![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam prośbe.Możecie się trochę ogarnąć?Robicie siare. Przypominam, że te forum czytaja nie tylko Wiślacy.
|
hm, swoją drogą - zostali wpuszczeni jacyś kibice Jagi na mecz?
|
jeeezu jakiego pecha ma Jaga..
|
Cytat:
|
ile jeszcze sytuacjii żeby padł gol dla Jagi? eh
|
ku*wa Jaga ma pecha po tych rogach
|
Cytat:
|
To nie Jaga ma pecha, to Lech ma dobrego golkipera za psie pieniądze, a my z tym bośniackim gównem licytowaliśmy się na dziesiątki tysięcy euro o tego amatora Nurkovicia.
|
Cytat:
|
Małek pedał*k przydrukował pod koniec polowy 2 zolte kartki dla Jagi
|
No to od czego jest ten temat ?? przeciez mozemy chyba troche ponarzekac...Jedna akcja i bramka. Mnie osobiscie podoba sie Bruno z Jagi. Lech nie gra nic aczkolwiek jakbysmy grali z nim teraz to i tak pewnie bysmy przegrali...
|
Lewandowski powinien czerwoną kartkę dostać, ale boją się dać gwiazdeczce.
|
mecz nawet, nawet
bardzo ładna gra Jagi Lech bez Peszka nie jest taki niebezpieczny |
Ciekawy mecz w Poznaniu, zdecydowanie Jaga lepsza w tym meczu a wynik 1:0 dla Lecha cóż taka jest piłka. Myśle że skończy się remisem 1:1 lub 2:2 :)
|
Która to była kartka dla Lewandowskiego..?bo z moich obliczen wynika ze kartka ta wyklucza go z następnego meczu.. tak samo Injaca, szkoda ze z Odrą ale lepsze to niz nic
|
|
Cytat:
nawiasem mówiac, trochę mi się przypomniała czerwona kartka, którą dostał Beckham w 98 chyba w meczu z Argentyną - a to był mały pikuś przy tym, co zrobił Lewandowski. Chociaż też przyznam, że akurat mi przycięło i nie widziałem co jemu zrobiono ;) |
Cytat:
Ludzie dajcie spokój, bo wioche robicie :) |
Nawet na tak ciężkim boisku Jaga bardzo dobrze prowadzi grę.Potrafią wymieniać po parę podań i zgrabnie przedostają się pod bramkę Lecha.Powiedzmy sobie prawdę,lepiej operują piłką na kartoflisku,niż nasi na równej płycie.
|
Cytat:
|
Dokladnie patrzac obiektywnie to Cionek powinien zarobic czerwien bo to on zaatakowal go dwoma nogami, wrecz naskoczyl na niego. Nie zmienia to faktu ze kolejne dwie zolte dla Hermesa i Grosika byly wyrezyserowane. Jaga gra fajna naprawde fajna pilke. Dziwi mnie fakt ze takie druzyny jak Legia Lech Wisla graja taka padake mimo ze maja jak na Polska lige bd zawodnikow. Druzyny z nizszej polki jak Jaga Lechia graja elegancka pile. Klepa gra po ziemi, czekam az wkoncu Wisla bedzie tak grala...
|
Cytat:
|
Panie Wieszczycki sytuacja z Lewandowskim i Cionkiem zgłosić do Komisji Ligii . Obu zawodników zawiesić w następnym meczu!!
|
Cytat:
Lewandowski juz jest zawieszony :D |
Kurde niedobrze. Miałem nadzieję jednak że Lewandowski opanuje emocje i tą żółtą kartkę dostanie przed meczem z nami.
Chociaż za tydzień grają z Odrą a jak pokazuje dzisiejszy mecz, bez Lewandowskiego kuchenki cienko przędą. |
Jaga gra, a Lech wygrywa... :/
|
Cytat:
|
karny powinien być... Amika nic nie gra
|
Cytat:
jescze karny dla Jagi... coz, mecz ktory dla Jagi jest mega nieszczesliwy.. i tak zapewne bedzie do konca.. |
Ewidentny karny. Do piłki nie doszedł, zostawił nogi, mógł je podwinąć, zamiast tego przejechał korkami po kolanie Franka.
|
Cytat:
|
tiaaaaaa, jak zwykle Lech
|
Cytat:
napisal ze AMIKA NIE ISTNIEJE BEZ LEWANDOWSKIEGO.. I SZKODA ZE NIE ZAGRA Z NAMI , TYLKO Z ODRĄ moze dalej nie zajarzysz, tak więc bez odbioru |
cały lech... 2-0 zaaal
|
no aż przykro się zrobiło po tej drugiej bramce Amici. Strasznie dziurawo w obronie Jagi po dośrodkowaniach jest.
|
Jaga gra ,Amica strzela
|
Cytat:
"Chociaż za tydzień grają z Odrą a jak pokazuje dzisiejszy mecz, bez Lewandowskiego kuchenki cienko przędą." Lewandowski dzisiaj gra, więc jak dzisiejszy mecz może pokazywać, że bez niego cienko przędą? |
mają kure.wskie szczęście....tyle w temacie :/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl