Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [25. kolejka] WISŁA Kraków - LECH Poznań, 24.04.2010 sobota 16:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7205)

crazykaro 29.04.2010 19:25

Ale Arboledy już nie ukarali. Niech się pir**lą z takimi karami. Obiektywizm jak za PRL

Adamek21 29.04.2010 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 890785)
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html : Ukarana została również Wisła Kraków. Mistrz Polski będzie musiał zapłacić 10 000 złotych w związku z zajściami w trakcie spotkania z Lechem Poznań (rzucanie niebezpiecznymi przedmiotami w kierunku sektora kibiców gości oraz udział zawodników "Białej Gwiazdy" w wulgarnym dopingu po zakończeniu zawodów).:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

A co takiego śpiewali???

avangarda 29.04.2010 19:40

ten news się bardziej nadaje do tematu 'śmieszne zdjęcia, filmiki itp' :rotfl:
parodią jest również to, że za pobicie prezesa Śląska Zagłębie dostało 4 000 zł, a Wisła dostała 10 000 zł za, de facto, przyśpiewkę 'Lidera mamy...'
parodia, parodia...

Żuczek 29.04.2010 19:43

Zagłębie chyba dostało 40 tys, a nie 4, ale to nie zmienia faktu, że cholera wie za co ta nasza kara. To są po prostu jaja...

tommiyacht 29.04.2010 19:44

przecież ta śpiewka jest po kazdym meczu, przynajmniej po wszystkich na Suchych Stawach była. moze wstecz zadziałają jeszcze ?

prober 29.04.2010 19:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siuśmajtek (Post 890803)
a Wisła dostała 10 000 zł za, de facto, przyśpiewkę 'Lidera mamy...'
parodia, parodia...

Musicie jednak przyznać, że dalsze słowa tej przyśpiewki wulgarne jak najbardziej są i udział zawodników miał tam miejsce...

KOMINEK 29.04.2010 20:00

Ponieważ ta przyśpiewka jest przez nas śpiewana co najmniej od trzech lat z małymi przerwami proponuje by po przejrzeniu zapisu obciążyć klub również do tyłu. Ważne by po odczycie monitoringu ukarać każdego kibica który to śpiewał.
Kogoś bardzo boli że możemy taką przyśpiewkę śpiewać

South 29.04.2010 20:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prober (Post 890813)
Musicie jednak przyznać, że dalsze słowa tej przyśpiewki wulgarne jak najbardziej są i udział zawodników miał tam miejsce...

straszne....

Eleusis 29.04.2010 20:07

Mam pomysł. Niech w każdej lidze- poczynając od trampkarzy, a kończąc na seniorach od C klasy wprowadzą "obserwatorów", aby kibice nie śpiewali tak "wulgarnych" po wygranym meczu i prowadzenia w tabeli... Dajcie spokój, toć wystarczy przyjść na byle jaki mecz, byle jakiego lidera z byle jakiej ligi to na pewno po meczu coś takiego się usłyszy. A że u nas jest tak od lat, to kogoś widocznie to gnębi... Paranoja.

dj_ibutti 29.04.2010 20:09

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale w którymś z newsów o żalobie informowali że będą piętnować wulgarny doping...

gigant 29.04.2010 20:10

Cytat:

Mam prośbę do Ciebie. Nie pisz już nic na tym forum. Chcesz więcej,napiszę ci na privie.

Jaroo1 29.04.2010 20:12

Cytat:

Ponieważ ta przyśpiewka jest przez nas śpiewana co najmniej od trzech lat z małymi przerwami proponuje by po przejrzeniu zapisu obciążyć klub również do tyłu. Ważne by po odczycie monitoringu ukarać każdego kibica który to śpiewał.
a ja bym proponował jakis proces przeciw tej calej smiesznej kimisji- jest takie cos mozliwe? Przeciez to jest robienie sobie zartow z polskiej pilki klubowej, z tego kraju. Od kilku lat pilkarze intonuja ta przyspiewke po zakonczeniu meczow a dopiero teraz to zauwazono? Teraz stało sie to złe a jeszcze kolejke temu było zgodne z prawem? No ****a to przechodzi ludzie pojecie. Rozumiem zle było zaspiewanie "zawsze nad wami pier... ..." ale takie cos?! Dzisiaj kara finansowa jutro zakaz stadionowy...

palladynTS 29.04.2010 20:12

ja nie wiem czy komisyja mogła sie jeszcze bardziej osmieszyc.Powiem słowami pani frau...'-natentychmiast rozwiazac ten wylengarni korupcyii zwionzek.mondziole i oszołomstwo pierwszej wody!!!

wolfy 29.04.2010 20:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 890816)
Kogoś bardzo boli że możemy taką przyśpiewkę śpiewać

Kogoś bardzo bolą świetne stosunki piłkarzy Wisły z kibicami. Nawet jak są jakieś nieporozumienia, to zawsze jest spotkanie z radą drużyny i wszystko zostaje wyjaśnione.
Nie dziwi mnie, że "warszafkę" może to boleć.

Cytat:

...

Brak mi słów.

palladynTS 29.04.2010 20:21

...wolfy potwierdzam......niestety...mi też brak słów...o co kaman...ale tak bez znaku zapytania.no comments

gigant 29.04.2010 20:21

Niestety ale niedługo po meczu 24.04 napisałem:

Cytat:

Trzeba się spodziewać kolejnego donosu, bo dyżurni prokuratorzy w pasiaste togi, oglądali chyba w TV transmisję do końca, i wsłuchali się w nasze śpiewy z piłkarzami i chyba zabolało ich słowo "ch.uja" czyli wymienienie każdego z nich.
Smierdzi parchem i Amicą na odległość.

Znajdę tę wypowiedź ****y z Kałuży jesli jeszcze szmaciarz nie usunął.

Jest, znalazłem.

Parch kludi wysapał:
Cytat:

I znowu nieświadome śpiewanie piłkarzyków z kibicami, skala nie ta co po derbach w PE ale tradycja zachowana.
No i oklaski też nieświadome, heh.
Serdeczny **** ci w dupę konfidencka ****o.

Hetfield 29.04.2010 20:50

To jest już po prostu żenujące co ta komicja ligi robi. Niech się wszyscy lepiej zniej schowają bo tylko wstyd robią. Po każdym meczu tak śpiewamy prawie już od dwóch lat.

tofik 29.04.2010 20:55

Chyba im się kasa na wódę i zakąski skończyła.

Hetfield 29.04.2010 21:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 890852)
Chyba im się kasa na wódę i zakąski skończyła.

No wiesz Legła nie będzie mistrzem to trzeba się czymś pocieszyć:lol:

crazykaro 29.04.2010 21:57

Ciekawe co by komisja zrobiła jakby przez pół meczu z Koroną leciała ta przyśpiewka z trybun:lol:

RAFi89 29.04.2010 22:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 890892)
Ciekawe co by komisja zrobiła jakby przez pół meczu z Koroną leciała ta przyśpiewka z trybun:lol:

Znając ich to by stadion zamknęli, zaraz zaczną zawodników karać za przekleństwa na boisku. A Arboledy to za prowokowanie kibiców nikt nie zawiesi, gdyby tylko kibic na niego zagwizdał to afera na całą polskę jacy to rasiści. A gościu zachowuje się jakby z poznania przyjechał i udają że nic nie widzieli. W naszym przypadku kamery na zawodników mają poustawiane żeby czasem sędzia czegoś nie przeoczył.

prober 29.04.2010 22:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 890822)
Mam prośbę do Ciebie. Nie pisz już nic na tym forum. Chcesz więcej,napiszę ci na privie.

Zachęcam, z każdą wartościową uwagą zapoznam się z przyjemnością :-)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 890826)
Brak mi słów.

Niech żyje wolność wyrażania własnej opinii, nieprawdaż panie wolfy?

Pablo84 29.04.2010 22:52

Cytat:

Po tego typu postach mam ochotę siąść w kącie i zapłakać jakich kibiców dorobiliśmy się na Wiśle...

prober 29.04.2010 23:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 890914)
Po tego typu postach mam ochotę siąść w kącie i zapłakać jakich kibiców dorobiliśmy się na Wiśle...

Tzn. takich którzy wiedzą jak nazwać pewne rzeczy po imieniu? Zapłakać to trzeba nad brakiem trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość.
Przecież śpiewać nikt nie broni, ja tego nie krytykuję. Tylko nie mogę się nadziwić jak jeden przez drugiego widzi tutaj straszną krzywdę. Merytorycznie nie podważycie decyzji komisji ligi o karze, bo najzwyczajniej w świecie znaleziono do niej podstawy. Na pewno mecz był rozgrywany w specyficznych warunkach (mały stadion), pokazany w ogólnodostępnej TV w świetnym czasie antenowym (to miało niebagatelne znaczenie). Popatrzcie też do statutu organizatora rozgrywek. Na trybunach siedział obserwator i notował, wpisał do raportu co wszyscy słyszeli - z bardzo dużym prawdopodobieństwem każdy klub dostałby w takim przypadku karę.

Wojtas 29.04.2010 23:33

Niedlugo leśne dziadki jada na miesieczne wakacje do RPA

no skad musza przeciez zebrac kase na wódeczke ,zakąske i panienki.

1q2 29.04.2010 23:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez prober (Post 890925)
Tzn. takich którzy wiedzą jak nazwać pewne rzeczy po imieniu? Zapłakać to trzeba nad brakiem trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość.
Przecież śpiewać nikt nie broni, ja tego nie krytykuję. Tylko nie mogę się nadziwić jak jeden przez drugiego widzi tutaj straszną krzywdę. Merytorycznie nie podważycie decyzji komisji ligi o karze, bo najzwyczajniej w świecie znaleziono do niej podstawy. Na pewno mecz był rozgrywany w specyficznych warunkach (mały stadion), pokazany w ogólnodostępnej TV w świetnym czasie antenowym (to miało niebagatelne znaczenie). Popatrzcie też do statutu organizatora rozgrywek. Na trybunach siedział obserwator i notował, wpisał do raportu co wszyscy słyszeli - z bardzo dużym prawdopodobieństwem każdy klub dostałby w takim przypadku karę.

pitolicie hipolicie:>

To jest zwykła hipokryzja szczególnie że to jeden z niewielu okrzyków z niecenzuralnym wyrazem - mający bardzo pozytywny przekaz;)

jaitylkoja 30.04.2010 08:35

Mam nadzieję, że będzie jakiś transparent lub cokolwiek na meczu z Koroną... Nie możemy się dać tak traktować.

Proud 30.04.2010 08:54

Ja tam nie wiem jak jest z przepisami i z karami...

wiem tylko że coś niesamowitego jest odpowiadać piłkarzom: - za chu*a go nie oddamy!

zajebiste uczucie :))

Ładnie im żal du*e ściska, że możemy to krzyczeć od lat :)

Zbyychu 30.04.2010 08:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 890937)
pitolicie hipolicie:>

To jest zwykła hipokryzja szczególnie że to jeden z niewielu okrzyków z niecenzuralnym wyrazem - mający bardzo pozytywny przekaz;)

o, to to.
Jak piłkarz krzyknie "zajebiście gracie" a my mu odkrzykniemy "zajebisty mecz" to co, tez kara? No proszę, z tą karą, że skarpetki opadają.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl