Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7417)

Viper 26.03.2014 10:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1355816)
A dlaczego nie jest zorganizowany?

Bo prawdziwy fani by skopali każdego kto spróbowałby zorganizować wyjazd lub doping na trybunie C?

serek.c2 26.03.2014 10:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Viper (Post 1355819)
Bo prawdziwy fani by skopali każdego kto spróbowałby zorganizować wyjazd lub doping na trybunie C?

Aha, no to dziękuję za odpowiedź... A wiesz może czy byli chętni na wyjazd i na organizację wyjazdu? Bo widzę, że zorientowany w tych tematach jesteś.

JacobCFC 26.03.2014 10:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lukasz (Post 1355798)
Raz nie ma wyjazdu bo pikniki nie dopisują, innym razem nie ma bo macie zakaz 'za sprawowanie'. Co w tym dziwnego? Dla drużyny jeden pies.

Wg Ciebie nie jechać na wyjazd bo ma się zakaz, a nie jechać bo się nie chce to to samo? :shock:

Cytat:

Czyli twierdzisz, że osoby które próbowały coś śpiewać na Zawiszy leżą połamane w szpitalach?

:alleluja: pranie mózgów trwa

SharksiK 26.03.2014 10:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1355805)
Faktycznie, przykre, że nie ma wyjazdu.
Brak kibiców z Krakowa w Lubinie wstrząśnie podstawami finansowymi Wisły i Bednarz będzie musiał podać się do dymisji.
:mysli:

Może i nie wytrząśnie ale świadczy o jednym.

Klub (czyt. Bednarz) nie może na Ciebie liczyć, a ty jesteś dupa nie kibic!

Cytat:

My swoich nie kopiemy. My ich tniemy maczetami!

dynek.pl 26.03.2014 10:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1355818)
Dalej brniesz w swojej niewiedzy czy bardziej głupocie ? Zadaj sobie pytanie, które postawił serek.c2.

Napisałem Ci - brak zorganizowanego wyjazdu nie powinien być przeszkoda dla największego fanatyka.

SharksiK 26.03.2014 11:14

Bracia myślą podobnie.

http://s1.postimg.org/tj2cr0l9b/precz_z_bednarzem.jpg

Griszka30KR 26.03.2014 11:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SharksiK (Post 1355822)

Oj widze ,ze musi troche jeszcze wody w Wiśle upłynąć,żeby było Sharks...

SharksiK 26.03.2014 11:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1355826)
Oj widze ,ze musi troche jeszcze wody w Wiśle upłynąć,żeby było Sharks...

Nie mniej, żeby było Grisza...

FraMat 26.03.2014 11:20

Cytat:

Może i nie wytrząśnie ale świadczy o jednym.

Klub (czyt. Bednarz) nie może na Ciebie liczyć, a ty jesteś dupa nie kibic!

No to teraz dowaliłeś... :-D

Klub (czy tam Bednarz) nie kładzie nacisku na wyjazd, bo to mu nie po drodze.
Tłumaczenie, że brak chętnych (jaki brak chętnych, skoro nawet nikt tego nie sprawdził, bo nie ogłosił zapisów) ma na celu doprowadzenie do sytuacji, że klub, czy tam Bednarz, nie będzie musiał martwić sie o zachowanie "kibiców" na wyjeździe.

Tak więc Klub może liczyć na swoich kibiców, że nie pojadą...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2
A dlaczego nie jest zorganizowany?

Przeciez to oczywiste. Zawsze zajmowało sie tym SKWK. Powstała pewnego rodzaju pustka i nikt z marszu nie zastąpi SKWK. To chyba oczywiste.Może za jakiś czas jak ludzie się zorganizują, albo SKWK wróci (wygra albo ulegnie) i będą wyjazdy.

ps.
używanie słów uznawanych za obraźliwe jest podstawą do ostrzeżenia, lub banowania na tym forum.
Radzę się powstrzymywać
:-p

Viper 26.03.2014 11:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JacobCFC (Post 1355821)

Czyli twierdzisz, że osoby które próbowały coś śpiewać na Zawiszy leżą połamane w szpitalach?

:alleluja: pranie mózgów trwa

A czy doping był zorganizowany i odbył się na trybunie C? :D

Idę o zakład, że jakby znalazła się grupa ludzi chcąca tam wejść i organizować doping to by źle skończyli. :P

Gwiaździsty 26.03.2014 11:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1355823)
Napisałem Ci - brak zorganizowanego wyjazdu nie powinien być przeszkoda dla największego fanatyka.

Czyli jednak dalej nie rozumiesz o co chodzi :D

Griszka30KR 26.03.2014 11:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SharksiK (Post 1355827)
Nie mniej, żeby było Grisza...

Jednak różnica przy takiej zmianie tych dwóch nick-ów jest znacząca.....

SharksiK 26.03.2014 11:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1355828)
No to teraz dowaliłeś... :-D

Klub (czy tam Bednarz) nie kładzie nacisku na wyjazd, bo to mu nie po drodze.
Tłumaczenie, że brak chętnych (jaki brak chętnych, skoro nawet nikt tego nie sprawdził, bo nie ogłosił zapisów) ma na celu doprowadzenie do sytuacji, że klub, czy tam Bednarz, nie będzie musiał martwić sie o zachowanie "kibiców" na wyjeździe.

Boże, jakie my mamy szczęście że u nas jest Bednarz. Co byśmy bez niego poczęli, kto by się o nas tak martwił, jak by (odpukać) wujek Jacek nas zostawił?

Ps:

Za ekscesy na wyjazdach to co najwyżej mozna dostać "bana" na zorganizowane wycieczki, stadionu bidulki wam nie zamkną.
Czyż łysemu wężowi dokładnie nie o to chodzi?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1355831)
Jednak różnica przy takiej zmianie tych dwóch nick-ów jest znacząca.....

Dla mnie żadna.

domin_czyzyny 26.03.2014 11:37

Cytat:

No to dowaliłeś, zaraz Gówno Wybiórcze lub inny szmatławiec napisze, że kibole Wisły groża "prawdziwym" kibicom maczetami...;-)

A Viberowi doradzam umiar w swych ocenach. Nie widziałem, ani nie słyszałem by komuś z C stała się krzywda... Nawet tym chojrakom, co gniazdo zechcieli z bliska oglądać...

SharksiK 26.03.2014 11:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1355835)
No to dowaliłeś, zaraz Gówno Wybiórcze lub inny szmatławiec napisze, że kibole Wisły groża "prawdziwym" kibicom maczetami...;-)

Gorzej być nie może...;)

sandbender 26.03.2014 12:26

Dobrze się Was wszystkich czyta chłopcy. Brakuje Olejnik prowadzącej ten program.

Wszyscy mamy po 18 lat chyba, nie? Rozumiemy, że _każda_ decyzja ma swoje konsekwencje, prawda? To o co ten płacz z jednej i z drugiej strony, że jakieś są (wyłączywszy oczywiście ten zakaz zbiorowy)?

Z jednej strony Bednarz jest zły. Nawet gdyby nas było milion na stadionie co mecz ten klub by najwyżej fatalnie funkcjonował.
Z drugiej - pomnik, muzeum. Do czego Wam w tym wszystkim jest potrzebny Bednarz i w ogóle SA? Tak szczerze - nie da się bez nich? Trzeba tylko chcieć.

I najważniejsze - jest rok 2014, a tutaj co i rusz ktoś mówi komu i czego nie powinien jako kibic.
Chcę przyjść na stadion i zjeść kiełbasę? Idę i wara od tego. Mój wybór, znam konsekwencje.
Chcę przeprowadzić protest i nie przyjść. No to protestuję i nie przychodzę. Od tego też wara bo to moje święte prawo.

Każdy ma swój rozum chyba, nie? Od Was zależy czy sami się ograniczycie tylko do jednej strony - czy to poglądów głoszonych w mediach i przez "porządnych obywateli", czy to prawd objawionych głoszonych przez "kumatego kolegę z osiedla" - czy też spojrzycie na sprawę szerzej i wyciągniecie własne wnioski.

A potem jak będziecie mieli odwagę to je zaprezentujecie we własnych środowiskach.

Pozdrawiam

dynek.pl 26.03.2014 12:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1355830)
Czyli jednak dalej nie rozumiesz o co chodzi :D

To mnie uświadom. Nie znalazlem nic na temat, ze protest/bojkot obejmuje mecze wyjazdowe. Nie mam czasu na szukanie,

heoij 26.03.2014 12:33

Ciąg dalszy akcji:

http://wiadomosci.onet.pl/krakow/obr...krajowej/r6lt8

Lukasz 26.03.2014 12:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1355809)
przykre jest to, jacy "kibice" przedstawiają się za prawdziwych kibiców Wisły, którzy podobno ponad wszystko stawiają wspieranie drużyny piłkarskiej.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JacobCFC (Post 1355821)
Wg Ciebie nie jechać na wyjazd bo ma się zakaz, a nie jechać bo się nie chce to to samo? :shock:

Nie, mówię tylko jaki jest efekt. Statystycznie co pewien czas, z tych czy innych powodów, dopingu na wyjeździe nie ma. Czy to ważne komu się nie chce i dlaczego skoro efekt ten sam?

Griszka30KR 26.03.2014 14:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1355846)

I komentarze pod spodem....U nas są podziały,a co dopiero jak widza to inni

SharksiK 26.03.2014 14:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1355856)
I komentarze pod spodem....U nas są podziały,a co dopiero jak widza to inni
.

policyjne konfitury...:lol:

Lemingi i marsjanie . Zamiast iść się położyć do grobu to zabierają głos na tematy o których nie mają pojęcia. Ot cała prasa i tłuszcza...

Cytat:

dawniej na Błoniach pod Płachtą browar sączyłem wsród kumpli z Kałuży
:haha:

Boże chroń przede tymi plugawymi czasami!

Kocur 26.03.2014 14:42

:shock:
Cytat:

Radni miejscy mają w środę przegłosować rezolucję do wojewody, aby ten wprowadził zakaz używania środków pirotechnicznych w newralgicznych rejonach Krakowa. To reakcja na ostrzelanie petardami przez kibiców stadionu Wisły Kraków miesiąc temu.

Prośbę o rezolucje zgłosiła małopolska policja. Sęk w tym, że w projekcie uchwały zapisano okolice stadionu Wisły Kraków, ale już obiektu Cracovii przy ul. Kałuży już nie.

Milicyjny Klub Sportowy pod ochroną :rotfl:

Griszka30KR 26.03.2014 14:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SharksiK (Post 1355857)
policyjne konfitury...:lol:

Lemingi i marsjanie . Zamiast iść się położyć do grobu to zabierają głos na tematy o których nie mają pojęcia. Ot cała prasa i tłuszcza...

!

No tak najlepiej jest tak powidzieć,a tu sie okazuje ,ze tak naprawde nawet na sekrtorze C maja odmienne zdanie.....
Zobaczymy jak to sie skończy,ale obojetnie jakby nie było ,Wisła na tym teraz ucierpi.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SharksiK (Post 1355857)
. Zamiast iść się położyć do grobu !

Wypowiedź na poziomie ,tylko ośmieszasz tych protestujacych....

milosz 26.03.2014 16:35

Załóżmy hipotetycznie (choć ja akurat myślę że wpierw była to spontaniczna twórczość prezesa o scedowaniu odpowiedzialności za bezpieczeństwo na stadionie na SKWK, a że nie wyszło, to teraz sprzedaje mediom i zwłaszcza nad-prezesowi-bossowi, że oto jako szeryf, walczy ze stadionową bandą złoczyńców..), tak więc załóżmy hipotetycznie, że Cupiał dał się przekonać, iż bez SKWK będzie spokój na trybunach R22, oraz podobnież w meczach wyjazdowych, że nie będzie kar nakładanych na klub, oraz, a to najważniejsze, że długofalowo to będzie dobre rozwiązanie .., załóżmy że tak jest i boss w to uwierzył z pełnego przekonania. To tu pojawia się pytanie o rzeczywistą ocenę sytuacji, frekwencja spadnie do poziomu kilku tysięcy, pytanie czy trwale (!?), ale załóżmy że tak będzie, to jedno pytanie co ze stadionem.. , a ściślej z opłacalnością korzystanie z niego .., bo w tym układzie może J.B. zaproponuje mecze na mniejszym obiekcie, jakieś propozycje !? A na poważnie, ..konflikt szkodzi Wiśle to jasne, sam J.B. go nie rozwiąże, bo nie chce/nie umie, ale SKWK też propozycji rozejmu nie daje.., no i tu pytanie o bossa, czego on oczekuje od Wisły, jaki to ma być klub, poza tym aby nie przynosił strat.. , bo ja wizji bossa nie znam.., jedynie o poszukiwaniu sponsora słychać, ale w jakim celu , w imię jakiego klubu, pojęcia nie mam. Wisła dziś, to konflikt, a co do przyszłości, duża zagadka.

serek.c2 26.03.2014 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1355828)
Przeciez to oczywiste. Zawsze zajmowało sie tym SKWK. Powstała pewnego rodzaju pustka i nikt z marszu nie zastąpi SKWK. To chyba oczywiste.Może za jakiś czas jak ludzie się zorganizują, albo SKWK wróci (wygra albo ulegnie) i będą wyjazdy.

Chcesz powiedzieć, że w klubie nikt nie ogarnia tematu organizacji wyjazdów dla swoich nowych, najwierniejszych z wiernych? :D

WiślakMyślenice 26.03.2014 18:14

http://2.bp.blogspot.com/-j-TAuCgJza...0/DSC_4232.JPG

Więcej, więcej rozrywki!

Ave Bednarz, morituri te salutant.

edit by: FraMat

rafkur 26.03.2014 18:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1355879)
Chcesz powiedzieć, że w klubie nikt nie ogarnia tematu organizacji wyjazdów dla swoich nowych, najwierniejszych z wiernych? :D

Obstawiam, że dla 90% zarządów klubów w tym kraju wyjazdy to zło konieczne. Nikt tego wprost nie powie ale tak jest. Dochodów zero a jeszcze ewentualne kłopoty.

master17 26.03.2014 19:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandbender (Post 1355843)
Dobrze się Was wszystkich czyta chłopcy. Brakuje Olejnik prowadzącej ten program.

Wszyscy mamy po 18 lat chyba, nie? Rozumiemy, że _każda_ decyzja ma swoje konsekwencje, prawda? To o co ten płacz z jednej i z drugiej strony, że jakieś są (wyłączywszy oczywiście ten zakaz zbiorowy)?

Z jednej strony Bednarz jest zły. Nawet gdyby nas było milion na stadionie co mecz ten klub by najwyżej fatalnie funkcjonował.
Z drugiej - pomnik, muzeum. Do czego Wam w tym wszystkim jest potrzebny Bednarz i w ogóle SA? Tak szczerze - nie da się bez nich? Trzeba tylko chcieć.

I najważniejsze - jest rok 2014, a tutaj co i rusz ktoś mówi komu i czego nie powinien jako kibic.
Chcę przyjść na stadion i zjeść kiełbasę? Idę i wara od tego. Mój wybór, znam konsekwencje.
Chcę przeprowadzić protest i nie przyjść. No to protestuję i nie przychodzę. Od tego też wara bo to moje święte prawo.

Każdy ma swój rozum chyba, nie? Od Was zależy czy sami się ograniczycie tylko do jednej strony - czy to poglądów głoszonych w mediach i przez "porządnych obywateli", czy to prawd objawionych głoszonych przez "kumatego kolegę z osiedla" - czy też spojrzycie na sprawę szerzej i wyciągniecie własne wnioski.

A potem jak będziecie mieli odwagę to je zaprezentujecie we własnych środowiskach.

Pozdrawiam

Wiesz jakie są koszty tych dwóch inwestycji ? Myślisz, że 5 tysięcy ludzi z sektora C podoła temu zadaniu ? Nie powiesz mi, że klub by na tym nie zyskał (pomijając kwestie odnośnie muzeum, gdzie klub miał zrobić krok w tym kierunku). Nikt nie każe tej kwoty dawać SKWK można zrobić, to w kontrolowany sposób gdzie byłoby zadowolenie po obu stronach.
Do reszty wypowiedzi się zgodzę, też mnie denerwuje ten podział na kibiców lepszych, czy gorszych (tych prawdziwych kibiców nie osób co przyszły dla lansu itp)

Gwiaździsty 26.03.2014 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 1355881)
Obstawiam, że dla 90% zarządów klubów w tym kraju wyjazdy to zło konieczne. Nikt tego wprost nie powie ale tak jest. Dochodów zero a jeszcze ewentualne kłopoty.

Ale skasować pieniadze za 2 tys. biletów kibiców przyjezdnych na R22 to już nie jest zło konieczne. Jakby tak wszyscy myśleli jak Bednarz to ten nie zacierałby swoich brudnych łap z radości, gdy "bandyci" z innych klubów powiększają mu frekwencję i podwyższają słupki zysku, któr tak lubi.

heoij 26.03.2014 21:17

Na stronie SKWK ukazał się właśnie nowy tekst odnośnie bojkotu- polecam przeczytać:

http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...-bojkotem.html

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl