Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Ogryzek 21.12.2008 15:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Witoldon (Post 645299)
Mam wrażenie, że nie którzy tutaj przeceniają umiejętności Nowaka.

??? O kim Ty piszesz? O Nowaku czy o Costlym?

1. Nowak NIE JEST WYSOKI i (1,78) i głową gra przeciętnie. Pomyliło ci się coś - to nie ten napastnik którego
Cytat:

Skorża od początku swojego pobytu w Krakowie szuka wysokiego napastnika, który mógłby być partnerem Brożka w ataku

2. Jeśli nie Nowak który umie grac jako lewy, prawy pomocnik (nie tylko w ataku) to kto potrafi wypracować sobie sytuacje?
Cytat:

szczególnie gdy Dawid jest typem napastnika, który raczej czeka na podanie i rzadko kiedy potrafi wypracować sobie sam sytuacje

Jak czytam takie posty to mam chęć zadać pytanie - czy ty w ogóle widziałeś Nowaka na oczy:D

Obok Garguły to drugi piłkarz który robi grę w Bełchatowie i piłka mu przy tym nie przeszkadza:)

1q2 21.12.2008 15:30

Ja przyznam sie bez bolu ze pl ligi to ja malo ogladam(oprocz Wiselki oczywiscie), wiec o Nowaku niewiele moge powiedziec, a wlsciwie tyle ile mowi metryka i statystyki a jedno i drugie szalu nie robi.

Tyle ze od przyjscia Lobo ,to mam niezla paranoje, co do kupowania za wcale niemale pieniadze ,polskich wynalazkow.

Na prawde nasz duet Skorza& Bednarz, zamiast sluchac kolend i ogladac po raz setny swiatecznych hitow, powinni skolowac sobie wszystkie mecze Belchatowa z poprzedniej i obecnej rundy - i ogladac, ogladac i jeszcze raz ogladac:) ,bo na wtope w stylu Lobo nie moga sobie pozwolic.

dex23 21.12.2008 15:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez manson777 (Post 645284)
a kto powiedział że ów 24 latek to Polak i w dodatku Nowak
Wyborcza ??

no bez jaj

Dokładnie - każdy, kto był na spotkaniu wie, że na pewno nie chodzi o Nowaka. Wiek dotyczył kogoś innego, to, że jest w zainteresowaniu jeden Polak nie dotyczyło tego, że jest on napastnikiem. Wyborcza nie była, ale poczytała po Wiślackich stronach i sobie wymyśliła.

Co to za news, że jest w zainteresowaniu napastnik, który ma tyle i tyle lat? Żaden. Masz nazwisko - jest news. Bednarz apelował, żeby nie wierzyć w doniesienia mediów, a tu już druga stronę temat wyimaginowanego Nowaka leci...

JrQ- 21.12.2008 15:45

Ludzie, nie chrzańcie głupot, że Nowak to przecietniak.
Wystarczy wspomnieć mecze Bełchatowa z Dnipro...i ogladac nasza ligę.

Czopens 21.12.2008 15:51

Osuch z Gargułą miał dzisiaj jakąś wstępną decyzje podjąć ( tak przynajmniej mówił Trzeciakowi, małe kłamstewko? )^^ . Dowiemy się dzisiaj czegoś ? Oby do Wisły !

dex23; Bednarz, wręcz apelował, że media na czele z PS - KŁAMIĄ .
Czekajmy na konkrety.

matizaq 21.12.2008 15:53

Jak dla mnie Nowak to piłkarz ,który Wiśle by się przydał. Nie wierze jednak w to że do transferu dojdzie. Nie mogę się też zgodzić z niektórymi opiniami że jest to zawodnik, który "czeka na piłke " . Może nie jest to jakiś super bramkostrzelny zawodnik ale ja widziałbym go w Wisełce w troche innej roli . Mianowicie - bardzo ofensywny skrzydłowy. Nowak już na tej pozycji grywał z powodzeniem w Bełchatowie , a my jak wiadomo mamy problemy ze skrzydłami. Jak sobie pomyśle jak wyglądałaby ofensywa Wisełki w podobnym ustawieniu : (Niestety to tylko pobożne życzenia !)

Romeu Sobolewski

Garguła

Boguski
Nowak

P.Brożek

jachting 21.12.2008 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff (Post 645307)
i zobaczmy,piec setek zmarnowanych na legii,setka w ostatniej minucie z totenhamem..zreszta szkoda gadac...

A kto strzela zazwyczaj Legii,Brożek z Peo,Feyenord,Basel,w reprezentacji,Beitar....
On został królem strzelców i jeśli ktoś sądzi że on równie dobrze mógłby strzelić 50 jest po prostu głupcem a o ironio te osoby rownie krytycznie oceniają drugą linię Wisły . On 3/4 sytuacji które marnuje sam sobie wypracowuje i gdyby nie był taki łapczywy na piłke nawet byś się nie zorientował .

element 21.12.2008 16:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff (Post 645307)
i zobaczmy,piec setek zmarnowanych na legii,setka w ostatniej minucie z totenhamem..zreszta szkoda gadac...

napisz który piłkarz na świecie wykorzystuje wszystkie setki?

nie płacz.

Szofer 21.12.2008 16:38

ja naprawde chyle czola przed Brozkiem... po tym co wczoraj widzialem w meczu Real - Valencia... my mamy supersnajpera...jakie pily david villa marnowal to wola o pomste do nieba a koles ponoc warty 100mln... parodia

nesta 21.12.2008 16:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 645320)
Ja przyznam sie bez bolu ze pl ligi to ja malo ogladam(oprocz Wiselki oczywiscie), wiec o Nowaku niewiele moge powiedziec, a wlsciwie tyle ile mowi metryka i statystyki a jedno i drugie szalu nie robi.

Tyle ze od przyjscia Lobo ,to mam niezla paranoje, co do kupowania za wcale niemale pieniadze ,polskich wynalazkow.

Na prawde nasz duet Skorza& Bednarz, zamiast sluchac kolend i ogladac po raz setny swiatecznych hitow, powinni skolowac sobie wszystkie mecze Belchatowa z poprzedniej i obecnej rundy - i ogladac, ogladac i jeszcze raz ogladac:) ,bo na wtope w stylu Lobo nie moga sobie pozwolic.

No ja tez naszej ligi nie ogladam, bo masochista nie jestem.. Poza Wiselka ofc, to jakies hity typu Legia - Lech jedynie. Nowaka to kojarze, ze spotkan GKS-u z Wisla i ze skrotow w lidze+, ze to calkiem dynamiczny i niezly technicznie zawodnik.

Problem w tym, ze ktos juz przeciez pisal wczoraj, powolujac sie na swoje zrodla, ze tym zawodnikiem co przeszedl badania medyczne jest obcokrajowiec (nie Costly). Wiec naprawde nie rozumiem po co mielicie temat tego Nowaka..

jasnyGwint 21.12.2008 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Czopens (Post 645328)
Osuch z Gargułą miał dzisiaj jakąś wstępną decyzje podjąć ( tak przynajmniej mówił Trzeciakowi, małe kłamstewko? )^^ . Dowiemy się dzisiaj czegoś ? Oby do Wisły !

dex23; Bednarz, wręcz apelował, że media na czele z PS - KŁAMIĄ .
Czekajmy na konkrety.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez legia.com.pl
Menedżer Łukasza Garguły Radosław Osuch zaprzeczył, jakoby decyzja odnośnie zmiany barw klubowych przez piłkarza z Bełchatowa miała być podjęta już dzisiaj. - Mamy cztery oferty. Oprócz Legii Gargułę chcą pozyskać Wisła Kraków, Widzew Łódź i jeden klub z zagranicy. Jest także propozycja przedłużenia kontraktu z Bełchatowem. Oferta z Legii jest bardzo konkretna, tak że pozostałoby tylko złożyć podpis. To plotka, że Łukasz miał przekazać dzisiaj swoją decyzję działaczom z Łazienkowskiej. Wciąż się zastanawia. W przeciągu nadchodzącego tygodnia przyszłość "Guły" powinna się wyjaśnić - zdradził nam Osuch.

. . .

Czopens 21.12.2008 16:46

1. Menedżer Łukasza Garguły Radosław Osuch zaprzeczył, jakoby decyzja odnośnie zmiany barw klubowych przez piłkarza z Bełchatowa miała być podjęta już dzisiaj. - Mamy cztery oferty. Oprócz Legii Gargułę chcą pozyskać Wisła Kraków, Widzew Łódź i jeden klub z zagranicy. Jest także propozycja przedłużenia kontraktu z Bełchatowem. Oferta z Legii jest bardzo konkretna, tak że pozostałoby tylko złożyć podpis. To plotka, że Łukasz miał przekazać dzisiaj swoją decyzję działaczom z Łazienkowskiej. Wciąż się zastanawia. W przeciągu nadchodzącego tygodnia przyszłość "Guły" powinna się wyjaśnić - zdradził nam Osuch.
2. W łódzkim radiu mówili, że Guła jest jedną nogą w Widzewie.

...pozostaje czekac :D

Krissu 21.12.2008 16:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Czopens (Post 645352)
2. W łódzkim radiu mówili, że Guła jest jedną nogą w Widzewie.

W to nie uwierzę.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez jasnyGwint (Post 645349)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Legia.com.pl
Menedżer Łukasza Garguły Radosław Osuch zaprzeczył, jakoby decyzja odnośnie zmiany barw klubowych przez piłkarza z Bełchatowa miała być podjęta już dzisiaj. - Mamy cztery oferty. Oprócz Legii Gargułę chcą pozyskać Wisła Kraków, Widzew Łódź i jeden klub z zagranicy. Jest także propozycja przedłużenia kontraktu z Bełchatowem. Oferta z Legii jest bardzo konkretna, tak że pozostałoby tylko złożyć podpis. To plotka, że Łukasz miał przekazać dzisiaj swoją decyzję działaczom z Łazienkowskiej. Wciąż się zastanawia. W przeciągu nadchodzącego tygodnia przyszłość "Guły" powinna się wyjaśnić - zdradził nam Osuch.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Legia.net
Faktycznie tak się umówiliśmy z dyrektorem sportowym Mirosławem Trzeciakiem, że do końca weekendu się zdeklarujemy.

W ogóle w całej tej sprawie zastanawia mnie jedna rzecz.
A mianowicie: Dlaczego Trzeciak podał do publicznej wiadomości ile kasy zaoferowali Gargule?
Nie przypominam sobie, żeby kluby podobne informacje podawały.

vote-for-mikey 21.12.2008 16:53

ja pier... niczę.

Mam nadzieję, że po skończeniu sprawy z Garglucem nigdy już nie zobaczymy nazwiska Osuch w okolicy nazwy naszego klubu. Gość tak kręci, że sam nie pamięta co powiedział dzień wcześniej.

media pisały, że wczoraj mówił "podejmiemy decyzję"
media pisały, że dzisiaj mówi " to była plotka"

zgodnie z życzeniem użytkownika poniżej :)

element 21.12.2008 16:56

media mówiły. a raczej pisały.

po tym jak Bednarz powiedział że to farmazon z tą listą z wyssprzedaniem wszystkich gwiazdek Wisły można się wszystkiego spodziewać.

PS. Tak , w Widzewie :lol:

4fan_player 21.12.2008 17:15

Jakoś ta cała sytuacja wokół Garguły coraz bardziej mnie zniechęca co do niego. Nie wiem co on kombinuje ale wiem że zarobi na tym dużą kasę. Jak chce to niech idzie do tej Legii. Mam nadzieję że nie będziemy mu płacić wielkiej kasy bo nie jest wart tego.

ZwrABG 21.12.2008 17:19

garguła jest przereklamowany niestety...grajer jednego sezonu.od czasu do czasu ma jakiś przebłysk formy

andalemono 21.12.2008 17:19

Może nie zdecyduje sie na przejscie do Legii, bo każdy normalny myślący chce grać z dopingiem.
W tym nadzieja :-)

koyoot 21.12.2008 18:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez andalemono (Post 645370)
Może nie zdecyduje sie na przejscie do Legii, bo każdy normalny myślący chce grać z dopingiem.
W tym nadzieja :-)

Chyba raczej kazdy normalny grajek chce zarabiac:). W tym niestety nadzieji nie ma...

Maćko 21.12.2008 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czesiu (Post 645392)
(...)
Rozumiem, że już wiesz kto to jest...

Ja rozumiem, że po prostu wie, ile Costly ma lat. Dla przypomnienia dodam 26(?) nie jest równe 24 czy 21.

czesiu 21.12.2008 18:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maćko (Post 645397)
Ja rozumiem, że po prostu wie, ile Costly ma lat. Dla przypomnienia dodam 26(?) nie jest równe 24 czy 21.

hunter wspominał, że nie jest to też Nowak...

Aro1234 21.12.2008 18:48

Nowak akurat ma 24.. więc nigdy nic nie wiadomo..
Chciałbym, żeby serial pod tytułem: "Gdzie zagra Garguła?" się już skończył..

killzone 21.12.2008 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ZwrABG (Post 645369)
garguła jest przereklamowany niestety...grajer jednego sezonu.od czasu do czasu ma jakiś przebłysk formy

:) Jak Iwanski byl blisko lub znajdowal sie na celowniku Wisly to byly cacy zarabisty grajek :) jak sie okazalo ze przechodzi do Legii to oczywiscie ze to jakis nedzny zawodnik który nic nie pokazuje w meczach z powazniejszymi rywalami i w ogole cienki strasznie(gargulec lepszy) :) okazalo sie inaczej :D

Sytuacja sie powtarza, jak Gargula byl na prostej drodze do Wisly to cacy, przyda sie Wisle bedzie napewno lepszy niz Iwanski itp itd :) jak sie pojawila oferta(nie wiem czy to prawda czy nie) z Legii i wydaje sie ze pojdzie do Legii(wiadomo wieksza kasa itp) to juz Gargulec jest niepotrzebny i przereklamowany i w ogole do pupy jest :lol:

jasnyGwint 21.12.2008 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mbw (Post 645408)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff
garula zagra w legii to pewne na 99 procent a ten jeden procent to ze zagra gdzie indziej ale na pewno nie w wisle wiec dolaczy do griegorie,galamaza,grzelaka ,kazimierczaka,itd itd co okienko transferowe to to samo...

skąd takie info?
własne zródlo-wymysł?

to się nazywa zdrowy rozsądek.

po pierwsze Garguła musiałby być skonczonym frajerem żeby wybrać Wisłę mając tak intratną propozycje z Legii.

po drugie, u nas poprostu nie da się załatwić transferu szybko, sprawnie i bezproblemowo. wynika to z braku kasy więc trudno mieć o to pretensje, ale łudzenie się co okienko transferowe, że tym razem będzie inaczej to łagodnie mówiąc - naiwność.

mbw 21.12.2008 19:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jasnyGwint (Post 645416)

po pierwsze Garguła musiałby być skonczonym frajerem żeby wybrać Wisłę mając tak intratną propozycje z Legii.

po drugie, u nas poprostu nie da się załatwić transferu szybko, sprawnie i bezproblemowo. wynika to z braku kasy więc trudno mieć o to pretensje, ale łudzenie się co okienko transferowe, że tym razem będzie inaczej to łagodnie mówiąc - naiwność.

gadasz jakby Wisła była w strefie spadkowej i miała zarzuty korupcyjne

Ludzie zastanówcie się , Trzeciak ''Zaciąg z Hiszpanii'' wysyłając oferte Gargule wysłałby identyczną mediom , ze wszystkimi szczegółami.
Pozatym kiedys czytałem ze Gula się z Iwańskim nie lubią

Sopranos 21.12.2008 19:34

Cytat:

Generalnie to Wisła jest bardziej zdeterminowana żeby pozyskać Gargułę, o czym jest głosno już trzecie kolejne okno transferowe. Nie tak dawno temu Garguła był już jedną nogą w Wisle, wypowiadał się o niej w samych superlatywach i już własciwie zaczynał się cieszyć na mysl o tej przeprowadzce. Przy tym wszystkim jednak u nas w klubie są realisci wiedzący, że po negocjacjach z Gargułą czekają ich jeszcze trudne negocjacje z Bełchatowem, natomiast Legia jest w stanie zapłacić piłkarzowi już teraz za sam podpis po to tylko żeby przyszedł do niej w momencie odejscia Rogera. Jesli Garguła jest pazerny na kasę, to zapewne wybierze Legię, jesli będzie chciał żeby zespół był budowany pod niego, a trener ufał mu bezgranicznie, to wybierze Wisłę. Legia ma jednak dwóch - trzech podobnych do niego zawodników, więc tam Garguła byłby jedynie elementem układanki, a nie głównym ogniwem.

krzysztofff 21.12.2008 19:34

Cytat:

zgadzam sie z toba w 100 procentach,nie rozumiem po co ci pol roku pompuje sie ten transferowy balon ktory pozniej peka jak banka mydlana...przeciez Bednarz sam na siebie bat od kibicow kreci...

westersyl 21.12.2008 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff (Post 645423)
zgadzam sie z toba w 100 procentach,nie rozumiem po co ci pol roku pompuje sie ten transferowy balon ktory pozniej peka jak banka mydlana...przeciez Bednarz sam na siebie bat od kibicow kreci...

Sorry ale co ma do tej cały sprawy Bednarz ? To Garguła z Osuchem urządzają tą szopkę, co dzień czytam o tym kiedy Garguła podejmie decyzje, gdzie mu blisko, jak to bardzo chce do Wisły itp.

Jeśli istnieje oferta Legii to kwestia jest taka czy warto się z nimi ścigać czy może odpuścić, osobiście nie sądzę, że znajdziemy lepszego ofensywnego pomocnika także można coś dorzucić ale nie przesadzać.

jova 21.12.2008 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez eM. (Post 645409)
:) Jak Iwanski byl blisko lub znajdowal sie na celowniku Wisly to byly cacy zarabisty grajek :) jak sie okazalo ze przechodzi do Legii to oczywiscie ze to jakis nedzny zawodnik który nic nie pokazuje w meczach z powazniejszymi rywalami i w ogole cienki strasznie(gargulec lepszy) :)

pudło. Na tym forum Iwański nigdy nie miał wysokich notowań, a jego ewentualny transfer miał tylko garstkę zwolenników, w tym mnie.

Pablo84 21.12.2008 20:05

Kasa na transfery jest, i to nie mała. Garguła nie przejdzie do Legii, bo nie sądze, że znalazła kupca na Rogera, zwłaszcza, że ten ostatnimi czasy nie błyszczy, a przecież cena za niego opiewa na 3-4 mln euro.
Moim zdaniem, to tylko rozgrywka menadżerska, by wynegocjować jak najwyższą kwotę i kontrakt w Wiśle.
Wszyscy doskonale wiedzą, że Garguła jest na naszej liście na pierwszej pozycji, więc toczy się rozgrywka.

Dlatego własnie transfery przeprowadza się po cichu.

Czopens 21.12.2008 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 645434)
Kasa na transfery jest, i to nie mała. Garguła nie przejdzie do Legii, bo nie sądze, że znalazła kupca na Rogera, zwłaszcza, że ten ostatnimi czasy nie błyszczy, a przecież cena za niego opiewa na 3-4 mln euro.
Moim zdaniem, to tylko rozgrywka menadżerska, by wynegocjować jak najwyższą kwotę i kontrakt.

tak sobie czytam:
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,60...naikosie_.html
ale mam podobne zdanie :-P

Nehiar 21.12.2008 20:11

Cytat:

Legia już od kilku lat myśli o sprowadzeniu reprezentanta Polski. Temat upadał, bo bełchatowianie chcą za oddanie swojego najlepszego piłkarza ogromnych jak na polskie warunki pieniędzy. Pół roku temu było to 650 tys. euro. Dokładnie tyle, za ile z Zagłębia Lubin trafił konkurent Garguły do miana najlepszego rozgrywającego ekstraklasy Maciej Iwański.
Jeśli to prawda, zaprawdę u nas z kasą było krucho ...

konrad1991tsw 21.12.2008 20:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff (Post 645407)
garula zagra w legii to pewne na 99 procent a ten jeden procent to ze zagra gdzie indziej ale na pewno nie w wisle wiec dolaczy do griegorie,galamaza,grzelaka ,kazimierczaka,itd itd co okienko transferowe to to samo...

Ale koleś robisz ferment swoimi wpisami... {Przeczytałem kilka twoich postów i takie pierdoły piszesz że się czytac nie da}... Co do ewentualnego transferu Nowaka to wg tego co zauważyłem to media wymyśliły sobie transfer tego piłkarza słysząc zapowiedzi Bednarza dot.transferów. I taki mały przykład podam:
Tytuł artykułu na sport.pl
Cytat:

Jacek Bednarz ujawnia: Wisła chce Dawida Nowaka
Cytat:

Wydaje się, że najpoważniejszym celem jest 24-letni Dawid Nowak z GKS-u Bełchatów
Bednarz ujawnia..., wydaje się że... Tyle wiedzą media i wymyślają nam nowych zawodników

Czopens 21.12.2008 20:20

Jest też przypadek Mateusza Bąka, którym interesuje się Wisła Kraków...

- Nie możemy sobie pozwolić na to, żeby wszystkich zatrzymywać na siłę, bo pójdzie fama, że Lechia blokuje zawodników i nikt nie będzie chciał tu grać. Mateusz zrobił dużo dla naszego klubu, to nie jest propozycja z piątego, dziesiątego, czy dwudziestego zespołu polskiej ligi, tylko z najlepszego zespołu ostatnich lat. Jeżeli pobyt w Krakowie gwarantowałby Mateuszowi dalszy postęp i rozwój, a tutaj miałby się frustrować, to nie wiem czy byłby to dobry wybór. Mateusz ma kontrakt i możemy go na siłę zatrzymywać, jednak z niewolnika nie ma pracownika, a kibice sami uszanowaliby to, że dostał on wolną rękę. Oczekujemy zaangażowania od zawodnika, a zawodnik oczekuje wyrozumiałości od klubu. To nie jest przypadek, że zawodnik rozegrał jedną dobrą rundę i jest od razu sprzedawany, tylko ten zawodnik przebył z nami wiele sezonów i transfer byłby konsekwencją dalszego rozwoju kariery. Jeżeli Lechia będzie na poziomie Wisły i będzie się z nią zmagała o tytuł Mistrza Polski, to nie będzie mowy o odejściu zawodnika. Na dzisiaj biorąc pod uwagę potencjał sportowy, organizacyjny jesteśmy na dziesiątym miejscu w Polsce, a Wisła na pierwszym i nie zniwelujemy tego przez rok. Nie jesteśmy w stanie zagwarantować mu gry w Lidze Mistrzów, a Wisła jest w stanie to zaproponować. Jeszcze nie ma nawet oficjalnej oferty ze strony Wisły, więc jest to burza w szklance wody. Poczekajmy, aż się sfinalizują sprawy. Jesteśmy przygotowani na taki wariant, że Mateusz zadecyduje się na transfer. Ma on kwotę odstępnego, jeśli ona wpłynie to decyzja jest poza klubem. Byłaby to strata, jednak jesteśmy przygotowani na uzupełnienie na tej pozycji.

fragment wywiadu z dyrektorem Lechii Gdańsk.

jachting 21.12.2008 20:29

Ale ciągłe sranie że będzie tak samo i jaka ta polityka jest zła też nie jest za mądre.
I po co cały czas przypominać te nieudane transakcje ,nawet nie wiecie o co tam konkretnie poszło a jeśli chodzi o Rumunów to problem wyniknął na pewno z tamtej strony .
Poza tym nadzieje zawsze można mieć ,wystarczy podchodzić do tego z pewnym dystansem .
A odnoszę wrażenie że Ci tak "uświadomieni" i "nie oderwani od rzeczywistości najwięcej tu płaczą .

JrQ- 21.12.2008 20:58

Prawda jest taka, że nie wiemy kogo Wisła chce sprowadzić.
Wszystkie nazwiska (poza Gargułą, które potwierdził Bednarz) są domysłami.

Więc luz.

krzysztofff 21.12.2008 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarTSW (Post 645452)
Prawda jest taka, że nie wiemy kogo Wisła chce sprowadzić.
Wszystkie nazwiska (poza Gargułą, które potwierdził Bednarz) są domysłami.

Więc luz.

bo pewnie oni tez nie wiedza...trudno wymowic nazwiska brazylijczykow z lig regionalnych,co drugi to ronaldo i santos...

konrad1991tsw 21.12.2008 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff (Post 645461)
bo pewnie oni tez nie wiedza...trudno wymowic nazwiska brazylijczykow z lig regionalnych,co drugi to ronaldo i santos...

Pisałem powyżej żebyś nie szerzył swoich bezsensownych teorii, a ty znowu to samo:-/ . Jak tak bardzo pragniesz transferów to się przerzuc na Amicę. Mam nadzieję że Bednarz zamknie transferami usta takim jak ty ...

mbw 21.12.2008 21:23

Jak się ma sprawa Romeu?
Obiło mi się o uszy , że podpisał kontrakt?
Prawda to?

BTW:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff (Post 645461)

Kurde , długo już jesteś na forum , wydawać by się mogło , że to ostatnio jest wysyp noobów.
A Ty takie głupoty wypisujesz

westersyl 21.12.2008 21:29

Cytat:

Obiło mi się o uszy , że podpisał kontrakt?
Prawda to?
Skąd info ?
Chodzi o nas czy o Flu ? Bo gdybyśmy podpisali to info by się już ukazało.

PS. Nie wiem gdzie to wyczytałeś ale nie sądzę aby Ci tu ktoś to potwierdził :P.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl