![]() |
widzieliście rajd Micanskiego i bramke na 1:0 w meczu Zaglębia z Polonią.. ?? naprawde szacunek.... i NIE pisze tego żeby od razu po tym napisać " Micanski do Wisły... "
|
Nie znalazlem nigdzie informacji na ten temat, wiec pytam tu: sklad Lechii z wczorajszego meczu, to efekt oszczedzania podstawowych graczy na rewanz w Pucharze Polski?
|
Cytat:
|
Zadalem normalne pytanie do osob, ktore interesuja sie pilka. Nie znam aktualnej sytuacji kadrowej Lechii, moze narzekali na urazy z pierwszego meczu puchorowego, albo przyjmuja taktyke odpuszczenia ligi kosztem PP? Nie wiem, wiec pytam.
|
To tutaj się raczej nie dowiesz
|
|
Cytat:
|
Do bbbnba: Lechia lepiej zagrała w tym składzie,niż w środę w PP,gdzie nie potrafili oddać celnego strzału.Nie wiem co z Wami jest w tym Lechu,ale wszędzie węszycie spiski,które mają Wam przeszkodzić w zdobyciu tego mitycznego(dla Was)"majstra".Sędziowie,PZPN,spółdzielnie w lidze i UFO-oni wszyscy rzucają wam kłody pod nogi.Mając takiego,a nie innego właściciela,który był pracodawcą Fryzjera,uważałbym z tym jęczeniem na sędziów.Ja rozumiem,że długo czekacie na mistrza,ale żeby mieć aż taką horrendalną neuroze?
|
Poczekajcie jeszcze ze 2-3 kolejki i Lech znowu wpadnie w dołek.Im sie tyłki trzęsą jak widzą ze maja wiekszą szanse na majstra. i Wisła jak zwykle to wykorzysta bo jest doswiadczona jak zaden inny zespoł oebcnej ligi.Ja jestem dobrej mysli.Mecz Wisły z Lechem bedzie chyba decydującym.wiec poczkejamy do tego spotkania co do ocen który klub zdobedzie mistrza. Bo Legia juz raczej odpadła
|
Cytat:
A myślę że Lech po doświadczeniach z zeszłego sezonu nie będzie nam tak często oddawał punktów za darmo. |
Cytat:
i jeszcze jedno. Bardzo wazne jest w tym sezonie zdobyc mistrzostwo bo wydaje mi sie ze Cupiał moze przeznaczyc wreszcie wieksze srodki finansowe na budowanie nowej Wisły. gdybysmy nie zdobyli 1 miejsca wszystko moze sie posypac |
Aleście się tego bbbnba uczepili. Koleś normalnie spytał, a Wy mu jakąś psychozę przypisujecie. Zbastujcie trochę, bo borutę straszną robicie.
do bbbnba: Lechia tak to tłumaczyła, że mają 20 piłkarzy na wyrównanym poziomie (nie koniecznie jakimś super, ale wyrównanym), więc chcieli zrobić trochę rotacji skoro grają z nami 3 mecze pod rząd co 3 dni. A czy odpuścili ligę przez wzgląd na Puchar Polski czy po prostu zrobili zmiany, bo Lechia z pierwszego meczu wypadła słabo, to już ciężko powiedzieć. |
Cytat:
Czy dlatego że podobno Kasperczakowi tak powiedział? |
ch*j wie co bedzie.pzdr
|
Zobaczymy co teraz Amica pokaze.
|
no to Lech w plecy i jest pięknie
|
Szukam określeń na stan murawy w Poznaniu i termin "kartoflisko" nie jest tak daleki od stanu faktycznego ;) Jagiellonia próbuje więc górą i już zaliczyła poprzeczkę.
To w Krakowie trzymamy kciuki za Frankowskim, prawda? :) |
Kurde poprzeczka dla Jagi
|
Cytat:
nie wiem czy by tam pyry urosły bo pewnie jestm tyle piachu co na plaży w copacabanie:rotfl: |
Bruno z Jagi to chyba najlepszy defensywny pomocnik w lidze
|
zaraz któryś z piłkarzy Jagi dostanie czerwień za obijanie Mikołajczaka..
|
cholera, naprawdę ładnie i płynna akcja. szkoda, że Grzyb nie strzelił.
|
całkiem ładnie Jaga klepie :)
|
szkoda ze franek sie zaleciał za daleko
|
ten Bruno z Jagiellonii jest naprawdę super : o
|
Jeżeli ten Lech ma "coś" zwojować w Europie to jestem arabskim milionerem. Nie żeby Wisła w porównaniu do pyr grała futbol z kosmosu, ale to raczej podobny poziom. Jaga gra naprawdę nieźle.
|
Cytat:
|
Jak na razie ten super hiper mega Lech nie robi "sztycha" w meczu u siebie z Jagą.
EDIT: no i 1-0 w sumie z niczego :( |
Cytat:
|
Cytat:
Wszystkie osoby pi razy drzwi znające się na kopanej to stwierdziły - Lechia ma tyle pkt, że utrzyma się bez problemu, jednocześnie nie ma szans na puchary z ligii. Więc gra w lidze nie jest dla nich już taka musowa. A po 0-0 w pierwszym meczu mają DUŻE szanse na sukces w PP, gdzie awans do 1/2 byłby dla nich duzym sukcesem (pomijając ewentualny dalszy awans). Kadrę mają wyrównaną, więc dali zagrać innym. Kafarski zapierał się rękami i nogami na konferencji przed tym, że dał gorszy skład na ligę (padło takie pytanie) ale nie oszukujmy się. Tak było. Bo Piątek i Buzała na trybunie, a Surma, Dawidowski, Cvirik, Kaczmarek na ławce to nic "normalnego". Jednocześnie nie szukałabym teorii spiskowej, ze Lechia odpuściła mecz! Ale wybrali chyba wazniejszą sprawę po prostu. |
ostatni raz taką murawę oglądałem jak Chelsea cztery sezony temu podejmowała u siebie Barcelonę i Mourinho specjalnie zwlekał z wymianą, żeby się ciężej gwiazdkom z Barcy klepało :P
o, niekryty Lewandowski strzelił. ech. |
gwiazdeczka jak zwykle strzeliła
|
Amica 1-0 Lewandowski
|
Ładna bramka Lewego. Mimo dobrej gry Jagi to właśnie Kuchenkorz wygrywa:/
|
pierwszy strzał kuchenkorza i juz prowadzą... nie zasłużenie oczywiśćie
|
jakby to nas nie wnerwiało to przyznać trzeba: ma czucie piłki ten Lewandowski, wie jak odbić
|
Ciekawy jestem co Lech zrobi jak odejdzie ich chyba największa gwiazda czyli Lewandowski. Gdyby nie on myśle, że dziś mieliby wiele punktów mniej... Na szczęście to nie nasz problem, my musimy kogoś takiego znaleźć.
|
Jaga gra naprawdę ładnie... oczywiscie lech przyfarcił bo przez te pierwsze 30 min nie zrobil nic... Tak szczerze wiele osob narzeka jak Wisla slabo gra a lech swietnie, a prawda jest taka ze lech gra taka sama kupe jak i my tylko ze zawsze wbija tego gola czy dwa... najlepiej z tych wszystkich co widzialem w tej rundzie to gra Jaga wlasnie...
|
Cytat:
|
nie to żebym ich bronił, ale widzisz w jakich warunkach grają ? Nie dość że murawa przypomina tor przeszkód to jeszcze leje.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl