy każdy wedle własnego uznania?
|
No to kółko matematyczne znowu rusza !
6 lipca klub rozpoczął sprzedaż karnetów 25 lipca czyli po 19 dniach poinformował o sprzedaży 7000 biletów. Oznacza to sprzedaż 368 karnetów na dzień. Jeśli założymy, że od dnia publikacji artykułu tempo sprzedaży karnetów wynosiło 100 karnetów na dzień to w dniu rozpoczęcia sprzedaży biletów na APOEL sprzedanych będzie 8200 biletów. Jeśli założymy, że : na każdym sektorze taki sam procent (35%) posiada karnet Sektory E są równe (E21 liczy tyle samo co E22 i E23 i E24 i E25 i E26 analogicznie też piętro niższe) na każdym sektorze dokładnie połowa obecnych to osoby które kupią bilety ulgowe Wszystkie bilety zostaną sprzedane to wpływy z poszczególnych sektorów wyniosą: C_____242 982,00 zł D____ _97 587,00 zł E___ _ 605 011,50 zł F___ __ 99 506,00 zł G_____159 030,00 zł Łącznie 1 204 116,50 zł Milion dwieście tysięcy... |
Cytat:
|
A co ze zniżką dla tych którzy byli na dwóch poprzednich meczach el.LM?? Podobno miało być tak że im więcej meczy tym tańsze bilety!!!
PS. Nie pamiętam czy już było to pytanie ;) Pozdrawiam! |
a po ile Ty byś chciał bilety po 20 zł ? i tak cena wg mnie bardzo dobra
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl