![]() |
Cytat:
|
da się z youtuba ściągnąć na dysk sam dźwięk z filmiku ? jak tak,to jak ?
|
Cytat:
|
zna ktoś nazwę czcionki z flagi "Trzej Królowie Wielkich Miast"?
|
Cytat:
byłby ktoś taki miły i wrzucil .mp3 z tego filmiku na jakiś serwer ? http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE |
Cytat:
MŁODSZYCH :) |
Poszukuje zdjęć z meczu Wisła Kraków - Korona (2:0) on był rozgrywany 2006-08-20.
Bardzo mi zależy konkretnie na tych zdjęciach które były opublikowane na TWSD. |
Nie wiem co się dzieje z moim kompem. Od kiedy odłączyłem internet dziwnie się zachowuje. Uruchamiam go, włączam jakiś program czy grę i po prostu staje. Zawiesza się tak, że nic z nim nie można zrobić, trzeba restartować. I tak cały czas. Czy odłączenie internetu mogło mieć na to wpływ? Nic nie mogę napisać, nawet muzyki posłuchać bo zawias.
|
Cytat:
|
ludzie ratujcie ! słucha ktoś czasem luz fm ;> ? potrzebuje tytuł piosenki takiej niby farmerskiej :D takie gdakanie kur jakby ;D jezeli ktos zna to prosze podac ;)
|
Cytat:
|
Opłaca się wejść w posiadanie Pentagram EON Cineo 8GB?
|
Cytat:
Nie wiem, czy tak się dzieje, bo nie mogę podłączyć neta, bo nie mam jak(za daleko do kabla) dlatego mialem Liveboxa. Teraz mam netie - na starym a na nowym nic nie mam. I się tak zacina. Dałem antywirusowi pełne skanowanie, ale to i tak nic nie da, bo ma już nieaktualne bazy danych, a nie moge go zaktualizowac, bo nie mam neta. |
Cytat:
|
Mógłby ktoś dać namiary na jakieś dobre/uniwersalne kodeki do filmów (jakiegoś packa). Jestem po formacie i nie chce zapychać od początku kompa jakimś dziadostwem. Dzięki
|
Cytat:
10 znaków. :) |
Czy trzeba być pełnoletnim aby zapisać się do SKWK ?
|
Cytat:
10 znaków. |
W 1 lidze piłkarek ręcznych w grupie B sezon rozpoczęły dwie drużyny z Małopolski: AZS AWF Kusy Kraków oraz Kłos-Kasia Olkusz.
Co to za zespół Kusy, gdzie grają, i czy sa to następcy Hutnika? |
Czy jeżeli skasuję bilet w autbusie, którego numer to np. "DD440" (chodzi mi o numer wozu, a nie numer linii) i wracając wsiąde do tego samego autobusu to czy... można jechać na tym samym bilecie co w tamtą strone? :-) Jakby nie patrzeć kasownik wybija na bilecie właśnie ten numer, dzień roku i godzine.
|
Raczej nie możesz, bo zobaczą, że godzina jest inna - tzn za długo byś jechał:D
|
Jakie polecalibyście piłki do grania na hali ? (model, firma, na co zwrócić uwagę itp.)
|
Hej:) razem z kolegami planujemy wydanie kilka bluz Wisełki..Macie może jakieś namiary na filmy lub osoby które sie tym zajmują? i jakiś porgram do zaprojektowania wzoru na bluzie? ważne:)
|
Nie orientujecie sie czy do squasha i ricocheta sa takie same rakietki?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie do znawców komputera. W dniu dzisiejszym program gadu-gadu usiłuje mnie od samego rana poirytować co mu się skutecznie udaje. W chwili kiedy próbuje do kogoś coś napisać wyskakuje mi błąd aplikacji, za każdym razem. Próbowałem już instalować różne wersje programu od 6.0 - 7.7 i za każdym razem jest to samo. Ktoś umie coś doradzić?
|
zna ktoś nazwę czcionki z flagi "Trzej Królowie Wielkich Miast"? Chciałbym ją umiescic na vlepce. Jak coś napiszcie na priv bo szukam ja 2 dzień na necie i nie mogę znalezc
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
polecam AQQ nie ma "takich" jaj jak na gg....:P |
Potrzebuje zrobić grafikę na stronę i moje pytanie czy jest jakaś osoba która zrobiła by mi taką grafikę ?
Więcej info na priv |
Potrzebuje ofertę internetową, która będzie... alternatywą dla neostrady w okolicach Karmelickiej jakaś sieć... albo inny internet, który będzie konkurencyjny z Tp która za 1Gb chce 65zł... miesięcznie brutto.
|
moze upc ? albo netia?
|
Wie ktoś może jak skonfigurować wlan w telefonie abym mógł połączyć się np w domu za pomocą routera, dodam tylko że np na rynku wifi mi śmiga normalnie a w domu już się nie chce połączyć. Wyskakuje komunikat "brak odpowiedzi bramy" i tym podobne.
|
UPC nie ma możliwości u mnie zainstalować.
Netia jest droższa od Tp jakieś inne propozycje? |
WzT wyłącz w routerze opcje pobierania adresu mac. Ja tak zrobiłem i internet śmiga na komie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ghnet jest troche drogi , ja płace 55 zł za 1 MB |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl