![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Inni modzi i administracja mogą sprawdzić kto, kogo i za co zbanował, użytkownikom taka wiedza nie jest potrzebna. W przeciwnym razie moderatorzy musieliby (metaforycznie) "chodzić kanałami" po tym forum. Podam Ci przykład - niedawno jeden użytkownik zrobił nam tutaj awanturę, ponieważ rzekomo niesłusznie kogoś zbanowaliśmy. Okazało się, że ofiarą było jego drugie konto. Proponuje nie szukać spisków, bo to nikomu i niczemu nie służy. Pozdrawiam. |
Cytat:
Po prostu bylem ciekaw - swego czasu pokazywal sie powod bana i osoba ktora go nalozyla Cytat:
Gdzie akurat co do Ciebie to nie sledze wszystkiego ale mam wrazenie ze sie juz wyszumiales i wszystko idzie w dobrym kierunku;) No i co by nie mowic,bycie moderatorem to kiepska fucha ,bo zeby oganac to cale forum, to trzeba czasu ,cierpliwosci i czasem pomylki , takie jak z Markiem moga sie zdarzyc. A tak w ogole to brakuje mi Omleta |
Cytat:
moim zdaniem zasada powinna być taka,że jak kogos banujesz to wysyłasz mu priva,maila czy co tam jeszcze z uzasadneiniem i podpisem.natomiast nie masz obowiązku prowadzić żadnej polemiki na forum czy na privach.początkowa z pewnością taka polemika będzie podejmowana,ale jeżeli będziecie konsekwentni,to z czasem sie to skończy. |
nie chce byc upierdliwy bo sprawa raczej błaha ale czy dalo by sie cos zrobic z ta reklamą Skody co tak meczy od kilku dni? wyskakuje na kazdej stronie forum w ktora sie wejdzie i zaslania polowe ekranu za kazdym razem trzeba ja wylaczac :/
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=4265&page=36 Przydało by się usunąć parę ostatnich postów...
|
Wyslalem do 4 moderatorow pytanie a zarazem prosbe o zmiane napisu pod nickiem. Nie pisalem tego tu zeby nie zasmiecac forum. Odpisal mi jeden, ze On nie ma takiej mozliwosci. Ci co ponoc maja taka mozliwosc milcza... Az taki wielki problem to zrobic czy chociazby odpisac?
|
Cytat:
Niestety, realia są takie, że niemal każdy zbanowany potrafi przedstawić litanię powodów dla których został niesłusznie ukarany, a nieliczni potrafią uczciwie przyznać się do błędu. Sam znam tylko jeden taki przypadek - kreseq. Zresztą - patrz dyskusja wyżej. Już szykowała się zadyma, pechowo - to nie ja dałem bana, więc całość umarła śmiercią naturalną. Poza tym - temat wraca z regularnością szwajcarskiego zegarka, bez względu na to, kto akurat moderuje. "Dlaczego bana dostał XYZ?", "Dlaczego moderator nie chce odpowiedzieć?", "Czemu wprowadza się na tym forum cenzurę?" etc. Dla mnie EOT, bo ani sam nie zamierzam własnych błędów powtarzać, ani tym bardziej wymagać tego od innych moderatorów. |
Cytat:
Inna sprawa czy regulamin nie jest stosowany wybiórczo (katalog kar) Cytat:
|
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=6151 możecie tępić takich pajaców ?
ed;nie wiem nie często tam zaglądam,jeśli tak to ok :) |
a kiedy nie byli tepieni?pozatym post wisiał 4 minuty:shock:
|
Prosiłbym o skasowanie, z Wisłą raczej nie ma to nic wspólnego.
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=485 http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=487 |
Cytat:
edit: pan_premier miał na myśli że nie problem odpisac na priv. Czyli w temacie nic nie drgnęło :( |
nie problem czasami jest troche privów i umyka
|
tak myślę co by można temat KU PRZESTRODZE zamknąć i przykleić u góry
tak na przyszłość, może ktoś przeczyta zanim da kasę następnemu oszustowi |
uuuuuuuuuu jaka ostra pani moderatorka, banuje ludzi którzy nie lubią jagiellonii. DLaczego piotrek 1991 nawet nie dostał bana, tylko usunięto jego konto? M.O.deratorzy...
|
Cytat:
i naucz sie pisac z duzej litery nazwy klubow |
głupota ludzka nie zna granic:w skrócie, niejaki Piotrek, który lada chwila zostanie ofiarą holocaustu, dostał bana na 3 dni, za głupie nabijanie. 3 dni!armagedon!
To, że jego koledzy widzą w 3 dniowym banie usunięcie konta, doszukują sie spisków związanych z Jagą, a do tego insynuują coś o milicji, nie jest nasza sprawą ani chorobą. |
|
kurde...ostatni zaczynają denerwować mnie te podpisy pod postami...niektóre są tak wielkie, że tekstu trzeba pomiędzy nimi szukać...i do tego te jaskrawe kolory...rozumiem, można mieć fajny podpis pod postem(zdecydowana większość jest świetna) ale w "normalnych" rozmiarach...
dla przykladu wspomne np. o podpisie użytkownika PODpalacz...tak pierwszy lepszy |
Po co to na glownej ? http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=19825 ?? Jaki to ma w ogole cel ?
|
A wszystko musi mieć cel? Bo śmieszne jak cholera :)
|
Jasne ze smieszne :D tylko w sumie tak na glownej... a zreszta. Wesolego Nowego !
A karpia nie daliscie :( |
karp przy tym to... leszcz. Najlepszego!
|
ja rozumiem, że chochlik działa, ale mógłby dać jakieś niestworzone transferowe historię zamiast tego, bo jednak jesteście uważani za jedną z poważniejszych stron futbolowych ;)
|
Cytat:
EDIT: Dziękuję za jasną i wyczerpującą odpowiedź. |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Ja proponowałbym przykleić w ABG temat :
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5220 Bo nie wydaje mi się, że będzie on podbijany zbyt często, a zawarte w nim są ważne informacje. Pozdrawiam |
Jak możecie to usuńcie post numer 980 z tematu składam komputer...z góry dzięki ps. znowu się coś rypie
|
Cytat:
|
Cytat:
po drugie o ile sie nie myle, to jest temat "pytania do...." wiec sie poprostu pytalem, czemu taka rzecz znalazla sie na glownej, bo TWSD raczej nie jest znane z takich rzeczy. po trzecie, chyba wszystko zostalo wytlumaczone, po czwarte, czemu TY zawsze sie przypierdalasz do mnie, hm ? Zly dzien w pracy ? Zdarza sie. Zluzuj |
Nie odgrzewam, tylko zagladam tu z regularnoscia co dwa tygodnie.
Nie przypierdalam sie do Ciebie zawsze a dopiero pierwszy raz i jedyny. Bo Tobie widze niewiele rzeczy pasuje. A to wolfy krzywy, a tamten prosty, a ten napisal brzydko a temten z bledem, ten nie wie po co temat a tamten wie ale po co pisze, a po co to, a po co tamto, a dlaczego zima a nie lato. ciao. |
Chyba po to ten temat mistrzuniu :D jak widze ze ktos spamuje/obraza/robi syf to zglaszam. A co do wolfego to chyba nie tylko mi nie pasuje, tylko wiekszosci forum, co doskonale widac w pewnym temacie. Wiec zluzuj bajere i zajmij sie swoimi sprawami.
|
Kolego od luzowania bajery, mam prosbe zebys rozroznil forum i modow od strony TWSD.
A w tym niusie co takiego strasznego? Fajny dowcip to sie znalazl na stronie :) |
orzeu a gdzie ja pisalem ze dowcip byl zly ? Poczytajcie najpierw a potem sie przypieprzajcie do kazdego slowa. Tez mi sie to zajebiscie podobalo, co wyzej napisalem. Poprostu zdziwilo mnie to ze TSWD angazuje sie w taki sprawy. BTW, vote-for-mikey tez o tym pisal, tez bedziecie sie o to oburzac ?
Jak zamierzacie odgrzewac nastepny moj post, moze tym razem sprzed pol roku to zapraszam na priv. |
Takie pytanie, można wiedzieć czy użytkownik DejmianVII ma bana na "zawsze" czy tylko na jakiś okres czasu ?
|
w infonecie przydałoby się posprzątać komentarze ;)
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl