![]() |
spokojnie,dzis dajmy szansę po raz ostatni zaprezentować się Medżikowi
|
Cytat:
|
z Genkovem to jest tak ze lepiej dla nas zeby on cos grał i "wypalił" ,bo jak nie to w napadzie moze byc nędznie,no chyba ze Zuraw albo RIos sie obudzą,w co watpie.
licze ze dzis nowi z "dobrym i znajomymi " :) traktorzystami :D zagrają |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kiedy kończy się okno transferowe w lidze izraelskiej?
|
Cytat:
|
a dlaczego?
|
Cytat:
No tak tylko sam Genkov jest jak z tego przyslowia ze jedna jaskóła wiosny nie czyni. Potrzebujemy BRAMKARZA i ROZGRYWAJACEGO. Z bramkarzem to klub robi sobie jaja od 3-4 lat i dalej to trwa.Kluczowa pozycja w Wisle a ci co sa teraz nie gwarantują nic.Jovanic dla mnie jest za slaby i jak nie kupimy kogos obiecywanego to bramki bedziemy tracic i to czesto. Czekam wiec zeby Stan w koncu sprowadzil kogos ,skoro poszukal doswiadczonego stropera to niech to samo zrobi z bramkarzem. CO do rozgrywajcego to Melikson niby nasz kazdy dzien jakby dalej od nas.Cos musi byc nie tak,bo on juz dawno kontrakt by podpsial,ale nie chca siac niepokoju,to bylo by komprpmiatacja gdybysmy goscia przywiezli do klubu ,do miasta i z nim sie nie dogadali(a raczej z jego klubem) Licze wiec ze bedziemy mieli kogos kto wresczie na srodku wprowadzi jakis porzadek i pilki bedzie do przodu posyłał.Dlatego Melikson jest dla ans tak istotny ,.bo bez niego Genkov moze byc odciety od podan i w ataku bedzie bida. Trzeba ufac ze sie dogadaja i Maor bedzie naszym zawodnikiem. |
Cytat:
|
Maaskant jest większy niż Bunoza który ma 195 cm , więc trener jest naprawdę wysooooki
|
Cytat:
|
Ale wy jesteście kumaci, żal, wiadomo że to Krzostka :-/
Na głownej pod tym zdjeciem jest komentarz: Zawodnik został przywitany przez kapitana Wisły – Radosława Sobolewskiego oraz trenera Roberta Maaskanta Ogarnijcie sie |
Cytat:
|
Cytat:
|
@wolfy
Niezwykle trafne porownanie z ta Arka normalnie jak lysy grzywka... Nie wiem jak Ty ale ja dobrze pamietam tuptanie Glowackiego przed rzutami wolnymi i karnymi ktore chlopak strzelal bo nikt inny w druzynie nie chcial badz nie potrafil uderzyc. Balony grane na wysokiego i skocznego Marcelo to akcje cwiczone niczym bramka Radomanovica z Korona. Nikt nie ujmuje Glowackiemu i Marcelo ich klasy ale umowmy sie ze sytuacja gdzie stoper jest najlpeszym strzelcem druzyny swiadczy przede wszystkim o beznadziejnosci ofensywy. |
Yssouf Koné, który przymierzany był do gry w krakowskiej Wiśle, podpisał przedwczoraj kontrakt z norweskim klubem Vålerengens IF
fajnie było by zobaczyć obu zawodników dzisiaj podczas meczu |
Cytat:
nikt nie pisze, że wita go na zdjęciu Sobol z Maaskantem, tylko że został przez nich przywitany, co niekoniecznie musi być uwiecznione, myślcie czasem do chu*a Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wszystko idzie ku lepszemu a "powody do narzekań " są coraz bardziej naciągane. Max pół roku i cała spiskowo - katastroficzna wizja upadnie i osoby żyjące z niej znikną lub skompromitują się ostatecznie i zamilkną. Żeby nie było OT i znów kasowanie to napiszę, że nie spodziewałem się takich ruchów w tym okienku. Odejście Brożków to ostateczny symbol końca poprzedniej "polskiej" Wisły - miejsca miłej pracy dla chłopaków którzy zamiast pić jak rówieśnicy trochę pokopali w piłkę i wkręcili się w molocha działaczy, dziennikarzy i kopaczy bogato i bezstresowo żyjących z głodu emocji 40 milionowego kraju. Sprowadzenie na ich miejsce profesjonalnego prezesa, dyrektora spoza układu i trenera realnie wierzącego w to co chce zrobić, oraz piłkarzy dla których gra w piłkę znaczy więcej niż zawód ( niejeden z nich gra za mniej ale gra) to początek. Teraz te wysypane klocki przebrane z wadliwych musi Maskant poukładać. Ja nie mam większych obaw że mu się uda. |
kurczę, co z Maorem? zaczyna mnie to denerwować
|
Cytat:
A porównanie z Arką jak najbardziej na miejscu, bo co szkodzi ich stoperom pomóc trochę w ofensywie? Chyba tylko brak umiejętności:P Uran235 - świetna analiza, od tego od dłuższego czasu zmierzałem. W poprzednim okienku też pokemony miały radochę, bo tylu kupiliśmy, ale żaden nie zwrócił uwagi jakich i na jakie pozycje. Teraz jakość jest lepsza, nie ma też na szczęście kompromitujących testów półamatorów z nadwagą, ale braki są bardzo poważne. To jest takie zabawne myślenie: "XXX może grać na lewej/prawej obronie". No, ja też mogę, tyle że minie mnie cała liga z Krzywickim na czele (w jego przypadku - jak nie zgubi gdzieś piłki po drodze albo nie potknie się o własne nogi, ale zawsze). |
Cytat:
Poza tym porównywanie obecnych transferów z poprzednimi jest bez sensu, bo jak sam zwróciłeś na to uwagę, w końcu robimy te transfery przemyślane, a nie z łapanki albo po testach jakichś podrzucanych przez menedżerów amatorów. Krótko mówiąc, sytuacja wciąż nie jest i nie będzie rewelacyjna i nie ma się co za bardzo podniecać, ale jeśli dwa zapowiadane transfery dojdą do skutku, to naprawdę trudno będzie nazwać to okienko nieudanym, więc sensu do narzekania też za bardzo nie widzę. |
Coś czuje, że wiem kto będzie w następnym sezonie grał w parze z Jailensem w następnym sezonie, szykuje się kolejny wielki powrót :P Przy dzisiejszym "pokazie" Głowackiego z Fenerbache, Glik wygląda na Boga futbolu, naprawdę. Nie widzę możliwości żeby jeszcze dostał swoją szansę po tak beznadziejnym meczu jakim niewątpliwie był dla Arka ten dzisiejszy występ. Z drugiej strony Korkmaz kontuzjowany, więc kibice z Trabzonu będą być może mieli jeszcze wątpliwą dla nich przyjemność zobaczenia Głowy w kolejnych spotkaniach, chyba że dadzą szansę młodemu Mustafie, co wykluczone nie jest.
|
Lobodziński do SPRZEDANIA, Jirsak do sprzedania, Branco - dziękujemy, Żurawski - niestety dziekujemy. Brak napastnika jest bardzo widoczny. sam Genkov sprawy nie załatwi w ataku, jak nic potrzebujemy jeszcze jednego bramkostrzelnego napastnika i to na wczoraj.
|
Cytat:
|
jesli nie pozyskamy meliksona to z Jirsakiem porzegnac sie nie mozemy. juz wołabym zeby podziekowano Zurawskiemu, Riosowi i Bogiskiemu a ściagnieto 2 porzadnego napastnika.
|
Cudowne jest to forum. Jeszcze wczoraj wszyscy podniecali się, że przyszedł Jaliens, Siwakow, Genkov. Stan został wyniesiony na ołtarze nazwany prawie Bogiem. Teraz w obliczu porażki z Norwegami Stan staję się wrogiem publicznym numer jeden ze względu na słabe transfery.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl