![]() |
Błaszczu 1:0 :D
Peszko, co za ofiara :lol: nie wiem co lepsze, czy ta dobitka czy ten strzal z podbitej pilki |
brawo Kuba!!!
|
Kuuuuuuuuuubaaaaaa!!!!!
|
Ja pie.... co to było? Murawski :lol:
|
Co to są kvrwa za stroje?! Kogoś tu popie****iło!
|
Dudka na lewej obronie to nieporozumienie. 90% akcji Bulgarow idzie ta strona boiska.
|
panowie co do strojów dobrze że na getrach widnieje prawidłowa flaga :D
a co Peszko i Kowalczyk dziś grają to masakra :P i jeszcze komentarze że Kuszczak to wybijać piłki powinien umieć ale na litość boską!! na jakich boiskach gra się w Anglii a na jakim teraz graja.. tam piłka płynie po murawie, a tutaj to skacze po kartoflisku.. nie dziwię się że skiksował w bok przy jednym z wykopów |
brawo Kuba!!!
ps. Kirm brame walnął |
ja pamietam jak nasi grali w czarnych koszulkach z Luksemburgiem, to było bodajże 98 lub 99
pierwsze moje mecze kadry a teraz nawet nie oglądam meczy naszej kadry...bo nic ciekawego nie ma.. Jurek "wąsacz" Engel zaś sie podnieca, dla niego kadra zawsze gra swietnie a najbardziej Jureczka cieszy gra ofensywna;] |
Cytat:
Polonia też nie jest dłużna i LTSK musiało być. :foch: Koszulki, stadion, murawa, zachowanie kibiców: wieś. Tylko ten gol Kuby jakoś nie pasuje do otoczenia. Ładne trafienie. |
nie no Peszko gra jak zawsze, w ataku totalne zero, w pomocy ok rozdziela i walczy. Ale żal, że tak słabo wykancza akcje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kuba niezle gra dzisiaj,no a Kiro to juz niedlugo chyba nas opusci;(
|
jezuu co to za dziwolągi siedzą na tym forum?? Kirm 2 bramkę w reperze walną i już ma odejść...
i bądź tu normalny... |
Nie wiem co się stało przez te ostatnie lata, ale jak oglądam retransmisje meczy sprzed 15, 20 lat to widzę tam mężczyzn, prawdziwych chłopów, którzy grali w piłkę entuzjastycznie z werwą i z zaangażowaniem.
A teraz jedyne co widzę na boisku to panienki, które padają po każdym lekkim stuknięciu oraz grających "na stojąco" bez energii. Coś złego musiała się stać w piłce nożnej - jakiś błąd został popełniony po drodze. Ale jaki? |
Żałosne te bluzgi na KSP i Legie.
|
Cytat:
|
Transparent wymiata :D zrobili go w przerwie? :P
|
Oprawa idealnie trafiona.
|
Na weszło.com wchodzę sporadycznie i nie wiem o który artykuł ci chodzi, bo nie kojarzę. Wyślij mi linka na priv. :)
|
Cytat:
|
Polska granatowo - czerwono - biaaaaaaaali! Kurczę ciężko będzie teraz to śpiewać. Może lepiej Polskaaaaa trójkolorowiiiiii. O już lepiej. Proponuję by domowe stroje miały różowe elementy, ukłon w stronę tolerancji. Szkłęrwa co za syf, a nie stroje.
|
Blaszczu asysta do "7mln" i 2:0 :D
|
Piękna asysta i piękny gol Lewego takiego snajpera by nam trzeba...
|
Cytat:
Wiem, ale do sytuacji pasuje idealnie. |
Alez nas robia na tej lewej obronie :/
|
Żenada te wzajemne przyśpiewki Legii i Polonii. Wstyd.
Co jest na transparencie, że o nim mówicie? Sama postawa Polaków jest pozytywna, widać już pewne schematy gry, no i nasz Kuba :) |
byłby ktoś łaskaw napisać tekst tych przyspiewek, którymi nawzajem warsiawiaki na siebie bluzgają??
|
Polonia K Polonia S Polonia zawsze k... jest :D
i Legia to stara... czyli standardowo ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl