![]() |
Arrosmay - z Gardawskiego bedziesz zadowolony bo ja mam rok 2022 i chlopak gra dalej u mnie na wysokim poziomie chociaz zaczynaja go dopadac kontzuje.
|
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik...date-v0_1.html jakby ktoś szukał upadate na nowy sezon(czyli Jaga w pucharach europejskich tak samo jak Ruch i Wisła z Azerami i większość ważniejszych transferów)polecam póki co gram Śląskiem sprowadziłem z wolnego Golańskiego i Kazza teraz poluje na Cantoro i na razie jeste nie pokonany od 8 spotkań
|
Poszukuję dobrego asystenta do WHU, drugi sezon. Obecnie od razu zatrudniłem Tomka Wałdocha, ale to trochę za mało.
|
szukam do Śląska dobrych zagranicznych scoutów z dobrym rozpoznaniem w zagranicznym terenie mile widziane nazwiska scoutów
|
Moze to tylko u mnie tak jest, ale mam teraz rok 2018 i jest multum scoutow z atrybutami 20/20. A co do samej gry, to zaczalem w Wisle. Zostalem wywalony po pierwszym sezonie(2miejsce, final PP). Przeszlem do Rody JC i w pierwszym sezonie udalo mi sie zdobyc Puchar Holandii. Nastepnie przez 2 sezony prowadzilem Napoli, ale bez wiekszych sukcesow. Wkoncu trafilem do Nurnberg. Zastalem slaba druzyne(12miejsce), a teraz po 3 sezonach walcze jak rowny z rownym o Mistrzostwo Niemiec. W ostatnich dwoch sezonach dwa razy doszlem do Polfinalu Ligi Europejskiej. Ale i tak kiedys bede chcial wrocic do Wisly ^^
|
http://www.cmrev.com/newsroom/wiadom...iedziany_.html
Chyba jeszcze nie było. Cytat:
|
Cytat:
|
KacpiTSW polecam Cocu a jak nie to Shearer,Woodgate,Beckham,Grant,Roy Keane
|
każdemu kto prowadzi klub z sredniej polki europejskiej (tak jak naprzyklad VFB Stuttgart ktorym gram) polecam 3 gosci:
Romelu Lukaku (16 lat do wyciagniecia za 8-10 mln euro) Vaclav Kadlec (za 5 mln) Lico (junior z Brazylii) po 2 latach moga byc najlepsi na swiecie a na Lukaku spokojnie mozna oprzec taktyke 4-5-1 i Kadleca na zmiane dostalem oferte od ManCity na 75 mln euro za Lukaku |
kadlec za 1.7, a lukaku za 2 są do wyciągniecia ..
super, że reputacja będzie się zmieniała, gram 3 sezon z Wisłą i niestety nie mogę kupić już lepszych graczy, a kasy mam aż nadto .. przez 3 sezony zarobiłem ok 70 milionów euro :D a z edytorami nie ma zabawy, więc trzeba czekać na kolejną wersję gry :D |
Nie wiem jak Ty wyciagniesz Lukaku za 2 na latce 10.3 ?
|
Czy może mi ktoś podać link do ściągnięcia kilku lig polskich ?
|
www.cmrev.com - tutaj poszukaj
|
Cytat:
|
niektóre kluby w FMie mają po kilka klubów filiarnych teraz pytanie czy jak mam jeden klub filiarny moge mieć np jeszcze jeden i czy dobre relacje z innym klubem mogą doprowadzić do współpracy między klubami ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Menadżerowi to dopiero dają jak ma już duży kredyt zaufania i jakieś sukcesy. Ogólnie w takich sytuacjach polecam branie drużyn afrykański, a szczególnie Maroko. Dużo perełek można na tamtym rynku wyłowić.
|
szukam dobrego bramkarza i dobrego asystenta do Śląska zapodajcie kilka nazwisk
|
Volodymyr Zhuk z Met.Zaporoże u mnie po 1 , max 1,5 sez chciało go Aberdeen a stoi za ok kilka set tys E
Dobry jest też Ndy Assembe ale do Śląska nie wiem czy go ściągniesz. |
Macie taki problem? Jest przerwa na reprezentacje i grają mecze moi piłkarze. Potem jest podsumowanie i do bramkarzy mam zawsze notkę, że albo rozegrał dobre spotkanie przed zejściem z niego, albo, że wszedł za późno żeby odmienić losy spotkania... Kto zmienia w każdym meczu bramkarzy? :P
|
Mnie właśnie wyrzucili z WHU, moim nowym pracodawcą jest od teraz Lazio Rzym. Zastałem drużyna, która jest jeszcze w LE, wyszedłem z grupy. W lidze wygrałem pierwsze trzy mecze, później już jest tylko pod górkę. Nie mogę dobrać odpowiedniej taktyki do obecnych zawodników, ponadto poszukuje obrońców - na całą linie bo w klubie są beznadziejni. Moje dwa transfery to Angel di Maria z WHU oraz Romelu Lukaku z Anderlechtu. Mam nadzieje, że pomoże mi ktoś. Może wyśle taktykę z ustawieniami.
Pozdrawiam. |
Kacpi, po pierwsze na jakiej grasz łatce. Po drugie, czy masz jakiś konkretnych zawodników na skrzydła, czy lepszy środek pomocy.
|
0.3 - Di Maria, Hitzlperger, Ledesma, Dempsey
To jest moja podstawowa druga linia. |
Ale uważasz, że masz lepszych ŚP ? Skoro tak to spróbuj Ultra Dominace 10.3 i ew przesuń Di Marie na skrajnego napastnika. Jeżeli chcesz zachować ich lub zmienić inne ustawienie, to coś pokombinuj na bazie tej taktyki. Osobiście gram teraz na tzw. dwójce i jestem zadowolony z efektów.
|
mam pytanie czy trenerom i asystentom rosną statystyki czy tylko zawodnikom??????
|
Srać na Ultra Dominance! Po ktoś ma grać na taktyce, która sama mu wszystko wygrywa?
Mogę Ci podrzucić moje ustawienia przy Diamencie, bo wydaje mi się, że z taką drugą linią Diamentu mógłbyś spróbować |
Jose tak, trenerzy tak jak zawodnicy posiadają PA i CA, więc wniosek jest taki, iż się rozwijają.
arrosmay, zgadzam się, ale chłopak chciał pomocy, więc podałem mu jedną ze wskazówek. ; ) |
arrosmay co prawda moja taktyka to 4-4-2 z tym że 2 skrzydłowych mam wysuniętych do przodu którzy wspierają 2 napastników w ofensywie 2 zabepiecza środek a 4 na obronie więc arrosmay jeśli twoja diamentowa taktyka sie sprawdza i jest tak dobra że średniakiem jakim jest Śląsk mogę powstrzymać Wisłe,Lecha,Legie to zapodaj tego diamenta johny96 a po jakim czasie wzrastają atrybuty asystentowi jestem na urlopie a asystentowi w atrybutach sie nic nie zmienia ata pozatym w pierwszym okienku przebiłem Szachtara,Wisłe,Legie,Besiktas,Almerie i sprowadziłem Golańskiego(ex Steaua) za free do Śląska
|
Jose, ciężko mi stwierdzić, ale wnioskuje, iż jak trener ma CA 120, a PA 128, to dupa, a nie urośnie. Im większa różnica, tym lepiej, tym więcej wzrastają atrybuty. Wzrost zauważalny jest (przynajmniej w moim przypadku), po sezonie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl