![]() |
Ale Arboledy już nie ukarali. Niech się pir**lą z takimi karami. Obiektywizm jak za PRL
|
Cytat:
|
ten news się bardziej nadaje do tematu 'śmieszne zdjęcia, filmiki itp' :rotfl:
parodią jest również to, że za pobicie prezesa Śląska Zagłębie dostało 4 000 zł, a Wisła dostała 10 000 zł za, de facto, przyśpiewkę 'Lidera mamy...' parodia, parodia... |
Zagłębie chyba dostało 40 tys, a nie 4, ale to nie zmienia faktu, że cholera wie za co ta nasza kara. To są po prostu jaja...
|
przecież ta śpiewka jest po kazdym meczu, przynajmniej po wszystkich na Suchych Stawach była. moze wstecz zadziałają jeszcze ?
|
Cytat:
|
Ponieważ ta przyśpiewka jest przez nas śpiewana co najmniej od trzech lat z małymi przerwami proponuje by po przejrzeniu zapisu obciążyć klub również do tyłu. Ważne by po odczycie monitoringu ukarać każdego kibica który to śpiewał.
Kogoś bardzo boli że możemy taką przyśpiewkę śpiewać |
Cytat:
straszne.... |
Mam pomysł. Niech w każdej lidze- poczynając od trampkarzy, a kończąc na seniorach od C klasy wprowadzą "obserwatorów", aby kibice nie śpiewali tak "wulgarnych" po wygranym meczu i prowadzenia w tabeli... Dajcie spokój, toć wystarczy przyjść na byle jaki mecz, byle jakiego lidera z byle jakiej ligi to na pewno po meczu coś takiego się usłyszy. A że u nas jest tak od lat, to kogoś widocznie to gnębi... Paranoja.
|
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale w którymś z newsów o żalobie informowali że będą piętnować wulgarny doping...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja nie wiem czy komisyja mogła sie jeszcze bardziej osmieszyc.Powiem słowami pani frau...'-natentychmiast rozwiazac ten wylengarni korupcyii zwionzek.mondziole i oszołomstwo pierwszej wody!!!
|
Cytat:
Nie dziwi mnie, że "warszafkę" może to boleć. Cytat:
Brak mi słów. |
...wolfy potwierdzam......niestety...mi też brak słów...o co kaman...ale tak bez znaku zapytania.no comments
|
Niestety ale niedługo po meczu 24.04 napisałem:
Cytat:
Znajdę tę wypowiedź ****y z Kałuży jesli jeszcze szmaciarz nie usunął. Jest, znalazłem. Parch kludi wysapał: Cytat:
|
To jest już po prostu żenujące co ta komicja ligi robi. Niech się wszyscy lepiej zniej schowają bo tylko wstyd robią. Po każdym meczu tak śpiewamy prawie już od dwóch lat.
|
Chyba im się kasa na wódę i zakąski skończyła.
|
Cytat:
|
Ciekawe co by komisja zrobiła jakby przez pół meczu z Koroną leciała ta przyśpiewka z trybun:lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przecież śpiewać nikt nie broni, ja tego nie krytykuję. Tylko nie mogę się nadziwić jak jeden przez drugiego widzi tutaj straszną krzywdę. Merytorycznie nie podważycie decyzji komisji ligi o karze, bo najzwyczajniej w świecie znaleziono do niej podstawy. Na pewno mecz był rozgrywany w specyficznych warunkach (mały stadion), pokazany w ogólnodostępnej TV w świetnym czasie antenowym (to miało niebagatelne znaczenie). Popatrzcie też do statutu organizatora rozgrywek. Na trybunach siedział obserwator i notował, wpisał do raportu co wszyscy słyszeli - z bardzo dużym prawdopodobieństwem każdy klub dostałby w takim przypadku karę. |
Niedlugo leśne dziadki jada na miesieczne wakacje do RPA
no skad musza przeciez zebrac kase na wódeczke ,zakąske i panienki. |
Cytat:
To jest zwykła hipokryzja szczególnie że to jeden z niewielu okrzyków z niecenzuralnym wyrazem - mający bardzo pozytywny przekaz;) |
Mam nadzieję, że będzie jakiś transparent lub cokolwiek na meczu z Koroną... Nie możemy się dać tak traktować.
|
Ja tam nie wiem jak jest z przepisami i z karami...
wiem tylko że coś niesamowitego jest odpowiadać piłkarzom: - za chu*a go nie oddamy! zajebiste uczucie :)) Ładnie im żal du*e ściska, że możemy to krzyczeć od lat :) |
Cytat:
Jak piłkarz krzyknie "zajebiście gracie" a my mu odkrzykniemy "zajebisty mecz" to co, tez kara? No proszę, z tą karą, że skarpetki opadają. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl