![]() |
nazwisk Koreańczyków to może on i się wyuczył, ale coś mi się wierzyć nie chce, że ich rozpoznaje. Na pewno jak idzie atak Koreańców to on po prostu patrzy na kartkę z nazwiskami i strzela na chybił-trafił.
Jak bondTSW zauważył, nie ma mocnego, co by to sprawdził :) |
Korea się potrafi zamurować przeciw Brazylii i grać z kontry, a Nasz cudotwórca chciał grać otwartą piłkę bandą kulosów przeciw Hiszpanii. Już nawet komuchy z północy są lepsi od Nas. Fuck.
|
Lubański i jego pytania o piłkę w polu karnym, dodatkowo no takie za plecami, Robinho zapytał o piłke.......... już wolę wuwuzele od pytań o piłkę Lubańskiego.
Poza tym będę dopingował tych komunistycznych grajków za wolę walki a nie za gwiazdorstwo pedałków brazylijskich. |
Ja tu myślałem, że Brazylia będzie prowadzić 5-0 po pierwszej połowie a tu remis LOL zaraz chyba usnę z nudów,będą jaja jak Korea strzeli :lol: :rotfl:
|
hmm, Brazylia dzisiaj gra piach, a Daewoo z Północy gra chyba na maxa możliwości. Jak tak dalej pójdzie, to zacznie się nerwówka i może będzie niespodzianka :), na razie 0:0...
jeszcze się skończy tym, że jakiś koreański wynalazek powędruje do zachodniego klubu... :) |
pamiętajcie, że oni grają z nożem na gardle,
wydzieliście ich wyraz twarzy przy spiewaniu hymnu? |
Lubański absolutnie rządzi z tekstami "pyta piłke z przodu" czy " Wreszcie Kaka spytał piłke". W ktorej czesci Polski sie tak w ogole mowi? :D:D:D
|
Brazylia jest absolutnie żenująca, nienawidzę takiego aroganckiego podejścia po prostu kraj który powinien grać najpiękniej grają totalnie żenująco!! I gorąco wierzę w to że Korea sprawi niespodziankę bo tu nie chodzi o sympatię do Korei co o utemperowanie tych arogantów!!
|
Brazylijczycy na stojaco, a Korea ambitnie i mamy tego rezultaty. Po spotkaniach, ktore sie odbyly, to faworytami sa: Argentyna, Niemcy(ale to bylo pewne, ze wejda do 4) i najpewniej Hiszpania(w tym momencie najsilniejsza kadrowo).
Ten Koreanczyk z 9 jest swietny, dobrze wyszkolony technicznie, szybki...widzialbym takiego pilkarza w Wisle ;). |
Widzę że tak samo jak Szpaku nie zorientujecie się jakie wyniki ostatnimi czasu osiągali piłkarze z Korei Północnej i będzie napier*** jaka to niespodzianka że jest 0-0 do przerwy. W eliminacjach Koreańce stracili w 14 meczach tylko 5 bramek (a grali w tym czasie 4 razy z Koreą Południową, która słaba nie jest). Ale lepiej powtarzać że to chłopcy do bicia i będą dostarczycielami punktów.
|
No mecz jak na razie tragiczny !!, ale mysle że po przerwie Brazyliczycy powinni strzelic ze 2/3 bramki ;)
|
hohoho to jest jakas masakra. Dzis ogladam jednoczesnie mecze i korzystam z komputera. Jedynie godna obejrzenia byla koncowka meczu WKS- Portugalia i 93 min meczu Nowa Zelandia- Slowacja. Taki piach jest na tych Mistrzostwach ze rece opadaja :( Szkoda, wielka szkoda bo tak sobie zeby ostrzylem a tu taka lipa. Dotychczas godnych obejrzenia to co bylo 3-5 meczy? ;/ Oby od jutra jak sie zacznie 2 kolejka meczow sie cos bujnelo. Zyje nadzieja ze 1 meczu nikt na Mundialu nie chcial przegrac wiec taka zachowawcza gra chociaz blizej mi do pogladu ze mecze na takiej wysokosci i w takiej nieletniej pogodzie nie moga dobrze wychodzic i dalej bedziemy ogladac taka sieczke az do konca ;/
Cytat:
|
Cytat:
|
Poziom moze i slaby ale... teraz wiele druzyn bedzie gralo o wszystko i wtedy sie zacznie :D Ktos tutaj myslal ze Korea bedzie latwa do ogrania... coz, trzeba bylo ogladac chociaz urywki ze spotkan tej druzyny to by wtedy nie bylo zdziwienia :)
|
"pyta piłkę na plecach" (??) ten cytat może podsumować grę Brazylii.
A Koreańczycy grają dosłownie z nożem na gardle więc niespodzianka może być. aaa.......... wyjdą kanarki na 2 połowę i rozniosą skośnookich. |
Wszystkie reprezentacje powinny grać pod groźbą zesłania do obozów pracy jak KRLD. Wtedy nie byłoby fuszerki jaką odstawiają te lenie śmierdzące z Brazylii. Ale nie tylko oni.
|
teraz naszym musi być łyso, że przegrali z Hiszpanami 0:6...., a może Franek S. wiedział, co będzie i to dalszy etap szkolenia? :)
przepraszam Łysych :) |
To niesamowite jak drużyna odizolowana od Świata, nie grająca z nikim z czołówki, w ogóle znikim poza azjatyckimi eliminacjami potrafi byc zorganizowana. A w tym samym czasie polska reprezentacja gwiazdeczek nie potrafi zagrać 4órką w obronie. Noie mówiąc o tym, że nie potrafi z obrnoy przejśc do ataku....To gdzie my kużwa jesteśmyz tym naszym futbolem???
|
A skąd wy wszyscy wiecie, że oni z tym nożem na gardle grają ? Z onetu, czy gazety?
Nie łykajcie tej całej propagandy o Korei Płn ;) Był tam ktoś ? Owszem - komuna, cenzura itp. Ale nie we wszystko co nam opowiadają trzeba wierzyć. |
|
Copacabana ma do wyboru...wygrac z Korea i narazic swoj kraj na torpedowanie, albo dac potanczyc sambe rodakom...mysle, jednak, upodobanie do tanca wezmie gore...a tak powaznie to Brazylia strasznie cienko gra, juz nie to pokolenie co kiedys;)
|
Szczerze to nie spodziewałem się lepszej gry Brazylii, jak póki co jak każda reprezentacja w pierwszym meczu gra ostrożnie, może Brazylia nawet zbyt ostrożnie, gdyż rywal nie jest jakąs rewelacją w porównaniu z Brazylią . Mam jednak nadzieje, że mecz rozkręci się w drugiej połowie.
PS. http://babol.pl/kat,1025465,title,Po...3&ticaid=6a5a5 |
Cytat:
Pan Szpakowski przed chwilą wytłumaczył że to taki żargon piłkarski :P tak samo jak "po ptokach" :P Cytat:
polecam niedowiarkom |
Cytat:
mecz spoko, tak myślałem, ze ta Korea będzie niezła w 4 meczach z południa w 3 było 0-0 i w jednym przegrali 1-0. Jednak Brazylia zawodzi, przeciez oni bez względu na przeciwnika mogą wygrac z każdym 4-0 |
Brama, no w końcu.
|
Żal mi bramkarza Korei Północnej. Mimo sprytu Maicona, jego błąd ewidentny. Oby się to źle dla niego nie skończyło...
|
co ich czeka po powrocie do kraju, tego nikt nie wie na 100%, choć na pewno jak dadzą ciała, to miodu nie będą mieli.
Strach strachem, ale skośnoocy (obojętnie Japońce, Chińczycy czy Koreańczycy ) są bardziej zespołowi w każdej dziedzinie życia niż biali. No to w sporcie też. Do tego wyjście na boisko bez durnego luzactwa, plus na pewno jakieś tam umiejętności - to wystarczy by być trudnym orzechem do zgryzienia. Słowacy pokazali dziś, jakby nasi zagrali - całkowite przeciwieństwo żółtych. Ale brameczka Brazylijczyków efektowna :) |
Teraz Luis Fabiano miał okazje ;d
A BR Korei ... Pozdrawiam go ;d |
Mam wrażenie czy od dzisiaj na stadionach zaczął się momentami rytmiczny i skoordynowany doping z wuwuzeli... Albo słuch mi już szwankuje...
|
Maicon chyba płakał z wiadomego względu i nie na temat tak jak mówił Lubański tylko jakie konsekwencje bedą wyciągane w Korei...
Tak mi sie wydaje 2:0 |
z historii;)
|
Korea Północna strzela brame Wielkiej Brazylii :D dla mnie to najpiękniejszy moment tych beznadziejnych mistrzostw :)
|
no to jeśli brazylia nie wygra z WKŚ to moze miec problem jak sie beda liczyc bramki
|
Cytat:
|
Koreanczycy pokazali jaja i niech te nasze pseudo-gwiazdki(zarabiajace krocie patrzac na ich umiejetnosci) sie ucza, na czele z Franciszkiem Smuda...
|
Polska - Korea PN na Mundialu 0-2. Zaskoczyli mnie. Mirkowy szacuneczek.
|
Pokazał Koreańczyk Smudzie jaką taktykę się obiera, grając z dużo mocniejszym rywalem od siebie.
|
święte słowa Korea Płn pokazała jak się psychicznie nie PĘKA! i to pokazuję ile daje nastawienie, ale taktycznie grali świetnie hehe to chyba póki co obozy pracy nie wiszą nad nimi ;P
|
Z całym szacunkiem , ale uważam że taka Korea Płn. nie powinna w ogóle mieć prawu bytu w FIFA.Nie wysyłają dziennikarzy , brak kibiców ( no bo te przebierańce to widać na kilometr że dla picu) , brak transmisji , piłkarze pod presją jakiś chorych obozów...Więc po co to wszystko??Piłka powinna być zabawą i sprawiać radość a nie stresować.A tego Kim Dzonga to bym na słupie za jaja powiesił.Autentycznie szkoda mi tych ludzi bo żyją w piekle!Ale z drugiej strony patrzmy na to wszystko obiektywnie..
|
Canarinhos dzisiaj słabo zagrała, oby Dunga zmotywował ich na następne spotkanie z WKS:D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl