![]() |
Nikogo nie powinniśmy zmuszać do trenowania. Jak ktoś jest leniem to niech wypieprza. Simeone nam sprowadzi na to miejsce wybieganych typów z Argentyny z techniką :) Albo Polaków, jeśli tacy istnieją, to bardzo chętnie.
Inaczej to wszystko będzie wymuszone, a prędzej czy później szatnia go zwolni. |
zamiast robic treningi po kilka h, po prostu mozna skrocic urlopy. ostatnio o tym chyba kowalczyk pisal na weszlo. Po zakonczeniu ligi tydzien przerwy. A potem ostra jazda.
W zimie tez to mozna jakos rozwiazac, np oboz gdzies w cieplejszym miejscu. Albo pod dachem. Nie widze powodu dla ktorego po zakonczeniu ligi, nasi mieli ok miecha wolnego.. |
Cytat:
|
Nie oceniam, która kandydatura jest dobra ale jest pewne. Potrzebujemy trenera, który nie będzie patrzył na nazwiska i dawał szanse za zasługi. Typu ja jestem Paweł Brożek i ja zawsze gram w pierwszym składzie. Albo ja jestem Maciek Żurawski i muszę przynajmniej wchodzić z ławki bo jestem legendą...
To musi być gość, który będzie oceniał po formie sportowej. Wtedy coś możemy osiągnąć... |
Faworytem bukmacherów jest podobno Wiktor Gonczarenko, aktualnie szkoleniowiec BATE Borysow:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/kto...wiadomosc.html |
Widze że większość napalona na Simeone, niektórzy to już nawet są pewni że to on będzie trenerem, tak samo pewni jak to że Milinković będzie w Wiśle. A jak się okaże, że jednak nie Simeone, to będzie płacz i wylewanie żali, tak jak w przypadku Milinkovicia.
|
Nie ważne jaki nazywać się będzie przyszły trener ważne żeby zmusił naszych zawodników do ruszanua du*****.Wogole nasi piłkarze maja kłopoty z przemieszcaniem sie bo boisku ma ktos piłke a nie ma do kogo podac no kur**** kpina jakaś.Dojeżdzaja do bramki przeciwnika a potem nie wiedza co zrobic atak pozycyjny kuleje a o obronie juz nie wpsomne.
Wiem że tak się niegdy nie stanie ale nasza liga powinna rozpoczynać rozgrywki na poczatku lipca dobic do 30 kolejek a potem podzielic tabele na grupe spadkowa i mistrzowska.To dodatkowe 14 meczy !!!!!!!! dla każdego klubu no i jeszcze puchar ekstraklasy przywrocic zeby rezerwowi i rekwalescenci mieli gdzie się ogrywac.A tak pogbiegaja troszke za piłka i jeszcze narzekaja pajace zasrani :/ |
Cytat:
A ja za to widzę. Chłopcy chcą się przez ten miesiąc dowartościować i zdobywać wszystkie tytułu w Fifę na swoich konsolach :rotfl: A tak na poważnie, dwa tygodnie to wszystko ! Gdyby przyszedł trener z ligi angielskiej uważam, że nie wpłynęłoby to pozytywnie na jakość gry naszych piłkarzy. Gdyby przyszedł trener z Ligi Hiszpańskiej, tylko dobry trener, nie jakiś ogór, to myślę, że jakość gry byłaby zniewalająca, a i biegać tam trzeba. Podobnie ma się z trenerami z Francji , czy też Niemiec. Natomiast włocha absolutnie nie widzę w naszym zespole. |
Cytat:
Najlepszy byłby ...Maradonna :) ze względów marketingowych oczywiście. Ściągnąłby na trybuny nawet tych co się piłką nie interesują. Zamiast na boisko 3/4 stadionu patrzyłaby się na ławkę trenerską i na to co tam się dzieje. Te jego słynne przebieżki wzdłuż liniii...i radość po golach :) albo kopanie bidonów z wodą. |
Cytat:
Jak on mówił ze nie mógl w Argentynie, wpoić dumy z bycia Albiceleste zawodnikom, to jak coś mógłby wpoic naszym. Mały ...wiadome co by mu powiedział :) |
Wiktor Gonczarenko wątpie by on zmusił naszych piłkarzy do zaswuwania na boisku zaden z niego autorytet
|
Czy w tym newsie wzmianka o Maradonie to są jaja redaktorów onet.pl ?? :D
|
Gonczarenko to byłoby coś, z podobnymi graczami co ma Wisła z Bate grał w lidze mistrzów i lidze europejskiej.
Prędzej Biłorusin zrozumie Polaka niż Argentyńczyk ale czy Bate go puści ? Teraz odpadli z Duńczykami o lige mistrzów może dadzą mu odejśc ? |
Przed chwilą na Polsat Futbol w programie FIFA Futbol Mundial był dość długi reportaż o Henriku Larssonie. Mówił w nim, że bardzo dobrze czuje się w Landskronie i jest nadal bardzo podekscytowany faktem, że włodarze klubu zainteresowali się nim jako trener.
Nie wiem więc co można myśleć o jego kandydaturze do Wisły. Nie wiemy też jednak, kiedy reportaż był kręcony, bo wątpię, żeby w ciągu kilku dni, czyli od czasu dymisji Kasperczaka. Ale skoro mówi, że czuje się tam bardzo dobrze... |
Maradona.. i oni to tak lekka reka pisza..
tuz to byl najbardziej hardcorowy transfer w historii Polskiej pilki, ktory moze za 20 lat bylby pobity.. bez jaj.. "Diego Maradona w Wisle Krakow" pomijajac jego umiejetnosci trenerskie to jak to brzmi, caly swiat dowiedzialby sie o Wisle :lol: i jaki Liczka, jaki Engel, jaki Gurban Gurbanow, jaki Wdowczyk... troche pojechali po bandzie, a ten Gonczarenko to jak Krivets przechodzil do Amiki mowil ze to blad, i zeby nie marnowal sie w Polskiej lidze.. wiec ciekawe czy nagle zmienilby zdanie i zaczal pracowac w PL :), raczej by na glupka wyszedl wiec to tez nierealne, ale ilez to juz bylo choragiewek.. |
Cytat:
|
Wiecie jak to jest, kazdy zmieni zdanie jesli zobaczy odpowiednio wypchana sakwe:).
Czy Maradona moglby nas tutaj trenowac? Bym mogl powiedziec ze to wcale nie takie duze S-F:). Ale jednak nadal S-F:). |
Cytat:
|
Cytat:
najwidoczniej tak.. do mnie wlasnie taki pretekst nie przemawia.. to przez lige w jakiej gra biedny Kirm czy Krivets nie graja tego co powinni.. dla mnie slabe usprawiedliwienie |
Cytat:
Wg. mnie liga polska po tygodniu grania tutaj miażdzy każdego Marcelo i Robert to wyjątki ciężkiej pracy i taletnu. |
Cytat:
|
znalazłem artykuł w którym jest wywiad z Danem Petrescu i on tam mówi że mógłby wrócić do Krakowa http://futbolnet.pl/wiadomosci/dan-p...wisle-normalka
|
a ja osobiscie dalbym szanse poprowadzenia druzyny na stałe Tomkowi Kulawikowi:)
|
Cytat:
|
już widzę minę takiego Sobola, jakby Maradona się go rzucić całował po meczu. ;]
|
ahhhhh
Petrescu/Maradona na ławce trenerskiej przy nowym stadionie:mozg::mozg::mozg::mozg::mozg: rozmarzyłem się........?? |
Ja się moge założyć, że będzie to Włoch albo Niemiec.
|
Cytat:
|
Cytat:
Wracając do tematu to kandydatura Maradony jest śmieszna... |
Bez przesady, żeby Maradona miałby trenować Wisłę - to ja już byłbym lepszy - mogę się zaoferować jako trener. Co o tym myślicie? ;-)
|
Panowie ale jaka kandydatura??
zawsze jest tak ze buki wystawiaj tez jakies kosmiczne mozliwosci, w tym wypadku Maradona jako trener Wisly. zapewne kurs na to jest ze 100 do 1 np. w betsson mozna bylo obstawiac czy Tomasz Lis rzeczywiście odgryzie sobie kawałek języka jeśli Lech Kaczyński nie będzie kadydatem PIS na prezydenta RP? : Zwycięzca Zakład dotyczy wyborów prezydenckich w 2010 roku. :) PS: no 101 a nie 100 prawie trafilem :D |
Nie wiem czy ktoś wrzucał, ale tu jest lista z Ladbrokers:
Wiktor Goncharenko 6.00 Diego Simeone 6.00 Henrik Larsson 7.00 Czeslaw Michniewicz 10.00 Rafal Ulatowski 10.00 Gheorghe Hagi 11.00 Rudolf Assauer 11.00 Thomasz Kulawik 12.00 Werner Liczka 13.00 Dan Petrescu 16.00 Gurban Gurbanov 21.00 Jerzy Engel 26.00 Dragomir Okuka 26.00 Dariusz Wdowczyk 51.00 Diego Armando Maradona 101.00 Te nazwiska co dałem na czarno to dla mnie jakiś śmieszny żart (choć kurs na Liczkę niepokoi). |
Cytat:
|
Wdowczyk :D
tyle w temacie :D |
Cytat:
A Czesław Ralph Lauren Michniewicz, to wogole trener?Tak samo jak Dariusz "sprzedane" Wdowczyk czy Jurek "jestem na tak" Engel. Przeciez jeden to komentator, drugi to recydywista a trzeci to poeta, do ch**a juz nie maja kogo wymyślić? A może Łukasz Kruczek albo Waldemar Wspaniały? |
Cytat:
|
Basałaj mógłby all in obstawić.
|
Tak szczerze, to zastanawiam się, czy ktoś z zarządu w ogóle spróbował chociaż zadzwonić do Dana, czy po prostu zarząd Wisły stwierdził, że to SCI-FI. Widać, że facet jest niesamowicie ambitny, Wisła to był 1szy jego klub z wyższej półki i napewno chciałby dostać szansę rehabilitacji. Kasa kasą, ale przecież on latami grał w Premiership, myślę, że nie kasa jest dla niego najważniejsza. A po jego wypowiedziach widać jak na dłoni, że czuje ogromny sentyment do naszego klubu i można by to wykorzystać:>
|
Cytat:
|
Ja bym była za Danem.
Nawet jeśli by nasze gwiazdeczki były "zajechane" i nie osiągały pożądanych wyników to przynajmniej by dostały po czterech literach! Noi Petrescu niegdyś powiedział przecież, że on by utrzymał passę zwycięstw na swoim boisku oraz, że nie przegrałby z Cracovią (tak mi sie cos kojarzy, nie wiem czy dobrze na 100%). Grunt żeby był trener, który nie będzie się z nimi patyczkował- do roboty ich zagoni, wygra ważne mecze (np. derby, Legia...). Polskiego wolnego trenera nie widać takiego, choć ja mam jakąś powiedzmy słabość do Bobo Kaczmarka, ale nie wiem co tam z nim. Skłaniam się ku opcji zagranicznej, takiej typu Dan P. :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl