![]() |
|
|
|
Ślub miał się odbyć nazajutrz.
Poprzedzającego wieczora dałem trochę czadu - chlańsko, striptiz, panienki, takie tam, nic w sumie szczególnego, ale... Tak czy owak po wszystkim byłem konkretnie sponiewierany. Jak bardzo? No, bardzo. W każdym razie w dniu, kiedy miałem stanąć przed ołtarzem musiałem mieć jeszcze niezłą banię bo, jak mi potem mówili, uśmiechałem się wciąż głupkowato, burczałem coś pod nosem, ze dwa razy się widowiskowo wyjeb*łem a na koniec narzygałem pannie młodej w dekolt. Myślę, że po tym wszystkim, po tym wstydzie, biskup przeniesie mnie raczej na inną parafię... Do recepcji wpada nieźle wnerwiony klient hotelu i wrzeszczy: - To jest skandal! to przechodzi ludzkie pojęcie, co tu się dzieje! - Ale co się stało?! - Wyobraź sobie pan, że wchodzę do własnego pokoju, a tam stoi goły murzyn z pistoletem i mówi, że jeśli mu nie zrobię loda, to mnie zastrzeli! - No i co pan zrobił? -A słyszałeś ku*wa strzały?! Spotykają się: Amerykanin, Niemiec i Polak - przechwalają się co w ich krajach jest najlepsze. Mówi Amerykanin: - Mamy takie windy, które jeżdżą w pionie, poziomie i po paraboli. Niemiec się przechwala: - A my mamy takie samochody, które wystarczy przywołać pilotem, później wbijasz adres pod który ma Cie zawieźć i w ogóle nie musisz kierować. Polak dodaje: - A u nas jest taki Janek, z Zielonej Góry, że jak mu kutas stanie, to trzynaście wróbli na nim usiądzie, taki jest długi. Reszta się zdumiała, więc Amerykanin dodaje: - No w sumie ja Was trochę okłamałem. Te windy, które po paraboli jeżdżą to ja sobie wymyśliłem... Na to Niemiec: - No ten samochód, to też nie jest tak na zawołanie, tylko ktoś musi nim podjechać... A Polak na to: - No Panowie, w sumie jak temu Jankowi z Zielonej Góry kutas ustanie, to temu trzynastemu wróblowi jedna noga w powietrzu wisi i się buja... Amerykanin na to: - Nie będę Was okłamywał, mamy tylko windy, które jeżdżą w pionie, w poziomie mamy dopiero w planach... Na to Niemiec: - No u Nas te samochody, to jednak same nie jeżdżą, adres można wbić, ale kierowcy to one potrzebują... Polak na to: - Wiecie co chłopaki, ten Janek z Zielonej Góry, to jednak jest z Jeleniej Góry. Rozmowa z synem znajomych, około sześcioletnim: - To co Adrianek, mówisz, że grasz w simsy? - Tak, mam małżeństwo! Mieli nawet dziecko. - Jak to mieli? - No nie umiałem zrobić żeby urodziła, to adoptowałem, ale było rude i murzyńskie to wrzuciłem je do basenu i wyciągnąłem drabinkę. Dlaczego nikt nie chce Warszawiaka? Bo z jednej strony Wola i Ochota, a z drugiej Włochy i Bródno.:D |
Cytat:
Cytat:
|
Nie wiem czy było, ale zaryzykuję ;)
Sherlock Holmes wybral sie z dr. Watsonem do lasu na biwak. W pewnym momencie w nocy Holmes budzi Watsona i pyta: – Drogi Watsonie, czy spisz? – Nie. – A co widzisz nad soba, drogi Watsonie? – Widze miliony gwiazd, drogi Sherlocku. – I co ci to mówi, drogi Watsonie? – Zalezy, jak na to spojrzec: z astronomicznego punktu widzenia mówi mi to, ze sa miliony galaktyk z miliardami gwiazd; z astrologicznego punktu widzenia widze, ze wchodzimy w znak Byka; z meteorologicznego punktu widzenia mówi mi to, ze jest szansa na dobra pogode jutro; z futurystycznego punktu widzenia sadze, ze kiedys ludzie beda latac do gwiazd... A co tobie to mówi, drogi Sherlocku? – Mnie to mówi, drogi Watsonie, ze ktos nam namiot zapier*****! :rotfl::D |
|
Może nie śmieszne ale zadziwiające. Prosto z 8. piętra na parter w niecałe 2 sekundy
http://www.youtube.com/watch?v=ReN1e...layer_embedded 30. sekunda |
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...aklase,1522755
szef najstarszego klubu :D |
|
Hot news form Wroclaw!!!
http://www.gazetawroclawska.pl/aktua...erku,id,t.html |
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZF9sz...layer_embedded
obczajcie gościa:-D |
|
Cytat:
ale w praktyce niemożliwe. Jakby na serio wskoczył, to rodzona matka by go nie poznała :D |
|
Cytat:
Cytat:
|
|
Praktykant pyta ordynatora szpitala:
- Co mam wpisać w rubryce "przyczyna zgonu" ? - Swoje nazwisko ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Lekarz wypisując chorego po operacji udziela mu rad: - Nie palić, nie pić pod żadnym pozorem, co najmniej osiem godzin snu dziennie. - A co z seksem? - Tylko z żoną, wszelkie podniecenie mogłoby pana zabić! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Barman opieprza kelnera: - Kiedy wreszcie przestaniesz wyrzucać pijanych klientów na zewnątrz? - Przecież nawalonych się wyrzuca z lokalu. - Ale k..... nie w "WARSIE"!!! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Zgubiono czarną dyplomatkę. Uczciwego znalazcę prosimy odprowadzenie tej alkoholiczki do ambasady Czadu. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Wieczór w parku chłopak czule szepcze dziewczynie do ucha: - Kochana wypowiedz te słowa, które połączą nas na wieki .... - Jestem w ciąży!!! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Mąż do żony: - Masz ochotę na szybki numerek? - A są jakieś inne? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Szef do sprzątaczki blondynki: - Pani Jadziu, proszę posprzątać windę. - Na każdym piętrze? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - P: Jaka jest najczęściej spotykana wada postaw u żonatych facetów? O: Dupa na boku. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Rozmowa dwóch kolegów: - Słyszałem, że są w sprzedaży takie szkła przez które wszystko wydaje się piękniejsze, nawet własna żona... - Znam je już od lat. Są dobre, tylko stale trzeba je napełniać.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Małżeństwo z dwudziestoletnim stażem: żona krząta się w kuchni, mąż coś naprawia. W pewnej chwili mąż woła: - Stara! Chodź na chwile! - Co? - Potrzymaj ten drucik. Żona posłusznie chwyta kabelek, po czym pyta: - I co? - Nic, widocznie faza jest w tym drugim... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Żona do męża : - Zobaczysz przyczepię kartkę nad naszym łóżkiem, że jesteś idiota. Niech całe miasto się dowie. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Facet wchodzi do urzędu i pyta się sekretarki: - Naczelnik przyjmuje? - Nie odmawia... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Trzy fazy otyłości męskiej: a) nie widać, jak wisi; b) nie widać, jak stoi; c) nie widać kto ciągnie. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kolega dzwoni do kolegi: - Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy się!! - Ładne? - Wypijemy, będzie Ok... |
Cytat:
2-3 lata w Bydgoszczy była "akcja" z ustawką... średnia wieku 13-16 lat policja ich zatrzymała i odprowadziła do ...rodziców w pogoni za jakimiś typami rozwalili gimnazjum :-/ |
|
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
jeden harcerz znalazł laskę a drugi spieszy z krzesełkiem reszta w szoku, że organizatorzy nie potrafili o to zadbać http://www.break.com/index/awesome-r...rbag-explosion zabawy Rosjan |
|
|
Cytat:
|
|
Cytat:
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25222/sprzedam_550.jpeg http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25222/wc_550.jpeg |
|
|
|
wieczni marzyciele :D
|
http://www.youtube.com/watch?v=4zLsRop6VN0 - Robert Górski - obrona stadionu na euro2012. Jak bylo to wybacz Boże
|
1 Załącznik(ów)
Znalezione gdzieś w komputerze :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl