![]() |
|
KOALIK masz racje - ale Jovanić pewnie wróci z powrotem do Serbii. Wiadomość : "Wiceprezes Wisły Kraków do spraw sportowych, Łysy Wąż poinformował, że Biała Gwiazda nie będzie dalej testowała brazylijskiego pomocnika, Ricardinho."
|
|
|
Cytat:
|
Cytat:
„Ricardinho miał dobre rekomendacje, dlatego postanowiliśmy go zaprosić na testy i zobaczyć jego umiejętności na żywo. Na tle naszych zawodników nie wypadł on dobrze, więc rezygnujemy z tego piłkarza” – poinformował Jacek Bednarz. IMHO wystawiający te rekomendacje powinien dostać 'bana' ze strony klubu za próbę upchnięcia takowego szrotu. |
Za gruby był :P Futbol News pisze o tym bramkarzu co mamy testować i jest wzmianka o Pareiko który dopiero, ma przedłużyć kontrakt w czerwcu.Maiło być w maju? w co Wisła gra? chce go pożegnać?
|
No to chyba dziś nie będzie Głowy. Ciekawe co na to cudowni przepowiadacze przyszłości. Może jest jeszcze ktoś...lub tym razem chybił-trafił na podstawie DP nie wyszło.
|
Co to za nowa jakosc, informowanie, ze jestesmy BLISCY podpisania umowy z zawodnikiem X.
Toz to jest smieszne. Klubowa strona powinna sluzyc raczej do przedstawiania konkretow. |
Cytat:
|
Cytat:
|
@up Dokładnie, tez zwróciłem na to uwagę :P Bednarz jakby nie był pewny, mimo wszystko, że Głowacki zagra w Wiśle.
Tak poważnie, to moze chodzi o "blokowanie" transferów przez zarząd... |
To ja tutaj czegoś nie rozumiem. Są badania medyczne, warunki kontraktu ustalone, to co ma zakłócić ten proces do diabła? Długopis przy podpisie się zepsuje czy jak?
Glowacki ma wazny kontrakt z turkami wiec albo go zerwie juz teraz i zostanie naszym pilkarzem albo dopiero wtedy gdy mu wygasnie;p |
Cytat:
|
No wlasnie czy czasem nie ma mozliwosci podpisania umowy z 01.07? Jedna sie konczy, druga zaczyna.
|
No chyba to normalne - pół roku przed końcem kontraktu mogą podpisywać umowy z innym klubem - pierwszy przykład z brzegu - Łukasz G. podpisał kontrakt w styczniu, który miał obowiązywać od 1 lipca - tak to działa.
|
A co z młodymi zdolnymi Polakami (!?) lub talentami z zagranicy (Romell Quioto, hmm, może..) , Głowacki, Zieniu, Brożki pod takich nie podpadają ...
Ot kolejna prowizorka się nam szykuje, czyli nic nowego. Byle tylko jakiś nowy Marcelo, lub nowy Melikson, lub chociaż nowy Biton na pół sezonu, bo inaczej pozostaje tylko nadzieja w Probierzu, a ten na wybitnego trenera to nie wygląda. Jedyne co daje nadzieje że nasza liga kopana jest tak słaba, że w nowym sezonie górna połówka jest raczej pewna i tradycyjna walka o MP, a minimum podium też, bo 2 kiepskie sezony z rzędu się Wiśle Cupiała nie zdarzają. |
Cytat:
Wydaje mi się że oferta dla Głowy jest kiepska i niewystarczająca więc Arek wstrzymuje decyzje. A że ma na nią czas to ..... po co się spieszyć? Tutaj my jego zapraszamy do współpracy a nie odwrotnie o czym świadczy ten news. |
Cytat:
|
Pawełek jest bez kontraktu:D , może dało by się też Szymka namówić do powrotu, co o tym myślicie;)?
|
Cytat:
Mam nadzieję,że się mylę zarówno ja, jak i Przedmówca. |
Glowacki wypowiadal sie, ze kontrakt dogadany byl juz przed badaniami, wiec nie mam pojecia o co chodzi. A takie zapowiedzi jestesmy blisko... to jak przeglad sportowy tylko tematyczny.
|
Aha, no to witamy Głowę. Będzie się musiał znowu przestawić na Polską rąbanę i dobrze załatać czoło bo Turcja to jednak inna kultura gry w piłkę :
Cytat:
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/A%C4%9Fdam Co do bramkarza to Pawełek wydaje się naturalnym wyborem biorąc pod uwagę linię transferową klubu. Oczywiście o ile przejdzie testy. |
Z Głowackim to może czekają na rozwiązanie kontraktu przez Jaliensa.
|
Cytat:
Poza tym, to byłby testowany bramkarz na pozycję nr 1, nie zdziwiłbym się, jakby wtedy Pareiko powiedział non possumus Wiśle, zawinął ogon i wybrał się dalej w podróż gdzieś po Europie. Byłoby szkoda. Mi ten bramkarz się bardzo podoba, jeśli miał jakieś wpadki, to musiały one być drobne - przyznam się szczerze, że nie widziałem wszystkich meczów, więc jak zaraz ktoś mnie zaskoczy, to z przyjemnością o tym przeczytam. Pareiko mi się podoba z powodu jego dużej współpracy z zawodnikami z pola, na boisku sprawia wrażenie fightera, który chce wygrywać. A takich zawodników o charakterze zwycięzcy nam teraz potrzeba. |
Cytat:
Pareiko jest dobrym bramkarzem a nam potrzeba piłkarzy na inne pozycje. Zawsze od biedy przy jakieś kontuzji bronić może Jovanić. Jakiś młody bramkarz lepszy od Jovanicia by się może i przydał, ale priorytet to nie jest, a i przyjście Pawła Brożka czy tego Romella Quioto też nie jest złym rozwiązaniem, a wręcz bardziej oczekiwanym niż polowanie na nowego bramkarza. Nam brak piłkarzy na inne pozycje, nadal nie ma LO, dobrego def. pomocnika, a zwłaszcza skrzydłowych, bo Kirm to Kirm, a Iliew ma swoje lata, zaś Mały to piłkarz grający tylko pod siebie, więc jeden kreatywny Melikson to za mało. LO, def. pomocnik, skrzydłowi to są priorytety. |
http://i45.tinypic.com/2iqeiaw.jpg wywiad z Burasem
|
Wisła i Legia obserwuja stopera CSKA Sofia Płamena Kranuchunova.
http://legia.net/wiadomosci,46979-pl...zez_legie.html może dlatego zwlekają z Głowackim ? Skoro ten Bułgar młodszy (ma 23 lata) i gra w Reprezentacji. |
Cytat:
|
Widac troche zapowiedzi z poczatku kadencji Łysego sie różnią od tego co teraz mamy. Bo ani to raczej nie bedzie Polska Wisła ( chyba że ze średnia + 30) albo znowu zagraniczna, cięzko im znalezc równowage miedzy Polakami i obcokrajowcami jak i miedzy młodymi a bardzoodswiadczonymi piłkarzami
|
Cytat:
|
Ale zbymak pisał o tym wczoraj, czyli że dzisiaj miał być ten transfer...toteż pytam się gdzie on jest?
|
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...raca_do_wisly/ |
Cytat:
|
Głowa is back, jak terminator :D
|
Arek Głowacki!
Jeszcze tylko Brożkowie, solidny LO i Mistrzostwo wraca na Reymonta! EDIT: Pod warunkiem, że nikt istotny Nas nie opuści. |
Cytat:
|
Na angielskiej Wiki już się ktoś pospieszył. No chyba, że wiedzą coś pewnego.
http://img848.imageshack.us/img848/2472/85929155.jpg Uploaded with ImageShack.us |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl