![]() |
Pozwolę sobie na krótki podsumowanie :
Pierwsza połowa przyzwoita jeśli chodzi o grę , było kilka ładnych szybkich akcji ale też było kilka błędów indywidualnych przez co padły bramki . W przodu mieliśmy za mało jakości , Żuraw i Łobo nic nie wnosili a ich skuteczność wołała o pomstę do nieba ale mieliśmy okazje i powinno być po pierwszych 45 minutach 2:2 . W drugiej już siadliśmy i są tego efekty przy czy w przodu teraz nie mamy nikogo kto mógłby coś pozytywnego stworzyć . Co do debiutantów - potrzeba czasu , oni dopiero co zaczęli treningi z drużyną , ja jestem o nich spokojny ,gorzej z pewnymi piłkarzami którzy są u nas już od dłuższego czasu a też wypadają bardzo słabo, miejmy nadzieję że się poprawią do rozpoczęcia rundy ponieważ będą nam potrzebni nawet jako rezerwowi i zwiększenie konkurencji , nie będę wymieniał o których zawodników mi chodzi ale raczej każdy to wie. |
Cytat:
EDIT: Grają z nami w dziada... |
Gdzie my kupujemy tych obrońców ?? Bo to jakiś żart jest
|
tomasz_19: Zes walnal :D w takim razie trzeba zrobic wczesniejsze zgurpowania, zeby sie przygotowac do obozu przygotowawczego :lol:
|
Mister Kurto prezentuje się całkiem okazale.
Jedyny plus na dzisiaj. |
Andrzej Iwan - mistrz ciętej riposty :rotfl:
|
kuzwa mac to sa jakies jaja... Az tak Maaskant naszych kopaczy przetrenował??? :o
|
Kurto nie wykopuj tej piłki tak szybko bo zajedziesz nasze gwiazdy:lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
:rotfl::lol:On w ogóle gra w tym meczu ? :rotfl: Z tą grą to idź pan w ch*j to jest tragedia ....a mać rozjebali nas jak gówno po polu Łobo znów zgubił piłke :rotfl: Po za tym ruszają się po boisku jak mucha w gównie. |
Cytat:
|
Wisła Skorży by rozgromiła Wisłę Maskanta
|
Cytat:
|
Na tle Bunozy i Kowalskiego to Paljic to profesor...
|
Rozliczać można będzie trenera i piłkarzy z wyników w Ekstraklasie - sparingi póki co żenujące ale to gra o nic, fajne by były zwycięstwa ale póki co można zapomnieć. Chyba, że załatwi się sparingi z A-klasowiczami. :-)
|
Kurto na plus dzisiaj. Naprawdę.
|
Tętno progowe u naszych zostało przekroczone pewnie po 5 minutach meczu...Łobo, Kowalski, jest sens się w to bawić? Dla kasy?
|
Łukasz Garguł wogóle nie może wejść w rytm. Chyba jebnęęę koziołka albo setkę !! Mdleję !! Jirsak wróć !!!
|
Jednak to prawda że na forum są same zniewieściałe płaczki o buzujących hormonach.
|
Płacz na tym forum, jakbyśmy grali o złote kalesony... To tylko trening! Widać jak na dłoni, że Norwegowie są fizycznie o wiele lepiej przygotowani, stąd taki wynik. Poczekajmy na ligę...
|
naprawde ciezko uwierzyc ze Zurawski byl kiedys krolem strzelcow w Polsce i Szkocji, i trafil ponad 100 bramek w lidze, ze byl gwiazda.
|
Cytat:
I jak będe miał wolny czas to nie omieszkam powiedzieć im co nieco na treningu chociaż wątpie czy do nich cokolwiek dociera. Przecież teraz tam są prawie sami obcokrajowcy. Do tego ta nasza "stara ekipa" chyba już jest tak odcięta od rzeczywistości, że gadanie z nimi, co już miało miejsce pare razy, to jak grochem o ściane |
Najlepszy jest Kowalski, zwolnić i wypłacić wynagrodzenie obowiązujące do końca kontraktu.
Niezły melanż mają tam Norwegowie :D |
Te 2 ostatnie mecze doskonale ukazują, to o czym aż huczy całe forum... Brak obrony - straconych bramek, oraz brak siły ofensywnej - zero bramek strzelonych. :/
|
klepa Kowalskiego mnie rozwaliła :D
|
ja powiem tak wole żeby kompromitowali sie w sparingach a później wygrywali w lidze i pucharach ale i tak to jest jakiś żart jada nas jak chcą
|
Prawda jest taka ze jak trafimy na byle jaka druzyne ktora stosuje pressing to nie mamy szans, oni nie potrafia wyjsc z pilka ,przewracaja sie ,traca pilke..
|
Ej koledzy,
Pamiętacie Chicago Trophy z Sevillą i Regginą? I pytanie? Wtedy też było przetrenowanie i brak zgrania? |
Cytat:
|
Cytat:
|
heh w następnym meczu znów zagramy z Norwegami :D
|
Cytat:
Pamiętasz, że to był turniej rozgrywany zaraz przed rozpoczęciem ligi? I pytanie. Widzisz różnicę pomiędzy początkiem przygotowań, a końcem? |
Cytat:
|
Wilk i Rios widać, że grają z zębem. Ja bym stawiał na tych chłopaków patrząc na grę weteranów.
|
TymonPRO - z tego co się orientuję to już Legia Skorży za mln euro grała z Wisłą Maaskanta...
|
3/4 naszej drużyny to piłkarze bez jakichkolwiek ambicji. Są jakieś wyjątki jak Wilk, Sobol, Kirm może by się jeszcze ktoś znalazł...
Pamiętam tą Wisłę za Skorży Głowacki, Cleber, Diaz, Boguski, Zieńczuk Paweł Brożek to byli piłkarze o sporym potencjale i w niektórych przypadkach o ogromnych ambicjach. Prawdziwi Wiślacy! Teraz takich piłkarzy teraz z Wiśle trudno znaleźć. Większość to kompletnie pokraki dla których ważna jest tylko kasa. Ja marzę, aby do Wisły trafiali tacy piłkarze jak właśnie Baszczu dla niego nie była ważna tylko kasa. On w każdym meczu zapier*alał. Dawał z siebie 100 % Coś boje się o tą "nową Wisłę". Inaczej sobie to wyobrażałem... Obym się mylił i obyśmy zakwalifikowali się do pucharów i może w końcu awansowali do fazy grupowej. Przynajmniej LE. To takie moje marzenie na ten rok... |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko zauważyłeś na jakim etapie przygotowań było Chicago Trophy? W styczniu, czy musieliśmy odwołac kolejkę ligową? Znawcy pożal się boże. |
Cytat:
|
Cvetan, tylko w Tobie nadzieja
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl