Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4404)

blackluk 08.06.2010 19:46

Jezu co wy tacy dziwni jesteście, powiedziane było ze o transferach dowiemy się po 30 czerwca, a nie ze będą wtedy robione. Kontrakty z wolnymi graczami można podpisywać,ale i tak będą mogli trenować dopiero od 1 lipca. Większości zawodników kontrakty kończą sie z dniem 30 czerwca wiec chyba oczywiste ze nie mogą zacząć trenować z innym klubem. Jezu ale ci ludzie w gorącej wodzie kompani.

saklak1906 08.06.2010 19:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kluvi (Post 910809)
póki co nie było jeszcze żadnego info na temat kto od nas odejdzie nawet o Ba czy Alvarezie wszystko to domysły gazet tak samo jak i z transferami do nas.. Przestańcie być jak transfermarkt.de gdzie co info to tam gracza przenoszą :P

Trudno musimy poczekać do 1 lipca. pzdr

Amen.

Czy klubom wolno oficjalnie negocjowac z zawodnikami ktorzy maja jescze wazny kontrakt przed 1 lipca?

WalkerLukeTS 08.06.2010 19:58

Zobaczcie.....http://tsw.com.pl/news/Transfery-w-czerwcu-272

dobra już nic nie wiem, zgłupiałem...:shock:
ale jeśli to prawda to prezes ma pełną rację...jaki sens byłby w lipcu łapanke robić

krzysztofff 08.06.2010 20:00

ludzie bo juz mnie tu trafia...umowy transferowe miedzy klubami mozna podpisywac 1 lipca,1 czerwca a nawet maja tylko,ze zawodnik moze grac w nowym klubie od 1 lipca!!!nie rozumiecie tego???

Kluvi 08.06.2010 20:01

zawsze jest opcja ze "nieoficjalnie" się już dogadają, a przedstawią ich 1 lipca. z resztą jak pisałem poczekajmy na wieści na wisła.kraków.pl

zbymak 08.06.2010 20:06

Panowie jak chcecie wszystko wiedziec to do hotelu Novotel rozmowy trwaja jeszcze nic nie jest przesadzone ale chyba po Głowackim

zjkz 08.06.2010 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez K4millo (Post 910595)
Jedną z pozycji na które potrzebne nam są wzmocnienia jest pozycja skrzydłowego. Jako że regularnie oglądam ligę brazylijską to obserwuję od dłuższego czasu jak rozwija się sytuacja w klubie zaodnika który nazywa się Marlos.

http://www.transfermarkt.de/de/marlo...ler_68778.html

Witam wszystkich:) Jak SF transferowe i "Gdybym był bogaty...", to skoro już mowa o skrzydłowych/pomocnikach z Brazylii, to równie ciekawym zawodnikiem z Sao Paulo jest Carlinhos Paraiba. Sprowadzony do tego klubu chyba w grudniu ubiegłego roku również z Coritiby, wypożyczony krótko po podpisaniu kontraktu (chyba z powrotem do Coritiby). Oglądałem parę meczów na żywo z nim w necie jeszcze w czasach gdy grał w Coritibie i zrobił na mnie ogromne wrażenie. Zawsze widzi co się dzieje na boisku, jest szybki, dosyć dobrze drybluje, lubi cofnąć się po piłkę, zmieniać pozycje. Wszechstronny piłkarz, może grać na całej szerokości pomocy, ale najlepiej czuje się na lewej lub jako środkowy rozgrywający pomocnik, bardziej ofensywnie ustawiony. Jedyny minus to wzrost i trochę brak masy i siły jak na naszą ekstraklasę. No i cena - wg transfermarkt 750k ojro.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ca...ler_72409.html

Drugi zawodnik to równie wszechstronny Joao Soares da Mota Neto, znany bardziej jako Mota (lub Mota Neto). Krótki epizod w Sportingu CP, król strzelców K - leauge, najlepiej spisuje się jako skrzydłowy-napastnik. Potrafi ładnie przejść rywala na pełnej szybkości, ładnie wychodzi na wolne pole, o górne piłki też potrafi powalczyć - może za wysoki nie jest, ale silny. Do tego ma "ciąg na bramkę", potrafi strzelić z bardzo trudnej pozycji, zazwyczaj strzela z dużą siłą.

http://www.transfermarkt.de/de/mota/...ler_29008.html

AYALA 08.06.2010 20:20

skoro nie ma pieniędzy na transfery to ja bym pościągał tych kadrowiczów U-15. Wole żeby Kapka zainwestował w tych chłopaków niż ściągał kolejnych Hristovów,Betów czy rekonwalescentów jak Ba.W młodych inwestuje Wenger w Arsenalu i dobrze na tym wychodzi, więc róbmy tak samo.
http://www.90minut.pl/news/125/news1...zwajcaria.html

zbymak 08.06.2010 20:24

Dobra bo zaczyna sie robić kocioł.Rozmowy z Turkami trwają (Hotel Novotel) i co do ceny to sie z Wisłą dogadali tylko... jak to Turcy chca placić w ratach a Wisła nie chce sie zgodzić i nastąpił pat.Jak sie zakończy sprawa ? pewnie po 3 flaszce.Wiec info z oficjalnej klubu tureckiego jeszcze nie jest aktualne.

WalkerLukeTS 08.06.2010 20:28

ja bym postawił sprawę jasno: albo płacicie całą sumę od razu , albo szukajcie innego środkowego obrońcy....koniec tematu. Swoją droga poleciłbym im Choto albo Astiza:p

masterlag 08.06.2010 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zbymak (Post 910844)
Panowie jak chcecie wszystko wiedziec to do hotelu Novotel rozmowy trwaja jeszcze nic nie jest przesadzone ale chyba po Głowackim

Z całym szacunkiem dla "Głowy"... i bardzo dobrze! On już po 30tce, swoje dla Wisły zrobił. Dziękujemy i powodzenia w Turcji. A do nas pakiecik z Chorzowa prosimy ;) ... Taką mam przynajmniej nadzieję i tak bym to widziała.
A i na żadne raty się nie zgadzać! Nie warto tym bardziej u Turków.

bridgeburner 08.06.2010 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 910879)
skoro nie ma pieniędzy na transfery to ja bym pościągał tych kadrowiczów U-15. Wole żeby Kapka zainwestował w tych chłopaków niż ściągał kolejnych Hristovów,Betów czy rekonwalescentów jak Ba.W młodych inwestuje Wenger w Arsenalu i dobrze na tym wychodzi, więc róbmy tak samo.
http://www.90minut.pl/news/125/news1...zwajcaria.html

Wszystko ładnie pieknie tylko taki chłopakom trzeba zapewnić
- szkołe i internat
- wykwalifikowanych trenerów młodzieży
- dobre boiska, żeby mogli przez CAŁY rok podnosić umiejętności

Póki co w tych punktach mamy pewne braki, więc jedyną co im mozna zrobić
sciągająć ich na pęczki w tej chwili
to jest zahamowanie ich ewentualnych karier
Wszytsko musi być robione po kolei i z głową

saklak1906 08.06.2010 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masterlag (Post 910921)
Z całym szacunkiem dla "Głowy"... i bardzo dobrze! On już po 30tce, swoje dla Wisły zrobił. Dziękujemy i powodzenia w Turcji. A do nas pakiecik z Chorzowa prosimy ;) ... Taką mam przynajmniej nadzieję i tak bym to widziała.
A i na żadne raty się nie zgadzać! Nie warto tym bardziej u Turków.

Cash only please.

Colin 08.06.2010 21:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 910833)
Czy klubom wolno oficjalnie negocjowac z zawodnikami ktorzy maja jescze wazny kontrakt przed 1 lipca?

Klubom wolno negocjować z zawodnikami, których kontrakt wygasa do pół roku.

funkykoval 09.06.2010 09:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff (Post 910804)
i co nam z tego 1,2 mln euro???dostaniesz z tego jakas czesc???Cupial zgarnie kase do Telefoniki a my zatrudnimy jakies dziada za darmo....

Tyle banów rozdał Kominek, a Ty chłopie ocalałeś ???
Dziwne - przynajmniej jak dla mnie, bo chociażby tym postem na bana zasługujesz, o reszcie wspominać nie będę.

tomasz_19 09.06.2010 12:38

czy to prawda, że Milan Jovanic, serbski bramkarz ma przechodzić testy w Wiśle?

kondzio500 09.06.2010 12:55

a skad masz takie info?

willow 09.06.2010 13:22

No i mamy rozwiązanie wszystkich naszych problemów: :))

http://www.tvn24.pl/12694,1659913,0,...wiadomosc.html

krzysztofff 09.06.2010 14:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 911180)
Tyle banów rozdał Kominek, a Ty chłopie ocalałeś ???
Dziwne - przynajmniej jak dla mnie, bo chociażby tym postem na bana zasługujesz, o reszcie wspominać nie będę.

a dlaczego nieli by to zrobic?za te pisze prawde???Chcemy sie nazywac profesjonalnym klubem,chcemy zapelnic stadion,i co robimy???nic???nabijamy sie z Legii?a gdzie jest teraz Legia a gdzie my?oni wydali juz 2 mln euro maja 4 klasowych graczy,Tsibamba i Tomic beda nastepny,buduja kadre i na pierwszym treningu beda miec kompletny zespol ktory przygotuje sie do ligi a my???jak co pol roku,najpierw,ze na pierwszym treningu bedzie caka kadra,pozniej,ze do 1 lipca pozniej do 1wrzesnia, caly czas szukamy...a pozniej jak co roku...i tak bedzie tez w tym...

zbymak 09.06.2010 14:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff (Post 911302)
a dlaczego nieli by to zrobic?za te pisze prawde???Chcemy sie nazywac profesjonalnym klubem,chcemy zapelnic stadion,i co robimy???nic???nabijamy sie z Legii?a gdzie jest teraz Legia a gdzie my?oni wydali juz 2 mln euro maja 4 klasowych graczy,Tsibamba i Tomic beda nastepny,buduja kadre i na pierwszym treningu beda miec kompletny zespol ktory przygotuje sie do ligi a my???jak co pol roku,najpierw,ze na pierwszym treningu bedzie caka kadra,pozniej,ze do 1 lipca pozniej do 1wrzesnia, caly czas szukamy...a pozniej jak co roku...i tak bedzie tez w tym...

Legia jak Real wyda miliony a mistrza tak nie bedzie

kolarz90 09.06.2010 14:15

Ja właśnie nie rozmiem tego że u nas czekają do końca czerwca z transferami że niby dopiero wtedy będzie otwarte okno a jakoś Legi to nie przeszkadza. Podpisali kontrakty, przedstwili ich oficjalnie na konferencjach. Piłkarze są potrzebni od zaraz bo do LE zostało mało czasu...

funkykoval 09.06.2010 14:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzysztofff (Post 911302)

Eh choćby za Twoje zazwyczaj nie spełniające się prognozy - przypomnę okienko transferowe sprzed 3 lat - nie miało być w ogóle żadnych transferów wg Ciebie, a przyszli Jirsak, Niedzielan, Ćwielong, no i wrócił Kosowski. I tak samo jest co każde okienko.
Ponadto dostrzegam znaczną różnicę pomiędzy wypwiedziami Markusa odnośnie działań p. Cupiała a wypowiedziami Twoimi.
pozdrawiam

krzysztofff 09.06.2010 14:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 911309)
Eh choćby za Twoje zazwyczaj nie spełniające się prognozy - przypomnę okienko transferowe sprzed 3 lat - nie miało być w ogóle żadnych transferów wg Ciebie, a przyszli Jirsak, Niedzielan, Ćwielong, no i wrócił Kosowski. I tak samo jest co każde okienko.
Ponadto dostrzegam znaczną różnicę pomiędzy wypwiedziami Markusa odnośnie działań p. Cupiała a wypowiedziami Twoimi.
pozdrawiam

czekaj czekaj....pomylilem sie ostatnio 3 lata temu,czyli przez 5 ostatnich okienek transferowych jestem bezbledny???3 lata temu mielismy najlepsze okno transferowe w ostatniuch latach i pamietasz co bylo pozniej?byla najlepsza runda,czy to nie ma dac do myslenia?gdyby konkwentnie wzmacniano zespol przez te 3 lata dzis nie bylibysmy na dnie...

WalkerLukeTS 09.06.2010 14:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zbymak (Post 911303)
Legia jak Real wyda miliony a mistrza tak nie bedzie

No nie wiem....wydaje się, że kupują zawodników solidnych. Już mają lepszą kadrę niż Lech. A czy lepszą od Wisły? hm...no cóż, uczciwie trzeba przyznać, że raczej tak. A szkoda, bo liczyłem, po tych zapowiedziach, że i u nas coś się ruszy. Nie oszukujmy się, z tym składem (w dodatku osłabionym o Alvareza i Ba) to my będziemy walczyć jedynie o puchary, a w tegorocznej edycji Ligi Europejskiej to o grupie możemy pomarzyć....

pawelwislak 09.06.2010 14:31

A gdzie waszym zdaniem jest napisane ze czekamy ze nic nie robimy, ja z konferencji raczej wyniosłem wrażenie że będą oficjalnie przedstawieni z dniem 1 lipca i otwarciem okienka transferowego, tak naprawdę nikt z nas nie wie czy ktoś już czasem kontraktu nie podpisał bo nawet nasze grajki jeszcze z wakacji nie wróciły to na jakiej zasadzie oceniacie zmiany kadrowe a że się nie chwalimy to chyba dobrze ja to wolałbym żeby do 14 lipca nie powiedzieli o nikim i po cichu wszystko załatwili i nie było oficjalnych wieści a tu podają skład do LE i niespodzianka... proponuje wyluzować ważniejszą sprawą są jaja jakie się dzieją ze stadionem. Bo ja osobiście SS nie przeżyje nawet przez kolejkę!! Transfery przyjdą albo nie wiemy że coś się dzieje cieszmy się z tego że jakieś działania są podjęte... Ja naiwny wierzyłem w 4 runde LE na naszym pełnym stadionie i tak to jest właśnie wierzyć nie dość że i tak małe szanse dojść do grupy to jeszcze w najlepszym wypadku dojdzie do porażki z Juve na SS patologia

Krzysiek 09.06.2010 14:34

Ale co z tego, że już ich zaprezentowali? Dało im to coś? Trenują już z nimi? Kontrakt podpisany któregoś tam czerwca i tak będzie obowiązywał od momentu otwarcia okna transferowego, czyli w tym przypadku od 1. lipca. Nie ma co panikować.

DDP 09.06.2010 14:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WalkerLukeTS (Post 911315)
No nie wiem....wydaje się, że kupują zawodników solidnych. Już mają lepszą kadrę niż Lech. A czy lepszą od Wisły? hm...no cóż, uczciwie trzeba przyznać, że raczej tak. A szkoda, bo liczyłem, po tych zapowiedziach, że i u nas coś się ruszy. Nie oszukujmy się, z tym składem (w dodatku osłabionym o Alvareza i Ba) to my będziemy walczyć jedynie o puchary, a w tegorocznej edycji Ligi Europejskiej to o grupie możemy pomarzyć....

Skąd wiesz, że JUŻ mają lepszą kadrę niż Lech i Wisła? Widziałeś jak grali z nowym składem kilka meczów? Jak tak to szacun bo chyba jesteś jedyną osobą, która była tego świadkiem. Myślisz, że takie rewolucje robi się od tak? Myślisz, że nowi piłkarze będą od pierwszych meczów grali na pamięć i klepali każdą obronę? Nowi potrzebują aklimatyzacji. Na to potrzeba czasu. Zaryzykuję stwierdzenie, że Legia po tak radykalnych zmianach (zawodnicy, trener) będzie potrzebowała kilku lat na wypracowanie skutecznego stylu przy założeniu, że przez ten czas chociaż utrzyma obecny skład...a w to nie wierzę. Piłkarze co przyszli po pół roku zorientują się, jaka jest polska liga, jaka atmosfera jest w stolicy, dojdą do wniosku, że doping lepszy mają kiedy grają ze swoimi rodzinami na urodzinach i wyfruną na zachód tak hurtowo jak przylecieli.

Ludzie opamiętajcie się, nie lamentujcie i nie płaczcie na forum siejąc wszechobecny defetyzm...miejcie jaja

WalkerLukeTS 09.06.2010 14:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DDP (Post 911330)
Skąd wiesz, że JUŻ mają lepszą kadrę niż Lech i Wisła? Widziałeś jak grali z nowym składem kilka meczów? Jak tak to szacun bo chyba jesteś jedyną osobą, która była tego świadkiem. Myślisz, że takie rewolucje robi się od tak? Myślisz, że nowi piłkarze będą od pierwszych meczów grali na pamięć i klepali każdą obronę? Nowi potrzebują aklimatyzacji. Na to potrzeba czasu. Zaryzykuję stwierdzenie, że Legia po tak radykalnych zmianach (zawodnicy, trener) będzie potrzebowała kilku lat na wypracowanie skutecznego stylu przy założeniu, że przez ten czas chociaż utrzyma obecny skład...a w to nie wierzę. Piłkarze co przyszli po pół roku zorientują się, jaka jest polska liga, jaka atmosfera jest w stolicy, dojdą do wniosku, że doping lepszy mają kiedy grają ze swoimi rodzinami na urodzinach i wyfruną na zachód tak hurtowo jak przylecieli.

Ludzie opamiętajcie się, nie lamentujcie i nie płaczcie na forum siejąc wszechobecny defetyzm...miejcie jaja

Kto lamentuje? Racjonalnie podszedłem do sprawy. I jestem w stanie personalnie ocenić zespół, mimo że nie widziałem jak ze sobą współpracują. Na wypracowanie stylu kilka lat??? No fajnie, rozbawiłeś mnie...to co za trenera musieliby mieć??? .....aj, a jednak masz rację....tam Skorża jest. W Wiśle nie wypracował przez 3 lata to i tam się pomęczy....zwracam honor....

WISŁAZWE 09.06.2010 15:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WalkerLukeTS (Post 911315)

1.My kiedyś też kupiliśmy solidnych jak na tamte czasy zawodników (np: Jirsak, Łobodziński) i co zostali zwykłymi ligowymi średniakami, którzy mieli problem z przebiciem się do podstawowego składu.
Na papierze może i mają lepszą kadrę ale cóż z tego jak papier nie gra tylko zawodnicy, więc bez przesady.

2.Na co liczyłeś po zapowiedziach na transfery??
A ktoś Ci powiedział że tak owych nie będzie, bo nie pamiętam żeby Basałaj, Ochalik, Cupiał czy ktoś inny powiedział nie będzie żadnego transferu do Wisły, pożyjemy zobaczymy nie siejmy nie potrzebnej paniki, lamentu bo nic jeszcze nie zostało powiedziane a tu już że nie kupili a Legia ma już 4 a Lech 10 mało mnie to interesuje patrzmy na swoje podwórko.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek (Post 911320)
Ale co z tego, że już ich zaprezentowali? Dało im to coś? Trenują już z nimi? Kontrakt podpisany któregoś tam czerwca i tak będzie obowiązywał od momentu otwarcia okna transferowego, czyli w tym przypadku od 1. lipca. Nie ma co panikować.

Dokładnie, nie którzy chyba nie rozumieją o co chodzi to że Legia podpisała kontrakty z 4 zawodnikami nie oznacza, że już dziś z nimi trenują, bo jak się nie mylę oficjalnie są zawodnikami od 1 lipca więc wtedy zjawią się na pierwszym treningu zespołu.
Podobnie może być i z nami, być może zarząd negocjuje transfery a na razie nie podaje tego do wiadomości publicznej i wszystko ogłosi 1 lipca kiedy oficjalnie będzie otwarte okienko transferowe, więc pisanie o tym że nie ma u nas żadnych ruchów transferowych, może być nieprawdą.
Cóż nam z tego że dziś się dowiemy że dany zawodnik podpisał z nami kontrakt jak i tak pierwszy raz potrenuje z nami w lipcu.

Poczekajmy do 1 lipca.

zbymak 09.06.2010 15:18

Legia robi szum medialny bo sprzedają juz karnety a idą podobno jak czerstwe pieczywo.

pawelwislak 09.06.2010 15:43

2 miesiące przed startem sezonu juz sprzedają no to widzę grubo ale w sumie trudno się dziwić że kiepsko idą atmosfera psuje trochę marketing ale powiedzmy sobie szczerze prawdziwa sprzedaż zacznie się jak zostanie miesiąc do sezonu...

Ja też uważam że nie powinno się patrzeć na innych co nas oni interesują i tak ich oklepiemy... Dopóki nie stracimy nikogo to nie wierzę żeby top 3 było dla nas zagrożone nawet poszedłbym dalej póki co skazani jesteśmy na top2.

michal 09.06.2010 16:05

A jak wygląda sprawa z Navasem? bo coś ten temat jak narazie ucichnął. Czy są z nim w dalszym ciągu prowadzone negocjacje?

Salman17 09.06.2010 16:18

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...w-sile,1490328

Waldemar Sobota w Śląsku...
Szkoda , że Wisła nie spróbowała go zakontraktować

fanfan 09.06.2010 16:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Salman17 (Post 911369)
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...w-sile,1490328

Waldemar Sobota w Śląsku...
Szkoda , że Wisła nie spróbowała go zakontraktować

Po przygodzie z Niedzielanem czy jak kto woli Wtorkiem nasz zarząd zrezygnował z tego transferu :-P

skeba 09.06.2010 16:48

Waldemar Sobota... ?
Kto to jest w ogóle, jakis grajek Mks Kluczbor ma zasilic Wice Mistrza Polski ?
Parodia.

Legia się zbroi, zobaczymy co pokaza nasi dzialacze. Oby były to wzmocnienia.

bridgeburner 09.06.2010 17:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 911389)
Waldemar Sobota... ?
Parodia.

Rok 2008
Lewandowski? kto to w ogóle jest, jakis grajek Znicza ma zasilić Mistrza Polski? Parodia
Peszko? kto to w ogóle jest, jakis grajek Wisły Płock ma zasilić Mistrza Polski? Parodia

Rok 2009
Mierzejewski? kto to w ogóle jest, jakis grajek Wisły Płock ma zasilić Mistrza Polski? Parodia

A za rok płacz, że nie powalczyli o takiego zawodnika:rotfl:

Salman17 09.06.2010 17:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 911389)
Waldemar Sobota... ?
Parodia.

Rok 2005
Błaszczykowski? kto to w ogóle jest, jakiś grajek KS Częstochowy ma zasilić Mistrza Polski? Parodia

Chyba wystarczy przykładów , że w niższych ligach też można wyłowić niezłe talenty, nie tylko za granicą trzeba szukać ;]

saklak1906 09.06.2010 17:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Salman17 (Post 911405)
Rok 2005
Błaszczykowski? kto to w ogóle jest, jakiś grajek KS Częstochowy ma zasilić Mistrza Polski? Parodia

Chyba wystarczy przkładów , że w niższych ligach tez można wyłowić niezłe talenty, nie tylko za granicą trzeba szukać ;]

Dokladnie dobrego zawodnika mozna znalesc nawet w V lidze tylko trzeba umiec wylowic perelke.

Sancezz 09.06.2010 17:56

a takich Błaszykowskich jak juz wiele razy wspominano jest dużo więcej w niższych ligach. A że Kuba miał wujka, który miał autorytet, to miał po prostu tego fuksa. W Polsce nie tylko w sporcie jest tak, że znajomości, to 80% sukcesu zawodowego.

skeba 09.06.2010 18:14

Cytat:

Rok 2008
Lewandowski? kto to w ogóle jest, jakis grajek Znicza ma zasilić Mistrza Polski? Parodia
Peszko? kto to w ogóle jest, jakis grajek Wisły Płock ma zasilić Mistrza Polski? Parodia

Rok 2009
Mierzejewski? kto to w ogóle jest, jakis grajek Wisły Płock ma zasilić Mistrza Polski? Parodia

A za rok płacz, że nie powalczyli o takiego zawodnika
1 Grajek na 1000 młodych, my potrzebujemy zawodników na teraz. Nikt nie broni, by takiego zawodnika kupili, ale to jest zawodnik na razie na ME, a nie na I skład.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:16.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl