![]() |
Cytat:
do zameldowania: dowód osobisty, książeczka wojskowa, druk podpisany przez właściciela lokalu, jego dowód osobisty oraz tytuł prawny do lokalu (akt notarialny, wyciąg z księgi wieczystej, ogólnie taki dokument, z którego jasno wynika kto jest właścicielem konkretnego lokalu połozonego pod konkretnym adresem) dobrze bedzie jak przyjdziecie razem :) chyba ze Ty jestes włascicielem. procedura zameldowania jest taka sama dla pobytu stałego jak i czasowego. P.S. ksiazeczka za spóldzielni niet. pozdarwiam |
Dzięki DYRU
|
Cytat:
|
Mam pytanie jak mam niby termin odbiory karty kibica w dniu 26 czerwca a przyjade po nia 30 lipca to mi ja wydadza? Prosze o dpowiedź
|
Cytat:
niektórzy kibice z 2004 roku nie odebrali i zastanawiam sie na co czekają albo po co wyrabiali |
da sie jakos naprawic to zajebane gg ? on kilku dni nie moge go włączyć :/ a jak już zacznie działać to na jeden dzień i znowu lipa :( i to w momentach kiedy pilnie potrzebuje sie z kims skontaktować :/
|
Cytat:
|
Wie ktoś jak sie daje hasło na profil na najnowszym gg?
|
Cytat:
http://web.gadu-gadu.pl/ |
ktora literka w bbcodes odpowiada za przekreslenie tekstu?
|
Wisła pany !!!
Cytat:
|
zna ktoś może wynik meczu kosza WENEZUELA - URUGWAJ ?
mecz był grany dziś o 3:00 w ramach Mistrzostw Ameryki Południowej |
czy są jakieś akademiki w Krakowie z pokojami 1-osobowymi?? jak tak to prosiłbym chociaż o nazwę takowych :] głównie chodzi mi o miasteczko :]
|
jak ściągacie z RS macie normalne transfery czy zaniżone?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jedno drobne pytanko.Posiadam telefon Nokia 9300. Gdy dostaje smsa od znajomych nie wyświetla mi nazwy klienta tylko sam numer. natomiast gdy ktos do mnie dzwoni z listy pojawia sie imię i nazwisko dzwoniącego.Zaznaczam ze mam zapisane wszystkie kontakty na karcie sim. Pojecia nie mam jak to ustawić. Czy ktoś mi pomoże ??
|
Cytat:
|
da sie ustawic w tynm chorym tlenie(bo zesralo mi sie gg) emotikonki wlasnie z GG ??
|
można jakos bez zbednych programow ustawic haslo na dany folder? by nikt niepowolany nie mogl do niego wejsc?
|
Mam problem: jakieś dziwne rzeczy dzieją się z moim kompem tzn.: na necie mogę bez problemów siedzieć godzinami i wszystko jest ok. Gdy włączę Football Managera 08, pogram dosłownie parę minut naglę trach i komp się sam (totalnie bez mojej pomocy) wyłącza. Ktoś może wie o co chodzi? :-/
|
Cytat:
|
Tak na chłopski rozum, jeśli to byłoby przegrzewanie, to by się wyłączał po długim użytkowaniu, a nawet po włączeniu gry rano(gdy całą noc nie chodził) się sam wyłącza.
|
Kiedy jest ustalany terminarz naszej Ekstraklasy??
|
Cytat:
Zważywszy na aktualnie miłościwie panujące nam upały, można zauważyć pewną zbieżność pomiędzy wyłączaniem się kompa oraz temperaturą otoczenia. Wyczyść i po problemie, a jak nie zadziała to do serwisu. |
Cytat:
|
Cytat:
Na dniach powinien byc.. |
Cytat:
A komp glosno ci chodzi??? Mialem podobnie i do tego niemilosiernie mi "wył" .... Rozkrecilem po prostu obudowe,i przeczyscilem zwlaszcza wentylatorki,bo zwykle sa bardzo zakurzone... Podzialolo,mzoe i tobie to pomoże :) |
przeczyściłem i póki co się nie wyłącza, ale grzeje się tak czy siak. Dzięki za pomoc, jakby co to będę pisał. I wybaczcie za moją ,,niekumatość" :)
|
Czy jest w necie stronka z aktualnymi vlepkami Wisły oprócz vlepki.ovh.org, gdzie wejście blokuje antywirus...
|
Ile w ostatniej rundzie sprzedano karnetów na D ?
|
Może ktoś mi podsunie najtańszą możliwość kontaktu telefonicznego z Włoską komórką (Vodafone) z Polski. Pewnie ktoś już cóś wykombinował, więc liczę na pomoc, bo inaczej wyląduję na bruku niedługo :rotfl:
Względnie telefon sieci Orange, znajdujący się również we Włoszech. Tylko tak, żeby odbiorca jak najmniej (najlepiej w ogóle nie) płacił. Chodzi mi tu o jakieś kombinacje w stylu: darmowy numer czy coś takiego. Ktoś coś musiał wykminić. |
szukam jakiegos programu do obrobki zdjec, czy moze ktos cos polecic i ewentualnie zapodac linka??
da rade na rapid shara?? dziekuje |
Czy na dokument tymczasowy (dowór rejestracyjny) samochodu można jechać za granicę ? Chodzi o taki dowód otrzymany zaraz po zarejestrowaniu nowego auta (z salonu), w oczekiwaniu na ten właściwy. O Austrie chodzi konkretnie.
I dwa - kiedyś był tkai obowiązek, że jadąc za granice czyimś autem trza było mieć papier od własciciela o "udostępnieniu" czy coś. Po wejściu do UE to już nie obowiązuje? Z góry thz za odp. |
Cytat:
Adobe Photoshop Picasa ( banalny program, sluzy takze do przechowywania zdjec) |
kiedy startuje liga szwajcarska ?
|
Cytat:
|
W temacie "Beitar - Wisła" wiele osób zamarzyło sobie wyczarterować samolot dla kibiców.
Czy był już taki przypadek w Polsce, że kibice lecieli na mecz wyczarterowanym samolotem ( chodzi mi o samolot bez piłkarzy i działaczy) ? |
Jak miał na tytuł drugi dokument o polskich kibucach: jeden był Wojny na stadionach i właśnie nie pamiętam jaki miał tytuł ten drugi dokument.Przypomni ktoś?
|
Jak najszybciej dojechac Z Armii Krajowej(Galileo) do Galerii Kazimierz ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl