![]() |
Manch.Utd-Leeds 1
Osasuna-Real M. 2 Chelsea-Watford 1 Real M.-Fuenlabrada 1 (koszykowka) wkład 20 Do Wygrania 41.55 zl |
Getafe - Valladolid 1
Osasuna - Real M 2 Elche - L. Palmas 1 Wkład 10 Do wygrania 45.45 |
weszła niezawodna Magnitka, jeszcze tylko Omonia i jest kasa ;)
|
Na jutro
Stoke-Fulham 1-1 podwójna szansa Lecce-Vicenza 1-1 podwójna szansa Torino-Mantova 1 |
Darcis,Kubot-Gil,Hernandez 1
Torino-Mantova 1 Stoke-Fulham 1X |
Cytat:
Edit: 1-1. ****a mać. |
ludzie, uwaga z tym Torino, gracie ryzykownie, kurs podskoczył i to u wielu buków, ja dziś tylko szwajcarski hokej
|
Bez ryzyka nie ma zabawy :D
i przerąbali w ostatnich 2 minutach ehh.. |
Na noc :
Washington Capitals - Montreal Canadiens 1 1,70 Chicago Blackhawks - Minnesota Wild 1 1,65 New Jersey Nets - Milwaukee Bucks 1 1,90 Indiana Pacers - Orlando Magic 2 1,85 AKO 9,86 |
ja zagralem chicago, washington, devils i canucks na szalonym kuponie, ciekawe co nie wejdzie :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Na dzis Baghdatis ;) |
Cytat:
dzisiaj serie a, troche pozniej napisze co gram, bo musze ochłonąc po wejsciu tego kuponu :P |
Cytat:
|
ja na dziś zagram Parma-Juventus 2 kiedyś wreszcie muszą się przełamać,a przerwa mam nadzieję że im pomogła.
|
Tak na teraz:
AC Siena - AC Fiorentina (Typ) 2 2,10 AS Bari - Udinese Calcio (under/over 2.5) (Poniżej/Powyżej) 1 1,60 UC Sampdoria - US Palermo (under/over 2.5) (Poniżej/Powyżej) 1 1,70 Kto wygra skoki w Bischofshofen? Gregor Schlierenzauer (AUT) 1,95 |
Milan, Arsenal, Fiorentina podparta.
|
Atalanta - Napoli 2 2,65
Kofler A. zw (Skoki - Tur.4.Skocz.-Klas.Gener) Arsenal - Bolton 1 1,22 przełożony Romoeren B.E.-Malysz A. 2 2,30 dzisiaj na ryzyko |
i do tego singla podanego wyżej jeszcze taki na później:
Arsenal-Bolton 1 Valencia-La Coruna 1 Partizan-Lietuvos 1 (euroliga) |
Jastrzebski Wegiel S.A v VfB Friedrichshafen 2 Polecam
ładnie dali po dupie. |
Polecacie coś na weekend?
|
ja śle takie w weekend:
Fulham - Porsmouth 1 Villareal - Almeria 1 Napoli -Sampdoria 1 Xerez - Valencia 2 kurs 7,18 Wigan - Aston Villa 2 Menchester City - Blackburn 1 Palermo - Atalanta 1 kurs 5,24 Fiorentina - Bari 1 Hull - Chelsea 2 Arsenal -Everton 1 Espanyol - Saragossa 1 kurs 6,18 |
Khimki Mos.-Milan 1
Zalgiris K.-Cibona Z. 1 Austria-Polska 2 Wegry-Chorwacja 2 |
macie jakies typy z nba i nhl na noc ?:)
|
4 zakład pod rzad nie trafione 1 zdarzenie...
|
na noc gram washington dosc mocno...
czy moze mi ktos wyjasnic o co chodzi z zakladem over / under 5.0 bramek? Co wtedy jak strzelą dokladnie 5 goli? |
Kurde jak to jest, jak gram to rzadko wygrywam, a jak nie gram ( a mecze mam wypisane na kartce) to wszystko wchodzi...
Na jutro Braga i Llanelli |
Cytat:
|
Panowie tak się zastanawiam nad postawieniem jednego z tych dwóch zdarzeń,albo:
a.Villarreal-Almeria 1 b.Arsenal-Everton over 2,5 doradźcie:) |
co sadzicie o takim kuponie
Bufallo-Toronto 10 (1,26) Pardubice-Ml.Boleslav 1 (1,5) Ingolstadt-Kassel 1 (1,47) kurs: 2,78 za 300zł do wygrania 833,49zł i mam pytanie gdybym zagrał 2z3 to ile by było do wygrania wtedy? |
Jakbyś zagrał 2 z 3 za te 300 (w sumie), to mógłbyś wygrać:
ab- 189 ac- 185 bc- 220,5 jak wejdą wszystkie to wygrasz 594. |
dzieki... znasz sie cos Dudi na hokeju ;)
|
Cytat:
Znam się tyle, że obstawiam czasem na czuja nhl i czasami wchodzi :lol: Jakieś dłuższe analizy w tej grze nie mają sensu, bo tam chyba jest sporo przypadku (nic dziwnego z resztą, skoro goście grają tak często). A z tego co widziałem ostatnio, to Toronto lubi sobie czasem wygrać, a Buffalo dawno nie przegrało, więc ostrożnie z tym meczem. ;) |
Na stronie www.igol.pl są co tydzień ciekawe analizy bukmacherskie, robione przez bet-at-home.com. Czasem warto skorzystać z ich podpowiedzi, choć nie zawsze się z nimi zgadzam:-)
Generalnie- obstawienie meczu Liverpool- Tottenham należy traktować jako loterię:-) |
Salzburg-HDD Olimpija Over 5.5 +
Dusseldorf-Iserlohn 1 Pardubice-Ml.Boleslav 1 Ingolstadt-Kassel 1 Aalborg-Herning 1 Wegry-Polska 2 Lajcikowy kupon a wszedł :P |
Na dziś trójka:
Arsenal Leeds Villareal Debiut w nowym roku :) |
Vityaz Ch. - Omsk 2 - przełożony
AS Roma - Chievo 1 Xanthi - Panathinaikos 2 Villarreal - Almeria 1 AKO : 5.47 Stawka : 20 Inter M. - Siena 1 Valladolid - Atletico M. 2 PAOK - AEK 1 Sporting L. - Leixoes 1 Polska - Chorwacja 1 AKO : 11.46 wkład : 10 |
Na dziś:
Olympiakos-Larisa 1 Fiorentina-Bari 1 Real-Mallorca 1 Kameleon dlatego Ci mecz "przełożyli" :http://sport.interia.pl/hokej/aktual...minuty,1422140 |
Bksch Delecta Bydboszcz - Mostostal Azoty Kedzierzyn Kozle 2 1,80
AC Fiorentina - AS Bari 1 1,65 SSC Napoli - UC Sampdoria 1,80 Kto uzyska lepsze miejsce? A.Kofler - W.Loitzl (Head to Head) Andreas Kofler (AUT) 1,65 |
Fiorentina - Bari (2.5) +2.5 1.90
Ambri - Bern 2 1.75 Litvinov - Kladno 1 1.70 Trentino - Macerata 1 1.37 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl