![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Marszałek można było się spodziewać zwycięstwa bo to jednak 3 ligowiec(to nic że hiszpański) ,choć ja tu drużynie nie robię żadnych wyrzutów ,trudno byłoby wyciągać jakieś wnioski na początku przygotowań i po pierwszym sparingu .
Ale ty tak lubisz sobie po prostu walnąć ,uważaj bo jeszcze może być tak że wszystkie pozostałe mecze wygramy .To oczywiście nie będzie musiało nic znaczyć , zmieni sie tylko twoja filozofia :P Ps.taki przytyk lekki bo drażnią mnie takie posty |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5129
Miesiąc bez Sobola... |
Martwi sytuacja Sobolewskiego, przygotowania ma z głowy. Problemem będzie forma fizyczna w całym sezonie po nie przepracowanych obozach a wcześniej jeszcze powrót do formy, szczególnie że Sobol podczas każdego meczu robi dużo kilometrów.
Wielkie dzięki za skrót i coraz obszerniejsze relacje z obozu. Ponawiam prośbę o indywidualną ocenę zawodników. Tak bardzo jesteśmy stęsknieni z naszą Wisłą:) |
a ja bym w bramce postawił na Cebanu! patrząc po zdjęciach najbardziej przypomina profesjonalnego bramkarza :D
w ogóle nie przypominam sobie meczy towarzyskich w których Cebanu puszczałby bramki :D więc jest chyba ok |
kontuzja Sobola staje się przepustką dla Mauro. Mam nadzieje, pomijając ostatnie czasy, ze stac go na dobrą gre. A zdrugiej pojawia sie niedosyt, ze nie udalo sie sprowadzić defensywnego pomocnika, teraz przydałby sie jak nic...
|
|
Słów kilka "Bogusia" na temat przygotowań Wisły do rundy wiosennej - Jeśli ktoś ma pytania do Rafała, można je wpisać tutaj
|
Widze ze temat naszej "polityki" dotyczacej zwlaszcza szukania brmakarza stał sie tematem do kpin dla prasy,ale w sumie nie dziwie sie ,bo to tak własnie wyglada.
Jak dla mnie tez ten wynik sparnigowy gdzie gramy starym skladem bez tlumaczen ze druzyna niezgrana tez jest porażka,kuleje na dzis dzien wszystko i w kazdej formacjii mamy luki. Ale tak to jest ,bez wzmocnenien a nawet przy mozlwych oslabieniach (Sobol,Baszczu) niewyglada to kolorowo.. |
asterix, Twojego tematu chyba tylko Gallowie nie widzieli, wklej jeszcze na ich forum :>
|
Cytat:
Naprawdę mam nadzieję, że Dawid popodaje piłki, bidonem się zajmnie, a nie zablokuje miejsce komuś kto naprawdę mógłby się przygotowywać do sezonu.... |
A ten Handerson dostaje szansę, no jestem ciekaw co pokaże. Śmiałbym się gdyby się właśnie On okazał najlepszym transferem w tym okienku. Taktyki to go tam nauczą, byle miał technikę i pomyślunek. :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niezłe że Skorża próbuje z Burligi zrobić stopera:) A może by się na def. pomoc nadawał chłopak?
|
Burliga chyba jest szykowany na zawodnika uniwersalnego, szczególnie że na pozycji środkowego obrońcy to w tej rundzie nie pogra. Mieliśmy już jednego zawodnika który był świetny technicznie, a bardzo przeciętnie radził sobie z taktyką (Jasiek),więc jeśli trener da mu zagrać trochę więcej czasu dziś(Handerson) i okaże się że potrafi robić dużo szumu to taki zawodnik potrzebny nam jest na mecze w których zwyczajnie nie idzie.
|
przegrywamy z rezerwami Basel... niedobrze
|
tragedia...
|
Cytat:
A Żuraw szaleje w Grecji- przyjdzie do nas? Bednarz zmień sobie obiekt docelowy, radziłbym za wczasu! |
trza się powiesić :D
|
Fajnie że "Beto to typowy napastnik" ale my chcemy wreszcie zobaczyć typowego gola:)
|
Cytat:
|
Skoro tak płaczą niektórzy że przegrywamy nawet z rezerwami drużyny która grala w Lidze Mistrzów, to proponuje zobaczyć z kim przegrał Lech. (9 drużyna ligi czeskiej) Tu nie liczy sie wynik tylko dobre przygotowanie do sezonu. Martwiłbym sie gdybyśmy teraz wygrywali po 5:0 sparingi, bo liga rusza dopiero za miesiąc. Pamietam jak Paweł Brożek nie strzelił w okresie przygotowawczym żadnej bramki po czym został królem strzelców. Opanujcie sie
|
nareszcie Remis !!!
Brawo Cleber i Jirsak |
Henderson wszedł na 5min..
nie rozumiem, po co Zieńczuk gra cały mecz. kiedy ma się Henderson sprawdzić, jak nie w sparingach? |
Bo Zieńczuk jest przygotowywany do sezonu ,a Hendersona przydatność została już nie jako określona .
|
Taka jest polityka klubu, po treningach sprawdza się przydatność do drużyny. Polska specjalność, niech lepiej grywa Dawidowski, który jest rewelacją rundy jesiennej.
Czy nie można temu zawodnikowi podziękować. Przepraszam, ale ten Brazylijczyk jest z pewnością lepszym grajkiem od Tomka |
Brawo dla Wisełki za ten remis z silną drużyną.
|
Cytat:
Cytat:
to jak w końcu ? |
Cytat:
|
Cytat:
jachting mi się wydawało, że całkiem solidny skład mieli, ale Raporter twierdził: Cytat:
|
A to były w ogóle rezerwy ? I czy Basel grał jednym składem ? ktoś wie ?
W każdym razie jeśli nawet to były rezerwy to obecnie moją oni na pewno szerszą kadrę od nas i jakby nie patrzeć był to pożyteczny sprawdzian . |
Ergic Stocker Karlitos nie grali reszta to podstawowy kiedy i z kim następny mecz?
|
Trochę więcej ważnych nie grało.
|
Cytat:
|
Transfermartk i FM prawde ci powie...
:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl