![]() |
Leci na Eurosporcie...
|
losuj losuj!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Mi UEFA padła w ogóle nie działa przez SOPCAST oglądam 60713
|
no i Apoel
|
APOEL i jesteśmy gospodarzem ...
|
Wisla Kraków Apoel :D
|
Apoel ! Nie jest źle..
|
Apoel pierwszy mecz dom
|
Apoel !!! Nie ma co ale mamy szczęście !!! Najsłabsza ekipa z rozstawionych !!! OGNIA
|
Aopel!!!!!
|
No to mamy Apoel, nie jest źle:)
|
Apoel:) pierwszy u siebie???
|
kur... mać!!! Pierwszy mecz u siebie!!! Ale przeciwnik dobry!! LM REALNA!!!
|
aopel
................... |
Szkoda że pierwszy mecz nie na wyjeździe, ale i tak dobrze że nie Zagrzeb i Kopenhaga.
|
super ;) drugi zespół po Bate, który sobie życzyłem ;)
|
Tak pierwszy u siebie, niestety ale jest duza szansa
|
Apoel !!! :d:d:d
|
jest dobrze :D
|
Stan się uśmiechnął po wylosowaniu :) Będzie dobrze musi być dobrze :D
|
zespól klasy Litexu najwyżej :):).Aczkolwiek na wyjeździe w Bratysławie wygrali 2-0.
|
Panowie prosze was nie podniecajcie sie za bardzo...
|
40 stopni na wyjeździe.
tego sie obawiam najbardziej |
Cytat:
|
Powalczyc mozna ale APOEL to ciagle faworyt tego dwumeczu.
Widze tez, ze Cypryjczycy juz kombinuja bo niby rewanz ustalili na wtorek cyli mamy 6 dni przerwy miedzy meczami, a w tym czasie jeszcze my musimy zagrac lige. Chyba trzeba przelozyc spotkanie ligowe na blizej nieokreslona przyszlosc. |
no właśnie ja uważam, że od Liteksu nie są mocniejsi i to Oni powinni się Nas obawiać, to My jesteśmy Wisła i niech drżą na samą myśl o Nas. amen
|
Tak naprawdę to mamy stosunkowo łatwego rywala - nie jest to poziom ani PAO, Anderlechtu czy Realu albo Barcelony, które stawały nam na drodze do wymarzonej Ligi Mistrzów.
Chce się powiedzieć - jak nie teraz to kiedy - i jest to stwierdzenie bardziej uprawnione niż wówczas gdy wylosowaliśmy Levadię. Wtedy mieliśmy do przejścia 3 rywali i wyłożyliśmy się na pierwszym. Teraz od bram Champions League dzieli nas naprawdę niewiele APoel był na drugim miejscu po BATE wg mnie jeżeli chodzi o poziom przeciwnika. Jeżeli zagramy tak jak z Litexem w Krakowie, możemy spokojnie mysleć o awansie...... Przypomnę, że jedyny awans do LM APOELU został wywalczony po wyeliminowaniu demonizowanego FC Kopenhaga...... Nie będzie specjalnie łatwo, ale też nie będzie bardzo trudno. Jak dla mnie rywal na poziomie Litexu.... |
Tak jak mówiłem :D jest Apoel Nikozja :P mamy 60% szans na awans do LM :)
|
Oj będzie ostro. Na Cyprze też euforia po wylosowaniu nas.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl