![]() |
Najlepiej zadzwoń tam do strefy kibica, powinni zrobić to od ręki.
|
Cytat:
Do pięciu dni roboczych. |
Po interwencji przez email już jest aktywna :)
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/
Cytat:
|
Przecież masz wszystko wyjaśnione, nie wiem czego nie rozumiesz. Nie wyrobisz już innej Karty Kibica niż Lyoness a stare będą działałby dokąd mają datę ważności.
|
Bardziej pisałem dla upewnienia.
|
głupie pytanie, ale wole sie upewnic. znajomy ma karte kibica ważną do 20 marca. w przypadku zakupienia teraz karnetu nie będzie potem żadnych problemów z wejściem na stadion z nową KK?
|
Cytat:
|
No i czemu za zakup karnetu nie dostalem zadnego cashbacku?
|
Można przyjść z czyimś wnioskiem o Kartę Kibica czy koniecznie trzeba osobiście? Jak to wygląda w praktyce?
|
Cytat:
|
Witam. Czy karta kibica jest bez zdjęcia?
|
Cytat:
|
Nie widzę opcji przedłużenia KK z poziomu strony. Mogę tylko zrobić duplikat.A gdzies czytalem ze online mozna przedluzyc KK. Karte mam ważną do połowy lutego i już teraz chciałbym ja przedłużyć, przed zakupem karnetu. Pomoże ktos?
|
Cytat:
|
@laurence kiedyś to było możliwe, zresztą ten opis to potwierdza:
https://bilety.wisla.krakow.pl/aktua...kibica,12.html ostatni akapit |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jako, że informacje na stronie nie zawsze są aktualne to zapytam czy KK można przedłużyć komuś bez posiadania karty tej osoby przy sobie?
|
Ile czasu trzeba czekać aż kk zostaną wysłane? Wyrabiałem dla dziewczyny 21.01 i dalej nie ma...
|
Cytat:
|
Witam. Jak sprawdziłem na stronie w sobotę strefa normalnie czynna więc mam pytanie czy karta dalej kosztuje 10zlotych? Jutro pora wybrać się po karnety :D
|
Teraz chyba 25 zł
|
Cytat:
|
Wyrobienie KK kosztuje 20 zł.
|
na miejscu 20, przez neta 25
|
Panowie szybkie pytanie.
Karta kibica straciła mi ważność kilka dni temu. Mam obecnie karnet. Czy wyrobię nową przed meczem z Plockiem w poniedziałek i wejdę spokojnie na mecz? |
Wyrobisz :)
|
Witam czy karnet wiosna 19 obowiązuje w w grupie spadkowej również?
|
|
Witam,
orientuje się może ktoś czy wyrobią mi duplikat karty kibica, bez posiadania przy sobie dowodu osobistego. Sytuacja wygląda tak, że zostawiłem portfel z dokumentami na mieszkaniu tam gdzie pracuję i w Krk mam tylko paszport. :/ |
Ważność karty kibica
Witam, ile jest ważna Karta Kibica?
|
ważna 2 lata :)
|
Wie ktoś jak zablokować kartę kibica?
|
jak naciśniesz "wyrób duplikat" to pyta się, czy starą zablokować, dajesz tak i po kłopocie, wniosek też anulujesz
|
Dzięki za informacje. Muszę ją zablokować ponieważ od 3 września do mnie nie dotarła, jak ją zablokuję to mam mieć bilet z kodem kreskowym.
|
A nie wybrałeś opcji odbiór osobisty?
|
Nie wybierałem, bo byłem pewnym, że w 3 tygodnie zdąży ta karta przyjść. Nie wiem jakie kolejki w strefie(mimo sprzedanych biletów) będą w niedzielę, a nie wiem o której będę w Krakowie. Dzisiaj ostatni dzień na przyjście przesyłki. Spróbuję to zamienić na bilet z kodem, jeśli się to nie uda to podjadę do strefy.
|
opłaca się mieć kartę kibica? jakie są wasze spostrzeżenia?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl