![]() |
Cytat:
Jestem stary to i zawsze pamiętam biel jako biel... |
|
A mnie się podoba, coś nowego. Piszecie, że biały nijak się ma do Wisły, ale biały to po prostu odcień i tyle.
|
Niebieski to samo co czerwony??
Patrze na coraz więcej zdjęć i chyba jednak zbyt szybki osad co do białych... PS.Wydaje mi się ze 3 komplet stary został tak? |
Ogólnie stroje na plus. Bardzo mi się podobają i w końcu jest haftowana Biała Gwiazda.
|
Wiecie może, czy nowe koszulki będzie można zakupić przed 1 meczem nowego sezonu, najlepiej jutro? ;)
|
Cytat:
|
Wkońcu mamy sponsora na koszulkach hehehe
|
Biala MEGA KOZACKA swietny design!
Podstawowa tak jak sie spodziewalismy, tez spoko. |
Jedyne to trochę kwas, że w tych konkursach jako nagrody dawali stare koszulki, a nie nowe...
|
Mam już czerwoną i na żywo prezentuje się naprawdę zajebiście :) Sama prezentacja spoko, Fedorowicz wygwizdany jak zaczął coś przynudzać.
Co do Sadloka - wymowne podczas prezentacji " dobrze by było, gdyby był z nami". |
El'kabat - ja zrozumiałem nie "Dobrze by było, gdyby był z nami" tylko, że Moskal na pytanie Sołtysika odpowiedział, że oczywiście jest z nami
|
Dla mnie stroje swietne, zwłaszcza czerwona koszulka a juz na pewno lepsza od poprzedniej. Na pewno kupie ale w blizej nieznanym terminie. A białe jak ktos na fb napisał podobne do tych co ma Bayern :D
|
nas powinna interesowac tylko czerwona bo w takich wszyscy powinni chodzić na mecze
|
Bardzo estetyczne koszlki. Bez zbednego wydziwiania. Biorę !
|
Cytat:
Czerwona wygląda super. Biała również bardzo fajna. Na niebieską nawet nie zwracam większej uwagi bo zobaczę ją 1-2 razy w ciągu sezonu ;) A szary do Wisły ma tyle co np.różowy do Realu Madryt :p Ogólnie stroje wyglądają przyjemnie, ale nie to jest najważniejsze. Jak już wcześniej pisałem, jeżeli będą grać dobrze to jak dla mnie mogą grać w workach po ziemniakach :P |
|
|
Koszulki świetne, i domowe i wyjazdowe.
|
Po tym sezonie umowa z Adidasem wygasa? Bo w 2013 podpisali na 3 lata, a chyba nigdzie nie pisano o przedłużeniu.
|
Białe bardzo fajne. Gwiazda mogłaby lepiej wyglądać jakby była nie ma czerwonym kole ale miała czerwoną obwódkę. Takie moje zdanie. Tylko ta cena... W sklepie on-line 259 PLN... Uważam że jeśli rzuciliby je po 199 to sprzedawałyby sie o 20-40% lepiej.
|
A co wy macie do tych pasów na białej koszulce? Wreszcie coś nowego. Wszystkie z tych wielkich klubów eksperymentują z drugim i trzecim kompletem. Taka sama kolorystycznie ma być tylko domowa, reszta powinna być inwencją twórczą. Tak jest w każdym wielkim klubie.
A pasy sąsiadki są po pierwsze czerwono białe, po drugie nie są poziome. Nie ma żadnego złego skojarzenia. |
Pionowe Mruck, pionowe :D
|
Jeżeli kogoś bolą poziome pasy na koszulce w szaro-białej kolorystyce to czerwono-białe na rękawkach podst. koszulki to już w ogóle herezja... Koszulki świetne, na żywo lepsze niż na fotkach :)
Tak po dłuższym przyjrzeniu się żółtym bramkarskim strojom - przydałoby się czerwone kółko dookoła gwiazdy bo ją słabo widać. Ale to szczegóły :) |
Może ktos powiedzieć. Byłem w pracy i chciałbym się dowiedzieć czy Sadlok był na prezentacji ? A jak nie czy było coś o nim mowa?
|
Był, bo na fotkach na oficjalnej pozuje z paniami : )
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5578261625.jpg |
Spodenek nie zmieniono? Dziwne. Trzeci taki jak pisałem.
Na bramkarskim nie ma kółka: http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5578289004.jpg |
Kółko jest, naszyte od spodu jako podstawa, ale przydałoby się w jakimś innym kolorze, bo słabo widać Gwiazdę i gwiazdkę nad nią.
|
w sumie zamiast katalogowych niebieskich strojów mogłyby fajnie wyglądać te, które ma Misiek. Trzecie - czarne z czerwonym, tego jeszcze nie było. Jak dla mnie wyszłoby kozacko :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl