![]() |
Cytat:
Sorry za lekki OT |
Kosowski strzelił gola w meczu z Enosis Neon Paralimni
|
Marcin Juszczyk, w meczu z Jagiellonią zaliczył asystę przy golu Barcika. (Bramka na 1:0).
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...2__Barcik.html Dzięki Marcin ;-) |
Gratulacje dla Kuby Błaszczykowskiego za zdobycie tytułu Mistrza Niemiec!
Teraz czas na LM, w końcu Kuba tam zagra :) |
Ja zauważyłem, że ludzie związani z Wisłą ogrywają nas. Trener Nawałka, albo trener Podbeskidzia Kasperczyk (tu: który marzy, żeby kiedyś poprowadzić Wisłę jako trener). Może kiedyś wróci moda na polskich trenerów i znajdziemy dobrego rodaka na szkoleniowca BG.
|
oby nie
ogrywają nas, bo jesteśmy ciency jak dupa węża, ograć nas może każdy, więc nie przesadzajcie |
Kamil Kosowski zdobył bramkę , oraz zaliczył asystę w meczu Apollon - Enosis wygranym przez zespół Kamila 3:0
http://youtu.be/FWgt0eKV9Jk To kolejny udany występ Kamila (w poprzednim meczu z Olympiakosem zaliczył 2 asysty) który wraca do starej, dobrej dyspozycji. Z chęcią bym go zobaczył u nas , tym bardziej, że w lecie będzie wolnym zawodnikiem, a my mamy bezbarwnego Kirma na skrzydle. |
Marcelo strzela gola dla PSV:)
Prowadzą 2:0 |
Paweł Brozek i Arkadiusz Glowacki od 1 minuty w meczu ligowym.
|
Paweł Brozek strzelil gola na 2-0 dla Trabzonsporu
|
A Głowacki złapał żółtą.
|
Link do bramki Brożka:
http://www.youtube.com/watch?v=aM37B391sK4 |
Brawo Pawel !!!
|
Nie pilnowany, pewny ładny strzał ;)
|
Czekałem na tą bramkę z niecierpliwością ! :)
Orientuje się ktoś ile razy Paweł wybiegał w pierwszej 11 ? Czy to nie czasem pierwszy raz w lidze ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
No w końcu w pierwszym składzie i od razu gol. Brawo. Ciągle żałuje że go sprzedaliśmy, jakby udało sie go zatrzymać i dokupuc do niego Genkowa to z 10 pkt pewnie przed Jagą bylibyśmy.
|
Piłkarz Atrómitosu Marek Saganowski postanowił opuścić Grecję. To pokłosie sobotniego finału krajowego pucharu z AÉK-iem, w którym dochodziło do awantur na trybunach i błędów sędziowskich.
- Myślę o powrocie do Polski. Jestem w kontakcie z działaczami ŁKS-u. Z Grecją żegnam się na sto procent. Nie chcę być kukiełką dla dużych klubów, które zawsze muszą wygrywać. Wszystko jest tu ustawione pod potężne kluby - nie kryje polski napastnik. W trakcie finału chuligani wbiegali na boisko, a po zakończeniu meczu wpadli do sektora VIP i chcieli pobić rodziny piłkarzy Atrómitosu. - Policja i ochrona nie reagowały, to sami się broniliśmy - mówi Saganowski. - Kilka osób musiałem przepchnąć - dodaje drugi Polak grający w tym klubie Marcin Baszczyński. 33-letni obrońca także zastanawia się nad swoją dalszą piłkarską przyszłością w tym kraju. - Po tym, co się stało w sobotę i wcześniej w meczach ligowych, też myślę o wyjeździe z Grecji. |
Baszczu do Wisły, jest lepszy od Branco i Czikosa razem wziętych. I walczyłby na maksa w każdym meczu.
|
Na bok obrony to może już nie te lata, ale na środek myślę, że by się przydał.
|
coś czuje że do Ruchu pójdzie bo Wisła go nie będzie chciała
|
I tam z Zieniem będą wariować. :)
|
w sumie jeszcze z 2 sezony by pogral albo na zmiennika chociaz i zakonczenie kariery w Wisle -czemu nie???
|
Sorry, ale Zieniu nie jest nam potrzebny...
Nie wiem czy oglądacie mecze Ruchu, Zieniu w Ruchu gra bez rewelacji. Myślę, że w obecnej formie jest to zawodnik klasy Boukhariego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
"U mnie zaszły spore zmiany, bo gram na środku obrony. Poprzedni sezon zacząłem z prawej strony, a rundę kończyłem jako stoper. W tych rozgrywkach zagrałem dwa-trzy mecze na prawej obronie, a potem znowu na środku. " - sports.pl Także grywa różnie, ale na pewno pozycja środkowego obrońcy nie jest mu obca. P.S. martin: wiem, wiem. Z tego co kojarzę to chociażby z Barceloną na Reymonta zagrał na środku i był za to bardzo chwalony. |
Oczywiście, że nie jest mu obca. Przecież i u nas pod koniec częściej grywał na środku niż na boku :> Myślę, że mimo swoich lat Baszczu bardzo by się nam przydał, wspomagając nas swoim doświadczeniem. No i to jest pewniak, a nie królik z kapelusza jak choćby Jaliens, po którym nadal nie wiem, czego się spodziewać.
|
Cytat:
Jeszcze raz odnosząc się do transferu Baszczyńskiego. Moim zdaniem ten Baszczu w ostatnim sezonie przed odejściem do Atromitosu prezentował się lepiej i zdecydowanie pewniej od Erika Cikosa. Jednak taki Marek Zieńczuk, który odchodził z Wisły tak samo jak Baszczyński 3 lata temu jako gwiazda ekstraklasy do ligi polskiej wrócił już raczej jako wypalony zawodnik... Podobno Marcin Kuźba obserwuje ligę grecką. Pewnie, w tym roku kilka razy oglądnął mecze Atromitosu może zwrócił uwagę na Marcina Baszczyńskiego... |
Paweł Brożek zdobył bramkę w wygranym 3:0 meczu.
http://www.youtube.com/watch?v=pPSEG...layer_embedded Ładna główka swoją drogą :) |
Patrz kilka postów wyżej ;>
|
Bardzo ładna bramka Marcelo w wygranym meczu 2:1
I pomyśleć że puściliśmy takiego Baszczyńskiego za darmo, żeby przez kolejne lata mieć problem z PO. A wystarczyło do niego ściągnąć takiego Cikosa żeby się uczył. |
http://www.90minut.pl/news/155/news1...sowskiego.html
Wygląda na to że Kosa utrzymuje się w wysokiej formie. |
Urodziny obchodzi...Wyn Belotte :D
|
Cytat:
|
Mrdakoviciem się interesujemy? Wow. To naprawde bardzo dobry napastnik z tego co oglądałem go w meczach Apollonu.
|
Futbol News: Ogromny pech Piotra Brożka
Co tu dużo mówić, szkoda Piotrka |
Apollon Limassol pokonał AEL Limassol 3:1 w meczu 5. kolejki rundy playoff w lidze cypryjskiej. Kamil wczoraj nie grał .
|
Arek Głowacki i Pawel Brozek od 1 minuty
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl