![]() |
To są koszulki MECZOWE naszej repry?? Widząc to parę dni temu szczerze powiedziawszy jakoś mnie to nie ruszyło, bo myślałem, że to jakieś koszulki treningowe i nawet nie czytałem co tam jest pod tym napisane. A tu widzę, że to wyjazdowe koszulki. SKANDAL!!
|
Cytat:
wyp ..... c z takim strojami !! http://sport.onet.pl/pilka-nozna/rep...wiadomosc.html to nie granat - to jakis inne gowno |
Tylko żeby domowe były białe! A te jak to określają w kolorze 'obsydianu' mógłbym jako kibic zaakceptować ale jako stroje alternatywne.
|
To sa jawne zarty z naszego narodu przez ta firme. Pomijam juz to cos dziwnego na klacie. Na rekawach kolory Polskiej Flagi sa w odworotnej kolejnosci!! Cyrk i wstyd, przebole jeszcze sytuacje która miala miejsce na igrzyskach z Tomaszem Sikora ale jesli w tym calym betonowym PZPNie sa jakies dziady które mienia sie Polakami i traktuja wlasny kraj(to jest nasza wizytówka za granica) i swoja prace powaznie powinni to wysmiac i nakazac im to zmienic.
Co do odwróconych kolorów to moze ci debile nie wiedza jak wyglada nasza flaga i zaczerpneli wzór z loga Euro 2012? swietny komentarz na onecie mowiacy o tym ze w tych szmatach beda musieli nasi kopacze biegac z rekami do góry.. |
To jest jakiś skandal! Jeśli Nike chce sobie robić dziwne kolorowe koszulki to niech eksperymentują na kim innym.
Wysłałem email do PZPN z żądaniem podania kto i dlaczego zaakceptował taki haniebny wzór. Ciekawe czy mendy odpiszą. |
To jest żenada panowie i panie. Jakby to miało coś wspólnego z naszymi barwami narodowymi a tu jakiś granat nie wiadomo skąd zaczerpnięty, który stanowi 95% koszulki i flaga na rękawku Monako czy Indonezji... a ten złoty paseczek na rękawie to już w ogóle mistrzostwo...
szkoda słów... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pierwsza 11 na jutrzejszy mecz:
Tomasz Kuszczak - Marcin Kowalczyk, Michał Żewłakow, Kamil Glik, Dariusz Dudka - Sławomir Peszko, Rafał Murawski, Radosław Majewski - Jakub Błaszczykowski, Robert Lewandowski, Ludovic Obraniak. Nareszcie Darek Dudka wrócił na pozycje, która wg. mnie jest dla niego najlepszą i jedynie ją jakoś w miare ogarnia |
Może i lepiej żeby stroje były granatowe? Przynajmniej swoją grą nie będą hańbic naszych prawdziwych barw? ^^
|
A niech nawet będą różowe byle orzełek na piersi był :)
|
Cytat:
|
http://www.nike.com/nikeos/p/nikefoo...02&pgid=&p=PDP
Zdjęcie nr dwa. Poland, Holland - what's the difference?! |
Ciekawe czy wybiegną z napisem Nederland dzisiaj :D!@! Kompromituje się Nike.
|
Na olimpiadzie występujemy pod barwami Monako, koszulki piłkarskie mamy w kolorach Holandii z orłem na piersi i napisem 'Holandia' na plecach? Czy to jest zbieg okoliczności, a może sobie robią z nas jaja na arenie międzynarodowej. Oby wyciągnęli wnioski na przyszłość i raz na zawsze zapamiętali
POLSKA (ang. Poland) Barwy: BIAŁO-CZERWONE Flaga: BIAŁY na górze, CZERWONY na dole. Jeżeli jest powieszona pionowo to BIAŁY ma być z lewej strony a CZERWONY z prawej!! Czy to kur*a tak trudno tym tępakom zrozumieć??! |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Postawiłem u bukmachera na wygraną Bułgarii. Niech reprezentacja PZPN mnie nie zawiedzie ^^
Ale odlatują fuszerkę - już 2 raz puszczają hymn Bułgarii - goście są zaskoczeni :D |
poje**** ptaszka w dup**?? dlaczego nasza narodowa reprezentacja ma Granatowe koszulki?? polska schodzi na samo dno :( taka niestety jest szara rzeczywistość
|
Słychać, że dużo Legii na stadionie bo lecą bluzgi na KSP i "pozdrowienia" dla ITI.
|
Najlepszy byl komentarz po tym jak trybuny zaspiewaly ,,PZPN,PZPN J..C,J...C PZPN" - ,,Najwidoczniej kibicom na trybunach nie podobaja sie stroje naszych pilkarzy"HAHAHA
|
To parodia a nie mecz - stadion jak w Kopydłowie , stroje jak z wiejskiej drużyny i te czereśniaki z Legii z tym ITI są już irytujący!W dupie mam ich konflikty z właścicielem!niech się wykastrują publicznie to może wtedy zwrócąna siebie uwagę,,MAło tego , śpiewają na Polonie że jest stara k...!Na meczu kadry!Jak byłem młodszy to z niecierpliwością czekałem na mecze S-kadry a teraz?ehh... Jesteśmy w D.U.P.I.E.!!!
|
Włączam mecz i się zastanawiam gdzie Polska? myślałem, że w tych granatowych strojach to...Bułgarzy a na biało zielono to my :lol:
Bati_NS_TSW Maciej Szczęsny Endrju 1906 a na Sportklub Anglia-Egipt zaraz przełączam bo usnąć można.... |
Mam nurtujace pytanie, kto to komentuje, jakis pilkarz byly tylko nie moge przypomniec jak sie nazywa
|
Czyzby stroje narodowe to uklon w strone stadionu na Konwiktorskiej?
|
Jak ktoś woli na niemieckim ZDF leci meczyk Niemcy -Argentyna , a na RaiUno Włochy - Kamerun .
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a kolejna paranoja to te stroje...
i pzpn nie przyznaje się do klapy |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl