![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
no ok ok, ale co tzn? ze bedzie gosciem w nocy na jakims czacie tam? czy co
|
Cytat:
|
Pewnie program jest w nocy i rozmawiają o wszytkim i o niczym. Tak wnioskuję z nazwy programu. Osobiście nie oglądam.
|
Cytat:
|
Cytat:
zawsze czekam tylko na telefon Pana Marka z Krakowa jakie znowu będzie miał uwagi co do Wisły Kraków :P poza tym fajnie czasem usłyszeć je*** pzpn bez cenzury czy inne fajne hasła pod adresem dziadków z pzpnu . Poza tym program naprawde nieszablonowy poruszajacy najwazniejsze problemy polskiej piłki . kanał dostępny za darmo na orange.pl . http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml |
Bracia Brozkowie niestety nie moga sie cieszyc z mistrzostwa Turcji.. mimo ze druzyny Trabzonsporu i Fenerbahce maja tyle samo pkt 82. walka byla imponujaca toczyla sie od ladnych paru kolejek..
Wielkie emocje w Turcji. |
Fajny ten program na OSI ;) Kuba właśnie powiedział że ma zamiar u nas zakończyć karierę.
|
Cytat:
|
Pareiko ładnie zaje.. w ten znaczek ewakuacyjny :rotfl: I po tym poznaje się piłkarza , któremu zależy na grze..
|
Cytat:
|
Ogólnie OS/OSI to dobre kanały.
Młoda redakcja (a w niej m.in bardzo ładne panie :-D). Fajnie to wszystko Basałaj poukładał... Niestety od następnego sezonu nie będę mieli już praw do e-klasy i większość widzów zrezygnuje z OS... |
Baszczyński w Multilidze
ps. pierwszy ;) |
Marcin Baszczyński jest teraz w multilidze w canal sport:)
|
Baszczyński '' podpytany '' przez Canal Plus mówił, że były luźne rozmowy z Stanem odnośnie jego powrotu ;)
|
Baszczu prze kozak w studiu Canal+ :)
Elokwentny, wygadany, uśmiechniety, wyluzowany, konkretny - cos czuje, że mamy kandydata na eksperta TV jak już zakończy karierę. |
Mi się komentator Baszczyński bardzo podobał w meczu Wisła - Panathinaikos 3-1, Baszczu wtedy pauzował za kartki. Nie pamiętam kto z nim komentował, Szpaq czy Iwański, ale aż można było ich słuchać, gdy Baszczu też tam był.
|
Cytat:
Cytat:
O tak! i jeszcze do tego Mirek Szymkowiak :D |
I Franek :)
|
http://www.futbolnews.pl/informacje/...-w-turcji.html no to nasz Pawełek zadomowił się w Turcji
|
Trochę odbiegnę od tematu.
Zdarza Wam się,że nie kojarzycie,że jakiś piłkarz grał w Wiśle? Ostatnio w rozmowie z kumplem z Gdańska nie mogłem sobie przypomnieć Barreto. Dopiero po dłuższej chwili zajarzyłem,ale to może efekt cosezonowej wymiany zawodników. |
Cytat:
Ja Andre kojarze głównie z zimną wódka w jego debiucie? przeciwko Legii. Ale ku*** było zimno |
Kurde jak odchodzi Żuraw to nasuwają się wspomnienia o starej Wiśle za czasów Uche, Kosy, Żurawskiego , Sobola itd kiedy wygrywaliśmy z silnymi Europejskimi drużynami.To były piękne czasy, ale ten czas leci i latek nam przybyło kto pamięta ten wie o co chodzi.
|
Cytat:
Sobol przyszedł połtora roku po odejściu Kosy |
Oj tam oj tam faktycznie ale chodzi mi ogólnie o te czasy w których nieźle się prezentowaliśmy i do których chętnie wraca się pamięcią. Nie chodziło mi o jedną konkretną 11
|
Kemy Agustien ?
W Championship wylądował a dokładnie to w Crystal Palace |
http://sport.interia.pl/euro-2012/ne...-wisly,1645165 oto co zrobił Kuba!!! Szacun!! :)
|
Cytat:
Zdjęcie było już kilkakrotnie na forum. |
ja tam uwielbiałem Marek Pęksa :D mój ulubienic ^^ ciekawe co się z nim teraz dzieje ..
|
Cytat:
|
własnie patrze na neta i zgadza sie Penksa ;D wybaczcie..
chociaż : Marek Pęksa (ur. 4 sierpnia 1973 na Słowacji) – słowacki piłkarz występujący swego czasu na pozycji pomocnika lub napastnika w polskim zespole Wisła Kraków. no ale ma być Penksa :D |
zdarza sie.... a swoja droga to Kelechi gral dzis w Toruniu przeciwko Osasunie. Osasuna wygrala 2:1
|
Chyba skończył karierę. Ostatnio grał w sezonie 09/10 w Tatran Presov. Jakby nie patrząc to 4 sierpnia mu 38 lat stuknie.
|
Cytat:
|
taaa widze że gra tam teraz nie doszły nasz zawodnik
Peškovič Boris:D to tej pory nie moge zrozumieć kto? go zaproponował Wisełce? i kto go tu chciał:D dla mnie osoba która chciała go zakontraktować do wyjebania;D |
odstaw wódę i idź spać
PS. Cała "dyskusyja" do wywalenia. |
wpisałem w gogole i nie zwróciłem uwagi:D
a Ty już wielkie hallo ;D że mam świat zaburzony ;D masakra ^^aa.. |
Cytat:
|
Tak się bawią piłkarze i kibice z Grudziądza. Awans wywalczyła do I ligi Olimpia Grudziądz a wraz z nią były piłkarz Białej Gwiazdy Michał Wróbel II, grający głównie w Wiśle II Kraków. Tak więc w ostatnią niedzielę miał kilka powodów do radości:
http://www.youtube.com/watch?v=oiwTU...layer_embedded |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl