![]() |
co to w ogóle za gość na zdjęciu poniżej? kiedy przyszedł? nie kojarzę go z murawy. :p
|
Wracając do paru wcześniejszych postów. Jeżeli chodzi o machanie łapami Brożka i Małego to nic się nie zmieni, ponieważ Kasperczak nie ma takiego autorytetu, żeby zapanować nad tymi pseudo gwiazdkami. Kiedy wcześniej prowadził drużynę to grali w niej sami profesjonaliści i nie robili zamieszania z powodu nieudanego zagrania tylko starali się motywować kolegów. Na tym polega klasa. Małecki w wielu spotkaniach nic nie grał, a najwięcej miał do powiedzenia.
PS. Co do zdjęć. Nerwy w czubkach palców są najbardziej wrażliwe, tak więc ból i grymas na twarzach nie może dziwić. Jeżeli ktoś nie wierzy, niech spróbuje. |
Cytat:
|
Cytat:
Fakt, że większą uwagę przyciągała młodziutka pielęgniarka :-p |
mamy Europe podbijac i przed igłą nie można pękac.:)
|
uuuaa jaki huraoptymizm :) ja mam nadzieję, że podbijemy chociaż naszą buraczaną ligę, bo na puchary to ja nie liczę zbytnio, przyjedzie mistrz Azerbejdżanu i po nas :P
|
Cytat:
|
Do kiedy mały ma wolne? Czy już normalnie w Poniedziałek stawią się na zajęciach?
|
Ale Garguła chyba powinien do igieł być przyzwycajony, ma jedną w kolanie.
|
Ta ruda kobieta to postrach wśród kopaczy. Który to już sezon widze jak ich tam dziubie, a oni się krzywią.
Cleber twardziel, a też taką fotke ma :) |
Cytat:
|
Ten pomysl, ze Sobolewski na kapitana, to mam nadzieje zart? Radek potrafi zmobilizowac, ale swoja gra, a nie "odpowiednim" slowem. To nie jest typ zawodnika, ktory zyje na boisku i w szatni, jest cichym czlowiekiem. Na dzisiaj nie ma w zespole odpowiedniej osoby. Wydaje mi sie, ze zostaje jedynie Pawel Brozek, choc to tez nie jest wybor idealny.
P.S - w klubie juz praktycznie nie ma pilkarzy z "jajami". Syndrom tez naszej reprezentacji, gdzie graja w wiekszosci panienki. |
Cytat:
|
A gdyby Małeckiemu dać opaskę kapitana? Ciekawe jak zmieniłoby się (oczywiście jeśli by się zmieniło) jego zachowanie. Przynajmniej mógłby sobie pyskować z sędzią :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale uwierz, że Radek nie musi im spuszcząć w*******, żeby go szanowali. To w tej chwili jedyny zawodnik, godny noszenia opaski kapitana. |
Cytat:
|
Skąd wiesz co Sobol mówi w szatni?
To że nie udziela wywiadów nie znaczy, że nie jest liderem w szatni. Głowacki też jest raczej cichym człowiekiem. Dla mnie Sobol jest naturalnym kandydatem na kapitana. |
Cytat:
|
Cleber zostanie kapitanem i on zastąpi Głowę w podstawowym składzie
|
Cytat:
|
I będzie gaworzył z sędziami po portugalsku...
|
Ciekawy wywiad z naszym nowym nabytkiem Milanem Jovaniciem:
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Jov...050,1,727.html |
Z tego wywiadu Serb sprawia wrażenie sympatycznego gościa :) Oby dołożył jeszcze dobrą grę. :)
Powodzenia Milan! |
Mam nadzieje ze jest zajebisty.
|
Cytat:
Cytat:
|
Jak dla mnie kapitanem powinien zostać Paweł Brożek.
|
Cytat:
A vice Małecki. I powinni razem sprawować rządy i rozpier***ać machającymi łapami całą drużynę. Dwaj najwięksi budowniczowie pozytywnej atmosfery. Gratuluję poczucia humoru. |
Patrząc realnie na to kto może zostać nowym kapitanem Wisły widzę trzy kandydatury:
1.Sobol 2.Cleber 3. Paweł Brożek Stażem i doświadczeniem a także charyzmą Ci piłkarze stanowią najlepsze kandydatury Piotr Brożek odpada za swoje zachowanie do Skorży bo kapitan nie może pyskować trenerowi. Sobol to spokojny facet na boisku umie poderwać drużynę ale liczy się też to co jest w szatni. Cleber profesjonalista może stanowić dobry przykład dla młodych zawodników co opaska kapitańska by podkreśliła, jedno ale Clebera dawno w akcji nie widzieliśmy i nie wiemy w jakiej jest dyspozycji sportowej, bo nie można dopuścić by przez to spadał poziom sportowy. Paweł w każdym meczu dużo krzyczy, w normalnej dyspozycji jest czołową postacią drużyny teraz trochę obniżył loty, ale tłumaczę to sobie kontuzją która nie była do konca wyleczona. Uważam że jeśli tylko sportowa dyspozycja będzie wystarczająca to Cleber powinien być kapitanem, ma doświadczenie zdobyte w Portugalii i może być autorytetem. Sobol jak się niejednokrotnie przekonaliśmy i bez opaski kapitańskiej daję radę, a Paweł niestety nie jest wzorem, ma za dużo pretensji do reszty drużyny zamiast skupić się na swojej grze. |
Paweł Brożek? chyba ktoś sobie tutaj jaja robi. Już Pawełek byłby lepszym kapitanem
|
No rzeczywiście Paweł Brożek to ma tyle charyzmy, że hoho.On sie tak nadaje na kapitana jak Małecki na szachistę.
Zostawcie go w spokoju, niech zajmuje się tylko strzelaniem bramek, bo to czasami mu jeszcze wychodzi. |
Paweł Brożek kapitan... ktoś tu chyba zwariował :>
Sobol na kapitana ;) Nie wiem kto inny mógłby być zamiast niego. |
Pozwolę sobie przekopiować mój post sprzed kilkunastu dni
Cytat:
|
Kapitanem powinien być najlepszy zawodnik na boisku. Który daje drużynie najwięcej, wybitny. Ewentualnie taki zasłużony Wiślak z krwi i kości z charyzmą. Niestety nie widze nikogo takiego. A w ogóle to od podawania proporczyków przed meczem i innych pierdół z moneta to może być kierownik drużyny :))
|
Cytat:
|
Raczej tak będzie. A zastępcą kto ? Chyba Paweł Brożek jednak.
|
Brakuje mi kogos jak Baszczynski do dzisiejszej Wisly
albo jak Kosowski ,kogos kto poderwie zespol dzis niestety jest coraz mniej tych "zadziornych" a coraz wiecej "machających rekami".... |
Cytat:
Ostał się jedynie Sobol i Cleber, który jednak chyba pozostanie rezerwowym jeśli ściągniemy kogoś konkretnego na środek defensywy, a nie ma się co czarować - musimy. |
jeszcze jeden materialik z konferencji z Głową
http://kiks.tv/2010/06/pozegnanie-kapitana/ żal mi, ach żal mi... powodzenia Kapitanie!!! |
Małecki widziany 2 godziny temu z siatką pełną piw na Nowowiejskiej , widac bardzo mu sie ta przerwa od treningow przydaje ....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl