![]() |
Radomski to był taki reprezentacyjny Jirsak. W niczym się nie wyróżniał, w destrukcji klase gorszy od Sobola i Lewandowskiego, a w ofensywie nie istniał wogóle (7 bramek przez ostatnich 13 lat... pomocnik :lol:). Żadnej różnicy na boisku nie robił.
Poza tym. Ilu piłkarzy z naszej reprezentacji byłoby na tyle dobrych, aby zagrać przynajmniej te 10 meczów w kadrze Pomarańczowych? :D To troche inna półka. To, że Radomski plątał się bez celu po boiskach w Holandii i Austrii i grywał z orzełkiem na piersi nie daje żadnych podstaw, żeby tych dwóch zawodników porównywać. Nie ta klasa. |
Cytat:
Rios- nie jest dla nas więcej wart niż 350tys Euro (takie piłkarza to za więcej owszem ale mogą płacić kluby z zachodu) poza tym w naszej taktyce nie bardzo jest dla niego miejsce= jak dla mnie odchodzi niezależnie co będzie wyczyniał w tej rundzie Żurawski- legenda klubu ale obecnie zupełnie bezproduktywna, jego decyzja, ale moim zdaniem lepiej żeby odszedł Branco- przedłużenie kontraktu na obecnych zasadach nie ma sensu(chyba że jego podstawa to 100k a 100k dostaje w wejściówkach), a pewnie ktoś go zatrudni na takich zasadach zagranicą, dlatego pewnie sam nie będzie chciał zostać po otrzymaniu naszej nowej skorygowanej oferty Łobodziński- on nie odejdzie więc szkoda robić złą atmosferę wokół niego. Musielibyśmy się chwytać niemiłych rzeczy typu uporczywe gwizdy itp. Tego bym nie chciał. WIĘC dajcie MU SPOKÓJ może na coś się przyda, bo inaczej napewno się nie przyda. Boguski- mam nadzieję, że na następną rundę pójdzie na wypożyczenie. Będzie potrzebował regularnej gry a wątpię żeby ją miał u nas. Ma jeszcze długo kontrakt i moim zdaniem to by był najlepszy krok dla niego, a Stanowi dałby ten ruch troszkę oddechu w kwestii finansów. Jirsak- ja jestem kontrowersyjny, ale chłopak trenuje solidnie i nie narzeka jak siedzi na trybunach. Moim zdaniem słono zapłaciliśmy i ja bym nawet przedłużył z nim kontrakt do 30 niech u nas pogra a potem sobie pójdzie bo kasy za niego dobrej nie dostaniemy. |
Cytat:
|
Branco jest prawonożny, jak Ty go widzisz na lewej obronie?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Mnie interesuje co się stało w kwestii tego pana. Wszyscy pisali że trafi do Wisły, miał chyba być 18 stycznia, ale od początku miesiąca o nim nie słychać |
Osobiście uznam za progres w naszej drużynie, jak sprowadzą Meliksona, bo to transfer bezpośredni do klubu. Jak go nie sprowadzą to praktycznie żadnego progresu nie będzie, dlatego Melikson jest dla mnie o wiele ważniejszy niż Jaliens, Genkov, Sivakov i jakiś bramkarz. Owszem, transfery na pierwszy rzut oka są dobre, ale trzeba też powalczyć o Izraelską Gwiazdę, która chyba jako jedyna spośród zakupionych graczy będzie nie uzupełnieniem, ale wyłącznie wzmocnieniem składu.
|
Mamy teoretycznie na bok obrony jeszcze Kewa więc czie wiem czy nam chwilowo potrzebny boczny obrońca, raczej Stan w letnim okienku postara się o bocznego obrońcę i mam nadzieję że na nowego środkowego zamiast Kowalskiego....
|
Cytat:
|
Cytat:
Rychu, już dawno się wydało, że była to wyłącznie zagrywka managera piłkarza. On z Wisłą nie miał nic wspólnego. |
Cytat:
Myślę że przydałby się ten gość w obliczu możliwego odejścia Chaveza. Chyba, że Wisła jest zdecydowana go wykupić. Strasznie dużo gdybania ;) @Brzytwa128: Ok, pierwsze słyszę że to była jakaś zagrywka. Dzięki że wyjaśniłeś tę kwestię ;) |
Cytat:
|
ale to całkiem inny pilkarz, mlody, a Kew to raczej pewniak
szkoda, ze nie podpisali tego Ghanczyka |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście chciałbym aby Chaves także został w Wisełce, nawet jeżeli by trzeba było za niego zapłacić około miliona, naprawdę jest tego wart.... |
Cytat:
Natomiast co do Łobodzińskiego, Boguskiego i Jirsaka. Łobo można ewentualnie zatrudnić na budowie stadionu jak dla mnie, może pomoże chociaż tam. Boguski - owszem, wypożyczenie to byłaby dobra opcja, zwłaszcza po kontuzjach które go trapią. Jirsak - wierzyłem w niego do początku sezonu, gdy jeszcze trenerem był Henio, bo w sparingach sprawował się nieźle, ale ile można... |
ludzie, ja was nie rozumiem, na prawdę. pierwsze od paru lat przemyślane okienko transferowe, do tego nie zakończone! Czy możemy poczekać z podsumowaniem do końca lutego? Szybko do klubu zostali sprowadzeni najpotrzebniejsi zawodnicy, jak podpisze Melikson to będzie pieknie:) bramkarz-wiadomo, zamieszania dużo, więc trzeba poczekać, żeby Stan zrobił coś przemyślanego. jak te najważniejsze trasfery będą dopięte to wydaje mi się że mimo wszystko Wisła zostanie jeszcze jakoś wzmocniona. z ocenami, płaczem itp. poczekajcie do końca lutego :)
|
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...er/genkop2.jpg
"Zawodnik został przywitany przez kapitana Wisły – Radosława Sobolewskiego oraz trenera Roberta Maaskanta" Co tam Maaskant, się przybyło Sobolowi:P |
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...er/genkop2.jpg
Genkov ma minę w stylu ,,o ....a ale boli":) |
Dlaczego Maor nie może polecieć do Hiszpanii i tam czekać aż się kluby dogadają? Przecież aresztu domowego w krakowskim hotelu mu izraelski klub zafundować nie może...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Genkov zagra dzisiaj?
|
Może wejdzie pod koniec, ale i to wątpliwe :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl