![]() |
Zawsze można pograć na pegazusie :P Technika idzie do przodu, gier już nie wydają za dużo na ps2 ( w tym roku zaledwie 13 tytułów - z czego połowa to jakieś Scoobie doo, Naruto i inne Dragon Balle. Jedyne co jest godne uwagi to FIFA 11, Silent Hill- Shattered Memories, NBA 2k11. Dla przypomnienia w 2009 roku było to blisko 60 gier ). Niestety czasy poczciwej czarnulki (pierwsza moja konsola- do dziś ją mam) już minęły.
|
Cytat:
|
Możecie mi doradzić czy mam wziąć ps3 slim 120gb czy 250gb? czy oplaca się brać z większym dyskiem?
|
Lepiej brać z większym dyskiem. Miejsce szybko się zapycha (dema, instalki gier, zdjęcia, muzyka). Później jest problem co wywalić. Z tego co się orientuje to różnica pomiędzy 120 Gb a 250 Gb np. w Tesco była wielkości 100 zeta, więc nie tak dużo.
|
skusił się już ktoś na Mafie 2? Na trailerach wygląda na kawał dobrej roboty. Jak dorówna choć w połowie pierwszej odsłonie to będę w 100% usatysfakcjonowany.
Edit: ciekawa recenzja http://gamecorner.pl/gamecorner/1,94..._recenzja.html |
Koledzy, mam problem z PS network. Loguję się normalnie na swoje konto, pokazuje mi, którzy znajomi są on-line, a jak chcę zagrać w multi B:BC2 to pokazuje mi komunikat cannot connect to playstation network.... próbowałem MW2 i też nie może się połączyć z serwerem.... miał tak ktoś dzisiaj? Niektórzy znajomi z listy grali w multi i nie mieli żadnych problemów.
|
Cytat:
Polecam czytać newsy na tej stronie :) Niby piszą, że można było grać online, ale przy takich konserwacjach różnie bywa. Jednym działa, innym nie. Ale już jest chyba ok? ;> |
Dzięki, dziś już wszystko działa :)
Na jakie gry czekacie teraz? Osobiście zastanawiam się nad nowym Call of Duty, albo Medal of Honour. Ten drugi w becie ssie, ale podobno ostro nad nim pracują. Niby miał byćna tym samym silniku co Bad Company 2, ale jak dotąd to można było tylko jakieś murki i płotki rozwalać :) A CoD.... cóż, to nie infinty ward, ale zapowiada się ciekawie, przynajmniej fabularnie. Zresztąjak Activision połakomi sięna dodatkowy abonament za możliwość gry on-line, to ode mnie tym razem grosza nie zobaczą :) |
Ja jak co roku czekam na fifę na konsolę, lepszej gry ciężko uświadczyć.
Gorąco również oczekuje nowego MGS na Xbox'a 360 :) |
A ja z kolei czekam na PESA :D W tym roku jeszcze na Gran Turismo 5 i chyba tyle o ile nie będzie jakichś niespodziewanych hitów (Enslaved, Castlevania, Formula 1...). Cod i MoH może też sprawdzę. Little Big Planet2 i Assassin's Creed: Brotherhood raczej dopiero w 2011 roku. Bo mam sporo zaległości. Najpierw biorę się za MGS4, Batman, Bad Company 2, Bioshock2, Red Dead Redemption, Mafia 2 (chociaż oceny słabe, szczególnie na PS3).
Zresztą początek nowego roku będzie zajebiaszczy :) Killzone3, Infamous 2, Motorstorm Apocalypse, Crysis 2, Dead Space2, później Bioshock 3, Rage, Last guardian i pewnie coś jeszcze dojdzie. |
Ogólnie, jakie polecacie gry na Xboxa, które wyszły, albo które się ukażą. Sportowe, strzelanki.
|
No tak, Killzone 3!! Jak mogłem zapomnieć. Ciekawe jak będzie w 3d wyglądał, ja tego jeszcze dłuuugo nie sprawdzę :) Motorstorm teżmoże byćfajny, choć Pacific rift porzuciłem po jakimś czasie. Nie mam skilla :)
|
Cytat:
|
Tylko TW 2 , F1 2010 , Dead Rising 2 , Fifa 11 :D Ehhh do F1 jeszcze 27 dni :/
Zastanawiam się też nad WRC (na starej poczciwej czarnulce to był hicior!!! świetna gra. Zastanawiam się co będzie z tym tytułem po przeniesieniu go na nowe konsole). |
Cytat:
dodałbym Mafie II, GTA IV z oboma DLC, Alan Wake + DLC, Fight Night Round 4, Halo 3, Halo 3:ODST, Splinter Cell Conviction. Swoją drogą Mafia daje rade: klimat, grafika, soundtrack... wciągnęło mnie bez reszty ;) |
Cytat:
|
Cytat:
No tak GTA 4, Mafia 2, Anal Wake... to dobre gry,ale kolega chciał strzelanki i sportowe. |
Cytat:
widzieliście oferte PLAY'a? http://blogplay.pl/2010/09/sony-play...lefonu-w-play/ szkoda że 2 miesiące temu przedłużałem umowę... |
Za ile kupie najtaniej PS3 slim? Może być w pakiecie z jakimiś grami. Nie widział ktoś w sklepach jakichś promocji? ;>
|
Najlepsze promocje to imo są na allegro.
|
Czy jak kupie używaną Fife10, to będę mógł pograć online? Bo coś mi się obiło o uszy,że EA chce zablokować taką możliwość. Jak gadam głupoty to powiedźcie ;]
|
Na konsoli można grać na używce na innym profilu
|
No ja przeszedłem Mafię 2 i prawdę mówiąc nie polecam. Wg mnie oczekiwania były duże, a wyszedł gniot.
Krótkie to i jakieś takie mało interesujące. W ogóle da się grać we free mode po przejściu gry ? Chyba nie ? |
Cytat:
Gra fajna i nie zawiodla mnie. Wiedzac od dawna ze bedzie to raczej szybka rozgrywka nie nastawialem sie na zbyt wiele :) |
A, takowe pytanie mam. Ma ktoś przerobioną konsolkę ?
|
Tutaj sami uczciwi.
No panowie, jeszcze 10 dni do F1 :D Dzisiaj czytałem recenzję odnośnie nowej Fify. Po zapoznaniu się z nią zaczynam się zastanawiać, czy warto inwestować pieniądze w grę piłkarską w tym roku. |
Cytat:
|
FIFA 11 w wersji Xbox juz jest na warezach (ale narazie tylko GER, IT i HU)
PES11 w wersji PS3 tez (ale brak wersji ENG) MatMario: Tak, wyszedl juz 'jailbreak' PS3 |
A PS3 mozna jakoś "odblokować" już?
|
Mam nadzieję, że będzie tak samo jak w przypadku Xboxa :P (banik na psn).
Wczoraj w końcu dorwałem Dead Rising 2. Co nowego w porównaniu do części pierwszej? Hmmm kompleks (kasyna, sklepy), możliwość łączenia ze sobą rzeczy, aby stworzyć nową super broń ( np. kij baseballowy i gwoździe, wiadro i wiertarki, zabawka (głowa dinozaura) i fajerwerki (rules :D ), czy najbardziej odjazdowe- wózek inwalidzki i piły łańcuchowe), większa ilośc umarlaków, poprawiona grafika no i najważniejsze co-op oraz multi. I jakie wrażenia? Nadal gra ma dla mnie urok. Daje wręcz sadystyczną przyjemność z masowej eksterminacji zombiaków będąc jednocześnie mocno zakrapiana czarnym humorem rodem z horrorów klasy B. |
Czyli co można czy nie można PS3 spiracić?
Jak to wygląda? Ingerencja mechaniczna, czy softowo? |
|
Cytat:
Cytat:
|
No to się posypie jak posypało się psp... I to jeszcze software'owo, bez grzebania i kombinacji. Jaja
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już idą bany? Dostał już ktoś za tą przeróbkę?
|
|
I bardzo dobrze. Banować złodziei! A najlepsze jest to, że ten cały jail break uruchamia konsolę w trybie serwisowym, i żeby uruchomić grę, i tak musisz jąmieć na płycie. Powodzenia w wypalaniu blu-ray'a:D
|
Cytat:
--- FIFA11 xbox angielska juz jest na warezach |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl