![]() |
Jestem wstanie się pokusić o typ, że Legia straci 2 może 3 bramki jeśli ten cały Antolović zagra w tym meczu.
|
A założymy się że Legia tego meczu nie przegra? Jakoś jestem o to dziwnie spokojny, podobnie o rywalizację z Widzewem, nie wiem skąd to przeczucie ale coś czuję że wyniki będą inne niż się każdy spodziewa
|
Ciekawe ile by dostała Legia od gwiazd tvnu.
|
Cytat:
Wiem, że Legia gra tragicznie, cięszę się z tego, ale jeszcze bardziej bym się radował gdybyśmy my grali lepiej. A tak naprawdę, gramy bardzo podobnie jakościowo. O ile w ogóle grę Wisły i Legii można mierzyć jakąś miarą JAKOŚCI... Po ośmiu kolejkach mamy...12 pkt...z taką regularnością w zdobywaniu oczek wylądujemy w środku tabeli. I zajmując dajmy na to 7 pozycję, marnym pocieszeniem będzie fakt, że Legia będzie np. 9 czy 11. Dla jednych i drugich to porażka. |
Moim zdaniem sytuacja w tabeli może być podobna na koniec sezonu do aktualnej gdyż:
-Wisła gra piach w lidze -Legia gra piach w lidze -Lech gra piach w lidze Pewnie na wiosne wszystkie te kluby się poprawią ale strata do czołówki może być nie do odrobienia zakładając że Jaga ,Korona,Belchatów nie obniżą lotów. Najciekawiej może być w Lechu.O ile Legia i Wisła nie mają godnych piłkarzy o tyle Poznań ma drużyne jak na nasze warunki silną ale nie ma fachowego trenera który umiałby to wszystko poukładać i piłkarze grają tylko w meczach gdzie można się wypromować czyli LE.Awans z grupy kolejorza może okazać się katastrofą ligową dla niego gdyż: 1.Zieliński zostanie 2.Grając na dwa fronty ekstraklasa będzie zaniedbana 3.Praktycznie zero szans na mistrzostwo i być może nawet puchary w przyszłym roku |
Cytat:
|
Jaki by tam wynik nie był to perspektywa grania na Widzewie z beniaminkiem ligi :) nie może nie poprawiać humoru.
|
Cytat:
na telewizji wujcia Waltera będzie leciał mecz, może gdzieś w necie też. |
Cytat:
Lech jak zdobedzie majstra to zdominuje lige bo napewno wywalczy awanc do CL, juz miliony liczono taki byl lament. Dopiero polowa rundy za nami, zaskoczy Wisla zaskoczy Legia i zaskoczy Lech to jest pewne, w tamtym sezonie Poloni Bytom juz chcieli robic mistrza i Szalatowa(czy jak mu tam) robic terenera Wisly i co i g. Powiedz no mi jakich to klasowych zawodnikow ma Lech? Krola Artura? bo nie widze tam nikogo ponad przecietna ligi a tym bardziej lepszych od zawodnikow Wisly. Legia jak kupowala swoje gwazdeczki to ludzie wlosy wyrywali z glowy ze lige to na 1o lat zawlaszcza i co i glowno. Problemem Wisly jest brak zgrania bo zbyt wielu zawodnikow zmieniono w tym samym czasie ale spokojnie dadaza rade. |
Relacja Live - Legia - Ado Den Haag - "Mistrzem Polski jest Legia" rozbrzmiało na trybunach. :rotfl:
|
A u nas biletów na derby ni ma ;] Szykuje się niezły meczyk
|
Cytat:
|
O kur*a ! Prowadzą. Jak to możliwe?
|
Na trybunach zabawa świetna, przynajmniej tak można wywnioskować po fotkach. Oprawa też ciekawa...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4737760_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6312754_n.jpg |
Fall Mahamadou
Osama Elsamni Ahmed Toure Trzej nowi na sparingu, do tego Staruch na gnieździe |
Dobra kartoniada nie jest zła ;] Co do samego meczu to skończy się na 2:0 jakieś takie przeczucie mam...
|
Cytat:
|
Piękna oprawa, nie tylko przez race, w centrum sektorówka, po bokach, według prostego wzoru kartoniada. No i CZYTELNY transparent.
|
Dokładnie. Oprawa naprawdę fajna. Dobre wykonanie sektorówki, układ kartoników no i przede wszystkich czytelny transparent.
|
A tak w ogóle to pierwszy skład Holenderskiego zespołu?
|
potem druga oprawa
Fejsbuk Legia Live |
Moim zdaniem te oprawy kijowe trochę.
|
Zajebiste te oprawy.
W sumie cieszy że wrócił doping na Legię. Jak jeszcze na normalną ligę wrócą oprawy to będzie bardzo ciekawie. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale Cie ta Legia frustruje :lol: Najpierw szyderka z 'mistrzem Polski', mimo że o ile mnie pamięć nie myli to Wy to również śpiewacie z nieco zmienionymi słowami. Potem szyderka z ustawionego wyniku, potem niby pytanie-szyderka o skład Hagi, teraz oprawy kijowe. Wynik nie był najważniejszy, ba w ogóle nie był ważny, a oprawy były cztery. Dwie prezentacje, panorama Warszawy i racowisko z flagami. Poprawiłeś mi nastrój :) |
Cytat:
-- Mozna gdzies poczytac o 'kulisach' powstania zgody Legia-Ado? |
dlatego dziękować za przycisk "ignoruj"
Jak zaprezentował się ten cały Mamodu Fall ? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Ta muzina w obronie dawała rade, zwłaszcza ze to ponoc stoper a grał przez wieksza czesc meczu na prawej(?) stronie. Ale raczej ten mecz nie moze sluzyc jako papierek lakmusowy, tego co oni sobą prezentują. Mysle ze muzina z obrony zostanie, bo akurat tam mamy najwiekszy problem. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl