![]() |
Cytat:
Cytat:
Ale zgadzam się, że przede wszystkim muszą w 100% pracować na rzecz klubu i jego rozwoju/sprzedaży, nie zaś czysto interesownie. |
Cytat:
|
Cytat:
Wy nawet nie wiecie, czy oni pobierają.pensje, a już.się.przypierdalacie... |
Cytat:
Dla Wujków Dobra Rada dodam, że biletu na sektor rodzinny dla dziecka nie da się kupić przez internet, a ludzie stojący w kolejce to nie sami idioci, tylko rodzice z dziećmi, obcokrajowcy, ci którzy zdecydowali się w ostatniej chwili, ludzie bez konta internetowego itd. |
W klubie kolejne cięcia. Rozwiązana została drużyna siatkarskich seniorek w związku z wycofaniem się sponsora. Jestem daleki od defetyzmu. Wiem, że TS był jedyną deską ratunku. Mam nadzieję, że szybko uda się pozyskać sponsorów. Jednak piłka nożna potrzebuje wielkich nakładów i zabezpieczenie tego wszystkiego co związane z tą dyscypliną, wymaga zdwojonego nakładu pracy.
|
Hahahah nowy zarzad zly bo pobiera pieniadze:lol: Szprotson jak tak Tobie zalezy na Wisle to co ty tu robisz na forum piszac swoje zjebane wypociny, zamiast byc nowym magazynierem, oczywiscie za friko bez zadnej pensji:lol:
|
Cytat:
Wydaje mi się,ze to już drugi tydzień(wg zapowiedzi) do końca którego powinien taki się pojawić. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mateusz Borek @BorekMati 5m5 minutes ago
@KamilaKotulska @and_klemba Nie rozumiem dlaczego nie udalo sie tego kupić Grzegorzowi Smolnemu. Miał finansowanie. A teraz niepewność. Andrzej Klemba @and_klemba @BorekMati ja rozumiem - TS(KWK) nie chciało Smolnego. Finansowania było na podobno 15 mln zł, ale można gdybać Tak, na pewno 15 mln. leżało na stole, a TS masochistycznie wziął na siebie taki burdel jak jest teraz... No albo nas znowu robią w ch.. a my wszyscy klaszczemy. Skoro Smolny taki chętny to niech się dogada teraz z TS i odkupi.. |
Ciężko już uwierzyć w to, że coś się zmieni. Raczej wszystko wskazuje, ze klub chyli się ku upadkowi.
Niby tylu jest chętnych do wspierania klubu, a wciąż nie ma informacji o nowych żródlach finansowania. Dziwna byłaby rezygnacja z finansowania na poziomie jaki oferował Smolny. Strzał w stopę, jeśli to prawda |
Tak oczywiście, Smolny dawał 15 mln (do tego pewnie w Euro!) i go "odapalono" :D
Ludzie... |
i znowu pier....enie o "szopenie"! tu Wdowczyka zwalniają co godzinę, tu Stilić ląduje już cztery razy w Krakowie, i jeszcze Smolny dawał 15 baniek... ludzie ogarnijcie się!
|
Cytat:
Cytat:
Czyli jeszcze przed TS |
Cytat:
|
Wisła dziś u prezydenta KRK. Szansa na zawieszenie opłat za dzierżawę, ale długi trzeba spłacać - ponad 4 mln zł
|
Firma PROFIX Sponsorem Wisły Kraków! Witamy w naszej drużynie! https://twitter.com/suikoden1988/sta...92394878119936
|
Jasne i zamiast dać linka do wiadomości daje się lina do własnego twittera.
:facepalm |
Pani Prezes jak powiedziała tak zrobiła ,,Do końca tygodnia powinniśmy coś ogłosić, tak na dobry początek"
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/ Jest prawdomówna, ma u mnie plusa ;) EDIT: Tak sobie myślę, może najgorzej było ruszyć, teraz powinno być łatwiej o kolejnych sponsorów. |
Pierwszy Plusik liczymy na kolejne
|
Brawo cos sie rusza! W koncu dobre wiadomosci.
|
Dokładnie - zaczynamy od podstaw czyli solidnych stalowych konstrukcji :)!
Krok po kroku, budowac sieć sponsorów z 1-2 strategicznymi, mądre zarządzanie i będzie dobrze! Tak na prawdę wszystkie kluby w Polsce działają w takim lub podobnym modelu. Nie ma jednego magnata, ale wielokanałowa sieć dochodów i następnie ich mądre wykorzystanie. Do tego na czele ludzie wywodzący się z regionu, dla których klub coś znaczy (patrz Legia, Lech). |
W sumie to sam Krzysztof nawet tutaj na forum ostatnio wyraźnie wspominał o tym, że chce wejść w sponsoring - tak że z pieśniami pochwalnymi na cześć pani prezes bym się jednak jeszcze wstrzymał. Bo raczej to nie TS znalazł w tym przypadku sponsora, ale Sponsor sam od pewnego czasu zabiegał o to, żeby do Wisły dołączyć ;)
|
Damian Juszczyk: Logotyp nie będzie widniał na strojach meczowych.
|
Cytat:
Teraz plusy właściciela oddanego sprawie. D |
Cytat:
|
Cytat:
|
TS niestety Wisły nie zbawi - nie ma na to środków. Długoterminowo nie utrzyma klubu na godnym poziomie, co jest oczywiste i o czym sami przedstawiciele TS mówią. Dla Wisły jedynym wyjściem pozostaje więc poszukiwanie nowego nabywcy, tym razem odpowiedzialnego i "z możliwościami", a nie oszusta - i na tym powinny skupiać się wysiłki życzliwych jej osób.
|
Cytat:
Pytanie czy sponsor będzie chciał pozostać sponsorem (czyli tylko czysta chwała) czy będzie chciał zostać współwłaścicielem (czyli liczenie na ewentualne przychody). Cupiał szukał sponsorów a nie chętnych na akcje. TS nie sprawia wrażenia psa ogrodnika. |
Chyba nikt nie spodziewa się, że TS w pojedynkę utrzyma Wisłę...
A czy jedynym wyjściem jest poszukiwanie nabywcy? Niekoniecznie - wystarczy kilku/kilkunastu możnych sponsorów. I wolałbym szczerze mówiąc taki model finansowania klubu niż znowu bycie uzależnionym od kaprysów właściciela. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Tylko trzeba jeszcze takich, których stać/chcą płacić miliony na Wisłę.. |
Czyli teraz TS może wprowadzić swoje gadżety do klubowego sklepiku? Bo nie oszukujmy się ale ilość gadżetów z oficjalnego sklepu to dno i metr mułu.
|
Cytat:
Cytat:
|
Z innej beczki - wie ktoś ocb z Adamczewskim? Ja wiem, że Meresiński, że kolega Citki itp. ale skoro gościa zatrudniliśmy, to czemu zabraniamy mu pracowac? :> Ktos liczy, ze sam sie zwolni, czy jak?
|
Też się właśnie zastanawiam w czym rzecz.. Jaki facet ma feler, że nie pozwalają mu wchodzić na teren klubu. Przecież nie mamy trenera do przygotowania fizycznego. Może Wdowczyk go nie chce?
|
Mamy - Zuchowicza.
|
Adamczewski to nie jest u nas trener przygotowania, tylko koordynator pionu szkolenia. Pewnie chcą wymóc na nim zwolnienie, żeby nie płacić.
|
Cytat:
A co do pamiątek klubowych - może wreszcie powrót do Naszego prawdziwego herbu, wspólnego z TS? Jak nie teraz to kiedy? |
Cytat:
Ja osobiście nic nie kupuję co ma herb S.A, wyjątkami są otrzymywane i darowane prezenty. To nie jest herb mojego klubu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl