![]() |
Cytat:
Pytanie: Czy po tej kolejce Smuda powołuje zawodników na kadrę? |
Arka 2-1 prowadzi ;] Wynik dla nas dobry, przynajmniej nadrobimy coś do Korony. Tabela się coś spłaszcza, nie licząc jakiegoś nędznego klubu, który wyraźnie odstaje, ale jak wiadomo to od dwóch lat klub 1 ligowy
|
Kurde jeszcze możemy dostac od tej Arki w pałę. Nie będzie to spacerek. Bardziej biore pod uwage strate punktow tam niż z Legią :)
|
O w mordę, C+ zauważył faul bez piłki zawodnika Legii. Przed meczem z Wisłą. Ciekawe co na to Skorża :)
|
Cytat:
|
Ochocho, redaktorki C+ wyłapali brutalne kopnięcie bez piłki wykonane przez jednego z legionistów, którego sędzia nie zauważył. Czekam niecierpliwie na decyzje komisji ligi i przypominam panom z tejże komisji przypadek Boguskiego przed meczem z Legią 3 lata temu.
Cytat:
|
O jakiego zawodnika chodzi?
|
Zdaje się ze o Komorowskiego.
|
No to zapowiada się kolejny skandal, już w czwartek. Jestem dziwnie przekonany, że temat nawet nie zostanie poruszony więc radzę się nie nakręcać.
|
Haha to żeście się rzucili jak szczerbaty na suchary.
Zapomnieliście, że PZPN jest za Legią, więc nic nam nie zrobią :> P.S. Nie no poważnie to Komorowski gamoń, ogólnie to ja tam żadnego karnego nie widziałem, ale powinien odpokutować za to kopnięcie, choć mam nadzieję że tak się nie stanie. |
Cytat:
|
ja pindole , gramy taaaaaką kaszanę, a mamy tylko 7 pkt do lidera.....
|
Komor za buractwo musi odpoczac... Licze ze go posadza.
Gramy bez Rzezniczaka i pewnie bez Komora. Ciekawa sie obrona szykuje... Komor gral ostatnio solidnie, a Rzeznik tak czy siak cos tam tez gral mimo ze jego wybicia pilki sa katastrofalne. Oby Rybu$ nie zagral :D |
Cytat:
Nic dodać nic ująć :lol: |
Cytat:
|
ja pierdzielę.. już jest widzę płacz.
to jak by wyszły pełne składy bez kontuzji i kartek i kar to Wisłą nie miałaby szans z Legią? i teraz zaczyna się czekanie na wyroki wspaniałej Komisji Ligi bo "może jakieś kary będą i Legia będzie słabsza"? |
Cytat:
P.S. Uwielbiam te Wasze spiski i wieczne pokrzywdzenie :) |
A czy w ostatnim czasie ta komisja nie anulowała kartki jakiemuś piłkarzowi Wisły? Tak, przypominam sobie taką sytuację- Marcelo.
|
Jestem może trochę nie w temacie, ale mam jedno małe pytanie - dlaczego w zeszły czwartek Komisja Ligi nie ukarała Lecha za ostatni mecz z nami ? Proszę o czystą informację( bez zbędnej napiny, szczególnie w wykonaniu bulwiastych którzy kochają się napinać )
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Normalne pytanie bez kompleksów - da się :) EDIT: Phantom - przypomnij jak się zebrali 'jak zawsze' do ukarania Marcelo, bo chciałbym się pośmiać. I jeszcze najlepsze - dyrektorem wykonawczym za czasów 'skandalu' z Boguskim był Wasz aktualny prezes. Tradycyjną cechą kibiców wiecznie pokrzywdzonych jest to, że pamiętają tylko własne krzywdy, a nie pamiętają sytuacji gdy im się upiekło :) "ale ty chyba tego nie potrafisz zrozumieć'. Dla mnie koniec, nie chce mi się kopać z koniem/ |
Cytat:
http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.o...4_11_2010.html Cytat:
|
Cytat:
Że przypomnę mecz eliminacji Euro 2008 Dania - Szwecja (ten który został przerwany po wbiegnięciu kibica na murawę). Tam karny przeciw Danii został podyktowany za uderzenie bez piłki. |
Jak juz jestesmy w temacie teorii spiskowych to dorzuce do pieca hehe
A tak serio. Cos mi wlasnie switalo w glowie ze madra komisja ligi lubi rozdawac kary finansowe za wszystko. Poszperalem troche po necie i wyczytalem ze Widzew dostal kare za obrazanie pilkarza WIsly Krakow (w meczu Widzew- Wisla oczywiscie) plus za WULGARNE okrzyki, my tak samo za wulgarne i antysemickie okrzyki dostalismy kare. Tutaj potwierdzenie, http://www.legionisci.com/news/38994...rze_Slask.html I teraz pytam. Jaka ku..a kare musialyby dostac zydy za te ich czeresniactwo? Na ich meczach leci chyba najwiecej bluzgow w kazdej kolejce a w derbach zawsze daja popis swojej inteligencji. Ogladalem mecz Widzew-Wisla w tv i z perspektywy tv jakos nie slyszalem az tak duzo wulgaryzmow, dalo sie wytrzymac a jak pisalem wczoraj czy przedwczoraj na meczu derbowym az uszy puchly od tych wulgaryzmow! I gdzie teraz jest madra komisja ligi? Czemu co mecz klub z Kaluzy moze wyzywac Wisłe bezkarnie? Czemu na derbach co drugie slowo to k..a? Jak pisalem wczesniej powinno sie cos zrobic z "kibicami" z Kaluzy bo to naprawde moim zdaniem juz nie jest smieszne, to jest zbior najwikszej patologii w Polsce, jedyna grupa kibicowska w Polsce i pewnie na swiecie zbudowana na nienawisci do rywala. Nie to zeby mnie to jakos specjalnie bolalo ale to jest przerazajace jak mozna na meczu, pod oslona sportu i kibicowania pielegnowac pokolenia patologii ktore wychowuja sie w Cracovii |
Cytat:
|
Cytat:
Najbliższy mecz pokaże gdzie nam bliżej, a wracając do meczu na Ł3, cóż gra a wynik jest wypadkową, i nawet nie chodzi o to kto jest w danej chwili lepszy, po prostu brak szczęścia, czy też głupota, ślepota sędziego może decydować o wyniku. Końcówka meczu, Franek wychodzi sam na sam... spalonego zgodnie z duchem gry nie powinno być... było by prawdopodobnie po 1 Komor kopie przeciwnika.. cóż karny i czerwień,, też remis. też prawdopodobnie... |
Zgadzam sie co do Komorowskiego. Spalony Franka byl taki sam jak spalony Kucharczyka czy Rado ( juz nie pamietam ). Dodatkowo katastrofalny kiks Iwanskiego i glupota Radovica. Mamy Wiec ( doliczajac 2 bramki ktore padly ) 5:2 :D
Duch gry to jedno, przepisy to drugie. W przypadku spalonych jednak to nie ma znaczenia, albo sa albo ich nie ma. |
Tymczasem Lechia prowadzi 1:0 z Polonią.
|
Mierzejewski hehehe
|
Cytat:
Tak czy siak punkty pewnie jakieś zdobędą, a to stawia w kiepskiej sytuacji Craxę, która do bezpiecznego miejsca będzie już traciła 10 pkt ;) |
Masakra z tą ligą. Między 1. a 15. zespołem jest teraz 14 pkt różnicy. A jeśli Lech wygra (oby nie) będzie 12 :] Ciekawe czy wykrystalizuje się jakaś stabilna czołówka 2-4 zespołów, które od mniej więcej 20-22 kolejki będą się tłuc między sobą i ścigać jeden drugiego, czy taki młyn jak teraz się utrzyma do końca. Bo tak prawdę mówiąc, to każdy prócz pasiastych może jeszcze być mistrzem :D A Cracovia z taką grą 21 punktów do Jagiellonii ni cholery nie odrobi :]
Fajnie, że Lechia wygrywa z Polonią, widać, że zapowiedzi przed sezonem Wojciechowskiego, były tylko wymachiwaniem szabelką. Nic nie grają, choć na pewno ten mecz ogląda się lepiej niż ostatnie Derby na Plaży :] EDIT: O proszę 1:1, no to zaczynamy od nowa ;) |
Janas już może się pakować.
|
No proszę, reprezentant Pietrasiak. Panie Smuda niech pan więcej nie raczy nas takimi powołaniami.
Cieszę się, że pogonią to Disco, bo może w końcu wyjdzie Wojciechowski ze swoim cyrkiem i zaczną jako Polonia od okręgówki. Pogoń tak zaczynała i nie musi się niczego wstydzić. Nie sprzedała się za garść srebrników. |
Titto, myślisz, że Wojciechowski serio chce przytulić Zielińskiego?
|
Kanalowcy dostaja po dupie od Lechii :D Bardzo dobrze. Oby taki wynik dowiezli do konca. Wojciechowski bedzie sral ogniem i zaprosi Pana specjaliste od WFu na Konwiktorska :D
|
Lechia prowadzi w Warszawie z Polonią 1-2 a w Chorzowie przed meczem zadyma...
|
Cytat:
|
Cytat:
Lechia prowadzi, doskonale! Oby to utrzymali. A Janas niech w tej Polonii siedzi jak najdłużej :) |
Cytat:
Sorry za offtop ale padlem na ryj po tym komencie. Dopiero zauwazylem co ma Titto w podpisie:D Stary kusisz los :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl