![]() |
Z dwoma środkowymi defensywnymi pomocnikami to my możemy ale w lidze polskiej powalczyć a nie w Europie.
Potrzeba nam ofensywnego rozgrywającego który będzie wiedział co z piłką zrobić a nie tylko do tyłu grać. |
Nie istniejemy w meczu z 4 zespołem ligi rumuńskiej.I my myślimy o europoejskich pucharach??Z taką grą czeka nas Levadia/Karabach bis.
Aha i nie gadajcie,że Rapid jest na innym etapie przygotowań,bo gre w europejskich pucharach zaczynają miesiąc później niż my.Więc to my powinniśmy byc w tym meczu lepiej przygotowani fizycznie niż oni. |
Cytat:
|
Chciałem przypomnieć, że to jest SPARING!!!!!!!!!!On służy do TRENOWANIA różnych wariantów, piłkarzy, schematów.strategi!!!!
Co prawda sama gra wygląda łagodnie mówiąc tragicznie, ale przypominam, że to sparing.Piłkarzy będziemy rozliczać z gry o punkty a nie za gry sparingowe.Gdyby tak było to Polonia Warszawa wygrała by ten sezon w cuglach |
Faktycznie Rapid sobie trenuje strzały
|
Mistrza już mamy na LM czekamy!!!
|
Natomiast my trenujemy wariant na mecze z drużyną z Rygi.
Jednakże, by nie włączać się w ogólną falę narzekań, proponuję optymistyczne spojrzenie na naszą grę. Wystarczy przyjąć perspektywę sztabu trenerskiego Skonta Ryga. Wtedy wygląda to całkiem obiecująco. :) |
Cytat:
|
w tym meczu , to Sobolewski i Wilk OUT , podac do tyłu to ja tez umiem , nam potrzeba 3 Meliksonów.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zgadzam się
|
Cytat:
|
Ja wiem że to tylko sparing, ale Palijć i Wilk grają katastrofalnie, zero myślenia. Szczególnie ten drugi - raz po raz oddaje piłkę rywalom.
|
Cytat:
Dobra dzieci, płaczcie sobie dalej.Pózniej tutaj wejde i się pośmieje |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciężko się to ogląda, szczególnie naszą grę w obronie. Pablo84, sparing sparingiem, ale strategii to ja tu żadnej nie widzę. Zastanawiało mnie wcześniej czy dobrym pomysłem jest rozgrywanie dwóch sparingów w tygodniu poprzedzającym mecz pucharowy i to co oglądam utwierdza mnie w przekonaniu, że raczej nie.
....na ligę mistrzów czekamy |
Nie ponieważ nie graliśmy z nimi sparingu.Graliśmy z nimi w pucharach
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nawet nie chce myśleć o kolejnej kompromitacji, a z tego co widzę to nie będzie o nią trudno
|
Cytat:
|
Zwolnić maaskanta i stana.
I cupiała najlepiej też. |
Zgadzam się
|
Cytat:
|
2 połowa już lepsza,mieliśmy dwie okazje.Troche zimniej krwi i byłoby 2-2
|
ZwolniĆ wszystkich.
|
Iliev to faktycznie król strzelców ale chyba niewykorzystywania 200% sytuacji
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl