![]() |
Cytat:
ale zalecam kupić już teraz kartę kibica bo przy sprzedaży biletów przez internet KK będzie zapewne potrzebna. Cytat:
|
Cytat:
|
Bilety są JUŻ ładowane na kartę kibica. Papierek ( Papierowy bilet) jest tylko dla Ciebie jak potwierdzenie, pamiątka.
|
Czyli mając 30 zł do dyspozycji i nie posiadają bez karty kibica,ale z podbitą legitką nie powinno byc problemów z zakupem biletu?
|
Cytat:
|
Nie trzeba mieć karty kibica, żeby kupić bilet :)
|
Cytat:
|
Tak jak pisałem o 16 szału nie było z biletami. Więc powinny być, a jak nie to na narożniki czyli na ten co chciałeś "D" będą raczej na pewno, wtedy i tak się zmieścisz w cenie.
|
Jest jeden szczegół, aby miec karte kibica jako osoba niepełnoletnia trzeba miec podpis opiekuna,ale ja jade sam
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
"Osoby pomiędzy 13. a 18. rokiem życia część wniosku numer 1a wypełniają samodzielnie, a dodatkowo na ich wniosku musi być także wypełniona część numer 2, którą uzupełnia i podpisuje rodzic lub opiekun prawny. Osoby między 13. a 18. rokiem życia Karty mogą wyrabiać same, bez obecności opiekuna. Przy jej wyrabianiu muszą one okazać swój dokument tożsamości, a także dokument potwierdzający numer PESEL (na przykład książeczkę zdrowia lub potwierdzenie nadania numeru PESEL)." |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam pytanie odnosnie kupna biletu innym osobom. Spotkal sie juz ktos z taka sytuacja? Wystarczy podac dane i bilet bedzie, a jak sie ma sprawa z tymi "znizkami"? Wtedy trzeba miec jakis dokument tej drugiej osoby?
|
Trzeba mieć legitymacje raczej bo przynajmniej przy karnetach to sprawdzali
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale chodzi Ci o mecz z Podbeskidziem czy Ruchem ?
|
jeśli było to sory wielkie. Sprawa wygląda tak, że ja mam karnet ale gdybym chciał kogos zabrac na mecz to jak by to wyglądało? Ta osoba musiała by miec KK, wystarczy mi jej numer PESEl, czy ewentualnie bilet zostanie " wbity " na mój karnet czy bedzie w postaci papierkowej? Bardzo prosze o odpowiedź
|
Cytat:
|
wchodzisz na www.wisla.krakow.pl i wszystko wiesz
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_ekstraklase/ jak ktoś nie ma Karty Kibica to musi podać PESEL, ale osoby które zamierzają kupować bilety przez internet lepiej żeby się już teraz zaopatrzyły się w KK żeby potem nie stać w gigantycznych kolejkach. |
Cytat:
ps. przeglądacie w ogóle oficjalną stronę Wisły? tam wszystko pisze.. |
Cytat:
|
Hej. Mam pytanko... do kiedy w sprzedaży będą karnety?? Bo planuje dopiero koło wtorku wybrać się po zakup i nie wiem czy wtedy nadal będzie ich sprzedaż... Pzdr :)
|
Karnety będą hoho.. i jeszcze dłużej:)
|
Cytat:
|
Panowie jeszcze raz tak dla wyjasnienia.
Chce kupic dla siebie i kolegi bilet na Podbeskidzie albo na Ruch. Nie mamy karty kibica ani zadnego starego identyfikatora ani nic z tych rzeczy. Wystarczy ze podam swoj i kolegi PESEL i dane i zaplace fizycznie tylko za same bilety <- dobrze rozumiem? Czy z racji ze nie mamy kart kibica jeszcze jest jakas jednorazowa oplata (tak jak ta stara 5zl 'jednorazowy identyfikator') dzieki |
Ja już nie mam sił :D
Nie ma co nawet odpowiadać bo dwa posty niżej będzie identyczne pytanie :D |
Tak wystarczy. Nie ma żadnych dodatkowych opłat, bilet dostajesz w formie papierowej.
Tylko czemu nie wyrobić KK? Przecież ona nie gryzie.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl