![]() |
Macie ....a odbudowanie zespolu ..
Jest wielki .... i tyle. Maaskant do wyjebania bo w ogole nie wie co sie dzieje.. Jest cieniutki jak buc...wiec niech wypierdala kutas wielkii .... |
Pawełek oczywiście nie obronił, on raz w życiu obronił karnego. Zazwyczaj rzuca się w prawo, nigdy nie wyczekuje strzelca. Tydzień temu zagrał fajny mecz, ale jeden dobry występ na 30 okazji to za mało. Z Pawełkiem nie powinno się przedłużać kontraktu.
|
po meczu... Szkoda nerwów i słów...
|
Pawełek w ogóle nie uczy się na błędach... po raz kolejny dostaje karnego w środek...
|
no to Panowie, jak za Petrescu, 2:3 (tylko Głowy nie ma) i Pietia na 3:3 :)
|
Cytat:
|
My marzymy o pucharach? ku** jakich pucharach ludzie!!!
|
No to po meczu... szkoda... znów baty od kuchenek dostajemy...
|
w zimie znowu zrobią rewolucję i znowu będą się zgrywać. Jesteśmy dnem. Co oni wyprawiają. I możecie mnie skarcić ale ten kebab to niech spier..! Pupilek trenera
|
Cytat:
WSKAŻ MI BRAMKĘ, KTÓRĄ STRACILIŚMY Z JEGO WINY! |
Prawda jest taka, że ta bramka na 1-0 Brożka zafałszowała przebiego meczu. Nie mieliśmy za wiele dziś do powiedzenia. Jakość obecnej Wisły jest makabrycznie niska.
|
Maaskant - trener bez pomysłu na grę drużyny.
|
Chcę tylko gryzienia trawy za tydzień. I wygranej, chociaż znając życie parchy za tydzień przełamanie. Reszta rundy to już tło, za tydzień najważniejszy mecz sezonu dla kopaczy i Holendra.
|
Nie mamy kompletnie drużyny. Przegrywamy z Amicą, którą leje każdy w lidze! Wystarczy trochę zaangażowania i nie istniejemy. Zaczynam się obawiać ... przed derbami!
|
Za cholerę nie rozumiem czemu wszedł Piotrek Brożek. Gość wogóle nie gra a Tulipan go wpuszcza w tak ważnym meczu, i to z tego co słyszę nie na swoją pozycję...
|
Jeszcze dwa mecze i karuzela trenerska zaczyna się od nowa, niestety potwierdza się to co mówiłem od kliku lat najwyższy czas zmienić właściciela
|
Ile mieliśmy akcji? Bo ja pamiętam 1 - na 1:0. TYLE! Dlaczego, dlaczego? Ehh.
|
Cytat:
|
Jaka jest różnica miedzy nami a Lechem. My mamy kryzys i bedziemy go miec, Lech ma kryzys ale z niego wyjdzie, bo ma lepszych kopaczy no i w Lecha sie inwestuje..... w przeciwieństwie do Wisły( to do ciebie Basałajku)
|
Mam to w dupie.... Wisła to jest POTĘGA Wisła najlepsza jest!!! jeszcze wrócimy na szczyt!!! zobaczycie
|
Ale pier...cie, nie da się tego czytać. Lech po prostu zagrał dziś dobry mecz i to na nas wystarczyło, zwłaszcza, że my gramy słabo. Było 2:1, była i nadzieja, teraz już nie wierzę. Prędzej będzie 4:1 niż 3:2.
|
Cytat:
a ....a kto za niego przyjdzie łbie? Probież smuda czy inny polski wynalazek?on zapierdala na boisku i przegrywa z mega chujowym lechem? |
Wszystkie mecze prestiżowe w ostatnich sezonach przegrywamy - przypadek - nie - obecna Wisła to synonim dziadostwa.
|
Nie rozumiem czemu nasi się bronią !!!?? Amika atakuje a my nic ;/ Tracimy głupio piłkę nosz Kurva mać ;/
|
Cytat:
|
Cytat:
Generalnie w tym temacie wiekszosc ktora sie wypowiada robi zajebisty wstyd ABG |
naaadeeejdąą kieedys leepszee czaasyy ~~
panowie spiewajcie razem ze mna ! |
Ludzie nie ma sensu się rozpisywać. Mamy dupną drużynę która wielkim fartem wygrała z Lechią. Radzę odpuścić sobie mecz. Szkoda nerwów. Lepiej podziękowania skierować do zarządu
|
Cytat:
Czy wygrywasz czy nie....!!!! |
Co chcecie do holendra. My nie mamy siły ofensywnej w drugiej lini, nie ma akcji bramkowych to jak mają być gole. A obrona to juz pozal sie boze
|
Cytat:
Nie ma się co dziwić, jesteśmy ciency jak dupa węża i nic ani nikt tego nie zmieni. Mamy beznadziejnych zawodników, mamy beznadziejnego trenera. Mam nadzieję, że jedynym pozytywem dzisiejszej porażki będzie totalna rewolucja w zimie. O ile Cupiał potrafi jeszcze racjonalnie myśleć. |
Dawno nie widziałem żeby kiedyś ktoś nas tak zdominował jak Lech w 1 połowie.
Kondycyjnie wyglądamy brdzo żle Maaskant wypier...... Jak bym był na konferencji pomeczowej to bym tak zgnoił pytaniami Masskanta że facet by już chciał jutro wracać do Holandii. |
Cytat:
Kolego tylko nie pajac.. Zaraz zostane zbanowany wiec nic sie nie martw... Wstyd robia kopacze kolego bo ja an Wisle chodza od 15 lat i nie bylo nigdy takiej zenady nawet 2 lidze... A Maaskant czy jak mu tam kutasowi nie ma pojecia co to jest trenowanie zespolu i .......enie ze to oni zdobeda mistzra itd... Jest beznadziejny , calkowicie nie wie co sie dzieje i co ma robic... Wiec niech wypierdala.. |
no i jest ....a !... brak slow na tych patalachow !...
nei ogladam tego gowna nawet juz |
Cytat:
|
Pięknie, straciliśmy Clebera.
|
Cytat:
i jeszcze Cleber załatwiony na cacy... |
i jeszcze nam ziemniaki zawodnikow eliminują, hultaje gałgany
|
Cytat:
Cytat:
A Ty rozumiem piszesz teraz z Bulgarskiej? |
Maaskant jest słaby, strasznie słaby, a wiecie czemu? Który inny klub w Polsce ma taką kadre? Na pogrążonego Lecha niepotrafi nic zdziałać, w ataku król strzelców Polskiej ligi, ikona Wisły Żurawski, Rios uczestnik młodzieżowych mistrzostw świata, na bokach pomocy Pajic 50 meczy w 2.Bundelidze, był w kadrze klubu z Bundesligi, w obornie uczestnik MŚ, ponad 30 meczy w kadrze, do tego Kebab, Garguła, Łobodziński, najlepszy bramkarz ligi serbskiej i co??? Jakie są argumenty za nim? To że jest z Holandii i są źle przygotowani do sezonu? Odeszdł z NAC Breda i zaczeli wygrywać więc proszę...Lech potrafił zareagować...przypadkowa wygrana z Lechia zasłonia co poniektórym rzeczywistość
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl