![]() |
Posiadania pilki a pressing to dwie rozne rzeczy panie sportnh fachowcu..
lepiej nie wracaj :D |
Cikos ma technike, może coś z niego być w przyszłości. Oczywiscie cieżko oceniać piłkarza po 45 min, ale wydaje mi się, iż będzie pewnym punktem naszej obrony w tym sezonie. Kowalski z Cleberem narazie grają, jak mogą. Co prawda na takiego przeciwnika to by sam Kowalski wystarczył, no ale nie ważne. Garguła ładnie współpracuje z obrońcami i Sobolem, który gra jak zawsze. Boguski jest po prostu słabym pikarzem i niestety nie wybije się ponad swój poziom. Brożek, jak to Brożek jak bedzie miał jeszcze 3-4 sytuacje to może strzeli. Licze na zmiane Żuraw za Boguskiego. Coż... Ide oglądać drugą połowe.
|
Cytat:
|
Tyle transferów, kupa gadania, i nadal brakuje nam snajpera - egzekutora (Franka sprzed kilku lat)
Byłoby juz ze 0-4. Liczę na Maćka w kolejnych 45 minutach. Kibice pięknie dopingują, cała Polska słyszy Was. A chłopaki z Góry wiedzą, że ten dzisiejszy doping jest tylko dla nich. |
Cytat:
|
fakt faktem, że Małecki powinien sobie odpocząć od piłki na jakieś 3 miesiące. Poszedłby do normalnej pracy, dostał ze 2-3 z.j.eby od szefa i by mu przeszło...
a gra taka jakiej można było oczekiwać, przecież w przygotowaniach też grali wielką kichę, więc trudno żeby wyszli i na maxa jechali z rywalem, właściwie to chyba jest obecny max tej Wisełki. Niestety |
idźcie juz na druga polowe i liczcie akcje Szawle, zeby potem nie pisać, ze oni z nami jadą jak napisał pan w poscie 511 :shock:
|
Cytat:
Jak chcesz zobaczyć jak to powinno wyglądać, to włącz sobie pierwsze 15 minut meczu Wisła - Lazio (do kontuzji sędziego), kiedy Lazio nie mogło wyjść nawet ze swojego pola karnego. |
Szybkość, dokładność, wykończenie akcji -> skuteczność. Tego w 2 połowie życzę sobie, Wam, Wiśle a przede wszystkim tym, którzy oglądają to z góry...
|
Pan z posta 511 nie napisał że z Wami jadą;) Czytałbym uważniej.
|
Widze że sporo tu optymistów, ale zrozumcie gramy z zespołem słabym, w pucharach chyba słabszych już nie ma, są w kryzysie, nie wygrali od pięciu meczy, a wy jeszcze bronicie tych patałachów, nie trafiają na puste bramki, podają niedokładnie, chodzą po boisku i co najlepiej już zacznijcie spiewać nic się niestało!
|
czy oni kiedykolwiek coś strzelą?? bo zaczynam a w to wątpić...
|
Ka stawiam na 2-0 dla Wisły
|
Malecki co za zenada. Jest dobry tylko w 1 rzeczy - machaniu rękoma...
chyba Zuraw wchodzi bo jak dobrze uslyszalem to padlo 'Maciek!' |
Niech ktoś ściągnie tego gwiazdora Patryczka bo tyle piłek co traci to głowa mała...skończy się 0-0 i już widze te wspaniałe wzmocnienia...i kontuzja Clebera może Basałaj go zastąpi??
|
no i super Cleber sie posypal...;/
ale wazne ze kasa jest ;/ |
Ale nazwiska w pierwszej jedenastce... Matko Bosko Częstochowsko...
|
fajnie jak by trener za Malego wposcil Zurawia ,a Boguskiego dal na prawe skrzydlo ,moze nowe stroje sa nie wygodne i jak sie zaczna ukladac to zaczniemy lepiej grac :)
|
Mnie ciekawi jedno: Czy nasi piłkarze wiedzą jaki jest wynik?
|
Będzie dziś w ogóle jakiś gol :-/
|
Żuraw RATUJ!!!!!!!!!!
|
Ja nie mam pytań, żadnych...
|
Zuraw za Małeckiego i Boguski zejdzie do boku a Żuraw na ataku. Oby tak było
|
Musimy tam wygać , bo w Krakowie będzie horror. Litwini zamurują bramkę i będziemy grać o awans w karnych
|
Najważniejszy plus tego meczu, że jednak Garguła daje szanse powrotu do formy z GKS-u. Z jednej strony dobrze to dla Wisły, z drugiej dla samego piłkarza, bo bardzo źle by było gdyby tak dobry piłkarz zniszczył sobie karierę z powodu koszmarnej kontuzji.
|
Jest 60 minuta meczu a ja mam wrażenie , że nikt już nie ma sił... Dostaje Sobol piłe i za cholere nikt mu się nie pokaże ;/
|
Wkoncu Małecki na ławe! mam nadzieje ze tam juz zostanie w tym sezonie bo prezentuje sie fatalnie. Do ME odszczekac.
|
Może zespół z San Marino by był do ogrania, w tym klubie przez rok nic się niezmieniło, porażka z Levadią to żadna nauczka dla działaczy, żadnych wnisoków, te same błędy. Chaos na boisku, niekomplena kadra, brak odpowiedniego przygotowania. Jak pisałem że transfery trzeba jak naszybciej to mnie krytykowaliscie...niech dalej kiszą kapuste aż doprowadzą do upadku tego klubu, zawodnicy zarabiają coraz wiecej, więc jak mamy podnosic poziom jak wiecznie będzimy szczędzić??
|
brozek to juz sam siebie przechodzi...;/
|
500%....wa mać, i on chciał do Premier League?
|
tyle setek ;/ ehhh
licze na Macka Zurawskiego |
Może się s****ysyny opamiętają, że transfery stopera, lewoskrzydłowego i snajpera są niezbędne...
Cytat:
Garguła schodzi? <mordaARE-YOU-FUCKIN-KIDDING-ME> |
To jest obraz jak bedzie wygladac ten sezon :-) Brozek wraca do formy... :-)
|
Boguś spokojnie, jest super !!!
Gramy swoje chłopaki, gramy swoje... |
klasa sama dla siebie, dla optymistów, już wiecie gdzie jesteśmy? I nie ma tu żadnego "konika"!!!!!!!!
|
czemu wszyscy bramkarze drużyn przeciwnych akurat przecwko nam grają mecz życia ??
|
Nieskuteczność porażająca...Ileż można??
|
Do nas już nikt nie będzie chciał przyjść bo Wisła nie daje żadnych możliwości gry na wysokim poziomie, a Brożek w klubie na zachodzie za taką grę wylądowałby w rezerwach, Żurawski kolejny czyli co?? Znów błędy w przygotowaniu mentalnym i technicznym...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl