![]() |
Cytat:
Co gorsza jak nie wygrają to mi s*******ą 2 kupony ;] |
jak by Amica teraz odpadła to gra w LE czy już całkiem po pucharach ?
|
Ja myślałem, że tylko Wisła marnuje dogodne sytuacje jak i setki a tu niespodzianka Amika też :P
|
Cytat:
po 2 - obydwie drużyny grają bardziej po to by nie stracić bramki, przykład takiego meczu miałeś we finale MŚ (wiem, że to nie ten poziom ale gra podobna, tylko mniej fauli) po 3 - leszek Peszek za bardzo gwiazdorzy, na duży plus Stilić, mały Krivets i Wichniarek. |
Cytat:
A ja słyszałem ze miał być ziemniak ;) ale Arboleda się nie zgodził......wolał batata niż ziemniaka:P |
Tacy amatorzy co zarabiają kilkaset tysięcy euro to nie amatorzy chyba że to poznanskie pkp to tez amatorzy. Może ci amatorzy pokusiliby sie o niespodzianke
|
Zielinski nie robi zmian bo na lawce same cieniaki. Z czym do LM?!
|
Oj blisko było............
|
I bardzo dobrze. Pyry nam przynajmniej nie zdominują ligi :) A wejście do fazy grupowej LE jakiegokolwiek polskiego zespołu baaaardzo czarno widzę...
|
gdyby Inter Baku mial lepszego napastnika z przodu to moglo byc ciekawie :)
|
Cytat:
Straszny piach grają. |
"Peszko ma w sobie coś takiego, że lubi pociągnąć(...)."
"Ciekawe, czy rywale z Azerbejdżanu znają już te jego sztuczki." |
Kielb za Wichniarka, z czym ta Amika wogole wyjezdza do LM?!
|
ta obita ręka Arboledy to powinna się kwalifikować na karny czy sędzia słusznie puścił (Arboleda podpierał się ręką o murawę, piłka uderzyła go w okolice łokcia)?
|
Levadia by ich wyeliminowałaby bez wiekszego problemu
|
Cytat:
EDIT: :-D |
Jeeeeeest! :D
Forza Inter! |
jest ****a!! uhehe
Interorz Baku! |
My to się martwmy o Siebie - przecież już wkrótce zagramy z innymi Azerami i żeby wtedy było nam do śmiechu. A czy Levadia by ich wyeliminowała? Nawet jak awansują po remisie 0-0 psim swędem to awansują. Ale kibicuję Azerom:)
|
hahaha ale jaja ! :D
|
he, he, he , no bywa
|
jeeeeessstttt :D Kolejorz grac ****a mac :D ale kibice...;/
|
oleeeeeeeeeeeeee
:D |
Czaduuu, chcemy wiecej!!!
|
jeeeeest;D BRAWO INTER!
|
i gooooooool!
|
hahahahaha
|
hahahahaha. Jeszcze jeden! jeszcze jeden! :)
|
goooooooooooooooooooooooooooooooooooool FORZA INTER! :D
Cytat:
MISTRZU :rotfl: |
0:1 :ddddd
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl