Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7417)

brylant17 06.08.2017 08:18

Przecież to nie Probierz....a po drugie gramy z cracovią

rafalek 06.08.2017 10:43

1. Kto jest trenerem Cracovii teraz?
2. Kto wsławił się wypowiedzią o ".......nięciu sobie whisky"?

Oczywiscie, że to nie jest Probierz osobiscie, no ale proszę Cię...

!!IRIVER!! 06.08.2017 10:57

https://www.youtube.com/watch?v=de0wqN1QfMo
Tak ku przypomnieniu, jaki powstał filmik rok temu jako promocja karnetów. I technicznie i 'klimatycznie' znacznie lepiej.

Ten, nie mówię, że jest zły, ale czegoś wyrazistego mi w nim brakuje :)

czaro 06.08.2017 13:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1479231)
https://www.youtube.com/watch?v=de0wqN1QfMo
Tak ku przypomnieniu, jaki powstał filmik rok temu jako promocja karnetów. I technicznie i 'klimatycznie' znacznie lepiej.

Ten, nie mówię, że jest zły, ale czegoś wyrazistego mi w nim brakuje :)

Bardzo fajny, nie widziałem go. Ale też znacznie łatwiejszy w realizacji niż ten nowy. Technicznie poprzeczkę ustawiono sobie tu znacznie wyżej. Film ma opowiadać jakąś historię, zawiera w sobie więcej treści. Ten poprzedni bazował na montażu i przede wszystkim miał wywoływać emocje. Dlatego nie narzekam, fajnie, że coś się dzieje.

brylant17 06.08.2017 13:58

Ale wy marudzicie coś dzieje marketing w końcu rusza źle, nic się nie dzieje też źle, to jak ma kuźwa dobrze ?

czaro 06.08.2017 15:17

Przecież sam na poprzedniej stronie krytykowałeś (?) ten film.

Przy okazji - odnoszę wrażenie, że czasem ktoś ma potrzebę napisania posta w stylu "niech moje będzie na wierzchu", ale nie odnosi się do meritum tylko pisze "ciągle narzekacie/ględzicie". Bardzo to jest irytujące. Jak ktoś ma racje, to niech narzeka, po to jest forum dyskusyjne, żeby dyskutować i dzielić włos na czworo.

W.S 06.08.2017 15:25

Poprzedni filmik ten ''Jestem Wiślakiem'' został zrobiony przez ludzi z video-imagine
a ten Derbowy przez Wisłe Kraków
Stąd widoczna różnica

!!IRIVER!! 09.08.2017 09:18

Nie chcę być tutaj jakimś pieniaczem i narzekaczem, ale za katering na razie wielki karny kutas.

Wczoraj ponownie skandaliczna obsługa, kmiotki zebrane z ulicy, które nie wiedzą po co tam są... Na derbach ponoć 'trzy' punkty mają być otwarte na E, ja im życzę wszystkiego najlepszego, ale za ten brak bułek i wydawanie samej kiełbasy z ogórkiem powinni dostać po prostu bana. Przerzucanie ludzi z jednej kolejki - od płatności, do drugiej po odbiór, bez paragonu, nie wiedzą kto płacił, kto nie płacił, teoretycznie można było podejść i wziąć kiełbasę bez płacenia... no po prostu żenada i wstyd.
Łaskawca z obsługi w pewnym momencie przyniósł wyczarowaną niewiadomo skąd bułkę i z uprzejmością obsługi z hotelu 5* odparł: MASZ ....A. Serio? W ryj powinieneś bucu dostać.

O cenach tego sikacza w plastiku które też podskoczyły nawet szkoda się wypowiadać.

Prezydentowa 09.08.2017 13:59

Niestety to prawda. Jest jeszcze gorzej niż za poprzedniego cateringu...

pchelas 09.08.2017 14:06

Po obiecującej wypowiedzi na temat w którymś z wywiadów, liczyłem że catering się poprawi (co nie powinno być żadną sztuką). Niestety - jest dramat - o co tu chodzi?

Adenalix 09.08.2017 14:57

Każdy element: organizacyjny, cenowy, smakowy jest poniżej krytyki. Niestety musi ktoś pogadać z firmą bo to odstrasza i frustruje.

Revolver 09.08.2017 15:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adenalix (Post 1479601)
Każdy element: organizacyjny, cenowy, smakowy jest poniżej krytyki. Niestety musi ktoś pogadać z firmą bo to odstrasza i frustruje.

A catering to przypadkiem nie jest działka SKWK?

rafalek 09.08.2017 15:45

W każdym razie źle to wygląda. Już nawet sam wygląd tych stoisk, kurde, nie można by tego zrobić jakoś estetycznie?

Drugi mankament - brak możliwości płatności kartą. Wczoraj, po opłaceniu nowej karty kibica zostało mi 2.50 w portfelu, i oczywiście nic nie można sobie kupic...

Co do jakości oferowanych produktów się nie wypowiadam, bo z przyczyn wymienionych wyżej nie byłem w stanie ocenić.

domin_czyzyny 09.08.2017 16:28

Poprzedni catering był masakrą. Ale ludzie sie wyrobili i jakoś ogarnęli i było w miarę sprawnie. Chvjowo, ale sprawnie.

Teraz organizacyjnie jest 3 razy gorzej, wszystko jest droższe, a smakowo to nie wiem, bo nie doczekałem i zrezygnowałem z dalszego stania.

WISŁAZWE 09.08.2017 16:30

Powiem na swoim przykładzie.

Dawno nie korzystałem z cateringu na naszym stadionie, częściej ''o.......ę kiełbę'' na wyjazdach.
Ostatnio jednak, wybrałem się do punktu gastronomicznego w około 20 minucie meczu z TBB, zaskoczenie spore.. Kolejki maskaryczne. Na trybunie E jedno okienko otwarte. JEDNO! Odpuściłem. Myślę, przyjdę później. Wybrałem się jeszcze raz w 60 minucie to samo.. Jakoś się dopchałem do stanowiska. I tutaj kolejne moje zdziwienie. Wziąłem dwie cole i daje Pani 20 złotych, na co ona twierdzi, że nie mają wydać, musi być wyliczone. Kilka chwil wykłócania się o ''głupie dwa złote'' nie przyniosło rezultatu. Zrezygnowałem.

Brak jakiejkolwiek organizacji. Panie sobie stoją w około 6 osób, po czym każda z nich twierdzi, że jest od czegoś innego a kolejka do kasy jest tylko z jednej strony i ona nie poda mi napoju, chipsów, bo nie i już. Widziałem, że ludzi już tam ''chuuuj strzelał''. Bo wygląda to tak:

Kasia, Basia, Stasia, Ania..

Kasia przyjmuje zamówienie: Basia cola dwa razy!
Basia idzie i nalewa! Stasia, nabij na kasę 18 złotych!
Stasia nabija 18 złotych. Ania weź od Pana pieniądze, tylko wyliczone bo nie mamy wydać..

Wczoraj było lepiej, kolejki nie uświadczyłem osobiście a byłem po bramce dla Płocka przed rzutem karnym już wróciłem. Sukces.. Ale wyposażenie lodówek - serio jak za komuny, albo dobrej wyprzedaży w Biedronce. Oczywiście nadal na E otwarty jeden punkt. JEDEN!

Na Derbach raczej nie będę korzystał z cateringu, szkoda nerwów..
Zaproszę dziewczynę do Mc'D przynajmniej kolejek nie będzie i więc stanowisk :lol:

domin_czyzyny 09.08.2017 16:39

Dol trybuby E ma ok. 2500 miejsc, góra 6 tysięcy. Po 1 punkcie otwartym :D. To nawet jakby tam stali mistrzowie orgaizacji to nie ma szans na sukces

Szkoda tylko wplywów,które traci klub.

regan 09.08.2017 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1479613)

Dawno nie korzystałem z cateringu na naszym stadionie, częściej ''o.......ę kiełbę'' na wyjazdach.
Ostatnio jednak, wybrałem się do punktu gastronomicznego w około 20 minucie meczu z TBB, zaskoczenie spore.. Kolejki maskaryczne. Na trybunie E jedno okienko otwarte. JEDNO! Odpuściłem. Myślę, przyjdę później. Wybrałem się jeszcze raz w 60 minucie to samo.. Jakoś się dopchałem do stanowiska. I tutaj kolejne moje zdziwienie. Wziąłem dwie cole i daje Pani 20 złotych, na co ona twierdzi, że nie mają wydać, musi być wyliczone. Kilka chwil wykłócania się o ''głupie dwa złote'' nie przyniosło rezultatu. Zrezygnowałem.

Brak jakiejkolwiek organizacji. Panie sobie stoją w około 6 osób, po czym każda z nich twierdzi, że jest od czegoś innego a kolejka do kasy jest tylko z jednej strony i ona nie poda mi napoju, chipsów, bo nie i już. Widziałem, że ludzi już tam ''chuuuj strzelał''. Bo wygląda to tak:

Stasia nabija 18 złotych. Ania weź od Pana pieniądze, tylko wyliczone bo nie mamy wydać..

Wczoraj było lepiej, kolejki nie uświadczyłem osobiście a byłem po bramce dla Płocka przed rzutem karnym już wróciłem. Sukces.. Ale wyposażenie lodówek - serio jak za komuny, albo dobrej wyprzedaży w Biedronce. Oczywiście nadal na E otwarty jeden punkt. JEDEN!

Zaproszę dziewczynę do Mc'D przynajmniej kolejek nie będzie i więc stanowisk :lol:

I to odbieranie kielbas z boku... w sumie kazdy mogl podejsc i odebrac nawet nie płacąc :D nawet bułek nie maja.

Ponoc na derby mial byc start juz wszystkich pubktow na E

W kazdym razie... mogliby tak 5 -10 minut przed przerwa zaczac nalewac piwska. Wylozyc sobie na blacie. Podchodzi kibol zamawia 2 piwa placi odbiera. A tak to jedna dziewucha i leje.... i leje cisnnia nie ma w beczce a ona leje pol minuty jedno piwo a kolejka ku.rwa pod nastepny sektor. Taka prosta rzecz - nalac piwo do 100 kubełków i kolejka przyspiesza 10-cio krotnie.

domin_czyzyny 09.08.2017 16:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1479615)
I to odbieranie kielbas z boku... w sumie kazdy mogl podejsc i odebrac nawet nie płacąc :D nawet bułek nie maja.

Ponoc na derby mial byc start juz wszystkich pubktow na E

W kazdym razie... mogliby tak 5 -10 minut przed przerwa zaczac nalewac piwska. Wylozyc sobie na blacie. Podchodzi kibol zamawia 2 piwa placi odbiera. A tak to jedna dziewucha i leje.... i leje cisnnia nie ma w beczce a ona leje pol minuty jedno piwo a kolejka ku.rwa pod nastepny sektor. Taka prosta rzecz - nalac piwo do 100 kubełków i kolejka przyspiesza 10-cio krotnie.

Musieliby tym zarzadzac ludzie,ktorzy się na tym znają. A jak widax to totalna zbieranina amatorów i osób bez doświadczenia w takich masowych imprezach...

Bene Nati 09.08.2017 20:40

A co z akcją 12 bohater?
Rozumiem, że klub ma problemy finansowe ale trzy stówy drogą nie chodzą...
Niech następny raz się nie porywają na taką akcję, jak nie stać ich, nie potrafią ogarnąć takiej akcji.

najm 09.08.2017 21:54

Kolego, cel akcji 12Bohater był prosty. Jak go nie dostrzegłeś / nie zrozumiałeś, to przykro. Ale za to akurat nie wiń klubu.

_ukoL 10.08.2017 16:32

Miłe te ostatnie dni, bo i zwycięstwa i transfery, ale pora na łyżkę dziegciu do tej beczki miodu. Poziom konferencji prasowych jest delikatnie rzecz biorąc mierny. Pani rzecznik i Pani tłumacz sprawiają wrażenie jakby w ogóle nie miały emocji towarzyszących Wiśle i co gorsza nie znały się na piłkarskim żargonie. Nie podoba mi się ta prezentacja nowych zawodników. No ale to pewnie nie jestem sam.

Arkadiusz.Czerepach 10.08.2017 16:35

za to miła dla oka jest ta tłumaczka od wywiadów przedmeczowych w C+ :)

Vinci 10.08.2017 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1479613)

Miałem to samo pisać po meczu z Niecieczą. Identycznie to wyglądało w moim przypadku, a każdy pamięta jak było gorąco wtedy. Odpuściłem sobie bo myślałem, że początku sezonu i jakoś się rozkręci, ale widzę, że nadal bez zmian. Miejmy nadzieję, że tak jak, w innych tematach, ktoś to przeczyta i wyciągnie wnioski. W takie upały można spodziewać się sporych kolejek do wodopoju:help:

tsw biała gwiazda 10.08.2017 16:44

Mi w ogóle nie odpowiada nowa Pani rzecznik, w ogóle ciężko jej się wysłowić. Dodatkowo poprzedni rzecznik jakoś lepiej trzymał kontakt w social mediach z kibicami. Szczerze to niestety muszę stwierdzić, że obecnie każdy mógłby zamienić obecnego rzecznika.

silver03 10.08.2017 17:24

Potwierdzam, też mnie ch.uj strzela jak oglądam te konferencje, po prostu się nie da.

TIR_DO_SŁUBIC 10.08.2017 17:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1479697)
za to miła dla oka jest ta tłumaczka od wywiadów przedmeczowych w C+ :)

No chyba nie :shock:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tsw biała gwiazda (Post 1479700)
Mi w ogóle nie odpowiada nowa Pani rzecznik, w ogóle ciężko jej się wysłowić. Dodatkowo poprzedni rzecznik jakoś lepiej trzymał kontakt w social mediach z kibicami. Szczerze to niestety muszę stwierdzić, że obecnie każdy mógłby zamienić obecnego rzecznika.

Jest fatalna i pozostanie fatalna.

rokfor 10.08.2017 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _ukoL (Post 1479696)
Miłe te ostatnie dni, bo i zwycięstwa i transfery, ale pora na łyżkę dziegciu do tej beczki miodu. Poziom konferencji prasowych jest delikatnie rzecz biorąc mierny. Pani rzecznik i Pani tłumacz sprawiają wrażenie jakby w ogóle nie miały emocji towarzyszących Wiśle i co gorsza nie znały się na piłkarskim żargonie. Nie podoba mi się ta prezentacja nowych zawodników. No ale to pewnie nie jestem sam.

Mi się nie podobało za to jak Juszczyk kilka zdań wypowiedzianych przez Kiko lub Junko tłumaczył jednym krótkim zdaniem. Tłumaczka mi się podoba (nie tylko wizualnie;)), jest profesjonalistką, dba o szczegóły w przeciwieństwie do poprzednika.

ashkeczup 10.08.2017 20:40

Czy ty właśnie porównałeś rzecznika do tłumacza? Jak ci się podoba hiszpański nowej pani rzecznik, bo to jest chyba właściwe porównanie?

_ukoL 10.08.2017 21:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rokfor (Post 1479709)
Mi się nie podobało za to jak Juszczyk kilka zdań wypowiedzianych przez Kiko lub Junko tłumaczył jednym krótkim zdaniem. Tłumaczka mi się podoba (nie tylko wizualnie;)), jest profesjonalistką, dba o szczegóły w przeciwieństwie do poprzednika.

Zależy co kto lubi i oczekuje od konferencji. Mnie obecne przypominają stypę.

grogoriogreg 10.08.2017 22:20

Czy Wam się wszystkim sufit na łeb nie spadł? ;D

Rzecznik jest tak dobry, jak dobrze mówi po hiszpańsku ;D No genialne.

Żenujące są wpisy pod każdym postem/twittem, w których to wręcz płacze się za Damianem. (Równie żenujące są wpisy na fb zawierające narzekania na brak polaków wśród naszych transferów, ale umówmy się, tam akurat komentują raczej "niedzielni fani", nie to co na forum sympatyków klubu.) Byłego rzecznika musi bardzo boleć pewna część ciała jak w co drugim poście ktoś wyraża swą tęsknotę.

Damian znalazł już sobie nowe zajęcie, rozdział w Wiśle jest na ten czas zamknięty, a to czy był dobrym rzecznikiem ciężko jest jednoznacznie określić. Na plus duża aktywność w mediach społecznościowych, kontakt z kibicem. Jednak czy z tego głównie rozliczany jest rzecznik PRASOWY? Niestety, na swoim koncie miał kilka większych lub mniejszych wizerunkowych wpadek, mnie osobiście nie przeszkadzał, jego rola w klubie była znikoma, na pewno nie taka, by roztrząsać tę sprawę dłużej niż odejście Mączyńskiego... Poza tym od osoby, która była na praktykach w biurze prasowym wiem, że wcale taki super fajny to ten Damian nie jest.

A nowa pani rzecznik póki co prezentuje się bardzo słabo. Jak widzę konferencje z jej udziałem to myślami cofam się do czasów szkolnych, gdy pod tablicą, przy odpowiedzi stoi uczeń nie mający bladego pojęcia na temat zadawanych pytań i najbliższe chwile to pokaz wstydu i zażenowania. Czy się wyrobi? Nie wydaje mi się, jednak to nie jest powód, by pracowniczkę naszego klubu obrzucać błotem przy każdej wymyślnej okazji.

Dariook 10.08.2017 22:27

A ja się cieszę, że w ogóle są konferencje. A Juszczyk to mi wyglądał...jak by to powiedziec, na niedorobionego :D

andrucik 10.08.2017 22:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1479730)
A ja się cieszę, że w ogóle są konferencje. A Juszczyk to mi wyglądał...jak by to powiedziec, na niedorobionego :D

Jak zawsze w punkt :rotfl:

s1mone 11.08.2017 00:50

Ja też nie rozumiem płaczu, Juszczyk - ok, był komunikatywny no i to by było na tyle. Jak myślicie kto wypuścił posta o Urydze przed jego odejściem? Oprócz tego musiał mieć coś za uszami, z kimś się nie dogadywać z góry i tyle. Mamy nową Panią rzecznik; może nie tak obytą z piłką, może nie tak ładnie się wysławiającą (co się może zmienić jak trema zejdzie), ale przynajmniej nie plecącą bzdury 3 po 3 i nie prowadzącą wojenek na forach internetowych.

Ja mam nadzieję, że pod względem wypowiedzi się wyrobi, a pewnie trzyma jedną linię z zarządem. Juszczyk lubił coś chlapnąć i czasem powiedzieć o dwa słowa za dużo. Wolę jednak kogoś kto na tej pozycji potrafi trzymać język za zębami jak trzeba.
Rozumiem, że włożył ogrom pracy w Wisłę, ale zawsze miałem wrażenie, że jest lekko pajacowaty. Tak go niestety odbierałem. Na poważnych stanowiskach moim zdaniem powinni być poważni ludzie, a nie mentalne nastolatki. A tak odbierałem niestety Juszczyka.

Do pracy w biurze się nadawał jak znalazł, do bycia twarzą i ustami zarządu.... no cóż, wg mnie nie.

silver03 11.08.2017 07:35

Płacze po Juszczyku są, bo za jego kadencji wyglądało to wszystko znacznie lepiej. Przydałby się nam po prostu rzecznik ze znajomością hiszpańskiego.

rokfor 11.08.2017 08:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1479720)
Czy ty właśnie porównałeś rzecznika do tłumacza? Jak ci się podoba hiszpański nowej pani rzecznik, bo to jest chyba właściwe porównanie?

Porównałem jeden z elementów poprzednich i teraźniejszych konferencji. Wcześniej mieliśmy rzecznika który próbował tłumaczyć chociaż szlo mu to średnio i takich opini było wiele, teraz mamy rzecznika plus profesjonalnego tłumacza. Jest różnica między znajomością języka, a umiejętnością tłumaczenia.

PS. Dariook, jak zwykle głos rozsądku :lol:

KrzychooR 11.08.2017 08:32

Mamy po prostu korpo-rzecznika i tyle w temacie. Fanem piłki ona nigdy nie będzie więc radzę się przyzwyczajać.

domin_czyzyny 11.08.2017 09:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KrzychooR (Post 1479759)
Mamy po prostu korpo-rzecznika i tyle w temacie. Fanem piłki ona nigdy nie będzie więc radzę się przyzwyczajać.

+ plus jej gówniano/tvnowsko/lewackie zainteresowania i poglądy.

Po prostu jest funfelką Prezeski i tyle.

szprotson 11.08.2017 10:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1479774)
+ plus jej gówniano/tvnowsko/lewackie zainteresowania i poglądy.

Po prostu jest funfelką Prezeski i tyle.

a czy to jest potwierdzone ze to lewa strona?

imho - wczoraj przesluchalem (nie ogladalem tylko sluchalem) 2 konferencje ostatnie - mialem wrazenie ze to jakis festyn szkolny z przestraszoną panią konferansjerką. Kijek w dupie po gardło.
no ale co zrobisz jak nic nie zrobisz, na szczescie baby nie ogladam codziennie ani na meczu, wiec w sumie dla mnie jest to element do poprawy ale nie w pierwszej kolejności ponieważ sa wazniejsze sprawy

ashkeczup 11.08.2017 12:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rokfor (Post 1479749)
Porównałem jeden z elementów poprzednich i teraźniejszych konferencji. Wcześniej mieliśmy rzecznika który próbował tłumaczyć chociaż szlo mu to średnio i takich opini było wiele, teraz mamy rzecznika plus profesjonalnego tłumacza. Jest różnica między znajomością języka, a umiejętnością tłumaczenia.

PS. Dariook, jak zwykle głos rozsądku :lol:

W poprzednim poście niejako rozliczyłeś Juszczyka, że z hiszpańskim to u niego tak kolorowo nie było. Ok, ale 1. na pewno był lepszy od obecnej rzecznik 2. na pewno lepiej sobie radził na konferencjach. Skoro we wszystkim był lepszy, to jak ma nie być płaczu? Przecież ta kobita to powinna przedszkolanką zostać

rokfor 11.08.2017 13:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1479795)
W poprzednim poście niejako rozliczyłeś Juszczyka, że z hiszpańskim to u niego tak kolorowo nie było. Ok, ale 1. na pewno był lepszy od obecnej rzecznik 2. na pewno lepiej sobie radził na konferencjach. Skoro we wszystkim był lepszy, to jak ma nie być płaczu? Przecież ta kobita to powinna przedszkolanką zostać

Wskazałem tylko co na konferencjach wygląda lepiej niż wcześniej. Nie porównywałem Juszczyk z nową rzecznik, nie da się ukryć ze jest dużo slabsza, ale myślę że nie to jest powodem płaczu, tylko to ze dla niektórych gość był jakimś bogiem.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:32.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl