Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła w pucharach europejskich 2008/2009 (Beitar, Barcelona, Tottenham ...) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4293)

kalashnikov2 13.07.2008 13:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jasnyGwint (Post 566588)

no chyba raczej i tak mamy puchary z głowy

Gdyby doszło do jakiegoś grubszego "skandalu" to w przypadku odpadnięcia drużyny wykonanie kary jest odraczane na n-lat do momentu następnego zakwalifikowania się do europucharów. W przypadku noża czy Wilna był to okres 5-letni (z tym że Legii później darowali). Innymi słowy - kara za nóż z 1998 roku moglaby zostać wykonana nawet w sezonie 2003/2004, gdyby to miał być pierwszy po 1998 roku występ na europejskiej arenie.

Mimo że do filosemitów nie należę, to radzę się wszystkim zastanowić nad dlugofalowymi skutkami ewentulnych zachowań w czasie rewanżowego meczu w Krakowie.

dorotja 13.07.2008 13:20

W ramach uzupełnienia (tylko). Wczoraj zespół z Izraela, (Hapoel) Bnei Sachnin, podejmował w Intertoto macedońską drużynę (wygrali 1:0, przedtem na wyjeździe też wygrali – 2:1). Podjęto specjalne środki bezpieczeństwa, bo Bnei Sachnin to drużyna arabska. Nie doszło jednak do żadnych incydentów.

W najbliższy czwartek meczami u siebie zaczynają udział w Pucharze UEFA dwa inne izraelskie Hapoele – nasz niedawny rywal Tel Awiw oraz Ironi. W sumie mają w pucharach 4 zespoły, w tych trzech wspomnianych nie było kwestii przekładania miejsca rozgrywek.

*
Cantoro na początku miał mieć wydany paszport wcześniej, ale okazało się, że nie ma prawa grać w polskiej kadrze, więc wszystkim przestało się spieszyć.

>>> Tu można o tym poczytać

marcinarsenal 13.07.2008 13:37

Ale nie porównujmy tych dwóch sytuacji. Roger miał być nadzieją polskiej piłki na EURO, Leo naciskał jak tylko mógł, żeby dołączyć Brazylijczyka do swojej kadry. Wszyscy się spieszyli żeby Roger zdążył na czerwiec

Cantoro był przymierzany do kadry, ale pewności takiej jaką miał Roger na grę w kadrze nigdy nie miał. Paszport miał dostać dlatego, że długo jest w Polsce a o kadrze była mowa, że "może się sprawdzi, może nie". Roger miał być zbawieniem

Vinci 13.07.2008 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dorotja (Post 566639)
W ramach uzupełnienia (tylko). Wczoraj zespół z Izraela, (Hapoel) Bnei Sachnin, podejmował w Intertoto macedońską drużynę (wygrali 1:0, przedtem na wyjeździe też wygrali – 2:1). Podjęto specjalne środki bezpieczeństwa, bo Bnei Sachnin to drużyna arabska. Nie doszło jednak do żadnych incydentów.

Wiesz sama, że to średni argument. Izrael przypomina trochę dawne Bałkany. Może być trzy miesiące spokoju, aby później kilkanaście osób, w przeciągu minuty, władowało po drugiej stronie lustra.

Inna jednak sprawa to fakty medialne, a inna to rzeczywistość. Najwięcej chyba może powiedzieć ktoś, kto tam już był. Zdaje się, że na forum mamy kilku takich użytkowników.

orzeu 13.07.2008 13:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 566540)
dorzucił bym jeszcze Turków. Niestety tak i Trucja tak i Kazachstan wykorzystały zapewne fakt iż część ich terytorium znajduje się na terenie Europy (KAZ-5%, TUR-3%)i dlatego pewnie mogli sobie wybrać.Niestety.

Izrael to już totalne nieporozumienie.Jak jakieś Państwa na Karaibach nie będą tolerować jakiegoś kraju i ich wszystkich federacji ze względów politycznych to UEFA przygarnie?? Paranoja.

Wedlug mojej orientacji geograficznej to Armenia, Azerbejdezan czy Gruzja w Europie nie leza a sa czlonkami UEFA...

Do tych co uwazaja, ze w Izraelu sytuacja jest "taka jak zwykle". Poczytajcie wypowiedzi izraelskich politykow, tych nastawionych pokojowo. Tam juz nie chodzi o to "czy" ale o to "kiedy".

dorotja 13.07.2008 14:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Vinci (Post 566652)
Wiesz sama, że to średni argument. Izrael przypomina trochę dawne Bałkany. Może być trzy miesiące spokoju, aby później kilkanaście osób, w przeciągu minuty, władowało po drugiej stronie lustra.
Inna jednak sprawa to fakty medialne, a inna to rzeczywistość. Najwięcej chyba może powiedzieć ktoś, kto tam już był. Zdaje się, że na forum mamy kilku takich użytkowników.

To też może być średni argument. Z mojej parafii niemal wszystkie babcie były w Jerozolimie i chwalą sobie :lol: Wycieczki są co rok. Koleżanka pracuje tam charytatywnie od września w sierocińcu i mówi, że o zamachach dowiaduje się telefonicznie od spanikowanej rodziny w Polsce. :D Obraz Izraela jest mroczny, ale może rzeczywiście zbytnio udramatyzowany przez media. Diabli wiedzą. (I tak nasze gadanie nic nie zmieni. Można owszem pisać do Wilczka, ale Klub już całkowicie zdał się na UEFA. Tyle wiemy. Jesteśmy więc w sytuacji, w której trzeba czekać na rozwój wydarzeń - patrz: ostatnie zdanie z postu powyżej.)

PvD 13.07.2008 14:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 566669)
Wedlug mojej orientacji geograficznej to Armenia, Azerbejdezan czy Gruzja w Europie nie leza a sa czlonkami UEFA...

Do tych co uwazaja, ze w Izraelu sytuacja jest "taka jak zwykle". Poczytajcie wypowiedzi izraelskich politykow, tych nastawionych pokojowo. Tam juz nie chodzi o to "czy" ale o to "kiedy".

z tej grafiki wynika jednak ze te Państwa leżą w Europie
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...tionEurope.png

jak weźmiemy jeszcze pod uwagę, że nasz wg oficjalnych regulacji mieszkamy na kontynencie zwanym EuraAzją a nie Europą(na podstawie wikipedia.pl) to już wszyscy mogą grać w UEFA :)) nawet Chiny :) Podział jest umowny tak więc UEFA i AFC powstały zapewne "na bazie" umownego podziału EuroAzji na Europę i Azję. Ale to już wybiegamy daleko w różnego rodzaju interpretacje :))

1q2 13.07.2008 14:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 566669)
Tam juz nie chodzi o to "czy" ale o to "kiedy".

no to maja niecale 3 tygodnie:>
A na powaznie to nie wydaje mi sie ,palestynczykow to oni sobie moga nekac, Iran to zdecydowanie za duzy kaliber, tak dla nich jak i nawet USA.

Flamaster 13.07.2008 15:15

Tak, pokażmy Wisłe, jako tchórzy, co się boją grać na stadionie rywala. " Synku, Wisła była lepsza, ale tamci kibice byli be i naszych rozpraszali"

Wygrywamy ligę w cuglach. Podobnym składem przystępujemy do eliminacji Ligi Mistrzów i trzęsiemy gaciami przez zespołem z arcypotężnego Izraela. Nie bądźcie śmieszni. Co oni pokazali na arenie międzynarodowej? Kiedy ich reprezentacja zakwalifikowała się do poważniejszych rozgrywek? Proszę Was. Litości!

Wielokrotnie byliśmy świadkami sytuacji, która dobitnie potwierdzała przysłowie, "Pieniądze nie grają". To nie jest znowu Szachtar. Nie wydają dziesiątek milionów dolarów na przyszłych reprezentantów Brazylii, a'la Elano, czy Ilsinho. Oni mają jakiegoś Ghańczyka, a my mamy Pawła Brożka. Nie ma się czego wstydzić.

Cholera jasna. Skąd się wział ten kompleks niższości. Jeśli będziemy tak bojaźliwie podchodzić do każdego meczu, to nic nigdy nie osiągnięmy. Przypomnijcie sobie Schalke i Parmę. Jak to wtedy wyglądało. Budżety dużo, ale to dużo większe od jakiegoś śmiesznego Beitara, a jednak nam się udało. To samo było, kiedy Wisła, z przysłowiowymi jajami wyszła przeciwko Realowi Saragossie. Zapomnieliście już, jak zacięta walka towarzyszyła meczom przeciowko Interowi Mediolan?

I nie siejcie fermentu o słabości ligi itp. Oczywiście, nie jest mocna, ale jak ma się do Izraela? Bez jaj, nie jest znowu tak źle.

Trzeba wziąć się w garść. Porządnie się przygotować do meczu i spróbować skopać tyłki Żydom.

wolfy 13.07.2008 15:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Flamaster (Post 566715)
Cholera jasna. Skąd się wział ten kompleks niższości.

Zgaduję: z występów naszych drużyn w europejskich pucharach?
:D
Serio, jak sobie człowiek przypomni popisy z ostatnich dziesięciu lat, to aż się przykro robi.

Lemoniadowy Joe 13.07.2008 15:27

Cytat:

.

to samo pisałeś rok temu przed meczami pucharowymi i mimo że rywale grali poniżej swoich możliwości (Steaua, Crvena) to ograli nas zdecydowanie

rankingi nie grają ale my jesteśmy na 29 miejscu Izrael na 21

1q2 13.07.2008 15:31

flamaster - dla Ciebie moze to kopmleks nizszosci a np dla mnie, realna ocena naszych szans.
Ja jestem ciekaw(choc mam nadzieje ze tylko na ciekawosci sie skonczy) co panowie z opcji 'nie ma innej opcji niz zwyciestwo, co to jest k...Bietar' itp beda pisac jak wtopimy ten dwumecz:)

Czy napisza , sorry pomylilismy sie, czy tez zaczna szukac kozlow ofiarnych

ps co do reprezentacji to spojz jaka oni grupe mieli i jakie wyniki osiagneli.Ogladalem ich chyba ze 2 mecze i jest to druzyna walczaca o 1 do ost minuty(w stylu Szkotow, tyle ze lepsi technicznie)

Flamaster 13.07.2008 15:38

A jak inaczej mamy podejść do dwumeczu?

"Chłopaki z Izraela. Weźcie nas nie bijcie mocno. Damy Wam jedną bramkę i poudajemy wyrównaną walkę, ok? "

Jeśli przed meczem skazujemy się na pożacie ze średniakiem, to ja się nie dziwie pasywności Wilczka i Bednarza. Co będą ściągać kogokolwiek, skoro żeby coś osiągnąć, trzeba wydać 2miliony Euro.

Najlepiej załamać ręcę i płakać nad rozlanym mlekiem, choć te jest jeszcze na sklepowej półce.

orzeu 13.07.2008 18:08

Cytat:

Tak, pokażmy Wisłe, jako tchórzy, co się boją grać na stadionie rywala. " Synku, Wisła była lepsza, ale tamci kibice byli be i naszych rozpraszali"

Idac twoim tokiem rozumowania, Liverpool, zwyciezca LM tez sie zmarszczyl przed nie do pokonania dla nich druzyna z Izraela, a np. Rangersi przez wszechpoteznym teamem z Machaczkały.

PvD ja kojarze granice miedzy Europa a Azja tak - Ural, srodek Morza Czarnego, Stambuł, Cypr.
Tutaj cos jest, strasznie nakombinowane...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Granica_Europa-Azja

felipe 13.07.2008 19:03

Co do tematu granic... Nie rozstrzygnie się go wrzucając popierajacy swoja tezę link z sieci, gdyż tak na prawdę granic tych jest kilka! Są różne koncepcje i różne organizacje wybierają im pasujące. Kiedys słuchałem o tym na studiach.
Inna rzecz, że Izrael to od zawsze było i jest państwo azjatyckie, nie uwzględniane przez żadną z ww koncepcji! Także ich gra pod szyldem UEFA to tylko i wyłacznie polityka tej organizacji, do której jako komórka w pełni niezalezna ma prawo.

PvD 13.07.2008 20:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 566808)
Co do tematu granic... Nie rozstrzygnie się go wrzucając popierajacy swoja tezę link z sieci, gdyż tak na prawdę granic tych jest kilka! Są różne koncepcje i różne organizacje wybierają im pasujące. Kiedys słuchałem o tym na studiach.

my mamy tą samą tezę a raczej hasło "Nie dla Izraela w UEFA" :)

rozważamy tylko jak i na jakiej podstawie niektóre kraje moga być w UEFA jakich argumentów mogły użyć co je łączy z Europą

Ogryzek 13.07.2008 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 566844)

rozważamy tylko jak i na jakiej podstawie niektóre kraje moga być w UEFA jakich argumentów mogły użyć co je łączy z Europą

Czy Izrael nie gał wcześniej z panstwami taimi jak Australia, Nowa Zelandia itd w eliminacjach MŚ i dopiero jakieś 20 lat temu (moze więcej) podłączono go do UEFA?

A na poważnie to jakie to ma teraz znaczenie? Z powodów politycznych wrzucono go do pudełka tzw. Europa i tyle. A Armenia też Europa?

PvD 13.07.2008 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 566875)
?

A na poważnie to jakie to ma teraz znaczenie?

wszystko ma znaczenie, dziś coś nie ma a jutro może mieć kolosalne
Cytat:

Z powodów politycznych wrzucono go do pudełka tzw. Europa i tyle.
pozwolisz ze nie każdy musi nad tym przejśc do porządku dziennego
Cytat:

A Armenia też Europa?
Tak i nie.Jest kilka interpretacji granic czesci kontynentu EuroAzji jakimi są Europa i Azja.

Ja wiem że na wikipedii Armenia i Azerbejżdzan zaliczne są do państw azjatyckich ale to jest kwestia właśnie interpretacji granicy Europy i Azji, które same w sobie nie są 2 różnymi kontynentami.

Natomiast co do Izraela nie ma żadnych watpliwości

PS: Dziwne ze na wikipedi Szkocja opisana jest jako Obszar separastyczny :shock:

1q2 13.07.2008 21:10

Juz po wojnie grali jak Europa ,wczesniej to nie wiem.
Generalnie nic przeciwko nie mialbym, gdybysmy nie musieli z nimi grac;)

Zwierze 13.07.2008 21:31

Co do wikipedi to możesz sobie tam wstawić co tylko ci się wyśni dlatego nie jest to jakieś 100% źródło wiedzy

wolfy 13.07.2008 22:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 566889)
Juz po wojnie grali jak Europa ,wczesniej to nie wiem.

Wcześniej, to ich nie było:D
Przynajmniej w XX wieku.

1q2 13.07.2008 22:21

hyhy , no to sprawa wyjasniona:)

Wie ktos kiedy nasze asy maja sie stawic w Jerozolimie?

felipe 13.07.2008 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PvD (Post 566844)

Armenia, Kazachstan, Turcja, Cypr itd - ich członkostwo w strukturach UEFA to wynik zastosowania przez nią bardzo liberalnej koncepcji dotyczącej granicy Europa - Azja. Można się tylko domyślać, że UEFA ma profity z każdego podporządkowanego sobie członka więc idzie na ustępstwa...A co "ciągnie" te państwa do Europy? Myślę, że przede wszystkim stabilizacja, spokój na tym kontynencie. Azja jest terenem bardziej zapalnym, dużo więcej w niej państw nieobliczalnych, z naszej (zachodu) perspektywy nawet trochę "dzikich". Poza tym futbol nie jest tam na tak rozwiniętym poziomie jak na naszym kontynencie, łatwiej o frekwencję w Astanie gdy Kazachowie grają z Czechami, Rosją, Hiszpanią itp niż z Malezją/ Tajlandią...

Co do Izraela - to tu mamy przykład tylko i wyłącznie odpowieniego politycznego lobby, wszak tajemnicą nie jest, że państwo żydowskie leżało i leży sobie nadal w Azji :) Osobiście się im nie dziwię, patrząc z ich perspektywy to zrobili najlepiej jak mogli. Mówiąc krótko - wyobraża sobie ktos mecz Izrael - Liban w Tel-Awiwie ? :D

tommiyacht 13.07.2008 23:16

WISŁA CORAZ DALEJ OD LIGI MISTRZÓW

dorotja 14.07.2008 05:39

Myślę, że może czas już zakończyć rozkminkę geograficzno - polityczną w tym temacie, bo został on przez nią zdominowany. Wątek jest - owszem - bardzo ciekawy, ale zaczyna obejmować coraz większy kawałek świata. Istnieje obawa, że w pewnym momencie rozpoczną się dywagacje na temat kontynentalnej przynależności Wyspy Wielkanocnej :D Można przecież kontynuować w temacie "Historia" lub w politycznym :>
*
W dzisiejszym Dzienniku Polskim Marcin Baszczyński zapytany o to, czy odchodzi z Wisły, odpowiada, że coś jest na rzeczy, ale żadnych konkretów nie podaje, twierdząc, że za wcześnie, by o tym mówić. Biedny Skorża. Mam nadzieję, że starczy mu entuzjazmu, by odpowiednio zmotywować drużynę na ten dwumecz (i nie tylko).

jerry.lii.lewis 14.07.2008 09:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dorotja (Post 567006)
Myślę, że może czas już zakończyć rozkminkę geograficzno - polityczną w tym temacie, bo został on przez nią zdominowany. Wątek jest - owszem - bardzo ciekawy, ale zaczyna obejmować coraz większy kawałek świata. Istnieje obawa, że w pewnym momencie rozpoczną się dywagacje na temat kontynentalnej przynależności Wyspy Wielkanocnej :D Można przecież kontynuować w temacie "Historia" lub w politycznym :>
*
W dzisiejszym Dzienniku Polskim Marcin Baszczyński zapytany o to, czy odchodzi z Wisły, odpowiada, że coś jest na rzeczy, ale żadnych konkretów nie podaje, twierdząc, że za wcześnie, by o tym mówić. Biedny Skorża. Mam nadzieję, że starczy mu entuzjazmu, by odpowiednio zmotywować drużynę na ten dwumecz (i nie tylko).

Mam tez nadzieję, że w kryzysie reaguje desperackim stawianiem wszystkiego na jedną kartę, a nie załamaniem. :>

janko04 14.07.2008 12:31

z innej beczki :)

http://sport.interia.pl/news/ogromna...-wisly,1145776

oslabienie Beitaru :)

Gucio25 14.07.2008 17:19

i onet i interia mają ten sam artykuł o tej wielkiej stracie Beitaru. na końcu obydwu jest napisane tak:
Cytat:

Izraelskie media informują również, iż na testy do Beitaru przybył, grający w River Plate Buenos Aires, Sebastian Abreu, mający piłkarski przydomek El Loco (Szalony).
są aktualni, nie ma co. :shock:

gianbuffon 14.07.2008 20:36

Rapid Bucharest 1 - 0 B. Jerusalem
35' Constantin

mowie wam damy sobie z nimi rade!

PvD 14.07.2008 22:24

Ten Itzhaki jeszcze podobno nie przeszedł oficjalnie z GENK ale jak sam zainteresowany się wypowiada. NIe ma innej możliwości jak tylko gra w Beitarze.

Mimo wielokrotnych informacji jakoby Barak Itzhaki był już zawodnikiem izraelskiego Beitaru Jerozolima to jednak sprawa transferu ostatecznie jeszcze nie została zakończona. Wydaje się jednak, że to kwestia najbliższych kilku dni.

Sam zawodnik potwierdza taki stan rzeczy: Umowa nie została jeszcze sfinalizowana. Jednocześnie dyby to ode mnie zależało chciałbym w Beitarze grać przez całą moją piłkarską karierę.

Izraelska prasa podaje, że Itzhaki na dniach podpisze nową umowę, a Genk zainkasuje za niego 1,7 mln euro. (Niektóre media podają taką samą cenę ale w dolarach amerykańskich).

Belgijski klub jednak wszelkie prasowe doniesienia na temat tego transferu odrzuca. Dyrektor sportowy Racingu Genk Willy Reynders powiedział na łamach Het Nieuwsblad: Barak wrócił do Izraela z powodów rodzinnych. Wyjechał na okres dwóch tygodni by wszystko pozałatwiać. Czy ma wrócić do swojego byłego klubu? Nic w tej sprawie nie mogę powiedzieć.

tommiyacht 17.07.2008 17:56

skoro pierwszy mecz w srode do rewanz we wtorek ?

PvD 17.07.2008 21:08

Reynders: Itzhaki może spodziewać się kary

Barak Itzhaki nadal nie powrócił do Genk pomimo wciąż obowiązującego kontraktu z klubem Jupiler League.

Takie postępowanie zawodnika nie podoba się władzom klubu z Limburgii, który zamiast przygotowywać się z drużyną do sezonu postanowił pozostać w rodzimym kraju.

Willy Reynders w dzienniku Het Laatste Nieuws przyznał, że oba klubu rozmawiają na temat transferu. Jak zaznaczył pierwsza oferta Beitaru Jerozolima nie spełniła oczekiwań władz, które teraz oczekują na lepsze propozycja za jaką cenę Beitar chciałby sprowadzić do drużyny swojego byłego zawodnika.

Wszyscy w Genk mają nadzieję, że sprawa nie skończy się odejściem piłkarza za darmo. "Beitar zna naszą cenę za tego piłkarza, który wg obowiązujących umów jest naszym zawodnikiem." - powiedział Reynders. Przy czym zaznaczył, że jeśli zawodnik wróci to musi być przygotowany, że klub być może nałoży na niego karę finansową za nieodpowiednie zachowanie.

miras108 18.07.2008 11:29

Mam takie pytanie, Czy wisła odpadając w 2 rundzie eliminacji LM będzie grała w Pucharze Uefa????

!!IRIVER!! 18.07.2008 11:31

Nie!
10 znaków

Amfre 18.07.2008 11:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gianbuffon (Post 567344)
Rapid Bucharest 1 - 0 B. Jerusalem
35' Constantin

mowie wam damy sobie z nimi rade!

Mam nadzieję, Stary. Ostanie wyniki nie wróżą niczego dobrego. I forma cały czas jest spadkowa. Dać z siebie wszystko. Dopingiem nie zawieść naszych ( jak np Legia wczoraj nie pokazała się z dobrej strony - zero dopingu i oprawy wstyd)

tomasz1906 18.07.2008 12:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Amfre (Post 569690)
Mam nadzieję, Stary. Ostanie wyniki nie wróżą niczego dobrego. I forma cały czas jest spadkowa. Dać z siebie wszystko. Dopingiem nie zawieść naszych ( jak np Legia wczoraj nie pokazała się z dobrej strony - sero dopingu i oprawy wstyd)

Myslenie nie boli!

TeeS 18.07.2008 19:23

Tymczasem nasz rywal zremisował w sparingu z Partizanem Belgrad 2-2. Beitar dwukrotnie wychodził na prowadzenie i dwukrotnie dość szybko dostawał bramkę na wyrównanie.
Poza tym w meczu dwie czerwone kartki (po jednej dla każdej z drużyn).

Wnioski bez oglądania meczu ciężko wyciągać, ale można zaryzykować stwierdzenie, że defensywa nie jest ich najmocniejszą stroną, a także co niektórzy mogą mieć zbyt gorące głowy...

bravelukas 18.07.2008 21:25

Na wyniki sparingów nie ma co patrzeć, uwagę trzeba zwrócić na grę zespołu i poszczególnych zawodników, na co przygotowuje się Beitar w mecz z Wisłą i na jakich graczy należy uważać.

|Q| 18.07.2008 21:39

Beitar - Wisła 20:45

westersyl 19.07.2008 08:50

Cytat:

Jutro futbolistat z CSKA Yordan Todorov pojedzie do Szwajcarii, gdzie dołączy do obozu izraelskiego Beytar Jerozolima.
Źródło : bułgarskie media

Od siebie dodam tylko tyle, że jest to znakomity, posiadający doświadczenie międzynarodowe piłkarz, cieszący się wielkim szacunkiem fanów CSKA. Dodam że Wisła nie posiada w swoich szeregach piłkarza o takich umiejętnościach jak Todorov. Osobiście jestem mocno zaniepokojony...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl