![]() |
Cytat:
|
Nic sie nie zmienilo z NC+.
Nic sie nie zmienilo. Dalej zeby miec sport trzeba zaplacic 119zl. Odwlekaja w czasie kiedy was wyjebia na kasie. Poczekacie do konca waszej umowy i wtedy bedziecie musieli tyle zaplacic. Oni wiedza, ze zaplacicie kazda cene za mecze i z tego korzystaja. Nie zaprotestowaliscie to was beda strzyc na kasie jak barany.
Jest informacja, ze w maju ukaże się pakiet Ekstraklasa. Zobaczymy w jakiej cenie. http://demotywatory.pl/4105908/Mysli...e-sie-was-boje |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie. Mój kolega ma w N pakiet za 59 zł i może pisać wypowiedzenie czy musi czekać na ruch nC czy ewentualnie musi zaczekać do końca umowy?? Chciał już całkiem zakończyć współpracę.
|
Jest informacja dla posiadajacych UPC
http://media2.pl/media/101996-Pelny-...PC-Polska.html |
@Wiślak1989 Ten twoj kolega troche sie pozno obudzil. Do 19 kwietnia ma czas na niezgodzenie sie na zmiany programowe, ktore weszly 1kwietnia i 5 kwietnia i wypowiedzenie umowy z dniem 30 kwietnia bez zadnych konsekwencji karnych. Ale musi to pismo dostarczyc wlasnorecznie do punktu NC+ na ul. Kalwaryjska. Nie zdazy juz wyslac poczta listem poleconym bo liczy sie termin odebrania. Nie nadania.
Nie ma co czekac na decyzje NC+. Jedynie co NC+ ostatnio zmienila to, ze sie wycofala z przymusowej migracji do NC+. I teraz nikt nie musi migrowac. Kazdy moze kontynuowac obecna umowe na starych zasadach i starej cenie do konca umowy. Co nie zmienia tego, ze jak sie skonczy umowa to i tak beda wyzsze ceny niz obecnie. I inne programy. Nie ma juz kilku programow. A kilka jest niegwarantowanych. Czyli w kazdej chwili moga zniknac i nic im z tym nie zrobicie. |
@eol, tylko że ten kolega miał pakiet podstawowy za 59 zł bez żadnych dodatków. To też może jechać złożyć wymówienie??
Pozdrawiam. |
Mam obecnie pakiet Canal + Kompakt HD oraz ich dekoder PACE PVR . Razem płacę im za to co miesiąc 58 zł.
Proponują mi teraz na 18 m-cy pakiet "Canal + Silver" ( i dalszy najem ich dekodera) za miesiecznie 64 zł. Co myslicie o takiej ofercie? No zadowolny nie jestem z tego że w tym ich Silver obcinają aż tak Canal+ tylko do tych nowych " Family"( a więc w praktyce znaczne obcięcie i meczyków i filmów). Ale chciałem się dowiedziec czy ktoś mający dotychczas "Canal+Kompakt HD" dostał może jakąś lepszą ofertę |
Za chwilę dekoder poleci przez okno, albo ja stracę już do końca cierpliwość.Do rzeczy zmigrowałem do nc+ pod koniec marca,ostatnio w internecie czytam, że ci co posiadają platinium to dostają do końca roku HBO za friko.Super dzwonię do konsultanta i proszę o włączenie gość mówi, że w ciągu 24 godzin włączą minęło 24 godziny nie ma nic :( Pojechałem dzisiaj u siebie w mieście do centrum cyfry i mówię jaka sytuacja,koleś coś tam poklikał i mówił, że niby włączył ok zadowolony wracam do domu i nadal nic.Dodam, że nie mam też Polsatu HD ani Polsatu Sport News.Przywrócenie,wyszukanie ponowne kanałów oraz nadanie uprawnień nic nie daje.Jakieś rady? dodam, że sprzęt cyfry Philips pvr hd.
|
To po co teraz pytasz o radę?
Jak na początku ludzie pisali nie brać ofert a ty wziąłeś to miałeś wyjebane na to co inni pisali, a teraz prośba o radę? |
@wislak1989 Troche pozno, bo teoretycznie on mial czas do 14 kwietnia. Ale moze spobowac zaniesc osobiscie do punktu NC+ do 19 kwietnia. Tym bardziej, ze UOKiK moze ich oskarzyc o zbyt krotki termin i moga sie bac nie przyjmowania zgloszen. W razie czego ich postraszyc UOKiK i krotkim terminem i tym, ze wszedzie pisali o 19 kwietnia. Wedlug prawa powinnien byc miesiac na dostarczenie sprzeciwu, rezygnacji z umowy.
|
Cytat:
Cytat:
wis.la/iwy7l to moze do 30 kwietnia wypowiedziec umowe. Jezeli nie chce to moze zostac do konca aktualnej umowy i czekac na propozycje z ich strony. Jak bedzie sie konczyla umowa to na pewno beda dzwonic. |
Dziś pierwszy telefon od konsultanta.
Oferta za 129 PLN (platinum + HBO) na 18 miesięcy. Na moją odpowiedź, że dokładnie taki sam zestaw kanałów mam obecnie za 115 złotych (wliczając w to już najem dekodera) padło tylko: "Hm... W takim razie dziękuję za poświęcony czas." "Nowa" oferta wypas, naprawdę :lol: |
Z tego co ludzie wypisują na satkurierze to dostają tak
NC+ unverse za 59, paczka kanałów canal+ za free na całą umowę, hbo za free na całą umowę, history darmo na 6 msc. dekoder free. Reasumując przez 6 msc 59 zł za platynę z HBO, później 60,90. Jakby tak dobrać do tego multiroom nawet płatny to mamy 80 zł. Dobra oferta. Ja do takiego pakietu przytuliłbym jeszcze nc+ go za free i jestem happy. |
Cytat:
|
I myślisz że dla cyfrowiczow tego pakietu nie będzie?
To jest propozycją po wysłaniu wypowiedzenia i to jest najważniejsze w tej całej sprawie. |
Milisz sie mitmichael
@mitmichael mylisz sie i to bardzo. Poczytaj to co ITI czyli N-ka wysylala do swoich abonentow na dekodery. I o czym pisali. Nie o migracji tylko o zmianie programowej i o tym, ze maja 14 dni na rezygnacje od dokonanych zmian. I z tego nikt sie nie wycofal!
wis.la/qgbwm Jak ktos ma facebooka to niech sobie zagladnie tutaj https://www.facebook.com/antyncplus?fref=ts http://zapodaj.net/ed6742c598a74.jpg.html |
Cytat:
Pakiet Universe i 6 kanałów Canal + na okres 12 m - cy, cena 49 złotych miesięcznie. Jeszcze taka przydatna informacja, w nc+ jest możliwa cesja (przepisanie umowy na inną osobę) w trakcie trwania umowy. |
Cytat:
|
Cytat:
Z tego miejsca pozdrawiamy wszystkich którzy połakomili się na super promocję za 99 zł bo takiej nie będzie. Jechałeś prosto z mostu, chce to, to, to czy jakoś inaczej? Najwidoczniej dają dobre warunki w pierwszym tel. żeby mieć czas na wszystkich klientów. |
Cytat:
Co do rozmowy to oczywiście teatrzyk - pierwsza oferta do bani, konsultantka udaje, że to dobra oferta ja udaje wielkie oburzenie, później obowiązkowa rzecz czyli rozmowa z przełożonym i jest, ta jedyna i wyjątkowa:lol:. Jak najbardziej odniosłem właśnie takie wrażenie, że szybko chcą się uwinąć z wypowiedzeniami i to nie tylko ze względu na ich ilość ale to, że odczytywanie tych wszystkich formułek trwało jakieś dobre 10 minut. Cała rozmowa trwała jakieś 30 minut |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dlaczego oni nazywają te promocyjne pakiety Universe+ wraz z sześcioma Canalami, jak takie coś to właśnie pakiet Platinum...? :)
Czegoś tam brakuje, czy o co chodzi...? |
Cytat:
|
Do univers mogą dać c+ w rabacie i wychodzi taniej niż platyna, tyle.
|
Cytat:
|
Tak MatMario, żeby mi to chcieli zejść ofertą niżej niż to jeb..... platinum to bym brał . Każdy konsultant twierdzi że tylko to mi mogą zaoferować , ręce opadaja
Wypowiedzenie wysłane i zarejestrowane |
Cytat:
|
Maja juz strate 250mln PLN, wiec teraz kombinuja jak moga :D
|
@Błaszczu_WIŚLAK owszem, kazdy moze zostac do konca swojej umowy na starych warunkach cenowych, ale i tak nie bedzie mial tych kanalow, ktore wylaczyli. A wylaczyli az 7 kanalow dla N-kowcow. I jak im sie skonczy umowa to nic nie ugraja bo beda mieli tylko nowe pakiety w ofercie migracyjnej.
Dla przykladu powiem, ze moj znajomy majac wczesniej full pakiet wywalczyl wypowiedzeniem full pakiet za 99zl. Jak widac jest o co i z kim walczyc walczyc, a nie zachowywac sie jak bojaca dupa. Ja mialem slabszy pakiet i nie zadowolila mnie ich oferta. Dlatego odchodze do Cyfrowego Polsatu. Za ta sama cene mam wiecej kanalow. A tu podam info dla abonentow C+ "Fragment e-mail jaki dostali niektórzy abonenci C+, jeśli zniknęły niektóre kanały z wymienionych to można zrezygnować powołując się na regulamin i brak kanałów. Wysłać poleconym z potwierdzeniem odbioru. "Jednocześnie informujemy, że od 1. kwietnia br. kanały 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv (dla użytkowników dekoderów SD), ESPN Classic oraz od 1. lipca br. kanały CNN, Cartoon Network, TCM nie będą dostępne w ofercie CYFRY+. Ponadto od 1. kwietnia br. kanały religia.tv (dla użytkowników dekoderów HD) oraz Trace będą udostępniane promocyjnie, w związku z czym nie będą objęte ofertą gwarantowaną Regulaminem Umowy o Abonament. W przypadku nie zaakceptowania zmiany, przysługuje Państwu prawo do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tej zmiany."" |
Dobra koniec walki, w końcu jakaś kumata babeczka.
Univers+ ( cała paka canali+ ) + multiroom ( 2 kameleony ) + dzierżawa Pace PVR za wszystko 59 zł Więcej nie potrzebuję |
Fajna oferta. Jaki pakiet do tej pory? Jakie opcje? Ile za multi, ile za dekoder? Do kiedy umowa? Wysłane wypowiedzenie? Jak możesz to napisz pomożesz innym. Ja dzisiaj negocjuję, chętnie się powołam na takie warunki.
Pozdrawiam. Edit: To dokładnie tak jak ja. |
Do tej pory kompakt HD + paczka Canal+, do multi 2 kartę dobrałem tydzień temu ( chciałem na starych zasadach a nie te ich skrętki ), umowę miałem do końca kwietnia i wypowiedzenie wysłane, zarejestrowane. nowa umowa na 12 miesięcy, dekoder do odebrania w APS.
|
ja mam do serpnia 2014 dawny Optimum hd - czyli calosc - tylko nsport do czerwca- za 70 zl ......dzis koles dzwoni i mowi ze mi oferuje platyne za 99 - wysmialem kolesia i poprosilem zeby nie dzwonili do mnie juz z takimi bzdurami ....na koncu facet pryznal mi racje
|
Może i ja wyślę wypowiedzenie?? Mam Canal+ optimum MR i HBO promocyjnie przez 6 m. zostało może 3 za 88 zł. A później za 108 zł 7 miesięcy. Jak myślicie wysyłać wypowiedzenie i próbować walczyć ??
Pozdrawiam. |
A jak w końcu będzie z tymi dodatkami że wybieram program jaki chcę i osobno płacę za niego.To o czym mówił ten francuski przezesik nc+?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl