![]() |
Drzymonta zawiesiła Korona a to jest bardzo solidny stoper,pewnie teraz mozna go za niewielkie pieniądze wyciagnać.
Skoro Ci najlepsi gracze z naszej ligi kosztują powyżej miliona Euro ( Jodłowiec -1,4 mln) to chyba baedzie trzeba zaczać szukać drugiego Clebera gdzieś w Portugalii niekoniecznie w 1 lidze |
Drzymont? Ten Drzymont? Hie, hie, hie. To ja już Łukasiewicza bym wolał...
|
Myślę że można było choć zapytać, zapytać nie grzech
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1...wiadomosc.html |
Cytat:
Bogaty klub z tej naszej Wisełki, tym bardziej nie rozumiem, czemu nie mogliśmy dać Tristanowi, Kallonowi, Neiowi, Lehmanowi i Kluivertowi po marnym milioniku... Boże, widzisz i nie grzmisz.. |
Cytat:
|
Panie Bednarz Czas Odchodzic.chwalisz Sie ,ze Robisz Oszczednosc Pozbywajac Sie ZawodnikÓw Nie Odpowiadajacych WiŚle,to Co Robia W Niej Tacy Jak Dawidowski,kmiecik,goŁos?pozbywasz Sie Takich Jak Paulista,nie Pozyskujac Nikogo Kratywnego Na To Miejsce,a Jedynym Twoim Transferem Jest Darmowy Singlar.wzmocnien Na Takie Pozycje Jak Bramkarz ,stoper,rozgrywajac, Napastnik -0.i Ty Twierdzisz,ze Pracujesz?
|
Gdybyl bym Bednarzem poprostu podał bym się do dymijsi
|
Cytat:
|
Zatrudniłbym pół forum które za darmo ściągnęłoby wzmocnienia na miarę Barcelony bo przecież tu sami specjaliści wyższych lotów a klub nie wiedzieć czemu trzyma nieudolnika Bednarza i jeszcze mu płaci jak może mieć za darmo specjalistów na pęczki :-/ Pewnie Trzeciak byłby lepszy.
|
Cytat:
|
A ja kupiłbym Shermana Cárdenas 1989 gra jako ofensywny pomocnik i to jest wielki talent kolumbijskiej piłki. Napewno transfer sie opłaci bo za pare lat to może być najlepszy pomocnik świata!!! i za pieniądze z Dudki mogliby go zatrudnić no ale coż możemy gdybać, ale i tak transferów w tym okienku raczej nie będzie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdybym byl Bednarzem zainteresowałbym się następującymi zawodnikami:
Bramkarze: Łukasz Załuska ( Dundee ) - Młody bramkarz , świetnie mu idzie w lidze szkockiej jest uznany jednym z najlepszych zawodników swojego klubu. Sporo nie kosztuje. Adam Stachowiak ( Odra) - Młody bramkarz, ale już broni na przyzwoitym poziomie może byc lepszy od Pawełka. Michal Peskowic ( Polonia B.) - to co ten chłopak robi w Poloni to jest to cego szuka Wisła. Stylem gry przypomina Dolhe z najlepszych czasów do wyciągmnięcia za "grosze" Obrońcy: Hubert Wołąkiewicz ( Lechia Gdańsk) - tego zawodnika dałbym jako cel numer 1 młody srodkowy obrońca Lechie kosztował 100 tyś zł z Amici Wronki. Legia Warszawa Oferowała za niego Lechii 650 tyś zł ale oferta została odrzucona. Był najlepszym obrońcą w 2 lidze. Grzegorz Wojtkowiak ( Lech Poznań) - Młody prawy orbońca mógłby zastąpic Baszcza. Ale zapewneLEch by sporo za niego chciał. Hernani ( Korona) - jeżeli hernani nie podpisze kontraktu z Lechią. Trzeba go brać. Na Polskie warunki to jeden z najlepszych stoperów. Pomocnicy: Łukasz Trałka ( Lechia Gdańsk) - Łukasz znowu świeci! Świetny defensywny Pomocnik z polotem do gry ofensywnej za niego trzeba by zaplacic max 500 tyś zł. Łukasz Garguła ( BOT) - Kończy mu się kontrakt a jak mówi że chce grac na Reymonta. |
Cytat:
Ale.... Postanowiłem się nie udzielać, nie chce nakręcać w kółko bezsensownej gadki, bo i tak specjalista wie lepiej. |
zlotowa92gdansk
po co Załuska miałby niby wracać do Polski skoro w Szkocji jest mu tak dobrze? myslisz ze byłby zainteresowany...watpie Wojtkowiak... z Poznania... chyba zarty sobie robisz Hernani... podobno dogadany z Lechią Garguła... co sie z nim dzieje ostatnio to sie nazywa potocznie "TRAGEDIA" kontuzja za kontuzja, a jak juz gra to brak formy gdybym był JB to starałbym sie wypozyczyc jakiegos mlodego grajka ktory nie miscie sie w 11 tudziez 18tce swojego zespolu w zachodniej lidze. i oczywiscie mocno ale to zajebiscie mocno przekopałbym nizsze polskie ligi... bo takich Blaszczykowskich jest więcejj tylko ze nie wszyscy maja wujków Brzeczkow:D |
biala chusteczka dla tego pana (JB) i calego zarzadu
|
Cytat:
Bez urazy oczywiscie |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Singlar jest dobry. Wydaje się że na 2 lata mamy prawego obrońcę. A Baszcza trzeba chyba dać na stopera i już będziemy mieć 5 stoperów i kogo więcej potrzeba?
Do obrony może tylko zmiennik dla Piotrka Brożka by się przydał. |
Gdybym był Bednarzem, wziął bym się do roboty i poprzegryzał kable wszystkim dzieciom internetu domagających się jego zwolnienia :D
Dziękujemy Jacku za Singlara, Diaza, Jirsaka !! Matko To jak narodziny syna dla mnie :D Uciecha ale nie tylko....Takie niespodziewane :D |
Diaz i Singlar, czyli dwóch solidnych gości na swoich pozycjach sprowadzonych przez Bednarza. Dodatkowo ciężko zobaczyć na polskich boiskach kogoś, kto lepiej by wystąpił przeciwko bajecznie techicznej Barcelonie.
No ale ****, krucjata trwa nadal. Bednarz wypierdalaj!Bo nie sprowadziłeś Nei`a |
to bym sie dzis opił :):):)
|
Cytat:
Choć nieczęsto mi to przychodzi, muszę napisać: 100% poparcia. Singlar, Diaz - świetne spotkanie. Ten drugi to w ogóle mnie zadziwia, druga połowa z bólem żebra, grał na nieswojej pozycji(która to już?), ciekawe, jakby zagrał w ataku... |
Cytat:
|
Jak to jeden mecz potrafi wszystkim odmienić spojrzenie na cały świat.
Wszyscy dziękują Bednarzowi. Wszyscy chwalą bezgotówkowe transfery. Dziennikarze wszyscy co do joty chwalą Wisłę ile mogą. Skorże chcą selekcjonerem robić. Czy to aby nie Wigilia dziś? P.S.: Żeby nie było... Ja też kocham ich wszystkich na raz i każdego z osobna po dzisiejszym meczu... :P |
Cytat:
Brak nam piłkarzy! I jeden cudowny mecz tego nie zmieni, a podejrzewam, że sił może braknąć na dużo ważniejsze mecze w PUEFA. |
Cytat:
Dorobiliśmy się za gorsze piłkarza, który gdzie go nie wystawisz to odwalai kawał dobrej roboty :) Coś czuje , że chłopak na siebie zarobi. Dzięki panie Bednarz! Tak trzymać! (tylko, Broń Boże! nie czytać tego forum, bo można stracić motywacje do pracy! :) ) |
Cytat:
Jak ich nie kupią to obawiam się, że za 1-2 miesiące będziesz musiał inaczej zaśpiewać |
Myślę że w tym okienku nie da rady.
Ja uważam że trzeba obserwować takich piłkarzy jak Gancarczyk i Peskovic - zimą zrobić na nich zakusy. Jak dla mnie oboje mieliby szanse na pierwszą 11 u nas. Zresztą pewnie paru chłopaków się jeszcze pokaze. Gancarczyk to chłopak bez kompleksów i taki napewno by się przydał nawet na puchary. |
jeżeli mówisz o Sewerynie Gancarczyku to wątpię żeby zechciał przyjść do Wisły bo wydaje mi sie że w Wiśle nie dostanie tyle kasy ile dostaje w obecnym klubie Metaliście Charków tak mi się przynajmniej wydaje...
|
Mówi o Januszu, pomocniku Śląska, zapewne.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
teraz jak Gancarczyk strzela w lidze to pewnie trzeba już za niego zapłacić kilkaset tysiecy Euro a jak forme utrzyma do końca sezonu to znajac zycie cena bedzie koło miliona tak jak z Pawłowskim z Lubina i wieloma innymi.A jak Pana Janusza powoła Leo do kadry to i ze dwie banieczki bedzie trzeba wykartkować jak za Majewskiego czy Gargułe.
No chyba że mu sie wczesniej kontrakt kończy to może bedzie jakaś promocyjna cena. Gancarczykiem trzeba sie było interesowac jak grał w Polkowicach i kosztował razem z bratem 300 tys ale złotych |
Tylko, że wtedy nie miał takiej formy - sam zawodnik mówił, że to dzięki Tarasiewiczowi zrobił tak duże postępu
|
Ja bym był za sprowadzeniem Garguly teraz niema formy to moze by cos tanszy był a u nas by sie odbudował przy trenerze Skorzy i było by po klopocie :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl