![]() |
Mam mały problem. Ściągnąłem sobie film The Eye w wersji rmvb i pobrałem napisy napi-projektem. Jak się później okazało napisy nie są dobrze zsynchronizowane. Tekst pojawia się kilkanaście sekund później niż powinien ( odtwarzałem All Playerem i Kliperem) . Ściągnąłem Best Playera no i napisy były już idealnie dopasowane z tym, że teraz nie mam dźwięku... Poradzi ktoś:) ?
|
Cytat:
|
Wie ktoś może co jest dobrze zjeść/wypić żeby dobrze się spało i rano rześko wstać :P?? ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kakao albo gorące mleko :)) i śpisz jak zabity ;]
|
setka wóditsu :)
|
Witam
Orientujecie się gdzie w Kraku można kupić obuwie firmy Mustang? Dzięki i pozdrawiam |
galeria kazimierz sklep Mustanga jest tam, bylo takie obuwie
|
Witam :) Wie ktoś może ile trwa spektakl "Seks nocy letniej" grany teraz w teatrze Bagateli??
|
Cytat:
|
Mam nokie 6500 slide w simplusie na karte. I kupiłem sobie pakiet internetowy 20 mb. w ustawieniach mam wlaczone internet gprs a mimo to pobiera mi kase . Jak to zrobic aby kasa z pakietu leciala. ?
|
ej mam zajebista prosbe do kogos kto by poswiecil mi 5 minut :P
sciagnalby ktos ten kawalek Showtek _ FTS _Fuck The System_.mp3 i wycial mi od 01:57 w sumie do konca !? |
Cytat:
|
Mp3 Knife ..jest prosty w obsłudze
|
Cytat:
Podbijam.. |
Witam,
Znacie jakiś dobry serwis internetowy z ofertami nieruchomości z Krakowa? (mieszkania) P.S oprócz dominium.pl |
Cytat:
Bitte sehr. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
znacie jakieś biura które dają obecnie jakieś rabaty za rezerwację wczasów ?
|
1. macie może jakiś wzór podania o umorzenie opłaty za warunek?? bo nie widzi mi się płacić 600zł. :]
2. słyszałem że można wysyłać wypełnione blankieciki ZUS meilem... z żeby nie jeździć raz na miesiąc i nie stać w kolejkach... wie ktoś coś na ten temat?? co jest potrzebne do tego?? jakiś program, lub wzór podania?? |
Mam całkowite zaćmienie umysłu i nie mogę nic wymyślić do kilku haseł, a muszę rozwiązać krzyżówkę na geografię. Proszę o pomoc:
8. Powstają w wyniku orogenezy: O ? o ? ? ? ? 10. Jeden z procesów warunkujących erozję wgłębną: E ? ? ? ? ? ? 24. Fiord na płn. Wybrzeżu Norwegii: a ? t a 6. Rozciąganie skorupy ziemskiej przez siły związane z energią wnętrza Ziemi: ? ? ? J ? ? A 7. Wypiętrzanie plastycznych skał (np. solnych) przebijające warstwy warstwy nadległe; inaczej dlapir: ? ? ? ? ? 11. Płytkie laguny nadmorskiej w strefie pływów: r a t ? y Każda nawet najmniejsza pomoc mile widziana. Z Wiślackim pozdrowieniem! |
8) góry
6) subdukcja 11) lido ??/ 7) migracja ?? |
pozyczka w Providencie
tak? nie? jakies plusy? minusy? sprawdzaja dochody? P.S. Ze duze oprocentowanie to wiem. |
Jezu nero trzymaj sie od providentu z daleka !! To jest najbardziej ostatecznosc z ostatecznosci :)
|
Witam! wie ktoś jak można oglądać C+ sport 2 przez internet? W sensie jakies niespomplikowane programy czy coś. Potrzebuje to w miare zjadliwej jakości dziś na 21.30 a od kilku godzin nie moge nic wykombinować.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ostatecznośc ostateczności. Dochodów nie sprawdzają, rate płacisz co tydzien chyba co piatek. |
Cytat:
|
Wie ktos, gdzie w Krakowie jest salon fryzjerski,w ktorym PANIE obsluguja w samej bieliznie?:D Bo ktos kiedys pisal, ze takowy jest.
|
Od razu jakby ktoś cenę podał samego strzyżenia ?:D bo nie wiem czy mnie na taki fryzjer stać :D:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Reklamy Google AdSence oraz parę innych skryptów uwaza że mój komputer jest z Włoch (dokładniej wyświetlają mi się włoskie reklamy, np. skrypt na ThePirateBay mi podpisuje foty dziewczyn z miejscowości Varese i Como, nie jak dawniej Kraków czy Wieliczka), pojawiło się to całkiem niedawno.
Czy powinienem się obawiać że ktoś trojanem włamuje mi się do kompa, czy mój komputer stał się popularne zwanym "zombie", lub coś w ten deseń? Mam Avasta. Dzięki Hudy :) |
Cytat:
osobiście polecam kasperskiego zainstaluj może Ad-Aware powinien usunąć |
Cytat:
|
Możliwe, że masz ustawione jakieś włoskie proxy. Sprawdź ustawienia.
|
gdzie moge kupić pościel Wisły, Lechii albo Śląska ??
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl