![]() |
Pogoń szczecin - Wisła Kraków - 1 :3 (1:0)
Bramki: Małecki ,Brożek, Garguła Skład: Mi¶kiewicz, Głowacki, Bunoza, Jovanovic, Burliga, Stjepanovic, Małecki, Boguski, Garguła, Chrapek, Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Nalepa |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0:1(0:0)
Bramka: Chrapek Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Małecki - Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Nalepa |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2(0:1)
Bramka: Brożek, Boguski Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Małecki, Brożek Zmiany: Stolarski,Boguski, Nalepa |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Małecki, Brożek Bramki:Brożek , Garguła Zmiany :Nalepa ,Fryc , Boguski |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Głowacki - Jovanović - Bunoza - Nalepa - Chrapek - Garguła - Fryc - Małecki - Brożek Bramki: Garguła ,Chrapek Zmiany: Boguski, Sarki, Stjepanović |
Pogoń szczecin - Wisła Kraków - 0 :3 (0:2)
Bramki: Małecki ,Brożek, Garguła Skład:Mi¶kiewicz, Głowacki, Bunoza, Jovanovic, Burliga, Stjepanovic, Małecki, Boguski, Garguła, Chrapek, Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Nalepa |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Nalepa, Sarki, Fryc Bramki: Garguła, Brożek, Stjepanovic |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Garguła - Sarki, Małecki - Brożek Bramki: Brożek, Garguła Zmiany: Stolarski, Boguski, Fryc |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Głowacki - Jovanović - Bunoza - Stjepanovic - Chrapek - Garguła - Sarki - Małecki - Brożek Bramki: Brożek, Małecki Zmiany: Stolarski, Boguski, Nalepa |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Nalepa, Boguski, Fryc Bramki: Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Małecki, Brożek Bramki:Brożek , Garguła Zmiany :Nalepa ,Fryc , Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Garguła, Stjepanović, Chrapek - Boguski, Brożek Bramki: Brożek x2 Zmiany: Sarki, Nalepa, Fryc |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Garguła, Stjepanović, Chrapek, Sarki - Brożek Bramki: Brożek, Bunoza Zmiany: Boguski, Nalepa, Fryc |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Garguła, Nalepa, Chrapek, Boguski - Brożek Bramki: Brożek, Garguła Zmiany: Stjepanovic, Sarki, Fryc |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Nalepa, Boguski, Fryc Bramki: Brożek x 2 |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:4 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Nalepa, Boguski, Fryc Bramki: Brożek x 2, Garguła, Chrapek |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Bramka: Brożek, Chrapek Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski, Małecki - Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Nalepa |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 2:2 (1:0)
Bramki: Brożekx2 Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Fryc,Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Boguski, Sarki, Nalepa |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:4 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Nalepa Bramki: Brożek, Małecki, Sarki, Burliga |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Nalepa, Garguła, Chrapek, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Stjepanović, Stolarski Bramki: Brożek, Garguła, Sarki |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Stolarski, Nalepa Bramki: Brożek x2. Garguła |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 2:4 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Nalepa, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Sarki, Boguski, Fryc bramki: Chrapek, Garguła, Brożek, Małecki |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Fryc Bramki: Brożek, Małecki |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1-3 (0-2)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga,Głowacki,Jovanovic,Bunoza-Stjepanovic,Chrapek,Graguła,Małecki,Sarki-Brożek Zmiany: Boguski,Fryc,Nalepa Bramki: Brożek,Garguła,Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Nalepa, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany:Boguski, Sarki, Fryc Bramki: Brożek, Chrapek, Garguła |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła, Małecki - Brożek Zmiany: Sarki, Fryc, Stolarski Bramki: Boguski, Brożek, Fryc |
Pogoń - Wisła 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga,Głowacki,Jovanović,Bunoza-Stjepanović,Chrapek,Garguła,Małecki,Sarki-Brożek Bramki:Brożek,Garguła Zmiany:Boguski,Fryc,Nalepa |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-3 (0-2)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga,Głowacki,Jovanovic,Bunoza- Stjepanovic,Chrapek,Graguła,Małecki,Sarki- Brożek Zmiany: Boguski,Fryc,Nalepa Bramki: Brożek,Garguła,Małecki |
Pogoń - Wisła 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Stjepanović, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Nalepa Bramki: Brożek, Boguski |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-3 (0-2)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga,Głowacki,Jovanovic,Bunoza-Stjepanovic,Chrapek,Graguła,Małecki,Sarki-Brożek Zmiany: Boguski,Fryc,Nalepa Bramki: Brożek,Garguła,Małecki |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Fryc Bramki: Brożek, Garguła, Chrapek |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Nalepa, Fryc Bramki: Brożek |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Nalepa, Fryc Bramki: Brożek, Małecki |
Pogoń - Wisla 1-2 (1-1)
Sklady: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Bunoza Jovanović - Chrapek Garguła Małecki Stjepanović Sarki - Brożek Zmiany: Nalepa Boguski Fryc Bramki: Garguła, Chrapek |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1-5 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Nalepa, Fryc Bramki: Brożek, Małecki, Sarki, Garguła, Chrapek |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarkii, Nalepa, Fryc Bramki: Brożek, Garguła, Chrapek |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1-3 (1-2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Fryc Bramki: Brożek, Małecki, Chrapek |
Pogon Szczecin- Wisła Krakow 1;2
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga, Głowacki,Jovanowic, Bunoza-Boguski, Stjepanovic,Chrapek,Garguła,Małecki-Brożek Zmiany ; Nalepa,Sarki,Fryc Bramki; Brożek , Boguski |
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Nalepa, Garguła, Stjepanović, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Chrapek, Fryc |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Garguła, Małecki, Chrapek, Stjepanović, Nalepa - Brożek. Zmiany: Sarki, Boguski, Fryc Strzelcy: Brożek Paweł, Garguła. |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 08:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl