![]() |
Cytat:
|
Hehe, no z a nuż wyszła dupa zbita, ale widzę, że jeśli dorzuciłeś, Speedy, tych Kingsów, to musisz tego teraz żałować (chyba, że nie dorzuciłeś, to gratuluję ;) ).
|
Thrasivoulos - Diagoras Rodou 1 za 30 zł ,zobaczymy co to będzie:)
|
Ja gram dziś na undery bo zimno jak 150, a zwykle jak tak jest to goli duzo nie pada.
|
Ale polska liga dziś nie gra :P
|
Cytat:
Ascoli Calcio 1898 - Padova Calcio (under/over 2.5) 1 1,65 AC Arles-Avignon - LB Chateauroux (under/over 2.5) 1 1,60 Racing Strasbourg - EA Guingamp (under/over 2.5) 1 1,60 MSV Duisburg - TSV Alemannia Aachen(under/over 2.5) 1 1,80 TUS Koblenz - FSV Frankfurt (under/over 2.5) 1 1,80 AKO 13,36 Pozamiatane... EDIT: Nawet poprzekładali kilka meczy z powodu temperatury;) |
na wieczór
Schalke 1 Braga 2 za 20zł do wygrania 58zł z groszami |
Cytat:
Cytat:
Edit: Poszło na własną rękę na Florida Panthers.;) |
Chicago w Nhl, Cavs, Atlanta -6 w Nba :)
|
Mam takie pytanko postawiłem dziś kupon w STSie
Lierse- Oostende 1 ( odwołany) Schalke- Mainz 1 Arles - Chateauroux 1 Brest - Nimes 1 Heracles - VVV Venlo 1 i co teraz jak to przyjmą w STSie?? Pierwszy raz mam taka sytuacje i nie wiem co i jak :D |
Grać coś z tego na jutro oczywiście single
hannover bochum handicap +1 na 2 1,80 liczba goli 2-3 fulham-man u 1,90 handicap na atalante z bologna + 1 stuttgart hoffenheim +1 na 2 albo hannover bochum x stuttgart hoffenheim x |
Ewentualnie jakieś pomysły na jutro inne ??
|
WISLAZWE po prostu policzą ci kurs bez tego 1 meczu, odbierzesz normalnie wygraną :)
|
Cytat:
z regulaminu sts-u paragraf 11 podpunkt 2 Stawka zwrócona zostaje zawierającemu zakład w przypadku, gdy wybrane wydarzenie nie odbyło się lub zostało nie dokończone w przypadku wydarzenia z określonym czasem jego zakończenia. W zakładzie wielokrotnym takie wydarzenie ocenia się kursem 1 a zakład jest ważny. Jeżeli jednak obstawione wydarzenie odbędzie się przy niezmienionych warunkach zakładów w ciągu dwóch następnych dni kalendarzowych, to zakład jest ważny. Za rozstrzygający uważa się czas, gdzie wydarzenie ma miejsce. z tego co wiem ten mecz nie odbył się z powodu dość obfitych opadów śniegu, ale nie wiem czy nie zdołają tego rozegrać w ten weekend. Jeżeli nie będzie takich przesłanek to oczywiście wtedy pomnożą x1:) Pozdrawiam |
W praktyce bardzo rzadko (wcale?) zdarza się, żeby przełożono mecz z dnia na dzień. Mogą odłożyć rozstrzygnięcie kuponu powiedzmy do niedzieli, ale rozliczenie meczu po kursie 1.00 jest raczej pewne.
|
Nigdy nie zapomnę sytuacji gdzie grała bodajże Anglia z kimś tam, mecz został przerwany w 87 min.... i uwaga... na następny dzień został rozegrany(dograny)...
STS ma nieco inny regulamin niż np Totolotek Totolotek zmienił go z początkiem grudnia i jest w nim zawarty zapis ze jeżeli mecz został przerwany jest liczony x1. Jest do bardzo duże ułatwienie dla ludzi grających w baseball, bo w tym sporcie mecze się odbywały(były i są czasem grane 2 pod rząd) Z ciekawostek mogę jeszcze powiedzieć ze np jeżeli w tenisie ktoś skreczuje, zakład nie jest już traktowany jako wygrana/przegrana lecz tez liczony x1 |
Rozliczanie kreczowanych meczów w tenisie jest już zależne od widzimisię (regulaminu) danego buka i tak np. expekt rozlicza mecz normalnie jeśli została w nim rozegrana choćby 1 piłka, a np. betsafe rozlicza mecz po kursie 1 niezależnie od tego, czy do końca brakowało 1 piłki, czy rozegrano 1 gema. Który układ jest lepszy zależy oczywiście od tego, na kogo się postawiło ;)
Mi w nocy weszło nhl i teraz się waham, czy wypłacać te 86 zeta, czy grać dalej. Niby na czysto tylko 60 zeta, ale ze względu na Święta itp. dopadł mnie kryzys finansowy na miarę Islandii. :lol: Jest dziś coś ciekawego do grania? Będę na necie do ok 14, więc piszcie, piszcie, piszcie :D |
Jak najbardziej masz racje. To co napisałem, napisałem na podstawie regulaminu Totolotka... miesiąc temu jeszcze jak ktoś skreczował miałeś wygraną/przegraną teraz masz kurs x1
|
Na dzisiaj dwa kupony:
Leeds - Southampton 1 1.85 Saint Etienne - Marseille 2 1.90 Drugi: Aston Villa - Stoke 1 1.40 Bordeaux - Lorient 1 1.45 Real Madrid - Zaragoza 1 1.20 |
ja na dziś trzy kupony :
Bilbao-Osasuna 1 Cliftonville-Dungannon 1 za 20 zł do wygrania 67,60 Estudiantes-Barcelona 2 Sassuolo-Salernitana 1 Dortmund-Freiburg 1 za 20 zł do wygrania 61,50 Wisła-Brzeg 1 Śląsk-Wybrzeże 1 Piotrków Tryb.-Płock 2 za 60 zł do wygrania 95,35 wpadło lewe 100 zł to można je zainwestować:) |
Co za piekny kupon z nocy, Tampa, Florida i Wizards, jest w koncu cos na zainwestowanie w weekend :D
|
a ja mam pytanie jak to jest jak postawilem kupon i jest na nim przelozony mecz ( 2 liga angielska) przelozony pewnie przez pogode wiec nie wiadomo kiedy sie odbedzie. Musze czekac az mecz sie odbedzie czy jezeli pozostale mi wejda to wyplaca bez tego meczu?
|
Cytat:
Jeśli tak to na 99% rozliczą Ci ten nieodbyty mecz po kursie 1,0, a resztę normalnie i wszystko zostanie rozliczone tak, jak powinno. |
u naziemnego. dzieki za info :)
|
Na dzis tak bardziej rekreacyjnie :
Man City Panathinaikos -1 Marsylia |
a ja cholera do L'poolu- wrocil Gerrard, wrocil Torres, grali w ostatniej druzynie w tabeli a tu taka przykra niespodzianka
|
Haha to co robi City dzis to jakas komedia... skonczy sie czuje 5-3
|
Gold Coast United -0.25 v Perth Glory
@ 1.76 Bet365 4/10 Więcej info na www.insidefootball.info FT 2:0 Newcastle -0.25 v North Queensland Fury @ 1.68 Bet365 4/10 Więcej info na www.insidefootball.info FT 3:2 |
Cytat:
Oglądając mecz Marseille byłem nieźle wkurzony. Grając praktycznie cały mecz z przewagą jednego zawodnika grać tak nieporadnie, strach było patrzeć. Niech wypieprzą z tego składu Brandao co z niego w ogóle za piłkarz. |
kupony
Cytat:
Na jutro: Lotos-Polkowice 1 Estudiantes-Bilbao 1 Juventus-Catania 1 APOEL-Peyia 1 |
Na szybko na pierwszą część soboty :
Heart of Midlothian - Celtic Glasgow (Typ) 2 1,55 Newcastle United - Middlesbrough FC (Typ) 1 1,70 1. FC Union Berlin - TSV 1860 München (under/over 2.5) 1 1,70 SC Paderborn 07 - FC St. Pauli (Typ) 2 2,10 |
West Ham-Chelsea - 2
Lotos Gdynia-Polkowice 1 FC Koln-Nurnberg1 Juventus-Catania 1 Wkład 10 zl Do Wygrania : 42.57 |
brawo juve już kur** siły do nich nie mam :/
|
yhmmm... ale miałem ochotę postawić na Catanie Juve takie niespodzianki wali ze to masakra . Koniec obstawiania na Juve :
|
Metz - Caen 1
Bournemouth - Notts County 1 Wkład 10 zł Ako: 5,16 |
Jakieś propozycje na nocke?
|
ja dwie 1 w NHL, ale raczej watpie czy to wejdzie :P
|
Wigan v Bolton
Rodllega strzeli bramkę? TAK @ 2.30 Betsson Więcej na www.insidefootball.info Bournemouth v Notts County 0:0 @ 1.95 Bet365 Więcej na www.insidefootball.info |
Na dzis rekreacyjnie :
Hapoel Tel Aviv-Hapoel Raanana over 2,5 Olympiakos-Kalamata under 2,5 Karabukspor - Adanaspor AS over 2,5 AKO 4.95 |
macie cos na noc? :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl