![]() |
Cytat:
|
Ja to mam nadzieję, że Smuda naprawdę zrobił robotę na zgrupowaniu tak jak to mówią piłkarze w wywiadach.Oby to zaprocentowało, bo sezon będzie dłuższy niż zwykle. Wiem, że samą kondycją nic nie ugramy, niezbędne są jeszcze umiejętności piłkarskie, ale zawsze to jakiś plus...
|
Najbardziej mi się nie podoba sytuacja w ofensywie. Skrzydła Sarki-Małecki ok, ale gdzie napastnicy, gdzie pomocnik, który pociągnie grę do przodu ? Bez nich jak widać nawet w sparingach ciężko o bramki.
|
Cytat:
|
paru wymiotowalo i padalo po treningu na ryj.. nawet Glowa przyznal ze hardcore byl. teraz wiadomo czemu opadali z sil po 20-30 minutach.
swiezosc ma byc na poczatek ligi. |
Jak dzisiaj świeżości nie było to wątpię żeby była za 2 dni, coś mi się wydaje że przetrenował ich i pierwsze kolejki to będzie 20 min gry i reszta człapania dopóki nie odzyskają tej mitycznej świeżości.
|
On już tę świeżość raz wyliczył na EURO2012. Oby mu się jednak udało tym razem.
|
Cytat:
niech będą dobrze przygotowani cały sezon, to lepsze niż początek czy koniec rundy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A jaką kadrę miał wtedy Lech a jaka ma teraz Wisła? transferów Smuda wtedy nie robił? sztab szkoleniowy?
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...opodobnie.html Już od pierwszej rundy może być ciekawie... |
Cytat:
A owszem może być ciekawie, można zagrać 4:3:3 niczym Barcelona, albo po prostu Małecki w ataku. |
Żeby nie zakontraktować żadnego napastnika, ja pierdykam do czego to zmierza?
|
Sarkiego i Małeckiego nie ma co wystawiać w ataku. Oni muszą sie rozpędzić z piłką aby coś zrobić.
Może ktoś z bylej Młodej Wisły ? Albo z Juniorów ? |
A ten cały Kuczak,co tak strzelał w mistrzostwach Polski juniorów ? Widział go ktoś na żywo?
|
Jak podają niektóre media Kościelniak i Kuczak jako duet śmiało sobie na treningach pogrywają ze starszymi kolegami. Widziałbym tę dwójkę w ataku. Tak niewiele do stracenia, do zyskania mnóstwo.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bez paniki, w tej lidze są moze 2 zespoły ktorych napastnik przekroczy limit 12 bramek w sezonie. Taka sraczka nie urok.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wie ktoś jaką kadrę zabiera Franz jutro na sparing ze stalą mielec?
|
Cytat:
|
@WojtowiczG: Podczas kolejnej przerwy na reprezentację Wisła może zagrać sparingi z Werderem i Wolfsburgiem. Z Werderem w Niemczech, z Wilkami w Krakowie
|
No jak się Wam podobało? Dla mnie ten mecz z Klawarianką piłkarsko nic nie wniósł. Pewnie ze względów marketingowo towarzyskich ważny ale sportowo to była walka bez sensu
|
Piłkarsko może nie, ale na pewno pomógł utrzymać formę meczową no i niektórym piłkarzom pozwolil sie w jakis sposob pokazac
|
np. Cleberowi :-)
|
Cytat:
|
Bardziej mam na myśli takiego Kamińskiego, Lucasa, Marcinho czy nawet Boguskiego
|
Ten sparing najbardziej się chyba przyda Marcinho, przynajmniej Smuda mógł ocenić wartość piłkarską tego zawodnika podczas meczu (już pomijam klasę rywala...). Meczu nie oglądałam, ale przynajmniej trening strzelecki był w tym tygodniu :D
|
Cytat:
|
W Niedzielę 13.10 o 15.30 przy Reymonta 22 zagramy z VfL Wolfsburg.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/ |
Chyba tego sparingu nie ma ??
Bo tak tu cicho |
Może ludzie bilety liczą? :)
Jak by ktoś nie wiedział to mecz będzie transmitować Orange Sport. |
Cytat:
|
Cytat:
Zobaczymy po frekwencji ale myślę że ludzie nie dojrzeli jeszcze do tego typu imprez czy też takiego sposobu spędzania niedzielnego popołudnia. Zresztą, sam nie wiem co w tym temacie napisać - nie jestem na tym sparingu i ciężko mi coś powiedzieć o rywalu, sportowo mnie ten mecz mało mnie interesuje - nie jestem taktykiem. Wynik - gra o pietruszkę. Ba nawet mam kłopot w tym aby określić po co organizowane są takie mecze (w sensie powody mogę wymienić, ale przypisanie im priorytetów jest już problemem) . Może ktoś kto jest na nim naskrobie jak mecz wyglądał. |
imho na taki mecz to wstęp powinien byc za darmo, a klub powinien nadrobić na kateringu np.
|
Guerrier to jednak tę lewajke ma ładnie ułożoną...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl