![]() |
dobra głupie pytanie ale dzisiaj jak codzien mam problem z myśleniem, jak będzie z angielskiego zachować zimna krew ?
|
to remain cool (calm) albo to keep a cool head bym powiedzial
|
Cytat:
|
stay cool :)
|
Jak nazywał sie odc. Świata Według Kiepskich, ten w którym Ferdek siedział i miał na sobie szal Śląska i czapeczke Wisły ;p?
|
Cytat:
Najbardziej adekwatny <idiom> to chyba "keep (one's) head", ale z tłumaczeniami związków frazeologicznych to bywa różnie. To co Anglik chwyci w lot mieszkaniec Południowej Karolajny już niekoniecznie. Pozdrawiam, LJ |
Cytat:
|
Cytat:
|
jest może w Krk jakiś sklep ze sprzętem do tenisa stołowego??
|
Wiecie może w jakich godzinach otwarte jest lodowisko przy hali Targowej?
|
orientuje się ktoś gdzie w Krakowie jest jakaś dobra szkoła w której można się uczyć na kierunku "masaż" ?
jakie warunki,gdzie,ile się płaci,byłbym wdzięczny za info. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
potrzebuje 5000 zl gdzie sie udac ? |
Gdzie w Krakowie można wypożyczyć snowboard na ponad tydzień?
|
MA ktos jakas wiedze na temat instytucji w panstwie kapitalistycznym lub jakies "pomoce" jesli chodzi o owy temat...?
|
Koszulki - potrzebuje Waszej opinii
Witam
Mogę liczyć na Waszą pomoc? Prowadzę badania marketingowe - wkrótce mamy zamiar wprowadzić na rynek koszulki dla kibiców z całej Polski w tym m.in Wisły. Potrzebuję tylko krótkiej opinii i odpowiedzi na kilka prostych pytań.. To wszystko - raptem 3 minutki, które naprawdę mogą nam pomóc. 1. Wzory koszulek jeszcze nie są gotowe, ale ma to być coś na wzór wlepek kibicowskich, które znajdują się poniżej w linkach. Oczywiście są to wlepki różnych drużyn, ale chodzi nam o ogólną opinie tych wzorów, bo niektóre z nich (podobne) pojawią się także na koszulkach Wisły... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4537f728d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fd5c01667.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...c8ddbae04.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...21ef3a461.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d2d86867b.html - Czy gdyby takie koszulki pojawiły się na rynku, zainteresowałyby Was? - Jeśli tak - to który ze wzorów podoba się Wam najbardziej? 2. I ostatnie pytanie to cena - chcemy sprzedawać koszulki z kolorowymi nadrukami uzyskanymi metodą sitodruku - nie do zdarcia. Jakość koszulek bardzo dobra o gramaturze 190 g/m2 Cena, jaką my proponujemy to 34,99 zl z kosztem przesyłki włącznie. To - w porównaniu z tymi sprzedawanymi na allegro - jest o 10 zl taniej. - Czy za taką koszulkę zapłacilibyście takie pieniądze? - Jeśli nie - to jaką kwotę bylibyście gotowi wyłożyć za taką koszulkę? Naprawdę dziękuje za uwagę i jakąkolwiek pomoc. Proszę o szczere odpowiedzi... Pozdrawiam |
wbij na forum Górnika...a nie Wisły..
tu raczej nikt Ci nie odpowie bo nikt nie jest zainteresowany koszulkami Górnika... |
Cytat:
Sorki mój błąd :) ... dzięki za zwrócenie uwagi ... to mają być oczywiście także koszulki Wisły i zaznaczam, że nie zamierzam kopiować tych wlepek tylko pokazać jakby to mniej wiecej wyglądało i czy by się Wam podobało ... Pozdro |
I co byś zrobił z zarobioną na nich kasą? Bo zapewne nie przekazał na cele kibicowskie. Panu już dziękujemy.
|
Jak będę chciał taką koszulkę to sobie samemu zrobię
|
Jak sam sobie zrobisz projekt i kase przeznaczysz na cele kibicowskie to proszę bardzo. A jak kolega chce sobie na nas zarobić to grzecznie: wyp....
|
Znacie może rozkład busów do chrzanowa przez krzeszowice ?? ??
|
Cytat:
nie...ale mi chodzi o dość duży asortyment...kleje, deski, gumy, płyny do czyszczenia itp... musze troche rakietke "odnowić" w decathlonie to chyba całe rakietki tylko są...a ja mam sklejke i potrzebuje tylko jedną gume i klej... |
Co to za firma (chyba ubran tylko) ,ktora naszywa na "skorzanym" kwardracie litery "VT"?
|
poleci ktos dobrą nawigację do auta do ok 1000 zł?? chodzi głównie o Polskę, Słowację, Czechy, Węgry, Słowenię, Chorwację.
|
Siemanko, napotkał się ktoś z was w internecie z fotkami panoramy naszego stadionu ?
|
Cytat:
Wiesz, że to zwykła kradzież?? Pytanie kolejne dostałeś pozwolenie od klubu Wisła na wykorzystywanie herbu w celach zarobkowych?? A tak w ogóle to z jakiej opcji kibicowskiej jesteś, bo ciekawy jestem kto w tak ordynarny sposób próbuje sobie przerobić trochę floty?? |
Czy spożywanie gainera ma jakieś skutki uboczne?
|
Cytat:
|
Cytat:
PODBIJAM... |
Jest gdzieś może w sieci jakaś tabela czy coś z odległościami na całym świecie?
Np. ile jest z Krakowa do Rio w prostej linii itp. EDIT: Dzięki !!! |
Cytat:
Edit: LUZ |
do usunięcia
|
Cytat:
|
czy na wislaportal.pl jak wchodzicie wykrywa Wam wirusa?
|
Cytat:
10 znaków. |
Potwierdzam, wykrywa wirusa na wislaportal.pl. Konkretnie HEUR:Trojan.Script.Iframer.
Antywir - Kaspersky. |
Cześć, powiedźcie mi w którym roku weszły symbole : wierność i opętani (flagi, szale) w życie? i które było pierwsze
|
Witam,potrzebuje wziąć kredyt na 2000zł na uczelnie,termin spłaty okolo max 10miesiecy jak nie mniej,i tu pytanie gdzie takowy wziąć ? nie zarabiam na bieżąco,więc potwierdzenie zarobków odpada.
Dużo dobrego słyszałem o tzw.kredycie studenckim-podobno nie naliczane są odsetki? proszę o pomoc |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl