![]() |
Nie rozumiem tej huśtawki nastrojów. Najpierw płacz, bo nikogo nie kupują, a sprzedają. Potem wszyscy się cieszą na zakup "świetnych" zawodników, których nikt nie widział w jakimkolwiek meczu. A teraz znowu dziwne posty, że testy trwają za długo...
Ogarnijcie się. Po za tym Genkov wrócił do Moskwy, bo tego przepisy wymagały, a z Meliksonem już były problemy i jednak przyleciał. Myślę, że nie ma co gdybać, trzeba spokojnie poczekać. Same transfery też drużny nie zbawią (zobaczcie na okienko letnie), choć oczywiście wyglądają na znacznie bardziej przemyślane. |
Dokładnie, niektórzy preżywają te transfery bardziej od Stana, a to on powinien się martwić o to jakich zawodników ściągnąć ;) My sobie możemy włosy z głowy rwać, ale to nic nie da. Też mnie dziwi sytuacja z Maorem, chętnie bym już zobaczyła fotki jak podpisuje kontrakt, no ale najwyraźniej Hapoel robi jakieś problemy. Genkov zapewne lada chwila pojawi się w Krakowie i podpisze kontrakt, więc tutaj jestem spokojna.
|
|
Kazda sytuacja jest inna i do każdej potrzeba podejść indywidualnie. Jeden klient przyjdzie tylko obejrzeć towar i nagle podpisze umowę na zakup a inny bedzie dokładnie sondował by po 3 tygodniach się rozmyślić. W takich przypadkach decyduje kazdy niuans. Najlepsza w tym przypadku będzie cierpliwość, pewnych spraw przyśpieszyć nie można.
|
Cytat:
|
a skąd te "redaktory" mogą wiedzieć co jest grane? mam wrażenie, że to co oni tam na tym futbol.pl napisali to wcześniej wyczytałem tu na forum... ściema i tyle...
|
Cytat:
i dlategp w ogole pojawila sie opcja Siwakowa |
Cytat:
Siwakow to zupełnie inny typ piłkarza. Gdyby mieli zrezygnować to już by to nastąpiło. Bardzo dobrze, że targujemy się o o "każdy grosz", wszak wybrali już nowego kapitana, Melikson przebywa w Krakowie. |
Cytat:
|
Prawda jest taka, że oni się na nasze warunki już zgodzili. To, że im teraz coś przyszło do głowy ma małe znaczenie. Już nic nie mogą zrobić. Oprócz utrudniania piłkarzowi startu w nowym klubie.
|
Cytat:
|
ejj nie macie wrażenia że onet pisze to co my tu na forum? ;/ bo wczoraj ktoś napisał że tak może być że im się % od sprzedaży zachciało ;/
|
Rozumiem, że może mi któryś z "czerwonych" pogrozić, albo bana wrzucić za niemerytoryczny wpis, rozumiem, że mogę nie spotkac się z aplauzem. Ale
Panowie, to są jakieś jaja - powyżej, tylko na tej stronie są trzy rasistowskie wpisy. I proszę Was, nie zasłaniajcie się żadnymi pseudoargumentami, że to żarciki niewinne, że to tylko takie ozdobniki erudycyjne. Może faktycznie Melikson powinien dać sobie spokój z tym transferem, jeśli kibicować mu mają rasiści... |
Cytat:
|
Cytat:
Co do transferów to wydaje mi sie że prędzej dogadamy sie z Sivakovem niż Melikosnem. |
Kur^^ co za Ci^^ z tego Hapoelu
|
Cytat:
|
dlatego trzeba napisać że Maor jest nasz że udały się negocjacje i kontrakt w poniedziałek podpisze z nami :D jak to złapią i dadzą na stronę to będzie niezłe pośmiewisko :P
olać onet, po prostu musimy cierpliwie czekać, a dziś koło 14 ma Genkov przylecieć tak chyba Stan mówił wczoraj no nie? |
Genkov dziś o 14 ma przylecieć :P pewnie podpisze dziś kontrakt
|
a, co sądzicie o Kew Jaliens?? niektórzy na forum wyśmiewają to posunięcie ..jako że ma on te 32 lata nazywając do "emerytem" ?
a moim zdaniem do Wisły przyszedł bardzo dobry obrońca i jeśli będzie grał choćby w połowie tak jak potrafi to dużo pożytku z niego będzie:-P a 32 lata na obronę to nie tak dużo a same jego doświadczenie w lidze Polskiej wystarczy:rotfl: teraz powinni nam znaleść dobrego bramkarza i napastnika bo to jest moim zdaniem piorytet , bo nie ma co liczyć ciągle na Małeckiego , a Żurawski to niestety cień siebie... niestety brakuje nam typowego napastnika egzekutora..:evil: |
Nie wiem czy było pisane ale podobno to wypozyczenie Sivakova za free a potem płacimy nie wiecej niz 500 tys euro za wykupienie.
http://www.youtube.com/watch?v=NRxqPp1MbeI Dobra brame jebnął w 30sek! Tylko pytanie po co znów pomocnik jak mamy takie braki w obronie i napadzie? Szkoda bo wygląda to tak (dla mnie) że będzie lipa z Maora i dlatego pojawił się Sivakov, a osobiście wolałbym Maora, no ale może się mylę i dwaj trafią do Białej Gwiazdy! Oby! |
Zauważcie, że tylko my jedni mamy takie problemy. Wiśle to zawsze wiatr w oczy wieje, a kromki spadają posmarowaną stroną na ziemię. Pech przeplatany tragediami: wiecznie kontuzjowany Dawidowski, Grzelak i Kaźmierczak niemal dogadani, Grigorie i Mazilu w samolocie, Nei "niemal w Wiśle", zerwane wiązadła Garguły, a wcześniej jego "klauzula" - teraz Melikson. Zawodnik żegna się oficjalnie ze swoim klubem, przyjeżdża do nas na testy medyczne a tu taki klops.
Powiedzmy sobie to wreszcie jasno i wyraźnie: to nie niebiosa nam nie sprzyjają, to zwykła ludzka niekompetencja. Inne polskie kluby mają takie same problemy z pozyskiwaniem nowych zawodników, jak my ale takich numerów nie ma - może poza Arką i Kowalewskim, ale to marne pocieszenie (w dodatku przykład zły, bo tam chodziło o zawodnika z kartą w ręce). Prawda jest taka, że przygotowania do rundy wchodzą w decydującą fazę, a my na razie pozyskaliśmy stopera. Napastnika nadal nie ma, nie ma też bramkarza. Z Genkowem też niezłe jaja - podróże do Moskwy, przekładanie podpisania kontraktu który ponoć dogadany. W takim razie po co było awizować tych piłkarzy na testach? Nic z tego na razie nie wynika. Powiem szczerze - na razie naprawdę trudno o pozytywną ocenę tego okienka, a za niedługo się ono zamknie. |
Największe braki to właśnie mamy w pomocy
po wczorajszym meczu można było stwierdzić że pomoc nic nie grała |
Sivakov może być straszakiem na Hapoel. Jak nie chcecie tego co oferujemy to w rezultacie nic mieć nie będziecie, bo weźmiemy Białorusina. Krótka piłka. I podejrzewam,że tak to się może skończyć,bo czasu na jakieś dziwne przepychanki nie mamy.
|
Sivakov raczej nie jest straszakiem na Hapoel, bo jak widać, oni wcale nie chcą się Meliksona pozbywać.
|
Po wczorajszym meczu to można stwierdzić, że mamy niezłą zbieraninę kopaczy i kompletny burdel. Mam nadzieję, że Stan ogarnie jakoś to wszystko, "efekty" pracy poprzedników... I że będzie wreszcie jakaś ciągłość i spójność w polityce transferowej naszego klubu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
w pomocy sa najwieksze braki, oprocz Kirma i czasami Małeckiego, to nikt tam nie gra. wszyscy stoją i nie budują akcji, a nawet i słabo utrzymują, odbierają.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl